On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

Rychlotest 7. 5. 2024

Uživatel: Anonym, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, jenom obecný dotaz prosím. Lze důvěřovat výsledku z rychlotestu zakoupeném v lékárně? Jestliže se otestuji v dostatečně dlouhé době po rizikovém kontaktu.

Podtyp 7. 5. 2024

Uživatel: Andrea, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, existuje nějaký podtyp HIV, který by nedokázaly rychlotesty provedené ve Vaší pobočce v Ostravě rozeznat. Děkuji za odpověď.

Přenos oblečením 7. 5. 2024

Uživatel: Jirka, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den.V nemocnici jsem zavřel dveře rukávem u mikiny a po malé chvilce jsem si stejným místem otřel nos a rty.Nevím jestli tam byla krev nebo ne ale nejspíš ne.Je možné se nakazit virem i tímto způsobem i když by nebyla přítomna čestvá krev a vir jsem si dal na rty?Kdyby třeba měl někdo ránu na ruce a dotkl se stejného místa byl by možný přenos?Stal se někdy takový případ ze se někdo nakazil podobným způsobem ? Děkuji za odpověď

Pozdní serokonverze 6. 5. 2024

Uživatel: Pepa, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý večer, děkuju moc za zodpovězení včerejšího dotazu. Ale stejně bych se chtěl zeptat, jestli je riziko pozdní serokonverze a detekce viru i po těch třech měsících.

klitoris a jazyk 5. 5. 2024

Uživatel: Zbyněk, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, na těchto stránkách jsem se dočetl, že orální sex je bezpečný, pokud není krvavé zranění. Prováděl jsem prostitutce orální sex tak, že jsem se pouze dotýkal jazykem poštěváčku, který jsem před tím (včetně malých stydkých pysků) osušil ubrouskem. Poševního vchodu jsem se nedotýkal, abych nepřišel do kontaktu s poševním sekretem. Krvavá zranění nebyla. K vlastní souloži nedošlo. Předpokládám tedy, že riziko HIV nehrozí. Prosím ale o Váš názor. Děkuji

Sliny 5. 5. 2024

Uživatel: Anonym, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Je se možné nakazit prsknutím slin při rozhovoru do oka?

Štítná žláza a HIV 4. 5. 2024

Uživatel: Pepa, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Pěkný večer, měl jsem asi před pěti měsíci pohlavní styk nechráněný. Testy jsem si udělal dva, v lednu negativní, v dubnu negativní. Nemůže být ale zvětšená, nebo podrážděná štítná žláza příznak? Třeba že se zpozdila serokonverze nebo tak?

PreP 4. 5. 2024

Uživatel: David Král, Téma: Pre- a post-expoziční profylaxe (PrEP, PEP) proti HIV

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li PreP zcela vylučuje možnost nákazy HIV při pohlavním styku bez kondomu. Mám ve svém okolí lidi, kteří PreP užívají a 90% z nich při sexu nepoužívají kondom. Jde mi o to, kdybych si PreP nechal předepsat a přestal bych používat kondom, tak jestli můžu být v klidu co se týče nákazy HIV. Děkuji moc za odpověď

Poranění na dlani 3. 5. 2024

Uživatel: Jan, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den.V práci jsem se štípl do ruky kleštěma a až po chvilce jsem zjistil ze mi teče krev.Použil jsem desifekci z lékárny a šel jsem na toaletu umyl si zdravou ruku a druhou okolo rány.Voda byla studentá a použil jsem mýdlo.Potom jsem samozřejmě musel znovu sáhnout na kliku a šel jsem si na to zranění dát náplast.Je možné ze by se vir dostal přes náplast když jsem si lepil na ránu ?Náplast jsem si dával asi 4-5 min po stáhnutí na kliku než jsem se dostal na dílnu .Dekuji za odpovď.

Způsob testování 3. 5. 2024

Uživatel: Anett, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, tento měsíc jdu ke gynekoložce na preventivní prohlídku. Chtěla jsem se tedy zeptat, zda když mi doktorka dělá stěry, zda je z nich možné zjistit, zda jsem např. HIV pozitivní nebo zda nemám např. syfilis. Nechr. sex jsem měla v listopadu. Děkuji za odpověď.

Alkohol a testy 3. 5. 2024

Uživatel: Anonym, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda alkohol v krvi může ovlivnit testování na HIV. Děkuji.

Test? 3. 5. 2024

Uživatel: Likvid, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na spolehlivost testů dostupných k zakoupení na internetu. Měl jsem nechráněný styk před třemi měsíci. Nyní jsem si udělal test když mám známky prvotní fáze nákazy HIV.

Poševní sekret 3. 5. 2024

Uživatel: Martin, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den. Moc děkuji za předchozí odpověď. Nechci vás nijak zdržovat ale přeci bych měl ještě jednu otázku. Dá se nějak říct jaké množství poševního sekretu by se muselo dostat na penis aby došlo k nákaze? Nebo se takové případy vůbec nestávají. Děkuji

Rizikový styk s pracovnicí 3. 5. 2024

Uživatel: Big_Joe, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, Dnes jsem po únavném dni vyhledal podruhé v životě služby za peníze. Zakládám si na co největším možném bezpečí při styku a proto jsem vyžadoval kondom. V průběhu jsem si všiml že je na kondomu něco červeného a styk jsem ukončil. Zjistil jsem že pracovnice má menstruaci. (Sama to vyvracela ale vím co jsem viděl) Šel jsem hned domů a dal si sprchu a genitálie umyl alkoholovou desinfekcí Cca do 30 minut od aktu. Nenašel jsem rovněž žádné ranky a desinfekce mě nikde nepálila. Co ještě mohu prosím udělat pro minimalizaci rizika přenosu HIV, případně jiné STD? Tahle zkušenost mě definitivně vyléčila od podobných rizikových aktivit, snad není příliš pozdě. Předem děkuji za rady.

Přímoinfekce_průběh 2. 5. 2024

Uživatel: JanN, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, měl jsem potenciálně rizikový orální sex. Za 15 dnů mi z ničeho nic během 3 hodin vylezla teplota na 39.2 Po paralenu a Ibalginu mi teplota klesla a asi za 6 hodin už jsem teplotu neměl. Na mandlích se mi udělaly bílé povlaky. Šel jsem k praktické lékařce. Prohlédla mi krk, udělala CRP a měl jsem ho 60, takže prý bakteriální infekce. Dostal jsem antibiotika. Od té doby už jsem teplotu neměl. Uzliny zvětšené také nemám. Moc děkuji za vaši předchozí odpověď. Chtěl bych vás poprosit o ještě jedno vyjádření. Spíše mě zajímalo, zda by ten průběh co jsem měl svědčil pro primoinfekci? Zda by teplota mohla trvat jenom pár hodin atd. Děkuji za eventuální odpověď.

Poševní sekret a masturbace 2. 5. 2024

Uživatel: Martin, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, pročetl jsem mnoho článků ale přece se vás musím zeptat, jestli mohlo vzniknout z mé strany riziko nákazy. Nešlo o pohlavní styk. Ženu jsem uspokojoval rukou ale nesahal jsem do vnitř do pochvy, sahal jsem z venku na klitoris. Po té jsem vzal vibrátor, který jsem zasunul do vagíny a ženu uspokojoval. Držel jsem vibrátor úplně na konci abych nepřišel do styku s poševním sekretem. Po té jsem masturboval svůj penis. Chtěl bych se zeptat jestli je možné že jsem měl na ruce nějaké minimální množství sekretu kterého bych si nevšiml? Popřípadě jaké množství sekretu je potřeba k přenosu ? Mohl jsem se takto nakazit? Je to 4 týden a při polykání mě škrábe v krku? Muže to s tím souviset?

Promoinfekce 1. 5. 2024

Uživatel: Anonym, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, v gay sauně jsem se líbal s mužem a následně jsme měli velmi krátký orální sex bez ejakulace do úst. Asi 3 týdny od styku jsem měl bolest v krku a afty na jazyku, zvýšenou teplotu 37,2. Cca za 4 dny po zvýšené teplotě jsem měl jednou průjem. Cca týden jsem měl noční pocení- hruď a čelo (lehce navlhlé tričko). Dva dny se mi objevoval pupínek buď na hrudi nebo na ruce připomínající štípanec od komára, který vždy do 20 min zmizel a to se opakovalo tak 3x denně. Mohlo by jít o promoinfekci HIV? Předem děkuji.

HIV po 4 letech 1. 5. 2024

Uživatel: Anonym, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, když by bylo zjištěno HIV po 4 letech od nakažení, zda by mohla být léčba stejně účinná jako u dřívějších případů.

Primoinfekce? 30. 4. 2024

Uživatel: JanN, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, měl jsem potenciálně rizikový orální sex. Za 15 dnů mi z ničeho nic během 3 hodin vylezla teplota na 39.2 Po paralenu a Ibalginu mi teplota klesla a asi za 6 hodin už jsem teplotu neměl. Na mandlích se mi udělaly bílé povlaky. Šel jsem k praktické lékařce. Prohlédla mi krk, udělala CRP a měl jsem ho 60, takže prý bakteriální infekce. Dostal jsem antibiotika. Od té doby už jsem teplotu neměl. Uzliny zvětšené také nemám. Mám však hrozný strach, jestli se nejedná o primoinfekci. Myslíte, že je to pravděpodobné, nebo je to opravdu jenom angína? Děkuji za případnou odpověď.

Biologická léčba a PEP 29. 4. 2024

Uživatel: Dominik, Téma: Pre- a post-expoziční profylaxe (PrEP, PEP) proti HIV

Dobrý den, prosím o odpověď pana doktora, ideálně co nejdříve, děkuji moc. Mám biologickou léčbu na Crohnovu chorobu, aktuálně si píchám injekci jednou za 14 dní - Yufluma 40mg, nyní mám silnější Yufluma 80mg. Minulou středu 23.4 jsem měl rizikový styk, 25.4 jsem do 48hodin nasadil PEP. Je možné, tím že si mám tuto středu 1.5. píchnout injekci (poprvé dvojitou dávku 80mg) že pokud bych byl napadený virem HIV, kde PEP bojuje proti tomu abych se nenakazil, nezhorším si to píchnutím biologické léčby? Při této léčbě se snižuje výrazně obranyschopnost organizmu, jsem na všechno mnohem více náchylný (nachladnutí aj.) tak aby mi to v případě potenciální nákazy HIV neuškodilo. Děkuji moc.

Masturbace 29. 4. 2024

Uživatel: Pepa, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Vazeni, udelal jsem takovou blbost, behem masturbace jsem sahl na penis jine osoby a pretahl ho jen nekolikrat vlastni rukou, nedoslo k ejakulaci, byl suchy a nevsiml jsem si, ze by z nej neco teklo ani predejakulat. Na rukou jsem mel suchou a trochu poprasklou kuzi ze zimy, ale nevidel jsem zadnou krev. Mohlo dojit k nakazeni, mam obrovsky strach.

nakaza 26. 4. 2024

Uživatel: Calistello, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobry večer .Vim ze uz jste mi řekli obratte se na nás az bude po rizikovem chování ale chci se ujistit ,když ted nemám zapalic plic atd nemůže to začít za několik let? Jde o postarani na důchod a je priznak když se jenom točí hlava nebo je rýma?Děkuji předem .Všichni mi říkají ze mohu být v klidu ze nic nepropukne ze bych musel být homosexuál nebo tak.

oční mast 26. 4. 2024

Uživatel: dotaz, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, už jsem sem psala jednou, ale můj dotaz se nejspíš neuložil. Mohla by oční mast opthalmo-septonex odsunout odhalení infekce na testu podobně jako užívání antibiotik, nebo je to nesmysl? Děkuji.

Vedlejší učinky PEP 26. 4. 2024

Uživatel: Martas1991, Téma: Pre- a post-expoziční profylaxe (PrEP, PEP) proti HIV

Dobrý den. Užívam PEP už piaty deň a prejavuje sa u mňa silná únava až malatnosť v odpoledných hodinách. Dnes, piatý deň cítim nevoľnosť,  trocho točí hlava a ľahko mi trpnú nohy, taktiež som mal  tlak na hrudi, ale to len pár minút. Styk homosexuálny  bol chráneny, bez vyvrcholenia. Viem, že by malo byť riziko nakazenia malé ale aj tak užívam PEP keďže oral bol nechránený. Moja otázka znie: Je možné, že tieto symptómy sú dôsledok liekov PEP ? alebo to môže byť vážne HIV ? V literatúre sa píše, že HIV by sa  malo prejaviť od 2 do 6 týždňov ako chrípka.  Ďalšia otázka znie, vadí ak sa lieky berú v rozmedzí 1/2 hodiny ?  Ďakujem

spolehlivost testu 25. 4. 2024

Uživatel: dotaz, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda krátkodobé používáni oční masti opthalmo-septonex by mohlo opoždit projevení infekce na testu po třech měsících podobně jako antibiotika. Je to možné? Děkuji.

Přenos HIV 25. 4. 2024

Uživatel: Forest, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, jsem opravdu vyplaseny, ale pracuji v lese, mám na stehnech drobná poranění od trnů šípku, či popichani od jehličí. Den po této práci se mi dostal ejakulat cizího cloveka na platěne kalhoty na stehne. Bohuzel sem si toho všiml až když byl ejakulat zaschly. Mohlo tímto způsobem dojít k nakažení? Dekuji

HIV markery 24. 4. 2024

Uživatel: Nikdo, Téma: Pre- a post-expoziční profylaxe (PrEP, PEP) proti HIV

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co se zjišťuje při odběru krve, která složka? Jak se jmenuje to vyšetření, nebo co se zaškrtává na té žádance o vyšetření HIV? Čím se zjistí ten virus?

nakaza 24. 4. 2024

Uživatel: Calistello, Téma: Ostatní dotazy, připomínky a podněty

Dobry den a hrozi nakaza i kdyby mi stisknul ten člověk loket? Jakkoliv se dotknul Asi moc ted panikarim ze ? Všichni mi říkají klid to by muselo jít přes strikacky nebo mit s nim nechraneny styk tady je male množství krve. Uz jsem u Vás byl na testování a byl jsem za trotla.Řekli mi pokud jste neměl styk nechraneny nebo nevymenil jehly tak to nemohu mit.

Domácí self-test na hiv 24. 4. 2024

Uživatel: Adam, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, Koupil jsem si self-test na hiv. Nechráněný styk byl před 7 měsíci. Mohu negativnímu výsledku věřit? Děkuji a hezký den

nakaza 24. 4. 2024

Uživatel: Calistello, Téma: Právní poradna v oblasti HIV a AIDS

Dobry den ,nedávno se me dotkl nakažený člověk, ale neměl jsem s nim styk ani si s nim nevymenoval strikacky.mohl jsem se nakazit ? Prý jakymkoliv dotekem to je vyloučené. At uz je jakýkoliv dotek. Podání ruky stisknuti atd.Děkuji predem

Dotaz 24. 4. 2024

Uživatel: Albert, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, byl jsem nedávno testován v Ostravě formou rychlotestu. Rychlotest vyšel negativně jelikož vyšla pouze jedna tečka. Počáteční euforii ovšem vystřídaly obavy. Při odběru krve se mi jen velmi těžce dokázala udělat kapka která by spadla do nádoby a tak paní sestřička si pomohla tím, že se mým prstem dotkla nádoby a tím tam určité množství krve spadlo. Dá se tedy výsledek provedeny takhle považovat za negativní?

Mohlo dojít k nákaze 24. 4. 2024

Uživatel: Forest, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, mám takový dotaz k možnému přenosu HIV, při nedělení práci v lese - sekání trávy mezi smrky, se stává že mám od jehličí poměrně popíchané stehno - cervené tečky, stroupky. Druhý den cca po 24 hodinách jsem masturboval s chlapem, asi 10 minut po jeho výstřiku jsem zjistil, že mám trochu ejakulátu na stehně na kalhotech. Ejakulát byl už vpitý a zasychalý. Mohl jsem se takto nakazit HIV, kdy ejakulát se mohl dostat přes kalhoty na 24 hodin staré stroupky na stehně způsobené od popíchání od smrkového jehličí? Děkuji

nakaza 24. 4. 2024

Uživatel: Calistello, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobry den samotna artritida nebo bolesti kloubu není priznakem ze ?bez horečky a zápalu plic a bolesti v krku ?děkuji

Vyrážka 23. 4. 2024

Uživatel: Klára, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, Již 4. týden se mi objevuje vyrážka na zádech a bocích.Vždy na 3 až 4 dny, po té zmizí a pak třeba za další 4 dny se objeví.Byla jsem přeléčena kortikoidy - mastička. Bohužel to nezabralo a teď se přidalo i svědění a vyrážka se objevila i na břiše.Měla jsem nechráněný styk před půl rokem. Mohou to být příznaky hiv ? Na kožním mi udělala pouze testy na syfilisu negativní. Děkuji

Strach 23. 4. 2024

Uživatel: Marek, Téma: Ostatní dotazy, připomínky a podněty

Když mi bude diagnostikováno HIV, musím to říct všem se kterými se stýkám? Např kolegům v práci či rodině? Děkuji

Testování 22. 4. 2024

Uživatel: Jana, Téma: Ostatní dotazy, připomínky a podněty

Dobrý den, brouzdala jsem Vaší poradnou a nedokážu si vysvětlit několik skutečností. 1. Když je osoba ve stádiu AIDS a přijde k Vám na první testování, tak ji vyjde test negativně jelikož již nemá protilátky? 2. Jak dlouho trvá než se HIV+ osoby vytratí protilátky z těla? 3. Jaký je rozdíl mezi rychlotest a laboratorními testy, nebo by lepší využívat jen rychlotesty a v případě reaktivity ty laborantní? Velmi Vám děkuji za Váš čas a Vaše odpovědi. Mějte hezký den.

Nějaké riziko ? 21. 4. 2024

Uživatel: Jen, Téma: Ostatní dotazy, připomínky a podněty

Zdravim zajímalo by mě jestli existuje riziko přenosu u análního sexu jiných chorob než ty co jsou světově známé jako je hiv, syfilis atd. S partnerem jsme byli na začátku vztahu na testech a jsme zdravý, tak kondom nepoužíváme. I tak přece jen jestli jsou nějaké jiné bakterie které se mohou přenášet ? Možná blby dotaz, ale díky za případnou odpověď :) jinak oceňuji bezplatné a anonymní testování, které provádíte, je to dobrá věc, zvlášť v dnešní době :)

Dezinfekční tyčinka 21. 4. 2024

Uživatel: Anonym, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, chci se zeptat, jsem na dovolené v Dubaji….dneska jsem byl v kadeřnictní, pan mi upravoval vousy a omylem na 3 místech mě říznul. Začal jsem krvácet tak vzal pravděpodobně použitou dezinfekci v tyčince a začal mi s tím drhnout rány, prý mi to tímhle zastaví. Otázka: Nemůže dojít čistě náhodou k přenosu HIV, když tyčinka pravděpodobně nebyla nová a na povrchu té tyčinky mohla být krev někoho jiného?? Když jsem tam přišel nikdo tam nebyl a úpravu vousu mi dělal až tak po 50 minutách. Četl jsem, že HIV přežívá minimálně 8 minut. Děkuji za odpověď

Primoinfekce 20. 4. 2024

Uživatel: Lucie, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, zajímalo by mě, zda se zkoumalo, proč u některých lidí není horečka při primoinfekci? Souvisí to třeba s věkem, alergiemi, léky? U koho se spíš horečka nad 38 neprojeví?

Jak je to s tou obranyschopností 19. 4. 2024

Uživatel: Bojím V, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Přečetla jsem na toto téma mnoho úvah - viz všechno o mutaci genu CCR5 Delta 32. Tak to štěstí být vlastníkem této mutace nemám. Prý na druhou stranu způsobuje těžký průběh chřipek...a já vždy chřipku zlikvidovala do tří dnů (včetně covidu - výborně zabírá čaj s mateřídoušky). Na každou přírodní škodlivinu má příroda i protijed. Akorát, že chybí schopnost ho vypátrat. Prý ti, jejichž předkové přežili různé druhy moru a i šp. chřipku, mají též větší schopnost se bránit tomuto zlému viru, o který se zde jedná. Je mi to divné, přece všichni máme v předcích ty, co epidemie přežili, jinak bychom tu nebyli. Jak to tedy je ? (Předem dík za odpověď.)

Aktuální počet dotazů v databázi: 14754

Obrázek č. 240
Obrázek č. 206

Kdy a kde testujeme

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


Podcast Život plus
obrazek PrEPPoint

Kampaň podpory pro zaměstnance žijící s HIV

Obrázek č. 172

#workingpositively

Objednání besedy

Pro školy a školská zařízení nabízíme objednání besedy s lektorem . Vyberte si snadno a rychle termín, který Vám vyhovuje nejlépe. Besedy se konají v Domě světla v Praze nebo naši lektoři přijedou za Vámi do školy.

Podpořte nás!

 

ČT podporuje ČSAP

Obrázek č. 190
Obrázek č. 195

Česká společnost AIDS pomoc, z. s. je s projektem „Vznik a rozvoj Národní asociace pacientských organizací (NAPO)“ příjemcem grantu z fondů EHP2014–2021 v rámci programu Zdraví. Cílem projektu je posílení role pacientů a pozice pacientských organizací ve zdravotnickém sektoru. NAPO je při realizaci projektu vůči ČSAP z pozici partnera. Více informací o aktivitách NAPO najdete na www.silapacientu.cz.

Obrázek č. 142
Obrázek č. 186
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 154
Obrázek č. 224

Program pomoci uprchlíkům z Ukrajiny v oblasti zdravotnictví (testování, prevence a léčba HIV/AIDS) na území hl. m. Prahy pro rok 2023 – UNICEF

Obrázek č. 55

a na pomoc uprchlíkům z Ukrajiny v oblasti zdravotnictví (testování, preve-
nce a léčba HIV/AIDS) na území l. m. Prahy pro rok 2023 – UNICEF

Obrázek č. 132

podporuje činnost Domu světla

Gilead


podpora regionálních checkpointů

Obrázek č. 204
Obrázek č. 228
Obrázek č. 229
Obrázek č. 231
Obrázek č. 233
Obrázek č. 208
Obrázek č. 202
alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126
Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.

Obrázek č. 212