On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

Drobná oděrka 16. 10. 2015

Uživatel: Ančí, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné se nakazit HIV, když jsem při placení u pokladny lehce zavadila vlastní rukou, na které jsem měla menší oděrku - asi čerstvou (začervenalou, ale nekrvácela, kůže ovšem narušena byla-zřejmě jsem se škrábla o něco v kabelce) o prodavaččinu ruku, na které jsem si všimla, že i ona měla drobnou oděrku, která ještě nebyla krytá strupem - krev z ní určitě přímo samovolně netekla, nebyla ani krvavě lesklá, ale nemohu vyloučit, že to nebyla rána čerstvější, která by při dotyku přeci jen trochu krve na mé ruce zanechala. Bylo by možné se takto nakazit, kdybychom předpokládali, že se zrovna letmo dotkla tato dvě riziková místa? Mám jít na testy. Jsem těhotná a mám strach.

9 mesicu 16. 10. 2015

Uživatel: Jirka, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dekuji za odpoved a omlouvam se za nepresne polozeni predchoziho dotazu. Abych to nepochopil spatne - odpovedi muzu rozumet tak, ze takovy pripad znam neni? Jeste jednou dekuji a jsem s pozdravem.

Dotaz Miry. 16. 10. 2015

Uživatel: Jirka, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, odpoved na Miruv dotaz dle meho neprisla. Mela by znit ano, nebo ne. Chtel jsem tedy i ja poprosit o odpoved na Miruv dotaz. Diky.

Stříkačka dodatek 16. 10. 2015

Uživatel: Honza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

K mému předešlému dotazu říkáte tedy kdyby ta stříkačka ležela na vzduchu 10-30 minut byla by už krev zaschlá tím pádem by bylo nepravděpodobné že by se někdo nakazil

SPOLEHLIVOST TESTŮ 16. 10. 2015

Uživatel: MÍRA, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat jestli je znám nějaký případ, kdy ani 9 měsíců od rizika nakažený člověk neměl vytvořené protilátky a tudíž testy byly negativní a on přitom pozitivní.Děkuji.

Stříkačka 16. 10. 2015

Uživatel: Honza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den jak dlouho by musela infekční stříkačka ležet na vzduchu aby kdyby se o ní někdo píchnul tak aby se pak nenakazil

bílá složka ve spermatu 16. 10. 2015

Uživatel: Tomáš, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den ospravedljem sa dopredu za mozno hlupu otazku ale chcem vediet vas nazor som 5tizdu od rizika pri masurbace ked prichadzam erekcie tak mam spermie take akokebi medzi spermiami taki silno bieli povlak co previsuje spermie vizera to ako tvaroch sory ze to takto blbo opisujem? Dopredu Dakujem za odpoved

primoinfekce 15. 10. 2015

Uživatel: josephe, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den před třemi měsíci jsem byl na jedné párty trochu víc jsem se tam opil. většinu si pamatuji,ale mám strach jestli náhodou jsem neměl někde sex já nebo někdo se mnou (pokud bych se v opilosti teoreticky nastavil k análnímu sexu bylo by druhý den něco cítit jako bolest v otvoru nebo tak..??) No a ta důležitá otázka 2. měsíce poté párty se mi na špičce jazyku objevila bílá tečka (vridek), který bolí po 14 dnech zmizel a teď předevčírem se objevil znova a k tomu mám bolesti v krku a kašel. Může to být primoinfekce..?? Jinak ještě dodám že podle kamarádů, kteří byli se mnou říkali že sem s nikým nic neměl teda alespoň nikdo o ničem neví, ale i tak by mě zajímalo jestli nevíte zda po analnim sexu něco hodně bolí.? Omlouvám se asi za hloupou otázku, ale mám strach

Mohl jsem se nakazit přes kliku dveří? 15. 10. 2015

Uživatel: Richard, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

chtěl bych Vás moc poprosit o radu, protože nevím na koho se mám v mé záležitosti obrátit. Jedná se o můj osobní problém, který se týká obavy z nákazy HIV. Zajímala by mě jen jedna otázka, na kterou nemohu nikde najít odpověď, uvádím ji níže: Pokud bych podal ruku člověku, a ten měl na ruce záděr nebo menší odřeninu a dostala se mi na moji ruku jeho krev a já si po chvíli sáhnul do oka, mohl bych se nakazit virem HIV? Jedna z podobných situací se mi stala a moc se bojím abych se nenakazil. Prosím Vás, pokud to bude možné, můžete mi dát odpoděď jaké je procento mé obavy? Doma už delší dobu vypadám jako hypochondr ale já se opravdu moc bojím. Ptám se Vás proto, že jsem v laboratoři kam jsem šel držel kliku hned po jednom pacientovi. Sice nevím s čím tam byl, ale dostal jsem strach, protože vím, že v laboratoři dělají testy na HIV a vydávají je v době, ve které jsem tam šel. Ještě než jsem si sáhl do koutku oka (asi po půl hodině po odchodu z laboratoře) jsem se díval na ruce, a žádných stop krve jsem si nevšiml, doufám tedy že jsem nic nepřehlédl. Myslíte, že mohu být v klidu a že je vše v pořádku?

Vyrážka a uzliny 15. 10. 2015

Uživatel: Lukáš, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den pane doktore, chci Vás moc porosit, jak vypadá vyrážka HIV při primoinfekci, konkrétně když mám na rukou jen opravdu malé pupinky tak tři čtyři pět, nic rozáhlého (vypadají jako "microakné",) z kraje když se objeví tak trochu svědí a pak zase pomalu mizí, ale tak až třeba do dvou dnů. Dále Vás chci poprosit co se týče zvětšených uzlin ty uzliny jsou na první pohled vidět, že jsou zvětšené?, já totiž je maximálně trochu cítím (nepatrně bolí občas), ale nic zvětšeného mi nepříjde. Nebo jejich zvětšení je jasně viditelné a nedá se to přehlednout ?. Děkuji Vám strašně moc za odpovědi.

Priznaky 15. 10. 2015

Uživatel: Honza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, asi 5 tydnu po rizikovem oralnim sexu (praskly ret a kontakt s preejakulatem) jsem asi 10 dni pozoroval nebolestive zvetsene uzliny na krku, na trislech a snad i v podpazi (zadne bulky, ale spis bylo vse jakoby otekle), zadne dalsi priznaky jako jsou horecka atd. jsem nemel? Muze to byt priznak hiv? Dekuji

Seznam stomatologů 15. 10. 2015

Uživatel: Láďa, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den, prosím o radu, kde najít seznam stomatologů v Praze nebo Brně, akceptujících pacienty s HIV. Může mě můj současný zubař odmítnout ošetřovat? Předem děkuji. Láďa

Používanie beta-glucanov 14. 10. 2015

Uživatel: Samuel, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň. Prosím Vás,chcel by som sa spýtať , či prípadné užívanie betaglucanov by predĺžilo čakaciu dobu k testovaniu na HIV. Ďakujem.

Psychika a obavy 14. 10. 2015


Dobrý den. V Červenci jsem se bohužel nechal unést a měl 2x nechráněný pohlavní styk s jinou partnerkou. Partnerky byli normální ženy. Obě dvě byli v září na lékařské kontrole na vyšetření gynekologem, stěry, cystologie, moč + z toho jedna na testech HIV. Vše bylo v pořádku včetně testů HIV. Já se nechal testovat něco málo po dvou měsících v pojízdné sanitce od HIV prevence a test vyšel negativní. Jelikož psychická je hrozná věc, stále mě to vrtá hlavou... dá na ten test spolehnout? když ženy jsou zdravé a nemají žádné problémy + normalní partnery? Žádné problémy připomínající HIV jsem neměl, jen s močovou trubicí které se objevili po letních koupačkách a pobytu v plavkách přičemž jsem byl několikrát na dermatovenerologii. Po močení a ejakulaci mám slabé pálení uvnitř... 2x test moči + 1x výtěr - zjištěna E.coli. Nasazeny antibiotika Doxybene, teď jsem je dobral a potíže setrvávají. Vždy to vymizí když piju třeba 5-6 urologických čajů denně, jakmile polevím, problém je zpět. Děkuji

Dalacin T a testy hiv 14. 10. 2015

Uživatel: Antonin, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, pokud se chystam na test jiz po 8 tydnech od mensiho rizika (nedoslo k nechranenemu styku, ale preejakulat partnera jsem mel na vnejsi casti konecniku, ke styku vubec nedoslo), mohl by test ovlivnit roztok Dalacin T, ktery mi kozni lekar predepsal na viražku ? Jeste jsem ho nezacal brat. Roztok obsahuje antibiotikum. Muze mit i tento lek na vnejsi uziti vliv na testy jako per os uzite antibiotikum? Diky

Nazor 13. 10. 2015

Uživatel: Dodo, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobri den chcel bi som sa spýtať ze ked som hiv pozitiv tak mozem mat sex bez ochrani alebo ten vírus je aj v spermiách

Doplneni dotazu 13. 10. 2015

Uživatel: Matej, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den. Dekuji moc za odpoved meho dotazu s titulkem hodnoty. Chtel jsem vsak jeste zdvorile poprosit o upresneni odpovedi. Vysledek testu, resp. zpomaleni tvorby protilatek muze dle Vaseho sdeleni zpusobit imunologicka porucha, napr familiarni agamaglobulinemie. Predpoklad je, ze by takovy pacient byl od detstvi v peci imunologa. V detstvi jsem byl skutecne neustale nemocen s respiracnimi potizemi, atb jsem mel alespon 4 krat do roka, toto v 10 letech ustalo. Nejsem si vedom toho, ze by pred vice nez 30 lety byla imunologicka zdravotni pece vubec poskytovana. Kazdopadne jsem dochazel se svym neustalym kaslem a horeckami k detskemu specialistovi. U imunologa jsem byl az v posledni dobe, kdy mi byl zjisten pozitivni haemophilis influenzae. Toto ma byt spoustec vami zminene imunologicke poruchy. Imunolog vsak tomuto nyni neprikladal zadnou vahu, na hiv test me hodnoty, dle tohoto, nemaji vliv a zadnou lecbu mi nepredepsal. Znamena to tedy, ze nemam imunologickou poruchu, ktera by vysledek ovlivnila a plati i pro me dane pravidlo o trimesicni spolehlivosti hiv testu? Dekuji moc za odpoved, omlouvam se, ze Vas opakovane zatezuji.

dotaz 13. 10. 2015

Uživatel: michal, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

dobrý den může se projevit HIV primoinfekce v podobě pocitu těžkých nohou a rukou a závratěmi a tyto příznaky přetrvávají delší dobu asi tak 5 měsíců? děkuji za odpověď

nevím 13. 10. 2015

Uživatel: radek, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den mam dotaz ohledne ryzikoveho chovani nevim zda sem provedl neco spatneho kdyz mi muz prejel analni otvor prstem a pred tim si chvili onanoval a chvili onanoval me k nicemu jinemu nedoslo misim se nechat testovat na hiv ci jine pohl. Choroby ? Dekuji Radek

Mononukleoza 13. 10. 2015

Uživatel: bradley, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, v soucasne dobe se lecim na mononukleozu (dieta, leky na podporu pecene Lagosa). Posledni S-ALT test uz jen mirne zvyseny. Muze to ovlyvnit test? Doporucujete delsi dobu nez 3 mesice od rizika pokud probehla i EBV (virus ktery spousti mononukleosu) infekce?

aids vlasy 13. 10. 2015

Uživatel: trevor, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Prosim vas kedy sa moze u hiv objavit vypadavanoe vlasov?

Hodnoty 12. 10. 2015

Uživatel: Matěj, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý večer. Již jsem zde v minulosti vznášel dotaz, nyní jsem chtěl zdvořile poprosit o další vysvětlení. Měl jsem velmi rizikový, nechráněný, vaginální pohlavní styk s prostitutkou(zpětně si vzpomínám, že výslovně nechtěla kondom, což si vykládám jako možný akt pomsty zato, že ji někdo nakazil). Jen na vysvětlenou uvádím, že se za své chování strašně stydím. Po 4 týdnech jsem dostal nesvědivou prchavou vyrážku na krku, hrudníku a zádech, teploty, potíže v dutině ústní(afty, soor - dg orl...), dlouhodobý suchý kašel, zvětšené uzliny v tříslech a za ušima, vyrážky na penisu, v tříslech apod. To vše cca. 2 týdny. Po 9 týdnech horečku - reagovala na atb. a po 2 dnech zmizela. HIV test CMIA ag, ab ve zdravotním ústavu po 12 týdnech negativní, pozitivní však byly paměťové chlamydie(jiné pohlavní nemoci nikoli). Z psychických důvodů a z důvodů přetrvávajících potíží zejména v ústech -(po třech měsících se mi oboustranně zvlnil jazyk v prvních dvou třetinách a nárazově mizí a objevují se znova bílé, nestíratelné, plaky na hraně jazyka, jazyk pálí a je geografický - soor přetrvává i přes antimykotickou léčbu - toto trvá dosud) jsem absolvoval další testy HIV- po 4 a 5 měsících, zde nevím o jaký typ šlo - bylo to v aids centru a na venerologii. Oboje negativní. Po 5 měsících jsem absolvoval rovněž HIV1 RNA PCR test, který jsem si uhradil v NRL a také western blood. Toto vše negativní. Hodnoty poměru cd4/cd8 jsou 1,2 - meze od 1(normálně by mělo být u zcela zdravého člověka údajně od 1,5 - viz. vyšetření na imunologii). Po 7 měsících jsem opět absolvoval negativní HIV test v rámci vyšetření interního lékaře - hodnoty HIV1,2 Ag 0,27 a HIV Ab 0,23. Referenční meze negativity 0-0.9. Jelikož mám od mala imunitní a dosti vážné jaterní potíže(beru léky), a také mi lékař řekl, že výsledek je sice spolehlivý, ale pro klid duše mohu přijít opět na testy za další 3 měsíce, jsem tak učinil. Výsledek ve stejné laboratoři HIV 1,2 Ag činil 0,23 a HIV1,2 Ab byl 0,29. Toto byl tedy test po 10 měsících od rizika při referenčních mezích uvedených shora, čili výsledek negativní. Dočetl jsem se, že v průběhu času vzdalujícího se od nákazy u HIV pozitivních osob antigen p24 klesá a přímo úměrně vzrůstají protilátky. Antigen p24 zde u mě tedy skutečně nepatrně klesl a naopak o takřka totožnou(trošku vyšší míru) vzrostla, dle laboratorních výsledků, hodnota protilátek. Mám manželku a chceme se pokusit o dítě, vím že jsem jí ublížil již samotnou nevěrou a nechtěl bych jí ještě ublížit nákazou. Chtěl jsem se tedy zeptat, zda i v tomto případě, kdy mám již od dětství mj. imunologické potíže, je můj výsledek po 10 měsících od rizika spolehlivě negativní a zda něco neznamená pohyb všech shora uvedených hodnot, které mi byly naměřeny v čase. Děkuji mnohokrát za odpověď.

Styk 12. 10. 2015

Uživatel: Emil, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den je nějaká možnost při vaginálním pohlavním styku aby se Hiv nepřinesl myslím z ženy na muže a jak velká by byla asi pravděpodobnost

Nazor 12. 10. 2015

Uživatel: Jano, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Vas nazor ked ma niekdo hiv a používa drogy a alkokol tak ma jaku životnosť

Nazor 12. 10. 2015

Uživatel: Jano, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Zdraví da sa chitit Chlamidia a hiv naraz?

Masturbace dodatek 12. 10. 2015

Uživatel: Jan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Takže k mému předešlému dotazu podle vás je zbytečné se bát že bych se mohl nakazit masturbací na toaletě

doplněni předešlého dotazu 12. 10. 2015

Uživatel: jan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Takže máte zkušenosti,že u všech nakažených když už se příznaky objevily,tak trvali současně a současně odezněli. Nebo existují výjimky?

Nazor 12. 10. 2015

Uživatel: Jano, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Po tom stiku som bol 1 mesiac od rizika na testoch sifils a hiv boli negatívne pojdem este na ct vyšetrenie to bi mohlo bi to nieco napovedať? Priznaki som mal vecinov uzlyni lymf zvečnené oboch stran krcne a podpazusne na lavej strane vecie vzdi 2.3mm štítna žľaza tiez zvecena jeden priznak som este nemal to je horucka

dotaz pro pana doktora 12. 10. 2015

Uživatel: jan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, jak sem se dočetl,tak pro primoinfekci odpovídá souběh několika příznaků,které trvají 1-2 týdny. Chci se zeptat jestli jsem to dobře pochopil,tak příznaky by měly teda začít společně,probíhat společně po stejnou dobu a zároveň i spontálně odeznít( například zvětšené uzliny + horečka + pocení + vyrážka po dobu 10dnů společně a 10 den společně skončí)? Děkuji moc za odpověď

Nazor 12. 10. 2015

Uživatel: Jano, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Tak som to mislel ze ze cez močovú rúru penisu pri orále kumne došlo uz skoro erekcie a ja som to zadržal a močová rúra sa vtedy otvorila ci sa tak nemohol dostať hiv do mojho tela potom som uz tažko dosel erekcie a a stipalo lo ma okolo žaluďe teraz tam ma smegma a pri masturbácie vi vychádza taký bieli husti vitok a stipe ma aj pri moceni neak tažko viem prísť erekcie?

Ještě k dotazu Nehty 12. 10. 2015

Uživatel: Šárka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Děkuji moc za odpověď. Pokud píšete o určitém nadprahovém množství čerstvé krve, které je nutné k nákaze, tak v případě, který popisuji , tedy způsobení drobné ranky u manikérky pomocí pilníku, by na pilníku musela být krev hiv pozitivního stará max. několik minut nebo jak dlouho, aby se hovořilo o čerstvé krvi? Vím, že min, hoďku a půl přede mnou tam nikdo jiný nebyl. To můžu být klidná i v případě, že by někoho tím pilníkem předtím poranila do krve (vzhledem k časovému odstupu)? Děkuji Vám.

pes 12. 10. 2015

Uživatel: Lenka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, je možné, aby se HIV nakazil pes a pak to třeba přenesl na člověka? Děkuji

Masturbace 12. 10. 2015

Uživatel: Ludvík, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den masturbací se Hiv nakazit nijak nemohu je to pravda ani ikdybych se po masturbací otřel penisem o sperma po předchozím

Oděrky 12. 10. 2015

Uživatel: Ondra, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jak rychle zasychají drobné oděrky ( jak dlouho ) např po pohlavním styku

Hiv a syfilis doplnění 11. 10. 2015

Uživatel: pepan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den pane doktore měl jsem úlet, jednalo se pouze o masturbaci ale dostalo se mě semeno cizí na ruku a tou jsou si šáhl na penis , teď jsem našel po 60 dnech od rizika vřed asi syfilitický. - co jsem se koukal na netu na snímky vypadalo to tak. Průměr caa 5mm červená barva teď se mění v jizvu. Zdůrazňuji rok před tím jsem žádný bližší kontakt, s nikým neměl...takže tato událost je jediné možné riziko. Jdu s tím na venerologii po víkendu. Jaké je riziko že jsem zároven mohl chytnout HIV? dekuji za odpoveď

Nazor 11. 10. 2015

Uživatel: Jano, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Cez močovú rúru penisu sa da nakaziť vírem hiv?

Reakce 11. 10. 2015

Uživatel: Jan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den k mému předešlému dotazu. Když jste říkal že musí být přítomné poranění na ruce nebo na penisu musí to být pouze viditelné poranění

Nehty 11. 10. 2015

Uživatel: Šárka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Zdravím. Chodím ke známé, která dělá gelové nehty. Když mi pilníkem obrušovala starou vrstvu gelu, způsobila mi pod nehtem drobnou ranku (odřela mi kůžičku trochu do krve, ale krev vyloženě nevytékala ven). Vím, že min. hodinu a půl pilník nepoužívala na nikoho jiného a nevšimla jsem si, že by byl potřísněn krví. Hrozí riziko přenosu, kdyby před tou hodinou a půl (či ještě dříve) způsobila podobné poranění hiv pozitivní osobě a na pilníku by ulpělo nějaké nepatrné množství nakažené krve (neviditelné na pohled pouhým okem)?

Michael jettmare na vas otazka? 11. 10. 2015

Uživatel: Tomáš, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Zdravím vas viem ze mna do toho nic ale chcem sa spitat ze kolko rokov žijete z chorobov hiv? Ja som si uz istí ze to mam aj ja chcem vediet aká je životnosť pri tejto chorobe

Masturbace 10. 10. 2015

Uživatel: Jan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den je možné aby se někdo nakazil kdyby masturboval na toaletě a trochu sperma tu zbylo na prkénku a další co by po něm masturboval se otřel o jeho sperma

Aktuální počet dotazů v databázi: 11445

Pomoc s léky pro pacienty

Pokud jste se ocitli v zahraničí v karanténě a/nebo se nemůžete dostat zpět do Česka a docházejí vám vaše antiretrovirové léky, kontaktuje prosím přes tento portál asociaci LIFE4ME.PLUS, která prostřednictvím národních pacientských organizací koordinuje po celém světe krizové dodávky HIV léčiv https://life4me.plus/en/.


If you find yourself in quarantine in the Czech Republic, cannot leave the country and are running out of antiretroviral therapy, or if you have problems receiving delivery of medication due to COVID-19, please contact ROBERT, robert.hejzak@aids-pomoc.cz, 00420 724 032 678. We will help you to find a solution.


Если Вы оказались в Чешской Республике в условиях карантина, и у Вас заканчивается запас антиретровирусной терапии, или если Вы столкнулись с проблемами в выдаче лекарств из-за COVID-19, пожалуйста, свяжитесь с ROBERT, robert.hejzak@aids-pomoc.cz, 00420 724 032 678. Мы поможем вам найти решение.

obrazek PrEPPoint
Obrázek č. 138

Kdy a kde testujeme

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


Podpořte nás!

 

Objednání besedy


Obrázek č. 155
Obrázek č. 145
Obrázek č. 142
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 154
Obrázek č. 55


abbvie

Obrázek č. 132
Gilead


Obrázek č. 56

financuje vysílání webinářů a vývoj systému PIST

Obrázek č. 57

akreditovaný dobrovolnický program

alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126

nám přispěli novým stanem

Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.