On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

Jít na test. 18. 9. 2021

Uživatel: Bbbb, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, 2.8. jsem Vám položil dotaz s tím, že jsem si spálil prsty v oleji a pak jsem si je umyl kartáček, který přede mnou používal kolega. Dne 17. 8. jsem odjel na sportovní soustředění a když jsem se vrátil (soustředění trvalo cca týden), tak mi vyletěla teplota k +-37,6 , teplotu jsem srazil paralenem a tento stav trval 1 den , následně mám problém s tím, že od té doby co jsem měl coronu (někdy v březnu), tak mám takové hlenové pokašlávání, které se mi po návratu ze soustředění trochu zhoršilo. Bolest v krku nenastala ani potíže s polykáním nenastaly , takže nejsem schopen posoudit, jestli to je ten zánět hltanu. Po soustředění jsem byl také dost unavený a rapidně se mi snížilo množství spermatu, ale to následně po 2 týdnech už bylo v pohodě. Otázka tedy zní jestli bych si měl pro jistotu zajít na test? Děkuji moc za odpověď. (od rizika uplynulo asi 48 dní a jsem celkem nervozní)

Test 16. 9. 2021


Dobrý den, já ani vyloženě rizikový kontakt neměl, ale semlelo mě to dost psychicky. Po 83 dnech se měl test negativní a teď po 100 dnech taky negativní. Jen mě překvapilo, že u druhého testu uvádí hodnoty 0.06 . Reaktivní test by byl větší než jedna. Nevím co to číslo 0.06 znamená a zda je to normální. Moc děkuji.

Test 65 dni po riziku a deprese 16. 9. 2021

Uživatel: Johnny, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den pokud jsem testovány 65 dni od rizika u vás, a výsledek na hiv je negativ jak je prukazni tento výsledek? Jde tohle vyjádřit v procentuální rovině ? Mam velké uzliny a nevím jestli je možni ze jsem si navodil toto těžkou depresi kterou mam..Díky za odpoved

Příznaky HIV doopovezeni dotazu 15. 9. 2021

Uživatel: Tora, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den pane Sattrane, prosím ještě o odpověď k mému předešlému dotazu, zda by případná kandidoza v 9/10t po samotném riziku mohla byt příznakem primoinfekce HIV. Děkuji předem za doopovezeni dotazu

Dotaz 15. 9. 2021

Uživatel: Honza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, kamarádka mě masturbovala penis rukou. Byl jsem opilý, tak to celkem dlouho trvalo a mělo to zuřivý charakter. Je zde riziko? Děkuji za odpověď.

Testovani v sanitce 15. 9. 2021


Dobrý den. Velmi si vážím Vaší práce a trpělivosti při zodpovídání dotazů. Rád bych se informoval, zda při mobilním testování (sanitka) dochází k užití testů 4. generace, resp. zda má vyšší vypovídající hodnotu provedení mobilního testu v sanitce již po 2 měsících od rizikového chování. Děkuji

Oko 15. 9. 2021

Uživatel: Peter, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den mam malu otazku je mozny prenos cez oko?ked partner pri mazleni mi oblize ocne viecko respektive ked sa mi do oka dostanu jeho sliny?za odpoved velmi pekne dakujem:)

Krev 14. 9. 2021

Uživatel: Adam, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den rozškrábl jsem si strup chvilku tekla krev po 15 min se mi tam dostala cizí krev mohl jsem se nakazit ?děkuji za odpověď

Příznaky Syfilis 13. 9. 2021

Uživatel: Josef24, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Nevím jestli sem ten dotaz patří, ale i tak to zkusím a zeptám se. Není to tak dlouho co jsem zjistil, že mé bývalé známosti byl diagnostikován syfilis. Je to asi tak týden co se mi na rtu udělal takový nebolestivý vřed podobný aftu a nekrátko na to se mi zvětšili uzliny na krku. Chtěl bych se zeptat jestli a popřípadě kam se jít testovat. Předem děkuji za odpověď.

Masáž 13. 9. 2021

Uživatel: Alan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den byl jsem na masáží nohou měl jsem na nohou čerstvé puchýře je možné přenos HIV když slečna slečna mě masírovala kdyby měla trochu čerstvé krve na ruce používala ještě gel děkuji.

Možnost přenosu 13. 9. 2021

Uživatel: Natalie, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den je možný přenos HIV infekce při potřísněním krve na oděv? Pod oděvem není žádná otevřená nebo hojící se rána. Děkuji a pěkný den. N

Reflux jako pocit zvracení jako příznak HIV 13. 9. 2021

Uživatel: DT, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den je možné, ze by se reflux kdy se vracejí žaludeční stavy nahoru příznakem hiv, pokud by zároveň došlo k některým priznakum (mimo horečky)? Mám již přes měsíc zarudly krk, po steru na ORL mám ster negativní. Ptám se z důvodu, ze nevím jak pohlížet na příznak “pocit zvracení”. Předem moc děkuji za Vaši odpověď, Vaši práce si moc cením a na laboratorní test se samozřejmě dostavim.

Příznaky HIV 12. 9. 2021

Uživatel: Tora, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chci se zeptat pokud jsem 10t po riziku a od 9 týdne pozoruji ztvrdnuti a pravděpodobně i zvětšení uzlin ale pokaždé na jedné straně (krk,pravé trislo, pod podpazim), zda se tyto příznaky projevují jako příznaky HIV a také zda by v 9 týdnu po riziku mohl byt příznakem čirý výtok z močové trubice (pravděpodobně kandidoza). Cením si Vaši práce a děkuji za odpověď.

Oddálení primoinfekce v koinfekci syfilis 12. 9. 2021

Uživatel: Trbaa, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, je možné, ze by v případě koinfekce syfilis s HIV u stejného rizika zpusobovala oddálení také příznaků primoinfekcnich příznaků HIV? Předem dekuju za odpověď.

Léky 12. 9. 2021

Uživatel: Karle, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den chci se zeptat může ovlivnit lek asacol 800 ktery pravidelne užívám vysledek rychlotestu provedeny u vás po 2 měsíci od ryzika. Je to proti zánětům jsem se dočetl na formě atibiotik děkuji za odpověď.

"vakcína" na HIV 11. 9. 2021

Uživatel: Niki, Téma: Pre- a post-expoziční profylaxe (PrEP, PEP) proti HIV

Dobrý den, v čem spočívá vlastně to "kouzlo" HIV, že stále svět nenašel na tuto nemoc nějakou účinnou vakcínu, když už tu máme pre-ex a post-ex léky? Děkuji

Možný přenos při gyn.prohlídce 10. 9. 2021

Uživatel: Zuzka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, mám dotaz,byla jsem na gynekologii na prevenci a doktorka udělala stěr, přitom je často porani sliznice a krvácí, štětičku odhodila do koše, následně koš,kde byli pomůcky od předchozích pacientek, posunula, pry zvenku, pravou rukou s rukavicí.Ihned potom mi tu stejnou ruku strčila do vaginy pro vysetreni pohmatem. Je mozne se nakazit HIV, pokud by v koší byla štětička od pacientky s HIV a sáhnutim na koš by se dostala na rukavici a nasledne hned do moji čerstvé krve po stěru.Prosim o odpoved, jsem z toho velmi nervozni.Děkuji

Nosní sliznice pondruhe 10. 9. 2021

Uživatel: Mia, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Prosím nezlobte se ale když není rizikové půjčování kapek do nosu tak proč snupatko do nosu je přenosné?Krev nikomu neřekla ..Zkoušeli jsme kofein a snupatko jsi půjčili..Krev nebyla..Příznaky taky ne..Ještě mám otázku číslo dvě,pouze ze zajímavostí..Píše se HIV do zdravotního průkazu když člověk s tou nemocí chce pracovat?

Nosní sliznice 10. 9. 2021

Uživatel: Mia, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den..Můj dotaz zní jestli je možná nákaza použitím šňupatka a nosních kapek, kartáčkem na zuby půjčování více lidem ..Děkuji za odpoved

Léčba 9. 9. 2021

Uživatel: Anonym, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den.jsem na léčbě cca 6 let.zacinal jsem eviplerou,kterou jsem bral tři roky bez vedl.ucinku až na pomalé snižování egfr.pri hodnotě pod 1,5 kontrola na urolog.(krev,moc,sono,ct-ledvin),závěr na urolog. Ledviny v pořádku,egfr sníženo nefrotoxicitou užívaného léků. V té době se převáděla většina lidí z tdf na režim taf, právě pro lepší bezpečnostní profil(ledviny,cholesterol).takže v současné době beru třetím rokem tivicay a descovy .poslední kontrola egfr hodnota 0,97.a navíc vysoký cholesterol.pozn.ze,tyto dvě hodnoty jsou popsané jako ukazatele na toxicitu přípravku ve skupině (taf),kterou teď užívám.no a jde o to,že mě teď doktor napsal do lékařské zprávy,že předpoklad převedení na lék dovato,což mě při přečtení prib.letaku přijde jako z bláta do louže,protože nefrotoxicita a vysoké hladiny chol.,tam jsou také .může mi prosím někdo vysvětlit volbu toho léků dovato? a potom by mě zajímalo jestli po případném převodu na jiný lék se upravuje egfr nebo je to nevratné a bude se to pořád zhoršovat.(jinak krev v normě,moc v normě,jen prostě stoupá kreatinin 131,a ta filtrace zase klesá egfr 0,97)dekuji za odpověď.

Prosaknuti krve na jídlo 8. 9. 2021

Uživatel: Klar, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, včera jsem si v pekárně koupila oblozenou housku. Tu jsem snedla ihned potom co jsem si ji koupila (cca 1min po zaplacení.) když jsem housku dojedla všimla jsem si, že na papírovem sáčku byly jakoby šmouhy od něčeho co mohla být krev. Je mozny přenos tím, ze by ta krev, která by byla úplně čerstvá, prosákla na housku a já to snedla ? V puse mám totiž aft. Děkuji za odpověď

Falešně pozitivní test způsobený jiným onemocněním? 7. 9. 2021

Uživatel: David, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, už je to déle než 3 měsíce co jsem měl sex bez ochrany. Na základě vyrážky u genitálií, která se mi objevila zhruba po 3 měsících, jsem začal stresovat a zjišťovat, co to může být. Samozřejmě jako první mě napadlo HIV nebo Syfilis. Žádné jiné příznaky jsem neměl. Dočetl jsem se o rychlotestech na obě tyto nemoci. Zakoupil jsem je, použil dle návodu a oba testy negativní (oba z krve). Protože jsem tak trochu hypochondr, zakoupil jsem projistotu ještě jeden a co se nestalo, vyšel na HIV reaktivní výsledek. (ze slin) V tu dobu jsem já a celá má rodina prodělal něco na způsob mononukleózy, byl jsem pod léky na bolest hlavy, odkašlávání a bolest v krku včetně celé mé rodiny. Synovci lékařka dle testů řekla, že se jedná o mononukleózu. To vše déle než tři měsíce od toho rizikového sexu. Než se objednám na podrobné laboratorní testy jsem zakoupil ještě dva ty samé Oraquick testy na HIV. Provedl jsem jeden test z krve, druhý ze slin. Oba jsou jasně negativní. Chci se zeptat jestli nevíte, zda reaktivní výsledek toho jednoho testu mohlo způsobit to předešlé onemocnění? Předpokládám dle ostatních otázek že mi napíšete, ať na podrobné testy jdu - taky půjdu. Ale je dle Vás pravděpodobnost pozitivity přes 3 negativní testy a jeden reaktivní (při jiné nemoci)? Děkuji moc za odpověď. DZ.

Rychlotest HIV 6. 9. 2021

Uživatel: Tonda, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, dnes jsem se nechal testovat rychlotestem HIV a sestřička mi řekla, že výsledky uvidím online do 30 minut. Bohužel je to již přes 2 hodiny a výsledek nikde. Znamená to že je něco špatně? Děkuji

Seronegativni 6. 9. 2021


Dobrý den, dnes jsem si dělal Vas rychlotest a vyšlo mi, že jsem seronegativni. Nepíše se zde HIV negativni. Nechci tady slovickarit, ale co to Znamená? Poslední rizikovy styk jsem měl na Vánoce, nyní mám novou partnerku od března, můžeme se oba dva považovat za HIV negativní? Co by se muselo stát, abych měl v sobě virus a tyto testy to neodhalili? Děkuji za vysvetleni

Biolecba tvorba protilatek 6. 9. 2021

Uživatel: Doub, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den chci se zeptat jak tvorbu protilatek a zjištění HIV test na ně může ovlivnit člověk který je na biolečbe s chronickým onemocněním střev může být nějaká pozdější tvorba protilatek nebo zkreslovat výsledek rychlotestu biolecba děkuji za odpověď.

Pomohu mít AIDS? 6. 9. 2021

Uživatel: Konti, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chci se zeptat, s partnerkou jsme si první nikdo z nás neměl partnera před námi, takže tam by riziko bylo minimální . Ale chci se zeptat měl jsem jebáka na předkožce, ještě ten den jsem ho vymáčkl a zdezinfikoval a až další den jsem měl orální sex , je možné že by přenos byl nějak razantní, krev tam již nebyla, s partnerkou jsem cca rok a nevím jaký má HIV status a ani já nevim, avšak jsem si říkal že když jsme si první partneři tak riziko bude minimální je samozřejmě že se bojím avšak jsem četl že prkno sex nemá tak vysokou nakažlivost než třeba anální. Tedy mám se něčeho obávat ? Ještě to shrnul ani jeden neměl jiného partnera, ani jeden nevíme zda méně HIV či AIDS anální sex neprobíhá, nikdy jsme si nic nepíchali ani jeden, jen jsem měl na penisu jebák který jsem den předem vymáčkl a dezinfikoval. Budu rád za upřesnění zda mohu být nakažen a popřípadě prosím mne ujištěte o dalších možností nakazí děkuji za odpověď.

Aft, kousnutí do tváře hluboké líbání 4. 9. 2021

Uživatel: Petr, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, kousnul jsem se zevnitř do tváře, nevím jestli aft krvácel, nicméně o hodinu později jsem se hluboce líbal s dívkou kterou neznám. Nemyslím si, že ji tekla krev, ale obava zde je, pokud by krvácela je zde riziko? Myslím ze ikdyby krvácela tak snad po hodině od mého kousnutí do tváře uběhla doba delší a ranka by nebyla již otevřená? Děkuji za vas pohled.

Oční koutek 3. 9. 2021

Uživatel: Lucka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den. Potrebuji ujistit.Byla jsem se svym miminkem a znamou a miminko melo nejake smetí v koutku oka. Znama hrozne rychle zareagovala a sahla mu ukazovakem do koutku ocicka aby smeti stáhla ( vytrela). Vubec bych mu tam ani sama já takto nesahala, jedine sterilnim polstarkem. Stve mi to, protoze se da snadno chytit takto nejaky zanet, ale jak treba hiv, kdyz by mela nejakou krev na prste?Koukala jsem se potom a v koutku jeho oka, kam sahala ani kolem jsem zadnou krev nezaznamenala, mohu byt teda doufam asi klidna, ze? Predem dekuji za odpoved!

Dotaz 2. 9. 2021

Uživatel: Anna, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, mohu se zeptat. Před 10 dny jsem měla s partnerem chráněný styk, ale jeho hiv status neznám? Je možné se i přes kondom nakazit hiv či syfilisem? A pokud si k vám dojdu na rychlotesty po 2 měsících a nebudu brát žádné léky, budou dostatečně spolehlivé? Děkuji

Symptomy 2. 9. 2021

Uživatel: Daniela, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, 6 dní po nechráněném styku se mi zvětšily uzliny na krku a byly mi podány antibiotika. Je možné, aby se symptomy objevily takto brzo? Děkuji.

Možnost nákazy 1. 9. 2021

Uživatel: Markéta, Téma: Ostatní dotazy, připomínky a podněty

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zdali je možnost nakazit se virem HIV na akci, kde jsem tancovala a někdo do mě omylem drknul paží, respektive jeho holá paže se dotkla mých úst. Co když ten dotyčný měl na ruce ranku? Je takto jednoduché nakazit se HIV? Děkuji. Přeji hezký den.

Možnost nákazy 1. 9. 2021

Uživatel: Kiki, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, včera jsem byla na veterinární ambulanci a po odchodu jsem si všimla, že mám na dlani čerstvou krev. Docela vrstvu, jak kdybych na něco sáhla. Krev byla mokrá, nezaschlá. Samozřejmě je možnost, že krev byla psí. Ale co když krev byla na klice a já si do ní sáhla a nevsimla si toho. Na ruce zadne krvácející zranění nemám, ale dlaň mám suchou, jakoby popraskanou nebo narušenou kůži (takové čárky). Bylo by možné se takto nakazit HIV?

Přenos sex 1. 9. 2021

Uživatel: Franta, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jaká je pravděpodobnost přenosu HIV v případě, že probíhá sex s kondomem a kondom obsahuje dírku třeba půl centimetrů? A soulož trvá 10 minut

Přenos kondomem 1. 9. 2021

Uživatel: Josef, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, Chtěl bych se ohledně kondomů Měl jsem sex s prostitkou a používal jsem při souloži kondom. Akorát bych mel takový dotaz ona vyndala kondom z obalu položila na žalud a pak ho pridrzela zubami a druhou rukou stahovala dolů. Je možné že by nějak kondom poškodila zuby a mohl bych dostat HIV pokud by ho měla?

Testování po antibioticich 31. 8. 2021

Uživatel: Tereza Z., Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, necelý týden po nechraněném styku (partner však ejakuloval mimo) se mi zdurily krční uzliny a byly mi podány na týden antibiotika. Už uplynuly téměř 3 měsíce po styku, ale mám bohužel zanet močových cest a opět mi byly podány antibiotika. Nutno podotknout, ze jsem dlouho nebyla tak nemocná. Mohlo dojit k nákaze hiv a tak k oslabení imunity? Jak dlouho po dohrání antibiotik se mohu jít testovat? Děkuji!

Přenos HIV při HSV2 31. 8. 2021

Uživatel: Dan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Posledních pár let mám HSV2. Cca 3 - 4 ročně se mi na kořenu penisu objeví opar, který pak léčím mastí Herpesin. Opar po cca týdnu zmizí. V této době samozřejmě sexuálně abstinuji. Dne 4. 8. jsem měl pasivní orální nechráněný styk od rizikové osoby (prostitutka). Žádné oděrky ani opary jsem tehdy neměl. Styk trval cca 3 minuty s ejakulací mimo její ústa. Ji ústa nekrvácela. Po 4 dnech (8. 8.) se mi objevil opar, viz výše. Léčil jsem ho opět Herpesinem. Zmizel po týdnu, ale od cca 16. 8. do 25. 8. jsem se cítil malátně s drobnou bolestí v krku (cca 3 dny). Nyní už je mi dobře, ale bojím se a chci se zeptat, jak moc rizikový je tento stav pro přenos HIV? Je HSV2 při pasivním orálním sexu rizikové i bez oparů? Děkuji. Dan

Přes atopický exem 30. 8. 2021

Uživatel: anonym, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, vím že na podobné dotazy jste již odpovídali, ptám se čistě pro jistotu. Zvedal jsem opilce který si rozsekl dlaň o dlažbu...trocha jeho krve se mi dostala na hřbet ruky kde mám atopický ekzém a škrábanec od kočky...ani jedno nekrvácelo (škrábanec od kočky starý víc jak 4h) při desinfikování škrábanec mírně štípal...existuje zde riziko přenosu? Děkuji za odpověď

Polykání spermatu, sex bez ochrany 30. 8. 2021

Uživatel: jakub, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, zhruba před sedmi týdny jsem se choval rizikově (anální sex v pasivní roli bez ejakulace a poolknutí ejakulátu). Minulý týden jsem dle mého názoru prochladl díky výraznemému poklesu venkovní teploty. Poslední tři dny pociťuji intenzivní bolest krku a mírně zvýšenou teplotu (jen s občasným kašláním). Je prosím důvodné se domnívat, že se jedná o primoinfekci nebo se mohu uklidňovat tím, že se jedná o nachlazení?

Sperma 30. 8. 2021

Uživatel: Petr, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, v obchodě s oblečením někdo provozoval v kabinkách sex a zanechal sperma na oblečení, do kterého jsem bohužel sáhl a dostalo se mi na prst a do záděry, trochu to i svědilo.. Ruce jsem si následně šel ihned umýt. Je v takové situaci riziko přenosu HIV? Mám jít na testy? Děkuju vám.

Přenos krví 30. 8. 2021

Uživatel: kaja, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Je možné se nakazit HIV, pokud by člověk na malou krvácejí ránu přiložil, například papírový kapesník, kde by byla vsáknutá krev HIV pozitivního, v místě, kde by byla ta daná krvavá skvrna a krev na kapesníku by ještě nebyla zaschlá? Děkuju za odpověď.

Aktuální počet dotazů v databázi: 12485

Obrázek č. 169
Podcast Život plus
Obrázek č. 180
obrazek PrEPPoint
Obrázek č. 138

Kdy a kde testujeme

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


Kampaň podpory pro zaměstnance žijící s HIV

Obrázek č. 172

#workingpositively

Objednání besedy


Podpořte nás!

 
Obrázek č. 145
Obrázek č. 142
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 154
Obrázek č. 55


abbvie

Obrázek č. 132
Gilead


Obrázek č. 56

financuje vysílání webinářů a vývoj systému PIST

Obrázek č. 57

akreditovaný dobrovolnický program

alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126

nám přispěli novým stanem

Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.