On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

Hiv u kadeřníka 6. 5. 2019

Uživatel: Mirek, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, potřeboval bych se na Vás obrátit s dotazem. Byl jsem u kadeřníka, který vím, že je gay. Zda je pozitivní však nevím, ale šance tu asi není zrovna malá. Umyl mi vlasy a poté mě střihal jak strojkem bez nástavce, tak i nužkami. V polovině jsem si všiml, že si trochu poranil prst. Takže to za něj dokončila kolegyně. Přišel jsem domů a popadl mě opravdu velký strach, jestli mě nemohl nakazit HiV když si poranil prst. Protože hned jsme si jeho poranění nevšimli, to zřejmě až po chvíli. Nemohl jsem se nakazit HiV? Kůži jsem měl zarudlou a podrážděnou od holeni strojkem. Navíc se mě samozřejme dotýkal při střihalní prsty např při tom, když odkláněl ucho aby mě nesřihl atp. Kdyby měl na hlavě nějakou ranku od strojku či nůžek, mohl jsem se takto nakazit když mu trochu tekla krev? Co jsem tak hledal na internetu, tak si myslím, ze ano. Jedná se o velké riziko? Nemohu na to přestat myslet. Mockrát děkuji za pomoc

prenos ranou 6. 5. 2019

Uživatel: Lenka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý deň ,prosím praskla mi koža na päte nohy, celkom hlboko to vyzeralo, ale nekrvácalo to, len pri došlápnutí trochu bolelo....je tu riziko nákazy HIV ak by som šlápla napr na trochu krvi na plavárni?Dakujem za odpoveď

Nechráněný sex na erotickém privátu 6. 5. 2019

Uživatel: Petr, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, na víkend jsem byl za kamarádem v Brně a nevím co mě to napadlo, ale zašel jsem za prostitutkou na privát. Celý pohl. styk byl s ochranou, až posledních asi 10 sekund byl sex nechráněný, tak se chci zeptat, jestli i za takovouhle krátkou dobu se dá nakazit virem HIV. Bohužel jsem byl mírně podnapilý, tak jsem to bral na lehčí váhu a až teď si začínám uvědomovat, že to není tak úplně legrace a že bych si mohl blbostí v mládí zkazit celý život...no nedokážu si představit s něčím takovým vůbec žít. Došlo k tomu v sobotu a já hned v neděli po příjezdu začal hledat na internetu příznaky HIV, kde se psalo hlavně o projevech cca po 3-4 týdnech, které byly tuším bolest hlavy, svalů, teplota, nechuť k jídlu a další, podobné jako příznaky chřipky. Dále se chci zeptat, jestli si mám nechat udělat pro jistotu test cca za měsíc nebo 2, nebo pokud nebudou žádné příznaky to nechat být? Mockrát díky za odpověď.

Spolehlivost testu... 6. 5. 2019

Uživatel: Jose, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, měl bych dotaz nejspíš na pana doktora Procházku ohledně spolehlivosti testu z krve, který jsem si nechal dělat v jednom z Vašich checkpointů, nebral jsem žádné léky (občas magnesium) a test vyšel negativní. Test jsem si nechal dělat po 5 měsících a 3 týdnech od rizikového chování (nechráněný vaginální a orální sex). Jelikož jsem si před pár dny přečetl, že pan doktor Procházka uvedl v dotazu s názvem Nesrovnalosti ohledně HIV pozitivity..., že může dojít k prodloužené protilátkové reakci při testu, kdy se nákaza ještě neodhalí, tak jsem se chtěl zeptat, jestli můžu brát své výsledky za konečné nebo je lepší zajít si ještě po nějaké době na testy znovu. Vím, že píšete, že po 3 měsících jsou výsledky 100%, ale ten článek mě trochu rozhodil. Před nějakou dobou se mi objevil bílý povlak na jazyku, bolelo mě v krku a začalo mě bolet v podpaží, za celou dobu jsem neměl ani teplotu ani horečku. Chystám se jít na testy ostatních pohlavních nemocí, ale chtěl bych mít jistotu alespoň ohledně HIV. Děkuji za odpověď

Poučení Hiv+ osob 5. 5. 2019

Uživatel: Jiří, Téma: Právní poradna v oblasti HIV a AIDS

Dobrý den. Rád bych se zeptal zda už vsechna AIDS centra v České republice používají novou verzi poučení Hiv+ osob? Nevíte jak je tomu u AIDS centra v Brně? Děkuji za odpověď.

spolehlivost 5. 5. 2019

Uživatel: H., Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, byla jsem na testu 9 týdnů po rizikovém chování, nicméně jsem se nikde nedočela, že mohou mít vliv antibiotika vliv na výsledek, poprvé až zde. Antibotika (Amoksiklav) jsem nebrala od té doby, ale dobrala je pár dní před samotným rizikovým chováním (tedy asi 9,5 týdne před testem). Může to mít vliv na spolehlivost testu po 9 týdnech? Děkuji.

Opakovat 4. 5. 2019

Uživatel: Vylekana, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, mela jsem dva testy jeden 8 tydnu od rizika a druhy 20 tydnu od rizika laboratorni a negativni.Po dobu jsem brala ruzne leky a antibiotika na ruzne potize a v dobu okna jsem mela problemy ORL nejake bacily. Mela bych test opakovat?dekuji

2 měsíce 4. 5. 2019

Uživatel: Petra, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, měla jsem rizikového partnera/přítele, což mi oznámil až po ukončení vztahu (obrovské množství partnerem a drogy). “Partnery” jsme byli asi o půlky září, poslední styk jsme měli okolo 10. 11., na testy jsem ovšem šla první lednový týden. Tedy dva měsíc od posledního styku bez cca týdnu (náš vztah trval ovšem déle) je třeba pochybovat nad spolehlivostí testu a nechat se přetestovat, nebo je i přes přesné nedodržení 2 měsíců od posledního styku test spolehlivý? Díky, P

Test 3. 5. 2019

Uživatel: xxxx, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, muze mit genitalni opar vliv na tvorbu protilatek pro hiv i syfilis po 70 dnech? Ona dva testy vysly negativne. Dekuji

Testování 3. 5. 2019

Uživatel: David, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den byl jsem se po 4 měsících otestovat na HIV vyšlo negativně chci ještě zajít na kapavku v případě že kdybych měl kapavku může to omezit tvorbu protilátek hiv budu muset jít znova na HIV ??

Rychlo test 3. 5. 2019


Dobry den, 3,5 mesicu po riziku jsem absolvoval rychlotest z krve v dome svetla - negativni. Je mozne povazovat za spolehlive? Ted po mesici po testu, cili 4,5 po riziku se mi objevila vyrazka na hrbetu ruky a bolest v podpazi. Dekuji za odpoved

Vírusová nálož 2. 5. 2019

Uživatel: Pavla, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň..V príspevku zo dňa 30.4.2019 pán doktor uvádza , že vírusová nálož u neliečených HIV pozitívnych pacientov bude s časom stúpať,i keď môžu byť prítomné výkyvy.Môže toto kolísanie spôsobiť, že 7-8 rokov neliečeny HIV pozitívny človek môže mať aj nezistenú teda nulovú vírusovú nálož?

Prasklý ret 2. 5. 2019

Uživatel: Hana, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, mohla bych se nakazit, pokud jsem měla prasklý ret, mluvila jsem s nějakým člověkem, který by mohl lehce krvácet někde z pusy, a jeho sliny (spolu s krví) by se dostaly do mého rtu?

Rychly test 1. 5. 2019

Uživatel: Bruše, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, rada bych sla k Vam do Domu svetla nechat se otestovat. Chtela bych se zeptat na moznost rychlo testu, jestli je to ten test s vysledkem do dvou minut? A pripadne kolik se za nej plati. Diky za odpoved

Mohu se spolehnout na výsledek? 1. 5. 2019

Uživatel: Jarin, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, 23.12.2018 jsem měl chráněný styk se společnicí, nejsem si vědom toho, že by praskl kondom. 7.1.2019 jsem podstoupil testy na kapavku a chlamydie, výsledek negativní. 25.2.2019 (po 9 týdnech od rizika) a 25.3.2019 (po 13 týdnech od rizika) jsem podstoupil testy na HIV, syfilis a hepatitidu C. V obou termínech výsledky pro všechny tři nemoci negativní. Mohu tedy považovat výsledky dostatečně spolehlivé ve smyslu, že jsem HIV negativní a nebo se mám jít ještě znovu testovat po uběhlých 4 měsících? Děkuji za odpověď, je to pro mě důležité.

testování 30. 4. 2019

Uživatel: Tom22let, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den v půlce prosince jsem byl u prostitutky klasicky sex byl chráněny pouze oboustranný oralni byl bez (já ji, ona mě) nikde žádnou krev jsem nespatřil(jak na penisu tak na sobě) , týden na to jsem bral antibiotika kvůli bolesti v krku v lednu u mě začali zdravotní problémy bral jsem různé léky až do konce února. Bál jsem se jestli to není HIV hlavně mám asi i něco s jicnem . I když jsem si přečetl vaší poradnu a pišete že riziko je hodně malé až teoretické na přenos HIV byl jsem se otestovat po 3,5 měsíci na syfilis, chlamydie, a na HIV vše bylo negativní udělal jsem si to v nemocnici v Náchodě a tedka znova po 4,5 měsících jsem byl testovaný na HIV laboratorne bylo to negativní mohu se zeptat může nějaké vyšetření nebo léky nebo nemoc prodloužit tvorbu protilátek HIV mám strach na imunitu neberu nic chtěl bych to uzavřít musím se ještě na něco testovat nebo musím jít na test HIV znova?? V nemocnici mi říkali že se musí ještě po 6 měsících co je na tom pravdy? Může se to vytvořit dyl? . Mohli byste mi napsat jaké nemoci se přenáší oboustranným oralnim sexem Děkuji. Beru léky na astma a mám dlouhodobý suchý kašel. Tom. 22let.

TBC pomocí RTG? 30. 4. 2019

Uživatel: radka, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den, když jsem byl prvně v hiv centru, jako hiv+, bylo mně odebráno spousty krve k testování. Když jsem byl v centru po druhé, tak jsem se doslova ptal, zda mám žloutenky nebo tbc...a bylo mi řečeno že rozhodně ne. Nyní jsem byl zase v centru a vyžádal si záznamy pro praktika. Bylo tam uveden čerstvý zápis, že dnes mně byla provedeno (na třetí schůzce) RTG plic pro zjištění TBC - a uvidí se. Lékař mě neřekl nic, pouze, že je to prevence a dělá to všem... Chci se tedy zeptat, zda z krve nebo uriny nelze jednoznačne zjistit pozitivitu TBC? Co od toho očekávat? Děkuji.

Záděra ruce - možnost nákazy 30. 4. 2019

Uživatel: Robert, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Hezký den, chtěl bych se zeptat jaká je možnost nákazy HIV pokud mám na ruce droubnou záděru (palec u ruky) a tam by se mi dostala nějak krev? Dost se toho bojím například v tramvaji nebo i jiných místech, podání ruky od člověka, který by měl oděrku na ruce, atd..Předem děkuji za odpověď. Robert

Jakou mám prognózu? 30. 4. 2019

Uživatel: gaba, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den, byla jsem před dvěma měsíci diagnostikovaná hiv+. Je mi 26 let, virovou nálož jsem měla 42tisíc a CD4 buněk jsem měla 275. Do hcentra jsem se dostala tak, že jsem si nahmatala uzliny na krku, které nemizely a tak jsem si udělala test. Jsem abstinent a nekuřačka, drogy také neberu, koinfekce nemám, ale jsem chudokrevná - málo železa 3.8. Jaká je vlastně moje prognóza? Když jsem se na to zeptala paní doktorky, odpověď jsem moc nepochopila, protože to šlo pochopit tak, že hiv je tak nevyzpitatelná, že stát se může vlastně cokoliv.

orální sex 30. 4. 2019

Uživatel: Tomáš, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

dobrý den chci se jenom zeptat nechal jsem si od ženy před týdnem dělat orální sex a mam drobíček obavy z důvodu že žena drobíček přejížděla i zuby tak je možné že jsem měl penis sedřený nebo menší oděrky. Koukal jsem se poté a nikde jsem teda nějakou vetší zaděrku nebo krev neviděl. A poté byla soulož s kondomem je důvod se obávat ? jsem na tuto opatrný a dávam si pozor a vždycky se snažím dělat maximum aby bylo ziriko co největší...

Možnost nákazy 30. 4. 2019

Uživatel: Radim, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Hezký den přeji. Chtěl bych se zeptat, jak velké riziko, pokud nějaké je, hrozí při erotické masáži, kterou jsem absolvoval na Ukrajině. To je ten důvod, proč jsem se začal toho obávat. Četl jsem totiž, že Ukrajina s Ruskem patří k zemím, ve kterém se HIV vyskytuje u nejvíce lidí v Evropě. Četl jsem si na vašich stránkách způsoby přenosu a myslím, že bych se nemusel stresovat, na druhou stranu se tam píše, že k přenosu může dojít i při neporanění sliznice. V mém případě k pohlavnímu styku nedošlo, masérka mi pouze masírovala záda a vyvrcholila mě rukou, ale jediné z čeho mám obavy byly vzájemné zevní povrchové doteky pohlavních orgánů. Znamená to, že kdyby mi masérka “předala” poševní sekret někde do oblasti předkožky, hrozí riziko? V jednom podobném příspěvku píšete, že riziko se takto nepřenáší, ale i tak poděkuji za váš čas i odpověd s upřesněním možné nákazy přes kontakt sliznic. Radim

Test na HIV 30. 4. 2019


Dobrý den, velice děkuji za odpověd. Měl bych ale ještě jeden doplnující dotaz. Pravidelné užívání lehkých antidepresiv (cipralex) test také nemůže ovlivnit? Děkuji

Test na HIV 30. 4. 2019


Dobrý den, minulý týden jsem byl na testech na HIV, tento týden mi sestřička řekla že je vše v pořádku. Na testech jsem byl dva měsíce a 14 dní po nechráněném pohlavním styku. Mohu se zeptat, muže výsledky testu ovlivnit občasné kouření mariuhani? 2x týdně cca. Že by mi to nějak zpomalilo výrobu protilátek na HIV a test by se nedal brát za spolehlivý? Jinak žádné antibiotika a kortikoidi jsem nebral. Děkuji za info

Přenos + test 30. 4. 2019

Uživatel: Rada, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den včera jsem měl chráněny styk s prostitutkou i oral byl chráněny, na prstu mám menší oderku- prasklinku, která není hluboka od pořezani nožem tak 3-4mm fakt malý. Je možná dostat hiv když jsem kondom sundaval rukou kde mám prasklinku a pak hmatal, pretahoval (menší masturbace) na penis. Na kondomu po sexu je vždy trochu vaginalniho sekretu, když jsem tedy sundal kondom rukama kde mám prasklinku a pak sahal na penis je možný přenos hiv ? Pochvy jsem se vůbec nedotykal ani nelizal. Dekuji Pořad se mi maže tenhle příspěvek na vaši on-line poradně

virová nálož 30. 4. 2019

Uživatel: Ray, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den, rád bych se zeptal na to, zda je možné, aby při zjištění zvýšení virové nálože např. z 30ti tisíc kopií na 70 tisíc došlo po nějaké době, pokud dotyčný není na ARV terapii opět ke snížení této nálože. Předem děkuji za odpověď.

Oralni sex pasivne s ejakulaci 29. 4. 2019

Uživatel: Jes, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, pred 2 dny jsem mel pouze pasivne oralni sex s neznamym muzem, ejakuloval jsem mu do ust. Mohu se zeptat, zdali je nutne chodit na test? Dekuji.

Prenos + test 29. 4. 2019

Uživatel: Miro, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Zdravím. Chcel by som pomôcť s jednou otázkou. Pozeral som tu na stránke formy prenosu. Píšete že bozkávaním sa HIV neprenáša. Teda ani francúzkym bozkávaním?? Kde si vlastne vymiename sliny s druhou osobou aj niekolko minút?? Ak je to tak tak potom by som sa nemal nakaziť ani pri tom ako mi prostitútka vykonávala masturbáciu a pritom používala ako '' lubrikant '' jej sliny, ktoré mi dávala na penis priamo z jej ust ano?? Musela by byť krv v slinách?? Ale aká niejaká vyditelná alebo len niejaké mikročastice?? Toto bol moj prípad po ktorom som aj tak bol ma testoch po troch a piatich mesiacoch na pohlavne choroby a hlavne hiv a vyšli negatívne naštastie. Ale aj tak by som vás chcel poprosiť o odpoveď na celý moj dotaz. Ďakujem dopredu velmi pekne.

Cena 29. 4. 2019

Uživatel: Filip, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Léčba hiv stojí 25 000 měsíčně?Znamená to tedy že průměrný občan,který bere 20 000 za měsíc si léčbu nemůže dovolit?Pojištovna to nehradí?Děkuji

Test 29. 4. 2019

Uživatel: Petra, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, mam negativni test po 4,5 mesici nyni mam asi 14 otoky nohou. Mohu se spolehnout na test? Nebo ho mam opakovat. Nevim zda si to spojovat s rizikem ci leky. Dekuji Petra

Oralni sex 29. 4. 2019

Uživatel: Jakub, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, před pár dnami jsem byl oralne uspokojen jednou neznámou holcinou, libali jsme se a pak mě oralne uspokojvala asi 2 minuty při čemž jsem ji uspokojoval i já prsty. Po té jsem těmi prsty sahal na penis a dokončil jsem masturbaci.. Mohu se nakazit? Popřípadě mohu se nakazit, kdybych měl na prstech nějakou oderku nebo ranku? Na žaludu mám červené žilky , už dlouhou dobu. Ale není to otevřená rána. Vůbec o ní nevím. Ale čistě teoreticky můžu od jejich slin dostat do krve virus? Děkuji za odpověď

proměna a léky 28. 4. 2019

Uživatel: Filip, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den.Mám dvě otázky:1.Je možné aby virus hiv rok od nákazy pokročil do stádia AIDS?2.Kolik vůbec stojí léky na léčbu hiv?

Rychlotest, nachlazení 28. 4. 2019

Uživatel: Lukáš, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, rád bych zašel na rychlotestování. Může výsledek ovlivnit nachlazení a uźivání lokálních ATB (Pamycon)? Myšleno, zda to může být důvod pro reaktivní výsledek? V listopadu jsem měl krátký (zhruba 5min) orálni sex od neznámé dívky (já tedy pasivní).. Slečna neměla žádné krvácivé zranění (na penise nebyly žádné známky krve)... K ejakulaci nedošlo. Děkuju za odp! :)

priznaky 28. 4. 2019

Uživatel: hfasj, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

ked ma niekto HIV tak ma na penise nejake vyrazky alebo dajaky priznak na penise ?

prenos 27. 4. 2019

Uživatel: hfasj, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

ahoj mozu dostat 2 gayovia po nechranenom sexe HIV ked su obaja zdravy ? sex pred mesiacom ziadne priznaky

Pojištění 27. 4. 2019

Uživatel: Jitka, Téma: Ostatní dotazy, připomínky a podněty

Dobry den... Chtela bych vedet zda je v CR pojistovna která pojistil HIV pozitivní lidi... U dvou pojišťoven me uz odmítli.... Myslim úrazové pojištění atd.... Dekuji za odpověď...

Opakovat 26. 4. 2019

Uživatel: Josef, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, nechal jsem si test udelat temer 5 mesicu od rizika negativni. Jde mi o to,ze beru ruzne leky jestli se nejak neopozdilo okno. Ted se u me vyskytl ekzem a bolestiva uzlina. Mam se znovu nechat testovat? Diky moc za odpoved josef

Hiv oční sítnicí 26. 4. 2019

Uživatel: Mirek, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, byl jsem na navsteve u znamych, kde jsem pri predstavovani podal ruku jednomu z lidi. Pozdeji jsem se dozvedel, ze dotycny je gay a ze predevsim je to takovy zivotni ztroskotanec. Vecne bez penez pomalu na ulici a ze dost holduje ruznym drogam. Ted mam strach, zda jsem se nemohl nakazit. Precetl jsem si, ze pri podani ruky se samozrejme vir neprenasi. Jde mi spis o to, ze kdyby dotycnemu teklo trochu krve napr z odreniny, vyrazky ci zaderky.... cehoz by si nemusel vsimnout kor pokud bere drogy... jsem bohuzel alergik a dost casto si mnu oci a tak se bojim, ze jsem si takto mohl krev zanest do oka. Je pri prenosu ocni sitnice za potrebi vetsi mnozstvi krve? Je sance vysoka? Dekuji mnohokrat

Orální sex 25. 4. 2019

Uživatel: Tomas, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den,před par dny jsem měl orální sex,muž muž bez ejakulace do pusy ale myslím ze se mi kaplička dostala do pusy polibekem.za 3 měsíce půjdu na testy mám trosku strach ze sem se mohl nakazit děkuji za odpověď Tomas

Kondom + Penis 25. 4. 2019

Uživatel: Michal, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Jak chrání kondom penis? Četl jsem, že důležité je aby byl hlavně ochraněn žalud s vyústěním močové trubice, protože obsahuje malé množství kreatinu a usnadňuje přenos viru. Musí být tedy kondom nasazen celý? Co když sjede při tvrdém sexu o 1 (2) cm dolů. Děkuji

Testování na HIV 25. 4. 2019

Uživatel: Monika, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den ,v dubnu 2017 jsem měla nechráněný pohlavní styk.Počkala jsem na říjen 2017 a nechala jsem si udělat test na anti-HIV 1+2,Ag p 24 a vyšel negativní.Bylo to po 6 měsících ,ale teď v poslední době jsem měla 3×antibiotika na bolesti v krku.Mám si nechat udělat znova test?Děkuji za odpověd.

Aktuální počet dotazů v databázi: 9609

Obrázek č. 138

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


SANITKA

PROSTĚJOV - náměstí T. G. M.
úterý 18.06., 16:00 → 20:00 hod.

PŘEROV - nám. Přerovského povstání
čtvrtek 20.06., 16:00 → 20:00 hod.

PRAHA - Anděl, pěší zóna u Alberta
úterý 25.06., 16:00 → 19:00 hod.
2 sanitky - větší kapacita testování

PRAHA - ul. Vinohradská
sobota 29.06., 23:00 → 02:00 hod.
před clubem TERMAX

PRAHA - I.P.Pavlova
čtvrtek 04.07., 16:00 → 19:00 hod.

JINDŘICHŮV HRADEC - nám. Míru
středa 10.07., 16:00 → 19:00 hod.

ZNOJMO - Horní nám. u OD Baťa
čtvrtek 11.07., 16:00 → 19:00 hod.

BRNO - ul. Špitálka
pátek 12.07., 22:00 → 01:00 hod.
před clubem Freek

ZLÍN - nám. Míru
úterý 16.07., 16:00 → 19:00 hod.

KROMĚŘÍŽ - Velké náměstí
čtvrtek 18.07., 16:00 → 19:00 hod.

BRATISLAVA - Pride
sobota 20.07.,
čas a místo budou upřesněny

PRAHA - ul. Vinohradská
sobota 27.07., 23:00 → 02:00 hod.
před clubem TERMAX

PRAHA - Anděl, pěší zóna u Alberta
úterý 30.07., 16:00 → 19:00 hod.
2 sanitky - větší kapacita testování

Jízdní řád sanitek naleznete zde.

Podpořte nás!

 

Objednání besedy


Obrázek č. 133
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 55


abbvie

Obrázek č. 132
Gilead


Obrázek č. 56

financuje vysílání webinářů a vývoj systému PIST

Obrázek č. 57

akreditovaný dobrovolnický program

alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126

nám přispěli novým stanem

Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.