On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

HIV test 12. 4. 2022

Uživatel: David, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, mám prosím dotaz na pana doktora. Měl jsem vzájemný orální sex se ženou na privátu, měl jsem hodně sekretu v ústech. 64 den od styku mě prakticky lékař poslal na odběry krve na HIV, syfilis - negativní. Udělal mi také stěr z močové trubice na kapavku, chlamydie - negativní. Žádné léky jsem nebral, nějaké příznaky (výtok, vřed) na sobě nepozoruji. Prodělal jsem pouze Covid, ale praktik mi říkal, že to na testy vliv nemá. Jsem očkován na žloutenku A i B. Chci se prosím zeptat, zda krom HIV testu můžu i ostatní testy (kapavka, chlamydie, Syfilis) považovat jako spolehlivé? Velice děkuji za odpověď

Možnost testu na HIV s pojišťovnou 207 11. 4. 2022

Uživatel: Luisa_09, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda si mohu u vás udělat test na HIV, když mám pojišťovnu 207 (OZP). Případně, zda byste mi nemohli poradit, kde se jinde můžu nechat testovat s touto pojišťovnou. Předem děkuji za pomoc.

Testování 11. 4. 2022

Uživatel: Dan, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chci se zeptat, zda je nutné se k testování v mobilní sanitce objednat nebo vyplnit dotazník? Velice děkuji za odpověď.

Způsoby přenosu 10. 4. 2022

Uživatel: Honza, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, chci se zeptat, zda je rizikový kontakt mého otevřeného oka s ženskou bradavkou. Děkuji za odpověď.

Splahlivost testu 10. 4. 2022

Uživatel: Filip, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Prajem dobrý deň . Chcem sa spítať aj keď to tu možno nepatrí ale nikde sa neviem dopátrať odpovede . Test na syfilis po 105 dňoch od rizikového chovania môžem pokladať za definytyvny ? Ďakujem za odpoveď.

Změna léků a teplota 10. 4. 2022

Uživatel: Martina, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den.Poprosila bych o zodpovězení dotazu mudr.Procházku,moc děkuji.Chtěla bych se zeptat na to,zda je možné,aby při přechodu z jednoho léku na jiný lék,mohla dlouhodobě přetrvávat teplota.Synovi vyměnil mudr. ODEFSEY za Symtuzu a od té doby má zvýšené teploty(37,5-37,8).Prvních 10 dní byly teploty i 39,teď tedy zvýšené,ale v pořádku to asi není.Lékař nám řekl,že si to sedne.Jenže jsou to 2 měsíce a potíže přetrvávají.V den,kdy nám byla změněná léčba,syn absolvoval 3.dávku očkování na COVID.Mohla by mezi tím být nějaká souvislost??.Mohla by se teplotou projevovat nesnášenlivost léku?Moc děkuji za odpověď.

Oral a přehnaný strach z HIV 7. 4. 2022

Uživatel: Nick, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, chci se zeptat, zda existuje nějaký způsob, aby člověk neustále nemyslel na HIV a celkově na pohlavní nemoci, už od svých 18ti let mám fobii z pohlavních nemocí, ale sex mám rád, nejčastěji provozuji orální sem někdy i s polykáním, ale to prej moc velké riziko není, jelikož žalůdeční šťávy HIV zabijou a pokud člověk nemá čerstvou ránu v puse, tak je riziko přenosu úplně malé, prej skoro nulové, na jedné vědecké stránce jsem se dočetl, že při zkoumání nebyl nalezen žádný případ nákazy při orálním sexu, tak se tím snažím uklidňovat, ale furt se prohledám, jestli nenám zvétšené uzliny, když mě třeba začnou bolet svaly na nohách, tak mám v hlavě myšlenku, že se jedná o HIV...

Prenos cez oko 7. 4. 2022

Uživatel: Pata, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý deň, pracujem na očnom , po laserovou zákroku som čistila nástroje a keď som preprachovala čistou vodou hadičky , v ktorej boli slzy, zmiešané s vodou a možno časti epitelu rohovky (krv tam nie je)…. Ak by pri tom preplachu frkla mi kvapka do oka . Je to riziko HIV?

Krevní test 90 den 7. 4. 2022

Uživatel: David, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, v pondělí jsem byl u Vás v Praze na krevních testech, které mi všechny vyšli negativně. Rád bych se teď ujistil, zda mohu test považovat za spolehlivý, pokud jsem jej podstoupil přesně 90 den od rizika. V prvních 3 týdnech jsem totiž bral troje různá ATB. Rád bych totiž navázal milostný vztah s novou partnerkou a nerad bych ji nějak ohrozil. Měl bych ještě jeden teoretický dotaz. Během testování nastal menší zmatek kdy mě omylem krev odebírala jiná sestřička než původně měla (té jsem nadiktoval svůj identifikátor, který kontrolovala) a do toho spadl systém. Nemohlo se tedy stát, že by se mohly poplést vzorky? Předpokládám, že asi ne. Děkuji.

Jak velké je riziko 6. 4. 2022

Uživatel: Petr, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Prováděl jsem spolecnou masturbaci s promiskujitním gayem, doykali jsme se cizích penisů i svých. Nasledně jsem mu lízal varlata a honil jeho penis. Pak si nasadil kondom a skusil do mě proniknout. Dovnitř se nedostal protože to bolelo a tak si sundal kondom a ještě mě penisem jezdil po obličeji chvíli. Sperma tam nebylo. Max prejakulat. Oevřených ran na mém obličeji jsem si nevšiml. Ještě njsem si všim že měl asi lipodydorphye ( měl nepřirozeně vystouplé břicho ). Je to častý jev u hiv + lidí ? Může to být i důsledek antivirové hiv terapie ?

Cestovní pojištění 6. 4. 2022

Uživatel: Zoltán, Téma: Právní poradna v oblasti HIV a AIDS

Dobrý den. Potřebuji vycestovat jako turista do EU (Francie) U které pojišťovny si mohu jako HIV sjednat cestovní pojištění, když jsou všude výluky. Můžete prosím něco poradit? Děkuji

výsledek testu po dlouhé době 6. 4. 2022

Uživatel: roman, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, jsou případy kdy výsledek testu ukázal negativní výsledek i když byl pacient např. 5 let hiv pozitivní? Je toto vůbec možné ?A pokud ano za jakých podmínek se tak může stát? Děkuji

Je to podstatné? 5. 4. 2022

Uživatel: ttt, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, doporučili byste mně test na HIV, pokud jsem měl s promiskuitní osobou vaginální styk, který byl však chráněný? Lékař mi řekl, že je totiž zbytečné chodit i kvůli orálnímu sexu (pasivní role), neboť riziko je nízké. Děkuji.

Testování 5. 4. 2022

Uživatel: Tomáš, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, nedávno uplynuly 3 měsíce od rizikového chování a chtěl bych si zajít na test HIV. Zítra jdu však na očkování proti covid 19. Může to mít prosím vliv na výsledek testu, pokud bych na test HIV šel třeba za týden? Jaký mám dodržet rozestup mezi očkováním a testem na HIV? Děkuji.

Ovlivnění HIV testu - doplněk stravy 4. 4. 2022

Uživatel: Samuel, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, mám prosím dotaz. Mohou ovlivnit výsledek testu po dvou měsících doplňky stravy na cvičení??, tj. proteinový a sacharidový nápoj, bcca, kreatin, nakopáváč s kofeinem. Užívám také komplex vitamínů a minerálů, kolagen Avalis na klouby. Na internetu a ve Vaši historii uvádíte, že tvorbu protilátek mohou ovlivnit antibiotika a kortikoidy. Pokud takové léky neužívám, tak test po dvou měsících je v spolehlivý? Děkuji.

Prezije virus hiv zmrazeni? 4. 4. 2022

Uživatel: Monika, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobry den, Zajima me, prezije-li virus hiv zmrazeni. Za prve napr.pro laboratorni zkoumani, za druhe z praktickeho hlediska napr.napul snedeny nanuk ulozeny zpet do mrazaku. Dekuji velmi

Pohlavní nemoci 3. 4. 2022

Uživatel: Pavel, Téma: Ostatní dotazy, připomínky a podněty

Dobrý den, jaké nemoci mohu dostat, pokud jako muž provádím orální sex ženě a jaká je šance na nakažení při provádění orálního sexu, pokud jsou moje ústa zcela v pořádku. Děkuji

Rychlotest po 10 týdnech 2. 4. 2022

Uživatel: Libor, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, Měl jsem sexuální styk s mužem (orální sex bez kondomu a ejakulace na obličej-sperma se mohlo dostat k oku). Nechával jsem si po 10 týdnech dělat rychlotest na HIV, který byl negativní. Jsem si vědom, že nákaza se dá rychlotestem vyloučit až po 3 měsících. Chtěl bych se ale zeptat, zda se už na takový test dá víceméně spolehnout či je nutné jít znovu na test. Dočetl jsem se, že u laboratorních testů se už po dvou měsících dá na výsledek relativně spolehnout. Nevím, ale jak je to u rychlotestů. Děkuji za odpověď.

Poukaz na vyšetření zraku 1. 4. 2022

Uživatel: Marek, Téma: Právní poradna v oblasti HIV a AIDS

Dobrý den, mám dotaz?Od doktora jsem dostal poukaz na vyšetření zraku.Na poukazu je uvedena moje diagnóza HIV poz.Chci se zeptat jestli je to ze zákona povinné,to tam uvádět.?Příjde my to zbytečné,při tomhle zákroku..díky za odpověď

Rizikové chování vířivka 1. 4. 2022

Uživatel: Anonym20, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, rád bych se s vámi poradil ohledně situace, která se mi stala. Jsem muž. Koupal jsem se v hotelovém veřejném bazénu a vířivce v obou jsem byl sám. Poté jsem z bazénu vylezl a šel na svůj pokoj cesta trvala asi 5min, hned na pokoji jsem se sprchoval a ve sprše jsem masturboval. Je možné takto dostat HIV? nebo třeba jiné pohlavní nemoci třeba chlamydie, které jsem četl, že někdy jsou ve vířivce. Je to rizikové chování po návštěvě bazénu/vířivky hned masturbovat? Velmi mě tato situace trápí. Děkuji za odpověď

Sanitky a testování 31. 3. 2022

Uživatel: Aleš, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Zdravím, zajímá mě, zda se v odběrových sanitkách provádí tzv. rychlotest, abych se výsledek dozvěděl prakticky ihned, anebo je tam nějaká prodleva, protože je to test z venózní krve. Děkuji.

Škrábnutí 31. 3. 2022

Uživatel: Lucie, Téma: Ostatní dotazy, připomínky a podněty

Zdravím Vás, omlouvám se za dotaz. Ale mám teď hrůzu. Škrábla jsem se o něco na prstě a nevím, kde a nevím o co. Škrábnutí je dlouhé, ale nikterak hluboké, i když trochu krvácelo... Hned, jak jsem na něho přišla proběhlo řádné vymytí a dezinfekce... Je možné se touto cestou něčím nakazit? Asi je to humorný dotaz, ale jsem těhotná, tak nechci případně ohrozit dítě... Předem moc děkuji za odpověď.

Výběr testu, způsob oznámení výsledku. 31. 3. 2022

Uživatel: Tomas, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Pokud se přijdu anonymně otestovat a projdu předtím online dotazníkem, nebo na místě pohovorem, mohu si test vybrat (resp. trvat na testu z žilní krve) nebo o způsobu testování rozhodne konzultant na základě mnou uvedených informací a závažnosti rizika??? Rád bych absolvoval test z žilní krve.. Dále mě také zajímá, jestli si výsledek mohu vyzvednout online bez nutnosti další návštěvy check pointu a také, kdy se přesně online výsledek objeví (není tam nějaké zpoždění, resp. neměli by ho na checkpointu dříve??) díky

ero. masáž 31. 3. 2022

Uživatel: kabiz, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, ptalo se na to většina lidi, přesto mám dotaz ohledně přenosu HIV. Byl jsem na erotické masáži zakončení masáží penisu. Chytil jsem tam Ureaplasma urealyticum, což jsem všude také četl, že je možné jen pohlavním stykem, který jsem s prostitkou neměl. Takže pořád platí, že HIV je pro mě vysoce nepravděpodobné? děkuji K.

Je možné nakazit se když mě někdo schválně píchne kontaminovanou jehlou? 31. 3. 2022

Uživatel: Samuel, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, včera jsem byl v obchodním centru a jak jsem stál před obchodem, ucítil jsem sezadu píchnutí do zadku.Šel kolem mě nějaký muž ale nevšiml jsem si ho blíž, jelikož hned zašel. Hned jsem si zadek pošimral, nechápal jsem co to bylo. Když jsem přišel domů, našel jsem si krvavou skvrnu na boxerkách na místě, kde jsem píchnutí ucítil. Mám teď strach, že to byl nejaký homofobní blázen a že mě chtěl takhle schválně nakazit nejakou jehlou nebo špendlíkem. Někde jsem četl, že jeden takový blázen někdy prej nakazil pár lidí v barech během tancování.Prosím Vás, je možné se takhle nakazit když by byla kontaminovaná krev na takové jehle čerstvá?Děkuji za skonstatování a zodpovězení mého dotazu.

Dotaz pro pana doktora Mudr. Důra 31. 3. 2022

Uživatel: Ano, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, mám prosím doplňující dotaz pro pana doktora, Mudr. Důra ze dne 9.3.2022. Nechal jsem se tedy otestovat na Syfilis po 8. týdnech (resp. 57 den), jednalo se o laboratorní test na specifické a nespecifické protilátky, test negativní/nereaktivní. HIV test po 9. týdnech mám také negativní. Mohu považovat tedy za spolehlivý test i Syfilis? Psal jste mi, že protilátky se vytvářejí 4. - 6. týden. Žádné léky jsem neužíval, příznaky na sobě nepozoruji, jednalo o líbání a pasivní orální sex s mužem. Velice děkuji za Vaši odpověď.

Nákaza přes oko 30. 3. 2022

Uživatel: Jitka, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý večer, jsem zdravotní sestřička na zubní klinice a dnes jsem asistovala panu doktorovi. Při aplikaci anestézie na patro mu zůstala jehla na patře a stříkačka s anestetikem vylítla ven a část anestézie zasáhla mé oko. Pan doktor aspiroval a je možné, že v anestetiku mohla být příměs krve. Chtěla bych se zeptat, jestli je nějaká možnost, že jsem se mohla nakazit HIV? Děkuji. J.

Přenos skrze spojivku 30. 3. 2022

Uživatel: Anonym, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den je mozny přenos pokud mi přímo do oční spojivky někdo prskne? Kdyby byla ve sline třeba i nějaká krev z úst. Děkuji

Je nebezpečné se dotýkat penisu? 30. 3. 2022

Uživatel: Hynek, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Je z hlediska hiv nebezpečné, když se po souloži při sundávání neporušeného kondomu (na kterém jsou zbytky poševního sekretu) dotknu rukou neporušené předkožky penisu? Děkuji pěkně

Červené bělmo 30. 3. 2022

Uživatel: Fostimon, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den , jsem od roku 2010 pozitivní . Užívám léky Genvoya 125 MG. Poslední dobou mám neustále červené bělmo . už dva roky . A začínají mně k večeru bolet oči . Oční návštěvu jsem provedl , pouze řekli vykapávat .Ale nepomáhá . CD mám 1500 a virová nálož 0 . Tak co se děje ? Ostatní odběry v pořádku . Tak nevím co dělat , jsem s toho psychický vyřízený . Nepiju alkohol a začal jsem omezovat kouření . děkuji .

Spolehlivost domácího testu při užívání antibiotik 30. 3. 2022

Uživatel: Tomáš, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chtěl bych si provést Vámi zaslaný HIV samotest. Od rizikového chování již uběhly 3 měsíce (dne 23.3.2022 to byly 3 měsíce). Na začátku ledna jsem však bral antibiotika, která mi ale nezabrala, byla mi podána omylem, jelikož mi byla špatně diagnostikována angína. Následně jsem proto bral antimykotika (mykomax), poslední dne 24.1.2022. Mohu si tedy již test provést nebo mam ještě počkat? Jde mi o to, aby výsledek testu byl spolehlivý, nechci nic uspěchat. Má vliv na výsledek testu i případné užívání doplňků stravy?

Možnost ovlivnění testu 29. 3. 2022

Uživatel: Tomáš, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chystám se testovat, ale v době testů budu podstupovat profesionální bělení zubů - mimo samotného zákroku v ordinaci zubního lékaře budu i přes noc spát v tu dobu s "krytkami" na zubech (ale i prokrvených dásních), kde bude nanesen bělící gel (tuším, že to je na základě nějakého peroxidu, ale nejsem si jist) - může toto nějak ovlivnit spolehlivost testu v té době?

Přenos okem 28. 3. 2022

Uživatel: Hugo, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Za jak dlouho se v krevním obraze ukáže propad T-lymfocyů? A ještě jsem se chtěl zeptat, zda je nejake riziko přenosu, když mi do oka káplo anestetikum do oka, mala kapka a je možné, že tam byla příměs krve. Ta kapka byla opravdu malá. Děkuji.

Spolehlivost test - covid 28. 3. 2022

Uživatel: Jarek, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, měl jsem sexuální kontakt s neznámým mužem, proběhlo líbání, masturbace a potom mě on orálně uspokojil, já jeho nikoliv. Pár dnů po tomto styku jsem prodělal covid, který jsem chytil od něho asi líbáním. Byl jsem po 8. týdnech na laboratorní test syfilis, a po 9. týdnech (přesně 65. den) na laboratorní test HIV, oba testy negativní (nereaktivní). Žádné léky jsem neužíval, krom asi třikrát Panadol během covidu. Mohu po prodělání covidu a 9. týdnech považovat test u mě za spolehlivý? Budu v pořádku? Děkuji za odpověď.

Propad T-lymfocytů 28. 3. 2022

Uživatel: Hugo, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Za jak dlouho se v krevním obraze ukáže propad T-lymfocyů? Děkuji.

Pálení dutiny ústní 27. 3. 2022

Uživatel: David, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na příznaky po dvou až třech měsících od nákazy. Od konce února mám problém s pálením jazyka a krku, zvýšenou únavou a průjmy. Vím, že to nejsou typické příznaky, avšak jsem se na internetu dočetl, že je to u HIV+ běžné, že v dutině ústní vznikají různé plísně a záněty, které zdravý organismus drží normálně na uzdě. Přijde mi to však příliš brzy na to abych měl imunitu zesláblou natolik, po tak krátké době, že by se to týkalo i mě? V prosinci jsem byl na krevních testech a vyšly negativně. Takže o dřívější nákazu se nejedná. Je tedy možné, že to může být způsobeno HIV? Ještě bych dodal, že jsem na začátku roku bral delší dobu AT. Děkuji.

Antibiotika test po 12 týdnech 27. 3. 2022

Uživatel: Jan, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, příští týden bych chtěl zajít do jednoho z Vašich checkpointů na otestování a mám dotaz ohledně spolehlivosti. V lednu jsem bral 3 týdny, troje různá antibiotika a zajímá mě zda bude test po 12 týdnech přesněji přesně po 85 dnech spolehlivý. Mohu jít na rychlo test nebo se nechat otestovat raději z odběru krve, když jsem bral antibiotika? Děkuji. Honza.

Prenos 27. 3. 2022

Uživatel: Eva, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, negativní test rok po možném riziku mohu považovat za spolehlivý a vyhnat z hlavy obavy z možné nákazy? Děkuji za odpověď. E

Přenos přes oko 26. 3. 2022

Uživatel: Anonym, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobry den, omlouvám se za asi hloupý dotaz, ale na nádraží na mě prsknul muz, zřejmě narkoman. Bohužel se mi trefil i do oka. Velmi se bojím přenosu hiv, pokud by měl ve slinách napr krev z krvacejicich dasni nebo měl v ústech proste krev z jiného důvodu…. Oko jsem si do dvou minut vykapnul kapkami do oči. Jsem hypochondr a velmi se teď stresuji. Mam si v pondělí zajistit Pep? Děkuji

Je možnost nákazy? 26. 3. 2022

Uživatel: Sam, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, při erotické masáži jsem za příplatek "prstil" masérku a pak jsem si ruku zběžně utřel do prostěradla. Tou rukou jsem jí pak sahal na stehna a potom ji na stehnech dráždil jazykem. Chci se zeptat, jestli to bylo z hlediska nákazy hiv nebezpečné, kdyby jí na stehnech přeci jen zbyly zbytky poševního sekretu z mé utřelé ruky. Jazyk mám zdravý, nemívám afty. Děkuji.

Aktuální počet dotazů v databázi: 13080

Obrázek č. 169

ČT podporuje ČSAP

Obrázek č. 190
Podcast Život plus
obrazek PrEPPoint
Obrázek č. 138

Kdy a kde testujeme

Obrázek č. 200

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


Kampaň podpory pro zaměstnance žijící s HIV

Obrázek č. 172

#workingpositively

Objednání besedy


Podpořte nás!

 
Obrázek č. 195

Česká společnost AIDS pomoc, z. s. je s projektem „Vznik a rozvoj Národní asociace pacientských organizací (NAPO)“ příjemcem grantu z fondů EHP2014–2021 v rámci programu Zdraví. Cílem projektu je posílení role pacientů a pozice pacientských organizací ve zdravotnickém sektoru. NAPO je při realizaci projektu vůči ČSAP z pozici partnera. Více informací o aktivitách NAPO najdete na www.silapacientu.cz.

Obrázek č. 142
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 154
Obrázek č. 55


Obrázek č. 132

podporuje činnost Domu světla

Gilead


alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126
Obrázek č. 186
Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.