On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

Brno, Olomouc - testování 4. 1. 2016

Uživatel: Patrik, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, kde je možné se nechat testovat bez objednávání v Brně nebo v Olomouci? Děkuji za odpověď.

Syfilis a HIV 4. 1. 2016


Dobrý den, měl bych na Vás jednu otázku. Když bych byl nakažen zároveň syfilis a i HIV a beru dlouhodobě kortikoidy tak jaká je bezpečná doba pro test. Syfilis by byl neléčený a nebo zatím se u mě neprojevil. Takže bylo riziko orální sex od ženy bez ochrany a je to delší dobu od rizika a to cca 1,5 roku. První test na HIV u svého praktického lékaře jsem podstoupil 1.4.2015 aby negativní to bylo 10 měsíců od rizika a pak další test byl 1.10.2015 a zase negativní. Mám zase chodit na testy a nebo je tato doba dostatečná i kdybych byl nakažen syfilis? Testy na syfilis nemám. Moc děkuji za Vaší odpověď.

Vliv na vysledek testu... 4. 1. 2016

Uživatel: Vít, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, Prosim o info zda detralex tablety a indometacin 100Berlin-Chemie čípky můžou mít vliv na výsledky testu na HIV a (Syphilis).. Diky moc za informaci. KRÁSNÝ DEN

Přenos-doplnění 3. 1. 2016

Uživatel: Karel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Ještě jen doplním ke svému dotazu že jsem byl na testech po 3 týdnech (negativní) doktorka mi ale řekla že to je strašně brzo a mám přijít v únoru. Děkuji. Hezký večer. Po 3 týdnech co jsem měl rizikový pohlavní styk jsem bohužel potřísnil trochou své krve ruku mého syna. Pak se mu cca po 10ti dnech udělala červená vyrážka na rukou, pak se mu ztratila a zase objevila a ted ztratila. Chci se zeptat jaké je riziko přenosu HIV u dětí ve mateřské školce, v případě že by mohl být nakažený a případně jak se chovat, jestli jej tam vodit/konzultovat s doktorkou? Příznaky primoinfekce jsem měl. Děkuji.

Přenos 3. 1. 2016

Uživatel: Karel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Hezký večer. Po 3 týdnech co jsem měl rizikový pohlavní styk jsem bohužel potřísnil trochou své krve ruku mého syna. Pak se mu cca po 10ti dnech udělala červená vyrážka na rukou, pak se mu ztratila a zase objevila a ted ztratila. Chci se zeptat jaké je riziko přenosu HIV u dětí ve mateřské školce, v případě že by mohl být nakažený a případně jak se chovat, jestli jej tam vodit/konzultovat s doktorkou? Příznaky primoinfekce jsem měl. Děkuji.

Orální sex riziko 3. 1. 2016

Uživatel: Karel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý večer, předně bych Vám chtěl poděkovat za práci kterou tu odvádíte a teď k dotazu. Jaké je pro mě riziko když mě kamarádka provedla orální sex. Určitě nekrvácela z úst a na závěr jsem ejakuloval jí do úst. Pro mě se asi tím že se ji udělám do úst riziko nezvyšuje ne? Kolik je známo případů nakažení Hiv při orálním sexu? Moc děkuji za odpověď.

Pro pana doktora Prochazku 3. 1. 2016

Uživatel: Milan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, vytvori se protilatky u nekoho kdo ma treba slabsi imunitu rychleji, kdyz u dotycneho zacla primoinfekce uz druhy tyden od nakazy a mel by tento clovek pozitivni test uz po treba mesici

Virova naloz 3. 1. 2016

Uživatel: Jaroslav, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobry den, chci se zeptat po jake dobe od nakazeni uz je zachytitelna virova naloz?? Jestli uz by se objevila v testu i mesic od nakazeni treba??? Vim tedy, ze se dela az u diagnostikovaneho cloveka, ale spis od kdy uz je v krvi zjistitelna???

Pro Milena Hégrová 3. 1. 2016

Uživatel: Ivan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, dekuji za odpoved a je to tedy pravda, ze kdo je pozitivni ( nakazen), tak u toho uz reaguji testy uz kolem toho mesice???? Neni to individualni??? Mam totiz kamarada co mysli, ze se nakazil a delal si test v dobe probihajici primoinfekce ( mysli si, ze to byla) a byl negativni a pak nekdy kolem 50 dne a byl taky zatim negativni, ale 3 mesice je jeste dlouha doba. Jeste ho napadlo pry si zkusit nechat udelat ten test na virovou naloz, jestli ten uz by neco neukazal skoro po tech 2 mesicich ( asi by uz byla zachytitelna ta virova naloz ? Uz by asi byla vysoka??). Dekuji za odpoved

Anální něchráněný styk bez výronu semene 3. 1. 2016

Uživatel: Michal, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den pane doktore, ulítnul jsem a měl jsem nechráněný pasivní anální styk bez ochrany, ale k výronu semene nedošlo. Jaké je riziko, že jsem se mohl nakazit, samozřejmě pokud by se jednalo o poz. partnera ? Žádného poranění, krve jsem si nevšiml. Četl jsem, že riziko je velmi malé. Jaký je Váš názor ? Děkuji za reakci.

Přenos při zaškrábnutí 3. 1. 2016

Uživatel: Bruno, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, prosím Vás je možný prenos viru pomocí krve na rukou pokud jsem protejšek zaškrábnul na pochve , pri orálnem styku ( ona aktívna ja pasívny ) a nebo pri bozkávaní pokud mám na perách malou čerstvou ranu po holení ? To, že mám ruky od krve jsem si všim až pak, takže krv tam prakticky zaschla. K pohlavnému styku nedošlo. Ještě chci doplniť, že jsem hodne tlačil a mohla se tedy krev zarýt více do kůže, případne je možný přenos při zaškrábnutí nehtem ? Netekla mi krev, no rudý flek nekolik hodin ostal.

rizika chráněného pohlavního styku 2. 1. 2016

Uživatel: jana, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na rizika pohlavního styku s ochranou, a uspokojování prsty. Mám veliký strach i když mě všichni uklidnují. mám děti jaké je riziko že bych je případně mohla nakazit .Předem moc děkuji za odpověď

Hiv 2. 1. 2016

Uživatel: Barbara, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den....mam otazku. Mela jsem nechraneny sex nevim jestli s hiv pozitivnim partnerem.... krevni test mi delali po 79 dnech...a byl negativni... muzu pocitat se 100% spolehlivosti??? Dekuji....

Genvoya 2. 1. 2016

Uživatel: Daniel, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda máte informace kdy u nás bude dostupný jestli vůbec? V EU byl schválen 23.11.2015. Děkuji

Ruka 2. 1. 2016

Uživatel: Robert, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den je možné se nakazit podáním ruky když mám lehce popraskané ruce z toho že mám suchou pokožku a z daných ranek krev neteče. A kdyby při podání nějakým způsobem utkvělo sperma nebo poševní sekret na ruce toho druhého Děkuji za váš čas

Hiv test 1. 1. 2016

Uživatel: Milena, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Pro pana doktora procházku prosim o zodpovězení kdyz u otázek typu jestli je test 100 procentní odpovídá te ze v medicíně neni nic 100 procentní jak tedy je pravděpodobne ze test nákazu neodhali treba rok po mozne nákaze? Dokážete odpovědět ? Pred časem jsem se docetla tu v poradne dotaz chlapce nebo muze ze prodělal po nechranenem pohlavním styku příznaky jako u primoinfekce ale test po nechranenem styku po 3 mesicich byl negativni ale jelikož výsledku nevěřil tak kontaktoval i pana doktora Machalu z nemocnice na Bulovce a ten udajne přiznal ze ani po roce test nemusí nákazu odhalit je to pravda? Tento dotaz ale z poradny zmizel ze by byl vymazán schválně ze by cenzura? Nezlobte se ale zaji ma me pravda jako dalších 1000 tu dekuji a preji krasny nový rok Milena

HYPOTÉZA PRE Dr.Prochádzku,CSc. 1. 1. 2016

Uživatel: M.D., Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý deň pán dokor je možné pokiaľ by ľudia na celom svete používali pri náhodných - nezáväzných sexuálnych kontaktoch ( nemyslím kontakty kedy zdraví jednici poznajú svoj status , resp si chcú založiť rodinu) používali kondóm, do praxe by sa plne aplikovali princípy pre a post expozičnej profilaxie, pričom by sme pripustili , že určité percento drugs abuserov by nepoužilo sterilnú ihlu (človek vačšinou závislý na drogách nevie vyhodnotiť situáciu) DOŠLO k eradikácii HIV? Ďakujem za odpoveď!

Primoinfekce 1. 1. 2016

Uživatel: Eva, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, jsem 14 dni od krátkého styku s ejakulaci mimo pochvu. Nyní me boli hlava, mam velkou rymu a malinko me poboliva v krku. Zvetsene uzliny ani horečky a pocení nemam. Muže se jednat o primoinfekci nebo to vypadá na klasicke nachlazení? A dále je tehotna žena nachylnejsi k připadne nákaze třeba preejakulatem, tim ze má více prokrvene orgány?

Polibek 1. 1. 2016

Uživatel: Karel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den mohl jsem se nakazit když jsem políbil holku když jsem měl suché rty ???

Riziko nákazy?? 31. 12. 2015

Uživatel: Pajula, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Vážená paní doktorko, trpím fobiemi z nemocí, momentálně z infekce HIV. Mé fobie nastaly po vysazení Diazepamu. Mám obrovský strach, i když mi lékaři řekli, že ho mít nemusím. :( Jde o to, že na detoxu jsem si od jiného pacienta vzala jednorázovou žiletku a při holení jsem se řízla. Tento pacient mi ale řekl, že HIV pozitivní není (prý má výsledky z interny) a že tato žiletka byla nová. Jenže v hlavě se mi honí myšlenky, které nejdou potlačit. :( Pořád si říkám, že mi třeba neříká pravdu, že je pozitivní a že se říznul tou žiletkou a já jsem si ji od něj vzala a nakazila jsem se. :( Chci se tedy zeptat, jaká je pravděpodobnost nákazy. Na internetu jsem se dočetla, že případ nakažení se žiletkou ještě nebyl zaznamenán. :( Nyní, asi 14 dní od pořezání se, mám faryngitidu, bolest hlavy a 4 svědivé pupínky na zadku. Vyrážku ani horečky nemám. Předem mockrát děkuji za odpověď. Mám hrozný strach :(

Nakaza 31. 12. 2015

Uživatel: Smutny, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Tak vam preji krasny vstup do Noveho roku coz pro me bohuzel mebude, protoze rozsirim vase + rady v lednu, kdy uz bude dostatecna doba od me celozivotni blbosti za kterou budu bohuzel pykat do konce zivota.

Vyrážka 31. 12. 2015

Uživatel: Michal, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chci se zeptat ohledně vyrážky při akutní infekci četl jsem v článcích od pár doktorů např. od dr. Hooka že vyrážka je vždy doprovázená horečkou a že nemá tendenci přicházet a odcházet. Tedy chci se zeptat: 1)Když mám vyrážku jeden den která do hodiny zmizí a pak druhej den se zase objeví? Může se takhle projevovat hiv vyrážka? A za 2) by mě zajímalo, když příznaky hiv infekce trvají cca týden i víc jestli i takhle trvá ta vyrážka? Děkuji předem za odpověd.

Svedeni po tele 30. 12. 2015

Uživatel: Vít, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Vazeny pane doktore prosím o radu. Na zacatku prosince jsem se na večírku opil a po té se tam začal líbat se značně opilou slečnou. Skončilo to krátkým orálním sexem pouze já ji. Pamatuji si, že asi měla zaveden tampon. Osobně si myslím, že šlo o oralni sex pouze přes kalhotky, ale tím se vzhledem k opilosti, nejsem jisty. Posledni dva tydny me svedi cele telo (obcas mi to prijde jako rezani), nekdy vice nekdy mene vzdy bez vyrážky. Obcas svedeni ustane, po rano je to vetsinou bez problémů. Muze se jednat o priznaky nakazy ? Zadne jine priznaky nemam... Dekuji za odpoved...

HIV test 30. 12. 2015

Uživatel: Tomas, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, na test HIV a Syfilisu jsem sel mezi 7 - 8 tydnem od rizikoveho chovani. Antibiotika ani Kortikoidy jsem nebral. Test na HIV vysel negativne, ale test na Syfilis vysel reaktivni. Pote nasledovaly dalsi krevni testy myslim si, ze jenom na Syfilis a ty ho vyvratili. Moje hlavni otazka je, jestli to muze spolu nejak souviset a jestli test mezi 7 - 8 tydnem od rizika uz zachyti protilatky a prislo by se na pozitivitu? Prosil bych o odpoved pana Doktora Procházku. Dekuji mnohokrat.

mit obavy? 30. 12. 2015

Uživatel: arci, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Rád bych se zeptal na jednu věc. Před pár lety jsme měly na rozlučce neznámou holku zavolanou na pobavení ale nevím jestli prostitutku, vím jen že byla mladá a říkala že má dítě. Došlo ke krátkému orálu bez ochrany, a já se jí dotkl klytorisu. Jelikož jsem byl silně opilý šel jsem zvracet a nevím jestli jsem si nestrčil ty prsty do pusy. Myslíte že je důvod se obávat.Děkuji za odpověd.

Test 30. 12. 2015

Uživatel: Ivan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Od kolika tydnu uz reaguji testy na hiv??? Nekde jsem cetl ( zahranici ) , ze uz je tomu od 4 tydne ( rychlotesty), ale asi je to jinak a nebo neni a skutecne reaguji na pritomnost protilatek uz tak brzo???? Dekuji a krasny Silvestr.

Odpověď na otázku 30. 12. 2015

Uživatel: Eliza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Ne,já nejsem,tedy neměla bych být snad! Měla jsem jen jednou nechráněný styk ale né dlouho..

test 30. 12. 2015

Uživatel: petr, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, byl sem na testu bez jednoho dne po 13 tydnech od rizika a vysledek negativni, beru dlouhodobe kortikoidy. Chci se Vas zeptat jestli je jeste potreba test zopakovat nebo se uz neobavat?

škrábnutí 30. 12. 2015

Uživatel: Lída, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den,dnes jsem byla nakupovat. Přijela jsem domu a ještě než jsem si umyla ruce, tak jsem se škrábla nehtem. sedřela jsem si malinko kůži. krev neekla, jen se trochu ukázala. uběhlo asi deset minut od nákupu. Je možno se nakazit, kdybych na ruce něco měla? Děkuji

viroza ci primoinfekce? 30. 12. 2015

Uživatel: michal, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, vaše stránky mám bedlivě pročtené, ale chci se zeptat na toto: Asi v 55 dní od rizika (vzájemná masturbace, kde se nejspíše dostal preejakulát jiného muže na můj žalud a okolí močové trubice) mě začalo dost bolet v krku, asi 2 dny, hodne jsem se dopoval céčkem, zázvorem, proste vitaminy a cucal Strepsils. K tomu mám velkou rýmu, když kašlu tak už se mi tvoří hleny. Horecku jsem neměl. Udělal se mi také k tomu v puse vzadu na patře aft. Ten po 3 dnech léčby zmizel. Rýmu mám stále, dnes je to cca týden od obtíží, ale zlepšuje se to. Chci se zeptat, zda to může být primoinfekce či jen viroóza? 51 dní od rizika jsem byl na duálních testech a byly negativní. Průběžně mě trápí průjmy a vyrážka. Byl jsem v době této virózy, 61 dní od tohoto rizika na testech syfilis a byly negativní. Výsledky hiv se dozvím v pondělí. Když jsem mluvil s paní na lince 800144444, říkala, že viróza ani užívání léků na její léčení, nemůže mít vliv na výsledek testu syfilis ani hiv. Pokud to tedy nejsou kortikoidy či antibiotika. Zajímal by mě váš osobní názor. Děkuji.

Je nebo neni HIV pozitivní 30. 12. 2015

Uživatel: Eliza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,přítel mě před pár dny orálně uspokojoval a teď měl křeče v břiše a zvracel,má puklice na jazyku a bolelo ho celé tělo,svyly a klouby.. Myslíte že by ode mě mohl chytit virus HIV? Děkuju za odpověď.

Vas nazor prosim 30. 12. 2015

Uživatel: Bohuš, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Bol som testovan na hiv odber krvi po necelich 3 mesiacoch 5 dni chibalo abi boli 3 mesiace testi dopadli negativne este pojdem raz 4 mesiace od rizika chcem vediet ci to potom mozem pokladať za 100 percentne? Vas nazor prosim?

Pro pana doktora Prochazku 30. 12. 2015

Uživatel: JardaPraha, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, je pravda jak jsem se tu docetl, ze testy zachyti nakazu uz po 6 tydnech od infekce a nebo nemusi???? Podstoupil jsem test po 49 dnech a vysel negativni a v laboratori mi bylo sdeleno , ze uz by test mel pripadne reagovat uz kolem toho 40 dne od rizika pri pritomnosti viru??? Prosim o odpoved pane doktore Prochazko.

Anonymní test 29. 12. 2015

Uživatel: Maroola, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, mohu se zeptat, jaký je další postup v případě, že je výsledek anonymního testování pozitivní? Jestli je zjištěno jméno pacienta a kam dál je oznamováno?

Nebola primoinfekce 29. 12. 2015

Uživatel: Nej, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Mohu byt trochu klidnejsi kdyz sa u mne neprejavili zadne znamky primoinfekce? -6.tyden, po malom rizokovym chovani dekuji.

Nakaza 29. 12. 2015

Uživatel: Prazak, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Pokracovani : bohuzel jsem si toho hned nevsiml a byl to styk analni kde je riziko hodne vysoke bohuzel a prave, ze ten druhy tyden to zaclo pak to zmizelo a po tydnu se to zas zaclo objevovat a od te doby mam obtize, kterych se neda zbavit a ani existovat. Jakmile jenom nelezim a neco chci udelat, tak mi je pak vecer dost spatne a zacnu se hrozne potit a vyleze mi teplota az na 38°C a mam ji skoro celou noc.

Příznaky 29. 12. 2015

Uživatel: Jana, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chci se Vás zeptat zda se jako příznaky dají brát hodně nateklé uzliny (ne bulky) na krku, v podpaží, na vnitřní straně stehen i dalších částech těla (okolo klíčních kostí a v podkoleních jamkách) bez horečky a dalších možných příznaků, snad jen bílý povlak na jazyku (ten ale mívám běžně) v období 5. a 6. týdne (po dobu cca 10 dní) od rizika. A ještě zda se mohou jako komplikace spojené s nákazou (ne příznaky) projevit brnění a mravenčení nohou, které pociťuji již téměř 2 měsíce a to v období 3-4 měsíců po riziku. Děkuji moc, Jana.

Nakaza 29. 12. 2015

Uživatel: Prazak, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, s nejvetsi pravdepodobnosti jsem nakazen bohuzel podle priznaku a obtizi co mam ( zitra si jdu pro vysledek zatim cca 50 dni od rizika) a bohuzel mam velmi spatne tuseni, ze to dopadne bud uz zitra a nebo po tech 3 mesicich spatne. Probehla totiz u me ta primoinfekce ( zvetsene uzliny,bolesti hlavy,zazivaci obtize, zanet hrtanu, nocni poceni ale bez horecky. Proste neco jako chripka ci mononukleoza a oboje bylo vylouceno praktikem. Toto nastalo asi druhy tyden od rizika ( prasknul kondom) a po zhruba 10 dnech to samo od sebe ustalo. Test 19- 21 den na antigen jsem bohuzel prosvihnul jak mi nebylo dobre a asi tyden potom mi od slecny prisla stroha sms, ze ma hiv a vi o tom, ale cislo je uz od te doby nedostupne a na dane adrese uz taky neni a nic o ni nevedi, ze pry ze dne na den zmizela. Takze to bohuzel pro me nevypada dobre a asi rozsirim rady a asi skoncim v blazinci a nebo na krchove pod drnem.

prenos? 29. 12. 2015

Uživatel: tom, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, pokud se uspokojím u počítače a trošku sperma mi dostříkne nešťastnou náhodou i na klávesnici, kam i trošku zateče při utírání tlačítek papírovým kapesníkem a pak jde za hodinu/pár hodin k počítači manželka a začne na klásvesnici psát, hrozí případně přenos? že by si nějaké částečky viru ze spermatu dostaly na ní? Pokud by si pak sáhla třeba do pusy? Děkuji za odpověď a nezlobte se za hloupou otázku.

orálny sex s kondómom 28. 12. 2015

Uživatel: jan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

ktoré konkretné STD može byť prenesené na človeka ak podstúpil orálny sex od teoreticky chorej osoby (bol v pasivnej ulohe) a mal na penis kondóm? može dojisť k prenosu HIV, syfilisu, HCV ??

Aktuální počet dotazů v databázi: 11294

Obrázek č. 138

Kdy a kde testujeme

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


Podpořte nás!

 

Objednání besedy


Obrázek č. 153
Obrázek č. 145
Obrázek č. 142
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 154
Obrázek č. 55


abbvie

Obrázek č. 132
Gilead


Obrázek č. 56

financuje vysílání webinářů a vývoj systému PIST

Obrázek č. 57

akreditovaný dobrovolnický program

alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126

nám přispěli novým stanem

Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.