On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc. Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin). Často jsou pokládány již několikrát zodpovězené dotazy. Než položíte svůj vlastní dotaz PROSTUDUJTE JIŽ ZODPOVĚZENÉ DOTAZY. Děkujeme za přízeň.



Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

Dotaz 16. 10. 2017

Uživatel: jirka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den mám dotaz 14mesicu po rizikovém sexu je možné mít příznaky typu velká únava, vyčerpání,ekzémy na rtech,bolesti hlavy a občasné nevolnosti?trvá to už asi 5mesicu,může to být příznakem hiv?dekuni

Krev 16. 10. 2017

Uživatel: Anonym, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, stala se mi nepříjemná věc, když jsem si u umyvadla oplachoval tvář, všiml jsem si, že na umyvadle je malá červená skvrna, pravděpodobně krev. Už byla asi zaschlá, protože i když jsem na ní několikrát chrstl vodu, vůbec se neroztekla, zůstala pořád stejná. (Dodávám, že byla opravdu malá, maximálně pár milimetrů v průměru.) Trápí mě ale to, že jsem si nejdříve umyl ruce mýdlem, které na umyvadle leželo (tedy vedle té skrvny) a vodou a rukama jsem si přirozeně oplachoval i oči. Vím, že minimálně čtvrt hodiny, ale asi i více, přede mnou nikdo u toho umyvadla nebyl. Existuje zde nějaké riziko nebo to můžu pustit z hlavy?

Spolehlivost testu po roce 16. 10. 2017

Uživatel: JANA, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den.Muj test probehl po roce od rizika..Za tu dobu jsem uzivala kortikoidni masti,bezne nemoci a vicecetne tehotenstvi.Test pro jistotu jsem zopakovala po roce,tesne po sestinedeli.Trapi me ale kozni problemy,svedive ekzemy,vyrazka atd.Mam atopic.ekzem ale zhorsil se a pridali se vyrazky.Je test po roce opravdu spolehlivy?

Test po 3 letech 16. 10. 2017

Uživatel: David, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, byl jsem u Vas na rychlotestu. Byl negativni. Nicmene radeji upresnuji. Teoreticke riziko poraneni bylo pred cca 3mi lety. Zjist jsem prave dle textu nize: Nákaza HIV má tato stádia: 1. Inkubační doba – Může trvat 2-6 týdnů po nákaze virem. Viry se pomalu množí, ale člověk zatím nemá příznaky. Nemoc nelze v tomto stádiu zjistit pomocí testů, i když člověk již může nákazu přenášet dál! 2. Stádium chřipkovitých příznaků se objevuje po skončení inkubační doby, projevuje se teplotami, nevolností, někdy zvracením, vyrážkou a může při něm dojít i k nebolestivému zvětšení mízních uzlin. V tomto stádiu poprvé poklesne počet T-lymfocytů. imunitní systém je nicméně zatím dost silný a počty T-lymfocytů se rychle znormalizují. Teprve v tomto stádiu se v krvi objeví protilátky proti HIV a nemoc tak může být zjištěna standartními testy. Doba, kdy může být HIV pozitivita úspěšně odhalena testem se udává do 3-6 měsíců od nákazy! Toto jsem zjistil z linku nize: http://www.stefajir.cz/index.php?q=aids Je tedy jistota,ze rychlotest nakazu po takto dlouhe dobe odhali ci nikoliv? V textu je psano,ze jen v rozmezi 3-6 mesicu se da HIV protilatky odhalit. Je tomu tak? Chci mit jistotu,ze je vse v poradku. Dekuji moc

zmena casu 16. 10. 2017

Uživatel: zdenek, Téma: Právní poradna v oblasti HIV a AIDS

Dobry den, mohl bych se optat. Beru leky Truvadu a tivicay 1x denne vzdy presne ve stejnou hodinu. az dojde ke zmene casu predpokladam ze musim zkratit ci prodlouzit dobu brani leku, vzdy o ten cas o ktery se zmensi nebo prodlouzi. je tomu tak? napriklad leky beru ve 13h. kdyz se zkrati cas musim leky brat ve 12h. Zapomel jsem se zeptat sveho lekare a rad bych vedel ze tato uvaha je spravna. dekuji moc za pomoc a radu. Jsme Vam velmi vdecny za pomoc kterou poskytujete. Dekuji Vam

Oralny sex 16. 10. 2017

Uživatel: chalan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, aka je sanca sa nakazit AIDS, ak ma neznamy muz oralne uspkojil a ja som mu ejakuloval do ust? Mam ist na testy? Dakujem.

Umele oplodneni 15. 10. 2017

Uživatel: Dana, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, je možné nakazit se virem HIV při umělém oplodnění? Pokud bych využila sperma homosexuálního kamaráda, který by teoreticky byl infikovaný a ještě o tom sám nevěděl. Děkuji

kortikoidy 15. 10. 2017

Uživatel: R., Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, pisete, ze uzivani kortikoidu muze ovlivnit vysledky testu. Pocita se i obcasne pouziti kortikoidove masti na ekzem, konkretne triamcinolon teva? Za jak dlouho budou testy spolehlive pri uzivani teto masti? Dekuji

Test po 3 letech 15. 10. 2017

Uživatel: David, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den,cca po 3 letech od mozneho rizika jsem se byl nechat otestovat. Je pravda,ze test nemusi byt po takto dlouhe dobe spolehlivy? Zde jsem nasel link,kde to lekar potvrzuje. http://www.stefajir.cz/index.php?q=aids Dekuji moc za odpoved David

přenos krví 15. 10. 2017

Uživatel: Milan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, pomáhal jsem zraněnému člověku, který krvácel. Zranil jsem se taky, do krve a je možné, že došlo ke spojení krví. Je dostačující přijít na test po 2 měsících přesně, aby výsledky byly spolehlivé? Děkuji za odpověď.

Způsob nákazy 15. 10. 2017

Uživatel: esko, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, náhodně jsem se poranil o injekční jehlu neznámého člověka, z rány mi následně tekla krev. Je spolehlivé jít na testy přesně 61 dní od této situace, tj. za 2 měsíce? Dále je možné kromě HIV otestovat i ostatní nemoci, například syfilis nebo žloutenku C? Děkuji

Nákaza 14. 10. 2017

Uživatel: xxx, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, předem se omlouvam za trapny dotaz, ale moc se bojím. Byla jsem nějakou dobu ubytována na ubytovně pro zaměstnance, kde byly společné sprchy i toalety. Na ubytovně bydlely i ženy ukrajinské národnosti. Jednou jsem šla na toaletu a přímo přede mnou tam byla jedna ta Ukrajinka. Přišla jsem tam a neubehly asi ani tři vteřiny a hned jsem šla na toaletu po ní. Potřebovala jsem hrozně moc curat, prepila jsem se. Když jsem hned začala curat, byl to silný proud a jak se odrazil od te ,,vody" v záchodě, tak mi to vyšplouchlo na ,,vaginu". Vůbec nevim jestli Ukrajinka přede mnou splachla, moc už jsem potřebovala na záchod. Je mozne ze mela i menstruaci a jeji moč vyšplouchla na me. Asi hodinu předtím než se tohle stalo, jsem byla také na záchodě a když jsem se utirala, povrchově jsem krvacela (měla jsem odrenou pokožku z používání vložek a z toho utirani jak jsem chodila porad curat). Prostě mi tekla krev a nevím, zda když jsem šla curat ted hned po te Ukrajince, jestli jsem to neměla jeste do krve sedrene. Myslíte si, ze je možné, ze pokud jsem takto krvacela z odrene pokožky (okolo pochvy), mela menstruaci a ta moč (možná i s menstruační krví) Ukrajinky na me šplouchla z WC a šla jsem tam hned přímo po ní, mohla jsem se nakazit HIV? Mám už velké obavy, nevím co dál. Moc děkuji za odpověď, jsem z toho už zoufalá.

Přenos 14. 10. 2017

Uživatel: Martin, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jednu věc týkající se přenosu. Píchnul jsem se do prstu špičkou nůžek. Ne nijak silně, jen se trochu roztrhla na prstu kůže, ale ranka vůbec nekrvácela. Pokud by na těch nůžkách byla teoreticky nějaká infikovaná tekutina, existuje riziko přenosu, nebo ne? Já si myslím, že ne, protože i kdyby na těch nůžkách něco bylo, pro přenos by jen taková malá ranka, kdy se jen roztrhne kousek kůže, nemůže stačit... Muselo by přeci dojít ke krvácení, ne?

možnost nákazy, příznaky primoinfekce 14. 10. 2017

Uživatel: Adam, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, popíši rizikový kontakt. krátkodobé(cca 3 min)dráždění ženy na klitorisu dvěma prsty. Lehké zvlhčení sekretem. Sekret byl na obou prstech. Těmito prsty jsem si pak namázl její lubrikant, ( do kterého sahala i ona) a onanoval do vyvrcholení. Ona mi prováděla orální sex cca 2 min. Vše bez jediné oděrky a škrábnutí. Pokud by ona byla 100% Hiv +, mohl jsem se takto nakazit? Mohl jsem si při onanii způsobit takové mikrotrhlinky kterými by se virus ze sekretu dostal do těla?? Příznaky: druhý den opar, za 14 dní další velký opar, 20 den bolest v krku trvající cca 7 dní. zvětšení uzlin (4 týden)na krku žádné, v podpaží téměř nedetekovatelné, v tříslech na pravé straně jisté zvětšení. Bez horečky, bez únavy, Mám opravdu veliký strach, že nakazím partnerku, jsem v obrovském stresu. Odmítám s ní sex už je jí to divné. Na test půjdu samozřejmě, jen nevím jak to překonat ty tři měsíce. Neustále na to myslím. Děkuji za odpověď, nemohu se s tím jinde něž tady svěřit a zeptat se.

Virová nálož a odhad doby nákazy 13. 10. 2017

Uživatel: L., Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den. Já i partner jsme nově diagnostikovaní. Je možné z rozdílné virové nálože (150 tisíc vs 15 tisíc) usuzovat, kdo byl nakažený dříve? CD4 máme na stejné hladině 460. Já mám za to, že jsme se museli nakazit ve stejné době, protože jsme se milovali pravidelně bez ochrany. Pokud by to tak opravdu bylo a taková nálož neříká nic o době nakažení, čím je dáno, že jsou hladiny tak rozdílné? Děkuji za odpověď.

spolehlivost rychlotestů 13. 10. 2017

Uživatel: Rr, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, jako údaj pro naprostou spolehlivost testů uvádíte v odpovědích 3 měsíce, znamená to 12 týdnů (84 dní) nebo 90 dní? Jaký je rozdíl mezi spolehlivostí rychlotestů prováděných v sanitce a spolehlivostí laboratorních testů? Je negativní výsledek testu provedeného v sanitce přesně 84 dní od posledního rizika zcela spolehlivý?

Test 13. 10. 2017

Uživatel: Karlos, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den , chtěl jsem se zeptat test dělany u vás v sanitce 85 den od rizikového styku dopadl negativne můžu být v klidu? Nebral jsem žádné atb.

Znovu na testy? 13. 10. 2017

Uživatel: Honza, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den četl jsem teď v poradne, že i když jsem byl u vás na rychlotestu po 80 dnech kdy jsem měl chráněny orální sex ( i kdyby byl nechraneny ) tak tedy musím jit opět na testy kdy mi udělají test v laboratoři? Řekly mi v poradne, že můj negativni test je platný a další testy jsou zbytečné. Tak nevím co mám dělat. Děkuji Honza

Rizikové chování, orální sex a manuální stimulace 12. 10. 2017

Uživatel: Karolína, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, na konci srpna jsem měla rizikové chování, líbání + sex (převážně) s ochranou, k prvnímu zasunutí však došlo bez kondomu, hned poté byl nasazen. O žádné větší rance v ústech nevím. Další rizikové chování následovalo na konci září, opět líbání a manuální stimulace pohlavního údu, přičemž se mi sperma dostalo na ruku (nikam jinam). Ráda bych se tedy zeptala, jak vysoká je přibližně pravděpodobnost přenosu a za jak dlouho je vhodné jít na případné testy. Děkuji za odpověď.

teplota 12. 10. 2017

Uživatel: Lenka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, Mám otázku na teplotu v období primoinfekce, je vysoká teplota přítomna po celou dobu primoinfekce, nebo může být pouze jeden den teplota přez 38 a zbytek dní pouze zvýšená teplota okolo 37,5 ?

Interpretace výsledků testu 11. 10. 2017

Uživatel: AABB, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, byla jsem se nechat testovat testem HIV 1/2 Ab + p24 Ag s výsledkem 0,05 Nereaktivní při mezích 0,000 - 0,999. Chtěla bych se zeptat, zdali správně interpretuji výsledek testu jako negativní a tedy v pořádku? Děkuji za odpověď.

Strach 11. 10. 2017

Uživatel: Radim, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den,můžu považovat test na HIV po 130 dnech za spolehlivý i kdys mam slabou imunitu (u iminologa se nelecim) děkuji za odpoved

Primoinfekce 11. 10. 2017

Uživatel: Dora, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chci se zeptat, před 18 dny jsem měla nechráněný styk. Nyní mě už cca 4 dny trápí bolest uzlin v podpaží a slabost svalů celých rukou. Trochu mám zvětšené i krční uzliny. Horečku namám a ani zvýšenou teplotu. Ani průjem či zvracení, žádná vyrážka. Pouze v noci se dost potím. Může se prosím jednat o primoinfekci? Děkuji moc za odpověď! Dora

HIV 10. 10. 2017

Uživatel: Pavel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Mohu při masturbaci chytit AIDS(HIV)? Děkuji za odpověď.

Dotaz 10. 10. 2017

Uživatel: T., Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, možná budu mít dotaz trochu mimo, ale je možnost se v rámci testování v sanitce nechat otestovat i na syfilis nebo to není možné?

Masturbace penisu ženou v nočním klubu 10. 10. 2017

Uživatel: Jeronym, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chci se zeptat, zda se mám obávat či ne. Před 6 týdny jsem byl v nočním klubu, kde mi slečna předváděla masturbaci vaginy. Poté přikročila k masturbaci mého penisu za použití lubrikacniho gelu. Po pár minutách sem ji poděkoval, že se tedy sam udělám rukou. Vše pak skončilo. 3 týdny od této události jsem dostal mírně bolení v krku a později 2 dny zánět hltanu. Moc jsem tomu nevěnoval pozornost až mě za pár dní po bolesti v krku zabolelo břicho, udelal se mi opar na rtu, a od té doby mám zacpu, asi už víc než týden a tlačí mě za kostrčí. Nekde sem četl, že to může být příznak (zánět konecniku) Také mě začala jemné pálit pokožka v podpaží, ale to už se asi snad moc pozoruju. Doplnim, ze slečna mi to dělala rukou, kterou si to předtím sama dělala, v mezičase dokonce na chvíli doběhla do sprchy, že ji lubrikat nějak pálil tak vzala jiný. Když to tady čtu, snad bych se neměl bát, ale jsem z toho nervozni. Dekuji za info

Oralni sex 10. 10. 2017

Uživatel: Andy, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Je možné při oralnim sexu když já lizu holku abych chytl aids nebo hiv Dekuji za odpoved

Spolehlivost testu 10. 10. 2017

Uživatel: Honza, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na spolehlivost testu, které se používají při testování na hiv v sanitce. Nechával jsem se testovat 75 dnů od rizikového styku. Jake jsou s tímto testem zkušenosti? Velice děkuji Honza

spolehlivost 10. 10. 2017

Uživatel: michal, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, mel bych dotaz, testy provedeny v 11. tydnu a 3 dnech.. nekdy v 5. tydnu cca 8 dni antibiotika doxybene.. vysledky O.K.. muzu brat vysledky spolehlive? Moc dekuji za odpoved. Jeste bych chtel dodat, ze testy byly provedeny testem 4. generace. Dekuji

Úraz hlavy 10. 10. 2017

Uživatel: Ošetřovatel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den. Stala jsem se svědkem úrazu hlavy s krvácením kde jsem poskytla základní ošetření krvacejici rány. Po ošetření jsem měla téměř cele ruce od krve. Bohužel mám na rukách kvůli atopickemu ekzému tisíce malých trhlin které nekrvacely ale jsou otevřené a čerstvé. Je možny přenos pokud by byl zraněny nemocný. Děkuji za odpověď.

Masturbace 9. 10. 2017

Uživatel: Neznamy, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Mohu při masturbaci chytit AIDS?

Test 9. 10. 2017

Uživatel: Tomáš, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, byl jsem na testech přesně 12 týdnů a 2 dny od rizika,z toho 5 dnů jsem bral antibiotika ,test negativní. Můžu vysledek s tímto časovým odstupem považovat za dostatečně spolehlivý? Děkuji za odpověď

Prenos krví 8. 10. 2017

Uživatel: Markéta, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, prosím vas, mohlo by dojit k nakaze virem HIV, když jsem v obchodě sahla na drátěný bok vozíku, abych ho odstrčila kousek dal? Kdybych například ta prodavačka, ktera s vozíkem manipulovala, mela na ruce nějakou záděru, která by krvácela a ja se dotkla primo toho místa, kde se vozíku dotkla i ona? Ihned poté jsem si brala cokoladu do kosiku,takže pokud bych mela na prstu nějakou krev, tak snad by se nějak otrela o tu cokoladu a bylo by ji na prste minimum. Vim, ze jsem si v obchodě mazala rty balzámem, do ktereho si musím namočit konečky prstu a pote si jimi namazat rty(neni to klasicky tyčinkovy balzam, ale proste takovy kalíšek),ale jsem tak zmatena, ze nevim, zda to bylo před tím kontaktem s vozíkem nebo az po. Rty jsem si mazala proto, ze je mam často rozpraskane, mohly mi třeba trochu krvácet nebo být podrážděné. Mohlo by takto dojit k nakaze, kdyz jsem si ten ukazovacek jakoby omatlala nejprve v tom balzamu a pak teprve aplikovala na moje podrážděné rty? Jsem asi paranoidní,ale chci se ujistit. Ta zena třeba vůbec neni HIV +, a třeba vůbec nemela krvacejici zadery, a to, ze by se mi povedlo se dotknout přesně toho samého místa na kosiku, mi taky přijde jako nepravděpodobné. Vim, ze k přenosu je zapotřebí větší množství krve, ale chci se ujistit. Zanikl by virus v tom balzamu? Moc dekuji za možná hloupý dotaz.

sex bez ochrany 8. 10. 2017

Uživatel: Mirek, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, měl jsem nechráněný sex s prostitutkou (večer jednoho dne) a hned od následujícího dne od rána jsem začal trpět na bolest v krku a zvětšené uzliny v tom místě. Teplotu nemám.. Vím, že nezodpovědnost mého chování je neomluvitelná, ale myslíte, že by se takto rychle mohla projevit infekce hiv v těle? Děkuji!

Skvrnky 7. 10. 2017

Uživatel: Klára, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, rada bych se zeptala, jestli muzu být nakažena, pokud mam bílé skvrnky v ústech. Žádné horečky ani nic dalšího, pouze toto. Moc děkuji za odpověď.

% pravděpodobnost přenosu 7. 10. 2017

Uživatel: Maureen, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na procentuální pravděpodobnost přenosu HIV při orálním styku, já pasivně, bez ejakulace do úst a jestli se mám tedy hodně bát testů na které si samozřejmě zajdu. Děkuji

Krvavé dásně a koutky 7. 10. 2017

Uživatel: Tereza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, včera jsem jela vlakem a seděla jsem vedle cizince. Ve vlaku jsme dostali oba dva vodu. Oba jsme se ze svých lahví napili a pak se stalo to, že nám lahve spadli na zem. Lahve se nám stoprocentně vyměnili, ale já jsem se stejně napila znovu, protože jsem si vůbec neuvědomila, že mi po trhání osmiček pořád krvácejí dásně a že mám trochu zaléčené koutky na rtech. Prosím Vás mohla bych tímto způsobem dostat AIDS ? Toho člověka jsem se samozřejmě zeptala, jestli jím netrpí, ale on se mi při odpovědi, která zněla: ,,Netrpím!", nepodíval ani do očí a netvářil se vůbec důvěryhodně. Děkuji za odpověď. Tereza

V bazenu 7. 10. 2017

Uživatel: Marek, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, Chtel jsem se zda pouziti kondomu pri analnim sexu v bazenu, pod vodou, je snizena ochrana kondomem. Zda voda ma nejaky vliv na propustnost viru. Dekuji za odpoved.

Strach 7. 10. 2017

Uživatel: Radim, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den mám prozbu,jak je to kdys má člověk slabou imunitu a jde na test po třech měsících.Je test platný.Dekuji za odpověď

Možnost nákazy kousnutí člověkem přes ponožku 7. 10. 2017

Uživatel: Dobrý, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné nakazit se, pokud Vás někdo HIV pozitivní kousne přes ponožku do nohy. Rána byla krvavá. Děkuji za odpověď

Aktuální počet dotazů v databázi: 6519

CSAP nove logo
Obrázek č. 101

SANITKA

Pozvánka na nejbližší HIV testování v terénu:

24.10.2017 14:00 - 18:00 Kampus UJEP Ustí nad Labem
31.10.2017 16:00 - 19:00 pravidelné testování Praha Anděl

... PRŮBĚŽNÝ PLÁN SANITKY 2017

Objednání besedy


Obrázek č. 102
Obrázek č. 103
Obrázek č. 104

Podpořte nás darem

Obrázek č. 69
Obrázek č. 68

Podpora naší činnosti formou DMS

Obrázek č. 5

Odešlete SMS ve tvaru:
DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777

Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.

Informace o trvalé podpoře zde .

Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.

Využijte konzultanta

Jste-li HIV pozitivní a nedaří se vám sehnat zaměstnání (a to nejen z důvodu diskriminace) kontaktujte konzultanta pro zařazení na trh práce. Konzultant se vám pokusí práci zprostředkovat přes spolupracující agentury nebo vám na osobní schůzce (e-mailem, telefonem) poradí, kam se obrátit.

Alza.cz

alza.cz

Děkujme společnosti Alza.cz za hmotné dary z oblasti výpočetní techniky a elektroniky.

Ministerstvo zdravotnictví ČR

Obrázek č. 51

Ministerstvo zdravotnictví ČR v rámci Národní program řešení problematiky HIV/AIDS podporuje pravidelně naše preventivní aktivity.

Ministerstvo práce a sociálních věcí

Obrázek č. 53

Ministerstvo práce a sociálních věcí podporuje naši sociální službu azylové domy.

Magistrát hlavního města Prahy

Obrázek č. 55

Magistrát hlavního města Prahy přispívá na fungování azylového domu a na preventivní činnost.

GlaxoSmithKline

Obrázek č. 56

GlaxoSmithKline pomáhá naší organizaci realizovat preventivní aktivity po celé České republice.

Gilead

Gilead

GlaxoSmithKline pomáhá naší organizaci realizovat preventivní aktivity po celé České republice.

Ministerstvo vnitra České republiky

Obrázek č. 57

Ministerstvo vnitra ČR pomáhá realizovat akreditovaný dobrovolnický program v naší organizaci.