On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

Poranění jehlou 15. 12. 2019

Uživatel: Girty, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, v noci mi vypadl telefon u popelnic. Kdyz jsem ho chtěla zvednout pichla jsem se o jehlu. Nebo aspon myslím. Byla jsem opilá. Kdyby se vázne poranila jehlou jaké je riziko ? Mam hrozny strach . Děkuji za odpověd

Dodatek pro p.magistra 15. 12. 2019

Uživatel: Laura, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den,mam dotaz.Pred mesicem jsem byla tal trosku neverna.Doslo na hluboke libani,treni se ale obleceni,chvilku me masturboval.Ted vaham zda podstoupit test.Partnerovi styk zatim vzdy nejak vymluvim.Diky Laura Ptala jsem se zda mohu zase s manzelem tedy bez obav zit bez kondomu.Mame batole a tak jsem vystrasena.Na googlu jsem narazila,ze muze dojit prenosu libanim usta jsem nam neprohlizela,nebo prstovani zaderka, preejakulat intenzivni treni obleceni.Chci mit jistotu,proto jsem jeste dopsala dodatek.Sveho cinu velmi lituji,ale jiz to nevratim.Moc dekuji za Vasi odpoved Laura

Lubrikant olej vs. voda 15. 12. 2019

Uživatel: Janko, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda se kondom může porušit olejovým lubrikantem. Měl jsem sex s mužem, při předehře jsme nejprve použili olejový lubrikant, byl i orální sex (bez ejakulace). Poté do mě penetroval (s kondomem) a použili jsme gel na vodní bázi (Durex Play Aloe vera), ejakuloval na mou hruď. Existuje nějaké riziko přenosu? Děkuji.

Otazka 15. 12. 2019

Uživatel: Laura, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den mohu se prosim zeptat proc mi mizi dotaz ?? Moc dekuji Laura

Oral 14. 12. 2019

Uživatel: Bubik, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý deň pred 3dnami som mal orálny styk mal som kondóm ale sa pretrhol po troch dňoch som dostal nádchu bôlenie hrdla chcem sa spýtať môžem byť hiv pozitívny po tak krátkej dobe od styku a aj keď bol len orálny dakujem

Jaká je šance 14. 12. 2019

Uživatel: Harly, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den mnoho lidí se ptá na otázku 3 týdnů a bohužel neodpovídáte. U vas na internetových stránkách se přesně píše "Antigeny se začnou v těle objevovat přibližně po třech týdnech od infekce. V této době začínají být detekovatelné testy. Asi o týden později tělo vytvoří tak velké množství protilátek, že antigeny již nejsou detekovatelné." A naše otázka zní: Jaká je šance že se to za 3 týdny dá detekovat? Děkuji za odpověď.

Dekuju 14. 12. 2019

Uživatel: Laura, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den,mam dotaz.Pred mesicem jsem byla tal trosku neverna.Doslo na hluboke libani,treni se ale obleceni,chvilku me masturboval.Ted vaham zda podstoupit test.Partnerovi styk zatim vzdy nejak vymluvim.Diky Laura

test po 3 týdnech- je spolehlivý? 13. 12. 2019

Uživatel: Hony, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Nekde pisete, ze je mozne jit na sérologicky test z krve jit uz po 3 tydnech? Na kolik % jsou spolehlive?

Akne 13. 12. 2019

Uživatel: Klara, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den je možný prenos, když jsem na tvář asi 3x silne polibila člověka u které jsem si pak všimla, že má na tváři rány po akné, nevím jak staré byly a jestli to už byly strupy,modřinky a nebo rány čerstvější .. měla jsem lehce popraskany ret, ale ne do krve. Pak jsem si po rtech přejela jazykem a navlhčila je svymi slinami.Dekuji a omlouvám se pokud je má otázka banální ....

INSTI 13. 12. 2019

Uživatel: Lukáš, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, rád bych se zeptal jak moc je spolehlivý minutový rychlotest INSTI. Výsledek mi po 4 měsících nechráněného náhodného styku vyšel negativní. Je nutno se ještě testovat jednou, nebo se můžu spolehnout na to, že jsem skutečně nenakažen? Děkuji.

Nachlazení a příznaky chřipky bez horečky, antidepresiva 13. 12. 2019

Uživatel: Honza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, 3 týden od rizikového styku jsem se nachladil (což vím, že není příznak HIV). Měl jsem rýmu, cítil jsem se unavený a zesláblý, bolesti hlavy a celkem překvapivě i průjem a nechutenství. Rýma spolu s bolestí hlavy přešla, ale únava až slabost (svalů a kloubů) a zažívací potíže mi přetrvávají i po týdnu od nachlazení (tj. 4 týden od styku). Horečku jsem neměl, zánět hltanu také ne, ani zbylé příznaky jsem neměl. Může být tato kombinace projev primoinfekce? Po dvou měsících si chci zajít na testy. Beru Zoloft. Vím, že např. steroidy ovlivňují výsledky testů a spolehlivé jsou až po 3 měsících. Ovlivňují tuto délku i antidepresiva?

je test po 81 dnech spolehlivý? 13. 12. 2019

Uživatel: Peter, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, 20.9 som mal rizikovy oralny sex bez ochrany (ja pasivny) s osobou, ktora zije zrejme velmi promiskuitne. Po dni, dvoch som zacal pocitovat problemy a navstivil po 5 dnoch urologa, diagnoza bola balanopostitida teda sliznica bola zrejme narusena, zo steru vzislo, ze mam e.coli na co som bral 7 dni antibiotika medoclav, nasledne po douzivani ma zacali boliet semenniky a po niekolkych vysetreniach mi boli robene stery na chlamydie ureaplazmy a mykoplazmy, vsetky negativne, ale bola tam nejaka nespecificka bakteria. Bral som 10 dni atb medociprin. Asi po mesiaci od rizika som zacal byt extremne unaveny, bolela ma uzlina v bruchu, citil som uzliny v slabinach (asi 1 den), 2 tyzdne nocne potenie, motanie hlavy, horucku som nezaznamenal, skor studeny pot cez den. Stav sa asi po 2-3 tyzdnoch zlepsil, ale stale pretrvavali nejake problemy, bolesti svalov na rukach nochach, pichanie v nohach ( domnieval som sa ze sa virus usadza v lymf uzlinach). Po 63 dnoch som si spravil doma test Oraquick zo slin, v strese som zabudol ze som mal 10 min predtym zuvacku, ale vysledok bol negativny. Kupil som si dalsi a po 68 negativny, na dalsi den som si urobil test insti z krvi a tiez bol negativny a na dalsi den som navstivil (70den) dom svetla kde mi robili rychlotest zo zilovej krvi aj na syfilis a hepatitidu plus hiv, ktory bol tiez negativny. Tento tyzden som navstivil narodne referencne centrum kde som sa nechal otestoval po 81 dnoch, moju krv analyzovali vcera teda po 83 dni h od rizika a dnes som si prevzal vysledky, opat negativne. Chcem sa spytat mozem tieto vysledky povazovat za 100% definitivne ? Nemozem byt rapid progressor, ze sa protilatky vytvaraju dlhsie ? Pani sedtricka povedala, ze uz nemusim chodit na dalsi test, vraj to je dostatocna doba 81 dni. Jednalo sa o test vidas hiv duo quick n. Je to test 4 generacie? Ake ine vysetrenia by ste mi odporucili absolvovat? Dakujem velmi pekne za vasu pracu, v poslednej dobe som to tu sledoval velmi intezivne

příznaky 13. 12. 2019

Uživatel: Pepa, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, před 3 týdny jsem měl nechráněný pohlavní styk. 4 dny zpět mi nebylo moc dobře (bolelo mě v krku, měl jsem teplotu, bolest hlavy) dnes se mi na těle udělala vyrážka, mám na břichu asi 3 pupinky. Myslíte si ze tak malá vyrážka muže také souviset s nakazenim? Na testy si určitě po 3 měsících zajdu. Děkuji za odpoved

Přenos dotykem 13. 12. 2019

Uživatel: Honza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den při masáži penisu byl jediný kontakt penisu s její rukou. Krev jsem neviděl ani na penisu. Kolik by muselo být krve, aby mě ohrozila. Musela by být viditelná? Při další masáži použila už rukavice. Jen mi to už připadá přehnané. Asi bych měl hledat pomoc, že. Děkuji za odpověď. S pozdravem Honza

Angina 12. 12. 2019

Uživatel: Karel, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobry den, presne tyden od nechraneneho sexu jsem dostal angínu kterou jsem vylecil antibiotiky behem tydne, krvení testy po angine vysly pry velmi dobre, mohu se zeptat byla to spíse nahoda nebo se jiz po tydnu od sexu mohlo projevit hiv, jine príznaky nepocituji, dekuji.

Projevy 12. 12. 2019

Uživatel: Josefina, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den od rizika test delan po 5 mesicich a kousek negativni.Zacaly se mi delat ,jako potnicky ,nebo akne na obliceji.Vaham jestli test neopakovat ci jestli nema vliv neurologicka nemoc,nebo leky,nebo Rs na test.Jsem ve stresu tak velkem hlavne kvuli detem.Dekuju Fina

hiv 12. 12. 2019

Uživatel: hony, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

da se prenest hiv i s pouzitim kondomu, kdyz nepraskne? Treba s kapavkou spolecne? Nebo pri libani, kdyz bychom oba meli male ranky v puse? Nebo prenos pri libani, kdyz mi tece krev ze zubu, napul urazenyho, coz jsem si nevsiml, dostane se mi to pres tu stolicku do obehu krevniho?

test po 7 měsících, můžu darovat krev? 12. 12. 2019

Uživatel: Mato, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň. Mal som rizikovy sex zo zenov vaginálny. Bol som na teste po siedmich mesiacoch od rizika bolo to negatívne na všetky choroby. Môžem ísť darovať krv. Ďakujem za odpoved

Jak rychlý je rychlotest? 12. 12. 2019

Uživatel: Míra, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, dnes jsem byl na rychlotestu s výsledkem negativní (v mističce bylo jedno kolečko). Očekával jsem, že budu třeba cca 15 - 20 min čekat až proběhne nejaka chemická reakce. Od píchnutí do prstu po oznámení výsledku to bylo asi minutu a půl. Je takovýhle postup normální? Děkuji.

Testování 12. 12. 2019

Uživatel: Dejv, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den chci jít dneska na rychlotesty mohu se zeptat když si dám před odběrem oběd(plněné knedlíky) cca 2h před odběrem bude to vadit musím jít na lačno nebo nemusím?

otázka k vaší odpovědi na předchozí email 12. 12. 2019

Uživatel: Karel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, pane Szabó, pokládám dotaz k vaší odpovědi na můj předchozí email. Karel : Dobrý den, jsem nervově na dranc a pořád si myslím ,že mi něco je a pořád se sleduju a nedá mi to spát. Protože mi na jednom místě řekli, že na testy je dobré jít až po půl roce, ale všude jinde mi řekli, že 3 měsíce jsou "dostatečná doba" co znamená dostatečná doba ? Je to jasně průkazné, že mi nic není ? Poslední rizikový pohlavní styk ( s kondomem ) proběhl 8.1.2019 . Pak byl pouze orální styk s (kondomem) 25.1.2019 a 27.1.2019 jsem onemocněl, měl jsem horečky a začal jsem si myslet, že jsem nakažený a úplně mě to nervově semlelo. Týden předtím, než jsem onemocněl jsem byl na horách.Od té doby jsem byl na testy : Kapavka 20.2.2019 - negativní HIV,SIFILIS, ŽLOUTENKA 17.3.2019 - negativní Urolog 20.2.2019 - neviděl na mě nic, co by ho zneklidnilo. a pak znovu na testy HIV,SYFILIS, ŽLOUTENKA 8.5.2019 - negativní. Od té doby jsem si řekl, že je asi vše ok, ale tím, že mi řekli, že až po půl roce, tak pořád mi ta myšlenka vrtá v hlavě a nevím, jestli je nutné ještě jít na další testy nebo tohle, co jsem absolvoval je naprosto dostatečné k tomu, že se můžu prohlásit za klinicky zdravého ? Prosím o odpověď Děkuji moc. Pan Szabó: Dobrý den, testy na HIV jsou spolehlivé po 2, lépe však po 3 měsících. To znamená, že pokud jste měl riziko naposledy 27.1.2019, za spolehlivý test na HIV se považuje ten, který byl nejdříve 27.3.2019, resp. 27.4.2019. Rozdíl mezi nimi je asi 1 % (99,9 oproti 98,9 přibližně). Ostatní testy jsou po 3 měsících většinou také spolehlivé, je potřeba ale také zohlednit jejich možné příznaky. HCV může mít inkubační dobu 6 měsíců, proto je dobré test na HCV zopakovat ještě po půl roce. Karel : Pane Szabó, můžu se zeptat, na co bych se měl tedy z vašeho pohledu otestovat ? A je HCV žloutenka typu C ? Omlouvám se, ale nejsem dostatečně kvalifikovaný na to, abych věděl, co dané pojmy přesně znamenají. Děkuji mnohokrát. Karel

Částečně nechráněný sex 12. 12. 2019

Uživatel: Blazmi, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Měl jsem sex s přítelkyní, zapomněl jsem si vzít kondom na první zasunutí, na další zasunutí už jsem měl kondom. Je možná nákaza?

Laborator 12. 12. 2019

Uživatel: Romca, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den,vim,ze otazka se opakuje,ale asi to clovek potrebuje slyset znovu.Pred rokem riziko ,test delam po 3 a skoro6 mesicich negativni.Od te doby jine nebylo,ale nejak jsem zacala o tom.premyslet.Jestli ten test co delaji u nas v laboratori byl kvalitni.Mam muze a nekdy se stane nevera bohuzel.Dekuju Romana

prenos 11. 12. 2019

Uživatel: Veru, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

jake je riziko prenosu hiv pri pasivnim oralnim sexu, kdyby zena/muz byli cetstve nakazeny? Meli vysokou virovou naloz?

Potvrzení o provedení testu 11. 12. 2019

Uživatel: Lou, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý večer, s přítelem bychom se chtěli nechat otestovat dřív, než proběhne náš společný první pohlavní styk, abychom měli jistotu, že ani jeden z nás není HIV pozitivní. Zajímalo by nás tedy zda vydáváte běžně nějaké potvrzení o tom, že ono testování proběhlo a nebo existuje pouze to potvrzení kvůli cestování. Jsme oba z každých jiných měst a během týdne se nedokážeme sejít, protože od sebe bydlíme daleko takže bychom nemohli jít společně na výsledky testů, aby nám lékař potvrdil, že nejsme nemocný.

Jaké jsou způsoby přenosu HIV 11. 12. 2019

Uživatel: Obava, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, omlouvám se pokud již tento dotaz zde padl. Ale na konci sprna čili před 4,5 měsíci jsem byla s přítelem svědky velmi smutné události, kdy jsme volali záchranou službu a poté přítel místo mě resuscitoval pána, který vypadl/ skočil z 11 patra. Zjistilo se, že pán měl AIDS. Na místě nebyla žádná krev, ale i přesto přítel musel na krevní testy v první možný den po tom velmi smutném indicentu. A testy byli negativní.Vyhledávála jsem si všechny možnosti přenosu. Ale bohužel se od té doby bojím mít s přítelem pohlavní styk a vždy to “utnu” u předehry ze strachu. Obávám se asi zbytečně a omlouvám se jestli zbytečně přidělavam práci. Ale chtěla bych se zeptat či přesněji ujistit, že pokud nikde nebyla krev, tak se nemusím obávat. Děkuji za Váš čas a omlouvám se pokud má otázka je velmi špatná.

Výsledek testu při příznacích HIV 11. 12. 2019

Uživatel: Tomáš, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, v jedné z odpovědí uvádíte, že pokud se někomu projevují příznaky infekce HIV, může jít na test i dříve než po 3 měsících. Znamená to, že v případě projevu příznaků je HIV lépe rozpoznatelné i dříve než 3 měsíce po rizikovém styku? Konkrétně po 6 týdnech od rizikového orálního sexu. Děkuji.

libani 11. 12. 2019

Uživatel: hany, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

a jeste jeden dotaz. Lze se nakazit libanim? Kdyz bych mel malou ranku v puse a distaly by se mi tam sliny? Berte me dotazy prosim vazne a odpovezte mi na ne, dekuji

pep 11. 12. 2019

Uživatel: hony, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

a jeste me zajima, po jake dobe mohu jit na testy, kdyz beru pep. Cetl jsem ze az po 6 mesicich? Mel jsem pasivni oral od zeny, ktera si dosla pro muj klid na testy a byla negativni, ovsem nevim, co delala 2 mesice dozadu, takze i tak pocituji riziko

zapomínám užívat PEP 11. 12. 2019

Uživatel: hony, Téma: Ostatní dotazy, připomínky a podněty

je pep ucinnny kdyz ho mam brat po 12 hodinach a nekolikrat se mi stalo, ze jsem zapomel a vzal si ho o 2 az 3 hodiny pozdeji? Nebo ztraci timto zpusobem uplne ucinnost?

Orální sex 10. 12. 2019

Uživatel: 1990, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, je možné se nakazit (muž) od potencionálně rizikové ženy oralnim sexem? Tzn. když muž provádí orální sex ženě?

Mononukleoza 10. 12. 2019

Uživatel: Eva, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, je mozne, ze pokud se HIV dostane do tela, tak telo na nej muze zareagovat jako na mononukleozu i vcetne krve? Myslim tim zvysene ebv a cmv. U lekare mi rekli, ze jsem prodelala mononukleozu. Na testech krve jsem byla kvuli zvysenym jaternim testum. Dekuji za odpoved. E.

Riziko přenosu HIV od HIV+ osoby, která užívá léčbu 10. 12. 2019

Uživatel: 1986, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jak velké riziko nákazy je, při nechráněném pohlavním styku s osobou HIV pozitivní, která se ovšem léčí a o své nemoci ví. (jedná se o ženu). Já muž. Jedná se o jeden akt. Nic opakovaného. Děkuji

Hiv negativní 10. 12. 2019

Uživatel: Robert, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den. Jsem HIV negativní muž. Na testu na protilátky jsem byl 6let od potencionálního nakažení. Je možné aby mi testy na HIV neukazali na nákazu aids. Žije v České republice nebo ve světě někdo kdo není HIV pozitivní a má jenom Aids? Díky za váš čas a odpověď.

Test na HIV 9. 12. 2019

Uživatel: adamek, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

dobry den, chci se zeptat 1)jaky je rozdil testu ag p24 od testu ab/ag ? jsou to testy 4 generace ? 2.) kdyz pujdu na vas rychlotest po 83 dn. bude ten test spolehlivy ? 3) dum svetla bude pracovat 26.12 ?

Testování po PEP 9. 12. 2019

Uživatel: jarda, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den. před cca 5,5 měsíci jsem měl bohužel nechráněný pohlavní styk se ženou. V 46.hodině mi byl podán PEP (dvojkombinace). Byl jsem na testu před podáním léků, v prvním měsíci (kvůli příznakům primoinfence) a ve třech měsících (92 dní). Všechny tři odběry dopadly negativně na HIV, syfilis a žloutenku. Pan doktor mi po posledním testu řekl, že již na další testování není nutné chodit. Jenže jsem se dočetl, že by se po PEP mělo jít na test i v 6. měsíci. Mám ještě toto testování podstoupit? Nebo již pozitivní výsledek není možný? (od té doby žádný nechráněný styk neproběhl!). Moc děkuji za odpověď! A přeji pěkné svátky!

Paralen 9. 12. 2019

Uživatel: Lea, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den. Dohledala jsem zde v par uz drivejsich odpovedich, ze na primoinfekci zadne leky ani paralen na snizeni horecky nepomohou. Nicmene jsem zde nasla i odpovedi, ze paralen pri primoinfekci normalne zabira. Jak to je? Nebo je to tak, ze kazde telo reaguje trochu jinak? Dekuji

přenos HIV slinami 9. 12. 2019

Uživatel: Petr, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den mam maly dotaz mal som oralny sex pasivne od cloveka ktoreho status nepoznam avsak ked som si chytil moj penis do ruky a boli na nom jeho sliny ale prejdem k veci mam malu ranku na prste dostali sa mi tam jeho sliny a ma to na prste zaštipalo nakolko ta ranka sa mi urobila v ten den ked som mal pasivny oralny styk...je tam prosim nejaka pravdepodobnost ze mozem takto dostat Hiv? Vopred vdaka :)

Nakažení HIV 9. 12. 2019

Uživatel: Tomáš, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat, jaká je šance na nakažení se virem HIV? Před 11 dny jsem měl chráněný pohlavní styk (orální a vaginální) s prostitutkou. Před sexem jsme se oba vysprchovali, potom jsem lehl na postel, kde jsem si ho měl sám ztopořit, následně mi pak navléknula kondom pusou. Byl jsem v tu dobu dost napity a proto byl penis občas méně ztopořený, ale k sundaní, nebo prasknutí kondomu nedošlo. Většinu času mi byl provozován orál, který byl zakončený masturbací s kondome. Po sexu jsem se sel opět vysprchovat. Neproběhlo žádné líbání. Jediným příznakem je zatím u mě jen bolest v krku, rýma, teplotu nemam. Děkuju za odpověď.

Možnost přenosu ? 9. 12. 2019

Uživatel: Petr, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, prosím chtěl bych se zeptat, jestli může být bradavice na patě vstupní branou pro vir HIV ? Pokud by se na bradavici dostala část infikované krve, mohl by se člověk virem HIV nakazit ? Předem děkuji za odpověď.

Aktuální počet dotazů v databázi: 10972

Obrázek č. 138

Kdy a kde testujeme

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


Podpořte nás!

 

Objednání besedy


Obrázek č. 150
Obrázek č. 145
Obrázek č. 142
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 55


abbvie

Obrázek č. 132
Gilead


Obrázek č. 56

financuje vysílání webinářů a vývoj systému PIST

Obrázek č. 57

akreditovaný dobrovolnický program

alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126

nám přispěli novým stanem

Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.