On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc. Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin). Často jsou pokládány již několikrát zodpovězené dotazy. Než položíte svůj vlastní dotaz PROSTUDUJTE JIŽ ZODPOVĚZENÉ DOTAZY. Děkujeme za přízeň.



Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

možnost nákazy sáním bradavek 15. 12. 2017

Uživatel: Přemysl, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, prosím o vyhodnocení následující situace. Mohl jsem se nakazit hiv, kdyby žena byla pozitivní, když jsem jí sahal prsty do pochvy, pak jsem jí týmiž psty dráždil bradavky a nakonec i jazykem. Než došlo ke kontaktu jazykem, uběhlo 5-10 minut. Děkuji za odpověď. Přemysl

Krev 15. 12. 2017

Uživatel: Anonym, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, jestli jsem to tedy správně pochopila, HIV se nepřenáší slinami, ani když se dostanou do krve? Pak jsem se chtěla zeptat, omlouvám se pokud je to dotaz paranoidní. Když se někde nachází krev (např. tyč v autobuse) a já se toho chytnu (krev ještě není zaschlá), protože jsem ji neviděla. Je třeba se obávat přenosu, zvlášť kdybych měla na ruce nějakou ranku (třeba řeznou nebo škrábanec) nebo kdybych ji neměla a krev měla na ruce a hned jak by to bylo možné ji umyla? Předem děkuji za odpověď

Oral 14. 12. 2017

Uživatel: Roman, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Krásný dobrý den, chci se zeptat zda li může dojít k nákaze virem HIV při orálním styku s pouzitim kondomu? Týden na to mám velke bolesti hlavy , krku a natekle uzliny. Chci podotknout že při sundavani kondomu, se sliny privátní maserky setkali po žaludu. Jinak kondom asi nebyl praskly kdyz drzel sperma , a krev ji taky netekla, Mam ted velke obavy.Předem vám moc děkuji za odpověď

Menstruace 14. 12. 2017

Uživatel: Steve, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Měl jsem nechráněný pohlavní styk s osobou která moc známá není. Ráno jsem všiml, že měla menstruaci. Za předpokladu, že je pozitivní, do které míry se zvětšuje pravděpodobnost přenosu? Bylo to 17. listopadu. Nějaké symptomy které výrazně ukazují na to, myslím si, neměl jsem. Měl jsem aftu a jednu cistu v ústech, co se mi skoro nikdy nestává, ale podle toho není co odhalit. Zda se mi, že mám trochu oteklou parotidní žlázu na pravé straně, a že jsem se u žlázy na krku cítil divně minulý týden. Dneska si koupím teploměr protože si nejsem jistý jakou teplotu mám, ale žádná horečka dosud. Každopádně, nemůžu se dočkat na ten test.

Píchnutí o jehlu. 14. 12. 2017

Uživatel: Alex, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den pracuji jako pokojská a při utírání pracu jsem se píchla o jehlu diabetika péro pro aplikaci inzulinu bylo bokem .Pokoj byl prázdný před úklidem asi 8 dní . Je možné ze jsem se mohla nakazit HIV děkuji

Muže se nakazit mladší dcera 13. 12. 2017

Uživatel: Bara, Téma: Poradna pro rodinné příslušníky a osoby blízké HIV+

Dobry den po dvou letech se mi vrátila dcera domu po týdnu mi řekla ze je Hiv positivni včera potvrdily ze je Hiv positivni. Mám doma 5 dceru která je po úrazu prstu s odpadnutym nehtem stále ma otevřenou ránu občas ji to krvaci. Starší dcera dává pozor. Jde mi o to zda by mohla přenést starší dcera hiv na mladší pusou, kychnutim, pohlazenim, potem, sáhnutím na stejnou věc... atd ( starší dcera nikde ne krvaci) cekame na pozváni k odborníkovi žijeme ve Velké Britannii vše je zde zdlouhave předem děkuji za odpoved

primoinfekce? 13. 12. 2017

Uživatel: Adriana, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, může se v začátcích infekce projevit jako pozitivní test na boreliozu? Test byl dělán 2 týdny po styku... v době lehkého nachlazení... děkuji za odpověď

riziko nákazy při poskytnutí první pomoci 13. 12. 2017

Uživatel: Aneta, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, jaké je obecně riziko nákazy v ČR, pokud člověk pomáhá při záchraně krvácejícího a je potřísněn jeho krví?

Riziko přenosu při pořezání 13. 12. 2017

Uživatel: Ilona, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, vyndávala jsem z poštovní schránky letáky a když jsem je dávala do tašky, řízla jsem o jeden z papírů (možná o více papírů) do ruky. Ranka nebyla příliš veliká, krev z ní skoro netekla. Chtěla jsem se zeptat, jestli v případě, že by na letácích byla HIV pozitivní krev (letáků bylo dost, při zevrubné prohlídce jsem žádnou neviděla, ale mohla jsem jí přehlédnout), jestli by mohlo tímto způsobem dojít k přenosu HIV. Děkuji za odpověď.

eviplera x kotvičník 13. 12. 2017

Uživatel: Ferda, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den, pokud užívám Evipleru, mohu zároveň užívat výtažky z Tribulus terrestris (kotvičník zemní), nebo pro tuto kombinaci existuje nějaké omezení? Velmi děkuji za odpověď a přeju pěkný den.

Zapomenuté rukavice 13. 12. 2017

Uživatel: Míša, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Při praxi v nemocniční laboratoři jsem přijímala vzorky krve a stalo se mi, že jsem si u jednoho zapomněla vzít rukavice. Na ruce jsem měla z toho rána škrábanec od kočky asi hodinu starý. Nevím jistě, jestli v tu dobu krvácel. Zkumavka byla v igelitovém sáčku a já jí tou poškrábanou rukou vyndala. V sáčku ani na zkumavce jsem si žádné krve nevšimla, ale mohla jsem se přehlédnout. Čím víc o tom přemýšlím, tím jsem z toho víc vystresovaná. Chtěla jsem se zeptat, jak velké je podle vás riziko přenosu HIV a jestli mám kvůli tomuto pochybení jít na test.

Strach 13. 12. 2017

Uživatel: Vlastimil, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den.mel jsem pohlavní styk s prostitutkou.hned dva dny po jsem měl něco jako chřipku.za dva dny tonzmizlo.a za 4 týdny se to vrátilo.mel jsem jeden den teplotu.ale bolí mě už týden v krku a mám aft v puse a zvětšený uzliny.mohl by to být projev HIV? Ještě jsem zapomněl dodat že mám rýmu a smrkam hleny. a sex byl s ochranou. Děkuji za odpověď

Slinny test 12. 12. 2017

Uživatel: Majk12345, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, vím, že testy ze slin jsou jen orientační, ale chci se zeptat, zda múžu považovat 4 testy Oraquick, provedené víc než 6 mesicu od jediného rizika(jediný nechráneny pohlavný styk se ženou) za spolehlivé, pokud pokaždé se zobrazila jenom control line. Dekuju za odpoveď

dotaz 12. 12. 2017

Uživatel: ond, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chtěl bych se zeptat či spíše utvrdit. Byl jsem na rychlo testu 61.Den v Domě Světla od rizikového chování a vyšel negativní. A po-té 76. den na rychlotestu v Domě Světla také vyšel negativní. V 70 dni jsem byl na testech na syfilis a testu PCR na Hepatitidu C. Vyšli negativní. I ostatní pohlavně přenosné choroby negativní. Výsledky krve vycházejí u mé praktické doktorky, že jsem zdráv krom moči kde se objevila bílkovina. Citím na sobě, že mám nějaké zdravotní problémy jen praktický lekář nepřišel na přesnou příčinu. Proto se chci zeptat, zdali tento výsledek dokáže ovlivnit ještě něco. nebo mohu být již v klidu a nebo pro jistotu mám návštívit Dům světla po 90 dnech. Děkuji

přenos, promoinfekce 12. 12. 2017

Uživatel: karel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Ohledně projevení promoinfekce. Měl jsem nateklé uzliny na krku a šrábání v krku zalehlé dutiny a rýmu. Na horečky jsem nikdy netrpěl. Tedy jsem ji neměl. Mám suchý dráždivý kašel. Chci se zeptat kdyby měl člověk promoinfekci nepředpokládám, že na tyto příznaky by fungovali přípravky jako je robitusin třeba na kašel a jiné přípravky. Dále se chci zeptat zdali to bude mít pozvolné odeznění. Třeba jako, že mi přstane rýma pak mi přestane škrábat v krku. a posléze se zbavím i kašel. Nebo jak zde píšete to bude třeba ze dne na den a nic konec. Je období chřipek a jiné proto se chci zeptat. Dále bych se chtěl zeptat je to ohledně přenosu. Vím, že se to přenáší krví, pohlavním stykem a uživatelé drog pomocí injekčních stříkaček. Ale chci se zeptat protože žiji v domácnosti s rodinou a v případě, že bych byl infekční. Je možné dříve mě toto nepadlo. Mám hodně často rozpraskané rty. Když šáhnu do jídla někomu a předtím ta lžíce prošla mou pusou a přes rty a od slin. (Rodina trpí krvácivostí dásní při čištění). A druhý přenos. Také muj rodiný příslušník má problem s pokožkou na nohách a má zde krvácivé rány. Je možný přenos ve sprchovém koutě pomocí slin a nebo omlouvám se ted budu trosku nechutný, ale také napríklad moci. Děkuji.

Doporučení na test 12. 12. 2017


Dobrý den, rád bych se na vás obrátil s prosbou. Dnešní den je 11. po rizikovém chování (poskytnutí krátkého orálního sexu ženě neznámého stavu HIV - nezaregistroval jsem žádné ženské tekutiny). Po dlouhém stresovém pátrání na internetu jsem se zafixoval u doměnky, že současně používané testy 4. generace (duální) jsou vypovídající již 28. den po rizikovém chování. Na internetové poradně mi však řekli, že od 28. dne je detekční okénko, během kterého není možno nákazu zjistit. Vzhledem ke krátké uplynulé době od rizika mi bylo doporučeno dostavit se na duální test po 14, z kterého by bylo možné zachytit p24 protein. Moc vás tedy prosím o potvrzení nebo vyvrácení této informace a případně, zda bych se mohl příští pondělí (16. den po riziku) dostavit na tento test do Domu Světla. Velice děkuji za případnou odpověď.

Prenos krvou pri bozku 12. 12. 2017

Uživatel: Pepek, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý deň, pri pozkávaní s neznámym partnerom mu praskla pera a mne sa pravdepodobne dostalo do úst malé množstvo krvi. Neviem o ňom zistiť či bol HIV pozitívny alebo nie. Je tu možnosť prenosu HIV? Došlo k tomu pred asi 3 mesiacmi. Asi 2 mesiace po tom sa prejavili príznaky chrípky (teplota..) asi na 3 dni.

prenos po dotknuti se pouzite rukavice 12. 12. 2017

Uživatel: simča, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Ahoj poradno, pracuji jako sestra a dnes po aplikaci i.m. injekce pacisnrovi se mi při sundavani rukavic druha rukavice roztrhla a hola ruka mi prejela přes tu použitou rukavci. Na ruce mam zaderu nekrvaci, ale pri dezinfekci štípe. Hned jsem ruce umyla a dezinfikovala.na rukavici jsem si krve nevsimla,ale jista si nejsem. Mam se obavat nejake moznosti nakazeni? Dekuji za odpoved sestra simca

Vysvětlení 12. 12. 2017

Uživatel: Honza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den potřeboval bych vysvětlit 3 věci. 1." I soulož s ochranou je "pouze" bezpečnější styk a riziko přenosu vyloučit zcela nelze" jak se tomu rozumí? Je to tim, ze muze ochrana selhat mechanicky nebo Hiv může projít ochranou? Je tedy bezpečný í orální sex s ochranou? 2. Jak me muze ohrozit maserka kdyz mi masiruje penis jen rukou, musela by krvácet z prstů? Muselo by to být vidět? 3. Je nutné chodit na testy když jsem mem orální sex s ochranou od ženy, masáž prostaty s rukavici, masáž penisu bez rukavice. Je mě chování zodpovědné? Děkuji za odpověď a přeji hezký den Honza

15 let 11. 12. 2017


Dobrý den, mohlo by být po 15ti letech jediným příznakem nakažení celkové vypadaní ochlupení a bílý jazyk? Na testech jsem byl třikrát,( vždy negativni), v krevním obrazu jsem si však všiml zhoršené tvorby protilátek. Děkuji za odpověď

Vysledek testu 11. 12. 2017

Uživatel: Tomas, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, mám dotaz ohledně výsledku testu. Vím, že po 3 měsících od ryzikového chování by měl být výsledek v podstatě “100%” ale po 2 měsíscích nějakých “98%”. Nicméně jsem se dočetl, že výsledek po 2 měsících je zavádějící také v tom, že může vyjít hiv pozitivní a následně po 3. měsíci vyjde negativní. Je to pravda??

spolehlivost 11. 12. 2017

Uživatel: don, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chtěl bych se optat zdali Tobrex oční kapky ( tedy antibiotikum)i když je jen lokální, může ovlivnit rychlotest, který je teda spolehlivý na 99,8% po 68 dnech proveden v Domě světla. Děkuji

Priznaky 11. 12. 2017

Uživatel: Xxc, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den.Mohla bych mit vice dotazu. 1.po jak dlouhé době je možné se testova,od pripadneho nakazeni? 2.jaký je rozdíl mezi prvnimi priznaky a obycejnym nachlazeni? 3.a jake jsou prvni priznaky ,po jake dobe se ukazuji? 4.jak moc je pravdepodobny prenos pomoci slin? Dekuju

Žádné příznaky, nevěra, strach 11. 12. 2017

Uživatel: Lily, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Měla jsem nechránněný sex s bývalým přítelem. Později jsem se dozvěděla, že mě podváděl. Nikdy jsem neměla žádné pohlavní choroby od něj. A on sám působil zdravě. Zdravá váha, nevšimla jsem si žádných příznaků. Už je to přes 4 měsíce. Od té doby jsem nebyla nemocná nic. Jsem zdravější než kdy jindy, ale stejně mám strach. Je možné, že by něco měl a mňe se to jen neprojevilo?

Je to tak? 11. 12. 2017

Uživatel: Jan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den chtel bych se zeptat , cetl jsem tu ze vzajemnou masturbaci se hiv neprenasi je to tak? I kdyz dojde k vyvrcholeni a po rukou teklo sperma? Mam vztah nerad bych nekoho ohrozil... Dekuji za odpoved...

dráždění prostaty prsty 10. 12. 2017

Uživatel: Lukáš, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, rád bych se zeptal, je-li možné nakazit se při homosexuálním styku, kdy došlo k dráždění prostaty prsty, přičemž jeden z partnerů použil pro lepší proniknutí do análního otvoru sliny.

Přenos HIV při líbání 10. 12. 2017

Uživatel: Anonym, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně přenosu HIV. Zhruba před měsícem jsem se trochu posilněna alkoholem na diskotéce líbala s dívkou, jednalo se o francouzské líbání. Je mi jasné, že běžným líbáním k přenosu nedochází, ale v té době jsem měla natržený spodní ret, docela velkou plošku bez kůže, která ale nekrvácela. Dívka mi chvílemi spodní ret sála. Po 14 dnech od tohoto incidentu mi bylo 1 den nevolno (mírná bolest břicha, odpoledne průjem), druhý den v noci jsem se zpotila (což mohlo být spojeno s teplotou v místnosti), teplotu si myslím, že jsem neměla (necítila jsem se nijak vyčerpaně), poté jsem měla asi 5 dní vysušené rty (hlavně horní) s trochou šupinek (ne opar) a chvílemi i lehce brněly a byly načervenalé, 2 dny poté mě začalo škrábat v krku při polknutí, občas lehce zakašlu (dnes 3. den), piji čaje, jiné obtíže jako horečku (měřila jsem se - 35,6 °C) aj., nemám. Jaká je pravděpodobnost, že bych se mohla nakazit, pokud by byla dívka nosičem viru, jsou mé příznaky relevantní při tomto způsobu možné nákazy? Jsem poměrně zodpovědný člověk, až na tento jeden incident, z kterého mám výčitky, obavy a nervy, na testy si chci zajít, ale představa, že musím ještě dva měsíce čekat, mě dost ničí.

Masturbace 10. 12. 2017

Uživatel: Dan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry odpoledne, mel jsem vzajemnou masturbaci , kdy doslo k vyvrcholeni.... Mam si zajit na testy?

Přenos HIV 10. 12. 2017

Uživatel: Anna, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chtela bych poprosit o informaci ohledně přenosu pohlavních nemocí (mam na mysli napr. HIV a podobně závažné onemocnění)... Když soulož proběhla s ochranou, ovšem na počátku před nasazením prezervativu došlo k jednorázovému vsunutí penisu do ženy, mohlo dojít k nějakému přenosu? Děkuji za reakci, A.Z.

Test 85 den 10. 12. 2017

Uživatel: petrpan, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, vím že budete odpovídat asi na to samé, ale i tak se zeptám - blíží se svátky, já jsem měl rizikové chování 21.září a vím, že potřebuju na test jít. Ale budu před svátky odjíždět a asi bych je nezvládl přežít s dalším čekáním na testy. Když půjdu na test 85. den po rizikovém chování (mezi tím jsem užíval ATB na bronchitidu), budu moc považovat výsledek za spolehlivý? Moc díky za odpověď.

Fungicidin 9. 12. 2017

Uživatel: Hana, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, muj pritel se nechal testovat na HIV, vysledek negativní. Jen asi tak 9 dní pred testováním se mazal mastí Fungicidin, protože mel nějakou mykozu či co mezi prsty u nohou. Ani nevim, zda se mazal kazdy den. Vím, že pokud se test provede po vice než 3 měsících od posledního rizika, tak uz ho zadne leky nebo masti neovlivní. Ja mam jen obavu z toho, ze pokud by ta mast, kterou se mazal, byla prošlá, zda by to nemohlo nějak ovlivnit vysledek testu. Nevím, jak je to se vstrebavanim do krve atd, take ho to mezi prsty docela dost svědilo, tak je mozne, ze treba to místo mohl mit rozškrabane treba do krve, to nevím jistě ...pak po testování šel pritel na kožní, kde mu předepsali jine masti na mykozy. Nemusím se tedy obávat, že test vysel špatně?? Moc Vam dekuji.

Moznost 9. 12. 2017

Uživatel: Tom, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den pokud jsem mel vzajemnou masturbaci s muzem a tak zvane jsem se udelal jen ja.... Ale i tak doykal jsem se jehonpenisu rukou a pak jsem se dotykal sveho, je tu nejake riziko? Pri masturbaci?

Nemoc 8. 12. 2017

Uživatel: Bajo, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den,už delší dobu se mi objevuje na jazyku bily flicek ktery se zvetsi pote zcervena a cervena cast je ohranicena bilym okrajem,asi za 10 dnu zmizi a za mesic se objevi zbnovu.a navic me pořad svedi hlava.poradte mi o co by se mohlo jednat dekuji

Přenos 7. 12. 2017

Uživatel: Markéta, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, bývalý přítel mě poslední měsíc vztahu podváděl. Zde jsem si přečetla, že test se děla až po třech měsících. Můj dotaz zní, zda je HIV přenosná od prvního dne, nebo až po těch třech měsících. Omlouvám se případně za naivní dotaz, ale snažím se té nejistoty zbavit, jak se dá. Děkuji za váš čas.

Krk 7. 12. 2017

Uživatel: Lily, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, je možné riziko hiv, pokud mě 2 týdny od rizika začala rýma a maličká bolest v krku? Neni to zavazna bolest, spíše bych řekla nachlazení, teploty ani horečky nejsou, ani jiné další příznaky.

relevance testů 6. 12. 2017

Uživatel: Anonym, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chtěla bych se ujistit, že jsem testy absolvovala se 100 % jistotou negativity. Po rizikovém styku konec března jsem šla na začátku června na testy s negativním výsledkem. Vzhledem k tomu, že jsem si na začátku července našla stálého partnera, šla jsem ještě před začátkem sexuálního života, tedy v na začátku července na testy znovu a opět vyšly negativně (neměla jsem do té doby rizikový styk). Ovšem mám stálé zdravotní problémy a jsem nervózní ohledně relevance testů, jelikož jsem na začátku dubna brala antibiotika na angínu. Přítel je dárce krve a jeho krev je jistě na HIV testovaná s negativním výsledkem. Mohu tedy své proběhlé testy považovat za spolehlivé? Děkuji Vám mnohokrát za odpověď.

krk 6. 12. 2017

Uživatel: honza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den chtěl jsem bych se zeptat jestli muze začít bolest v krku už třeba po dvou třech dnech nebo jestli se muže něco po třech dnech projevovat?dekuji

muž od ženy 6. 12. 2017

Uživatel: david, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je větší riziko že se muž nakazí od ženy nebo spíše žena od muže a nebo je to stejne při nechranenem styku?? Předem děkuji za odpověď

riziko 5. 12. 2017

Uživatel: tomas, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den chtěl bych se zeptat při chranenem styku se ženou mi sjela ochrana tak ze jsem byl uvnitř pár pohybů bez ochrany je Velké riziko ze bych se nakazil? Moc Děkuji za odpověď

Fisting 5. 12. 2017

Uživatel: Josef, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den,24.10.jsem měl rizikový styk.Sex proběhl s ochranou,partnerku jsem však orálně uspokojoval a chtěla po mě provést fisting.Žádnou ránu jsem v ústech ani na ruce neměl,ale od 30.10.jsem permanentně nachlazený,mám rýmu a kašel,teplotu cca 37,5 a nemůžu se toho dodnes zbavit...Může se jednat o příznaky infekce?Předem děkuji za odpověď.

Aktuální počet dotazů v databázi: 6797

CSAP nove logo

LUI - o HIV pozitvně

Obrázek č. 112
Obrázek č. 111

Objednání besedy


Podpořte nás darem

Obrázek č. 69
Obrázek č. 109
Obrázek č. 68

Podpora naší činnosti formou DMS

Obrázek č. 5

Odešlete SMS ve tvaru:
DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777

Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.

Informace o trvalé podpoře zde .

Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.

Využijte konzultanta

Jste-li HIV pozitivní a nedaří se vám sehnat zaměstnání (a to nejen z důvodu diskriminace) kontaktujte konzultanta pro zařazení na trh práce. Konzultant se vám pokusí práci zprostředkovat přes spolupracující agentury nebo vám na osobní schůzce (e-mailem, telefonem) poradí, kam se obrátit.

Alza.cz

alza.cz

Děkujme společnosti Alza.cz za hmotné dary z oblasti výpočetní techniky a elektroniky.

Ministerstvo zdravotnictví ČR

Obrázek č. 51

Ministerstvo zdravotnictví ČR v rámci Národní program řešení problematiky HIV/AIDS podporuje pravidelně naše preventivní aktivity.

Ministerstvo práce a sociálních věcí

Obrázek č. 53

Ministerstvo práce a sociálních věcí podporuje naši sociální službu azylové domy.

Magistrát hlavního města Prahy

Obrázek č. 55

Magistrát hlavního města Prahy přispívá na fungování azylového domu a na preventivní činnost.

GlaxoSmithKline

Obrázek č. 56

GlaxoSmithKline pomáhá naší organizaci realizovat preventivní aktivity po celé České republice.

Gilead

Gilead

Společnost Gilead Sciences, s.r.o – podporuje naši společnost v oblasti mobilního testování a preventivních aktivit.

Ministerstvo vnitra České republiky

Obrázek č. 57

Ministerstvo vnitra ČR pomáhá realizovat akreditovaný dobrovolnický program v naší organizaci.