On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

Korona 15. 3. 2020

Uživatel: Paul, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý večer. Mam test po 10 mesiacoch od rizika negatívne. No ale mam simptomy HIV musím sa obávať ak mi test neodhalil HIV po tomto období keď mám slabú imunitu koronavírusu?

Imunita 15. 3. 2020

Uživatel: Michal, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den, zajímalo by mě jaká je pravděpodobnost toho že někdo bude HIV imunní. Díky za odpověď.

Spoľahlivosť. Testu 15. 3. 2020

Uživatel: Jan, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Prajem dobrý deň : Bol som na teste HIV po 100 dňoch vyšiel negatívne . Môžem tento výsledok brať ako definitívny , alebo mám čakať ďalšie 3 mesiace do doby 6 mesiacov ako sa píše aj tu na fóre a ísť ešte na jeden test ? Ďakujem za odpoveď .

Životnost viru 15. 3. 2020

Uživatel: Sabina, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Jak je to s životností viru v mrazu, mráz přece taky vysušuje tekutinu, někde se však píše že HIV mráz snáší relativně dobře, hraje tedy roli i okolní vzduch pH apod. nebo tedy v mrazu vydrží déle infekční Děkuji vám za odpověď a přeji krásný zbytek neděle

Praxe ve teorie 15. 3. 2020

Uživatel: Www, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, jsou tu takové dotazy kdy uvádíte že v praxi se daným způsobem nedá nakazit, že je jen teoretický, znamená to tedy že přenos tímto způsobem nebyl nikdy zdokumentován a nebo že možný je ale jednalo by se spíše o nešťastnou náhodu popř. by způsoby jak už tu bylo uváděno mnohokrát např. čerstvá krev na klice které se dotnknete otevřenou ránou jsou tedy teoreticky možné ale i přesto i kdyby se ta nešťastná náhoda udála nemusí se člověk bát protože riziko všech faktorů nenahrává přenosu, ale co kdyby se krev, sperma atd. dostalo do otevřené, rány, sliznice (šahnutí na krev následně podrbání v nose) jinak než stále uváděnými přenosy 3 hlavními cestami. Jde mi o obecnou rovinu, děkuji

Oko 15. 3. 2020

Uživatel: Anonym, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry večer, před několika týdny mi na “vodní část víčka(wateline)”” tedy do oka celkem dost prsknul jeden můj známý gay, který temer nikdy nepoužívá kondom. Vím, ze má problémem s dasnemi. Je tedy mozny přenos, kdyby v one sline byla nějaká krev...? V odpovědích z roku 2016 jste psali, ze se hiv takto nepřenáší, v mladších odpovědích píšete, že riziko spise nehrozí.... Čemu mám věřit ? Je to malé riziko nebo žádné ? Muzu mít nechráněný sex s přítelem ? Děkuji

Příznaky, orál sex 14. 3. 2020

Uživatel: Jose, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, před necelými 7 týdny jsem měl chráněny klasický sex s ženou ( lehká žena bohužel )...orální sex byl nechráněný, a ejakuloval jsem na vyplaznuty jazyk...neměl jsem žádný příznaky přímo infekce, po těch sedmi týdnech ( necelých ) ...asi 2-3 dny zvýšená teplota ( max 37,4), nechuť k jídlu, bolest svalů, tepající zapesti, mám tedy ještě náběh na varikokélu, tak jestli to nemůže souviset s ní......můžete mi prosím poradit, děkuju vám moc..

priznak 14. 3. 2020

Uživatel: hony, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Kdyz po 3 a pul mesicich od rizika mam strepkokoka v krku? Je to priznak? Na testech jsem byl, posledni po 3 a pul mes ale bral jsem profylaxi. Takze mohlo to zpozdit serokonverzi ktera se projevi strepkokokem?

test po 8 letech? 14. 3. 2020

Uživatel: Anonym, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, prosim vas, potrebuji uklidnit, pred zhruba 8lety, jsem mela 3styky, pote jsem poznala manzela, s kterym mam dve deti, je mozne, ze bych mohla byt nakazena z doby pred manzelem?silene se potim, teploty nemam, mam nechut k jidlu. Ukazaly by testy nakazu pred vice lety?

Výsledky 14. 3. 2020

Uživatel: Caka, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, v pondělí jsem byla na testování a pozítří si mám dojít pro výsledek. Musím tam chodit nebo si stačí zavolat?

Funguje test na HIV i na nový koronavirus Covid-19? 14. 3. 2020

Uživatel: Roman, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den může INSTI Test na Hiv reagovat na koronavirus? Prý budou rychlotesty na koronavirus, které budou také na principu protilatek. Mám strach když půjdu na test HIV, že začne reagovat třeba na koronavirus. Je to možné nebo ne.

Měsíční statistiky o HIV 13. 3. 2020

Uživatel: Ajgba, Téma: Ostatní dotazy, připomínky a podněty

Dobrý den, szu zveřejňuje statistiky ročně, nebo jsou někde dostupná měsíční hlášení ?

Jak je spolehlivý test po 30 dnech? 13. 3. 2020

Uživatel: Roman, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den,chtěl bych se zeptat na přibližnou spolehlivost testů provedeném po 30 dnech od rozika.Ptám se jen tak orientačně jak se to dá vyjádřit procenty.Děkuji

Koronavirus 12. 3. 2020

Uživatel: Anonym, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den, vím, že tady už tento dotaz jiz zazněl, ale situace se poněkud od té doby změnila. Chci se zeptat, zda je jiz nějaká informace ohledně pacientů, kteří jsou HIV a byli nakažení koronavirem? Popřípadě jak moc jsme riziková skupina? Myslim, že tento dotaz pomůže spousty z nás, jelikož nemáme vůbec žádné informace a přiznám se, že začínám trošku panikařit. To, že jsem HIV vím cca teprve 3 měsíce , takže má obava je na místě. Děkuji moc za odpověď .

Bradavky 12. 3. 2020

Uživatel: Moncicak, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné nakazit se virem HIV při tom, když jsem kousala sem tam zřejmě nakaženému bradavky a on mě? Nezaregistrovala jsem, že by z nich tekla krev, dělali jsme to oboustranně akorát já jsem zjistila, že mám na nich nepatrně podrážděnou kůži následující den... Děkuji.

Příznaky po 14 letech 12. 3. 2020

Uživatel: Eva, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, chtela jsem se zeptat, kdyby byl clovek 14let nakazeny, a nevedel by o sve nakaze, mel by uz nejake vazne priznaky? Dekuji za odpoved

orální sex 12. 3. 2020

Uživatel: Vašek, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, Je možnost přenosu HIV v případě, že mi prostitutka prováděla pouze orální sex a ja měl nasazen kondom? Nicméně po cca hodině jsem si všimnul, že mám na levé straně žaludu asi 2mm oděrku nejspíše od zubů. Děkuji za odpověď.

Odmítnutí vyšetření 11. 3. 2020

Uživatel: Pavel, Téma: Právní poradna v oblasti HIV a AIDS

Dobrý den, měli jsme dnes negativní zážitek s lékařem na gastru, manželka je bohužel hiv+. V HIV centru jsme dostali doporučení navštívit gastro-ambulanci a podstoupit tam gastroskopické vyšetření žaludku (po kyselém jídle jí bolí žaludek). S doporučením šla manželka k obvodnímu lékaři, který vydal „Káčko“ s připojenou informací, že se jedná o hiv+ pacientku. Manželku jsem objednal telefonicky. Když přišel den vyšetření, sestřička obdržela u vstupních dveří „Káčko“, tedy doporučení k specialistovi. Následně pan doktor, řekl., že vyšetření není možné.., protože potřebuje čas na vydatnější desinfekci přístrojů. Manželku tak poslal domů... Podle mého laického názoru je to ale tak, že pan doktor nebo sestra musí desinfikovat nástroje po všech pacientech stejně důsledně. Není tomu tak? Zavolal dokonce k praktickému lékaři, ať manželku objedná zpět na specializované pracoviště, kde jí toto vyšetření provedou. Zkrátka, ztratili jsme pracovní den a vše bez užitku. Je možné s tím něco dělat? Je toto normální postup? Můj názor na věc je takový, že postarší, pan doktor dostal strach z „nákazy“ ať už vlastní nebo následných pacientů a chtěl se manželky „zbavit“. Jak jsem pochopil, je si dobře vědom toho, že po právní stránce s tím z finančních důvodů bude dělat jenom málokdo něco. Jak tedy prosím popsanou situaci vidíte? Děkuji na Váš čas.

Sliny s možnou krví v rance 11. 3. 2020

Uživatel: David, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, cca před čtyřmi měsíci se mi stal takový incident , jeden kluk na mě plivnul a v tu dobu jsem měl trochu roztrhnutý ret , bojím se že pokud by měl v puse trochu krve a trefil by se do té ranky ( nejsem si jistý jestli v té mé rance nebylo trochu mé krve ale je to možné) ,jaká je šance že bych dostal hiv, popřípadě jestli má smysl se nechat testovat . Předem děkuji za odpověď -David 15let.

Test ze spermatu 11. 3. 2020

Uživatel: Dotaz, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, dnes jsem cetl, ze byl vylecen druhy pacient z hiv. Po 30 mesicich mu vysly vysledky testu negativni. Bylo uvedeno, ze negativne vysly vysledky krve, spermatu a tkane. Z jakeho duvodu se netestovala pouze krev? Muzu se tedy zeptat, zda se u vas testuje pouze krev nebo i sperma a jine telni tekutiny. Je mozne mit krevni test negativni a sperma pozitivni vysledek? Nebo se muzeme spolehnout na vysledky pouze krevniho testu? Dekuji za odpoved a vysvetleni.

Rychlotest syfilis, klasický test HIV po dvou měsících 11. 3. 2020

Uživatel: Lucie, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, vím, že rychlotest na HIV se má provádět až po třech měsících, je ale možné po osmi týdnech jít na rychlotest na syfilis a klasický test na HIV nebo je to i tak stále brzo? Děkuji

Vyrážka na ploskách a dlaních 11. 3. 2020

Uživatel: Dan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Jsem cca 3 roky po neuváženém nechráněném sexu. Nyní se u mě objevili neurčité zdravotní problémy a mám hrozný strach, abych neměl HIV. Vzpomněl jsem si, že několik týdnů po daném styku (nevím už přesně kolik) se u mě objevila zvýšená teplota a vyrážka na ploskách, dlaních a puse. Vím, že na vašich stránkách jsou detailně popsány příznaky primoinfekce. Jenomže, když jsem pročítal i jiné webové stránky, tak tam se tam právě tato informace o vyrážce objevila. Můžete mi prosím tuto informaci potvrdit či vyvrátit? Na testy určitě půjdu.

Testování po užití PEP 11. 3. 2020

Uživatel: Alex25, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, po rizikovem styku jsem užíval 1 měsíc PEP, po jak dlouhé době je výsledek testu neovlivneny použitím PEP ? Test je správný po dvou měsících od styku včetně jednoho měsíce léčby PEP ?

Kdy je test 100%? 11. 3. 2020


Dobry den Před 3 měsíci jsem měl nechraněný rizikový pohlavní a analní styk s dívkou která pred časem užívala drogy..po 3mesicich a asi 10ti dnech jsem byl na rychlotestech v hiv checkpointu,které byly negativní avšak doktorka mi řekla,že za další 3 měsíce se má test opakovat...mám tedy další 3 měsíce čekat a mit sex pouze s ochranou?chodil jsem darovat krev,tu tedy taky ještě nesmím darovat?kdy je tedy test 100% ?četl jsem že by měl být po 3 měsících ale podle toho co mi rekli na checkppintu sem pochopil,že až za pul roku od rizikového styku..jak to tedy prosim Vás je?Děkuji

Checkpoint Brno 11. 3. 2020

Uživatel: Peter, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, chcem sa opytat, akou metodou prebieha testovanie v Brne na HIV, ci sa pouziva rychlotest alebo metoda Elisa stvrtej generacie a testuje sa na p24, anti HIV1, 2, dakujem za odpoved.

Spiknutí krve 10. 3. 2020

Uživatel: Peťo, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Ahoj.Je prosím možné,aby se malé dítě nakazilo od jiného malého dítěte,které má virus HIV,pokud olizlo hračku či snědlo jídlo,které mohlo být potrisneno jeho krví z poraněných úst?

Rizikovy sex 10. 3. 2020

Uživatel: Vladko, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den mam dotaz mam asi 3 mesice po rizikovem sexu a za tu dobu jsem nemel zadne chripkove priznaky vubec nic je velka moznost ze i tak muzu byt nakazen?

Vyléčení 10. 3. 2020

Uživatel: Dušan a, Téma: Ostatní dotazy, připomínky a podněty

Dobrý den, dnes jsem četl na ČT že televize BBC prohlásila že se druhý člověk vyléčil z HIV. Víte o tom více? Jak je to možné? Děkuji

Mám HIV? 10. 3. 2020

Uživatel: Petr, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Mám zvětšené lymfatické uzliny na krku a v tříslech. Protože jsem se dočetl, že to může být příznak HIV, mám strach, zda nejsem pozitivní. Ale vzhledem k dalších zdravotním problémům by to s tímto onemocněním nemuselo souviset. Co mám tedy dělat? Děkuji za názor

Příznaky, oral sex 10. 3. 2020

Uživatel: Tomáš, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, mám dotaz ...před šesti týdny jsem měl nechráněný orální sex, klasický vaginální s ochranou...nemám žádné příznaky, akorát někdy zvýšená teplota...klasický sex jsem s nikým od té doby neměl ...orální jsem měl asi před třemi týdny s kamarádkou...nyni má horečku 38 - 39 stupňů...na testy půjdeme...je pravděpodobné hiv ?? Dekuji

Veřejné WC, vyrážka na penisu 10. 3. 2020

Uživatel: Martin M., Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, Mám trochu trapný dotaz, je mi 16 a často se mi dělá vyrážka na žaludu asi si ji způsobuju sám protože si často masíruji žalud přes pokožku nebo mám takové nutkání a pak mě to tam strašně štípe. Tato čerstvá vyrážka nebo rozetřený povrch žaludu (už nevím) se mi před týdnem udělala, protože jsem opakovaně prsty přes kůži penisu přejížděl žalud, za 2 hodiny jsem byl na veřejných WC na zimním stadionu v kabince a šahal na kliku, po močení jsem si vyklepal tak že jsem položil prsty na kůži pod žalud a 3 krát přejel prsty i s kůží tlakem nahoru abych se zbavil zbylé moči. Má otázka zní když jsem si takto vyklepal a mohlo být na klíče čerstvé sperma a dotkl bych se nechtěně vrchu předkožky nebo kůže penisu a následně udělal tyto pohyby mohl jsem si sperma zanést na tu vyrážku na žaludu, příp. tlakem způsobit ranky na žaludu, které by napomohli zanešení infikované tekutiny, která by obsahoval vir HIV? Nebo je to nesmysl Doufám že jsem vás nevyčerpal a přeji hezký den (mám trochu úzkost (promiňte)

Přenos jidlo 10. 3. 2020

Uživatel: Erik..., Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den,mám dotaz ohledně přenosu.Kdyby čerstvě infikovana osoba,která by o tom nevěděla a krvácí ji občas dásně Dala kousnout jídla třeba svému dítěti, kterému lezou zuby.Je v tom nějaké riziko?

Krev a odrenina 10. 3. 2020

Uživatel: Jolana, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, byla jsem na úpravě šatů u křečové, která se při zaspendlovani pichla do prstu. Všimli jsme si toho až poté, co potrisnila spodní vnitřní lem šatů krvi. Já měla na noze z předchozího dne odrenina, ne moc hlubokou, ale nezalepenou, myslím, že zaschlou. Chtěla jsem se zeptat, zda je v tomto případě reálné riziko nákazy, kdyby se lem šatů s krví otiral o odrenina na noze? Nebo je to jen zbytečná panika? Ta odrenina je na blbem místě, při chůzi se totiž otira o obrubu boty. Dekuji

Doba testování 10. 3. 2020

Uživatel: Tunikk, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Je prosím Vás nějaká jiná možnost testování než na těch hiv checkpointech?byl jsem testovan zhruba po 2.5 mesici a vysledek byl negativni ale doktorka mi řekla,ze mam přijít pro jistotu za mesic znovu aby to bylo 100%..Jelikoz ten hivcheckpoint je na infekčním oddělení tady u nás v Hradci Králové,tak se mi tam moc v tuto dobu(koronaviru)moc nechce chodit,jelikoz mam strach ze to není úplně bezpečné..Neni možné zakoupit nějaký test například v lékárně?a jsou tyto testy z lékáren spolehlivé?popřípadě Vás poprosim o nějaké doporučení,dekuji mnohokrát

Ulet 9. 3. 2020

Uživatel: Milos, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den,v pátek 6.3. jsem měl nechraneny vaginální styk s kamarádkou, jednalo se o úlet v opilosti kterého hrozně moc lituji jelikož mám přítelkyni, mám strach že jsem mohl chytit nějaké pohlavní nemoci, a nevím jak se teď zachovat k přítelkyni, pokud bych se opravdu mohl něčím nakazit tak abych to nepřenesl na ni, bohužel s přítelkyni jsem měl včera také nechraneny pohlavní styk, přemýšlím že bych teď používal 3 měsíce kondom než bych šel na nějaké testy jestli je všechno v pořádku,myslíte že je veliká pravděpodobnost aby nakazila kamarádka mě a já 2 po dny po té i svoji pritelkyni? Prosím o jakékoliv rady názory jak se teď chovat co dělat, ničí mě špatně svědomí, nikdy se mi to nestalo, byl jsme opravdu hodně opilý což mě neomlouvá, mám hrozný strach hlavně skrz přítelkyni. Dekuji

Doba testování 9. 3. 2020

Uživatel: Tunikk, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den 1.prosince jsem měl nechraněný pohlavní styk s cizí dívkou a 18.2 jsem byl na testech na hiv a syfilis v hiv checkpointu v Hradci Kralové,tedy po nejakých 2,5 měsících..Rychlotest dopadl dobře,avšak pani doktorka mi řekla,že to prý není 100%jelikož ještě neuplynuly 3 měsíce od rizikového styku a že mám přijít za mesic nebo dva znovu..všude jsem ale četl,že se má chodit na testy minimálně po 2 měsících od rizikového styku,což jsem splnil.. Tak teď váhám,kdy tedy mám jit a jestli vůbec má cenu znovu chodit?Po jaké době je tedy prosím Vás výsledek s jistotou 100%?A je rychlotest vůbec 100%?V HK je ten Hiv checkpoint na infekčním oddělení,tak se mi moc mezi ty nemocné lidi nechce chodit..Děkuji za odpověď

prenos libanim 9. 3. 2020

Uživatel: jon, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Je mozny prenos libanim pri drobnem poraneni? Tu je vyjadreni z toku 2016 ...Na druhou stranu je nutné si uvědomit, že malá příměs krve ve slinách nemusí být okem patrná. Aby ale došlo k infekci druhé osoby, musela by drobná ranka, například krvácející aft nebo dáseň, být i v jejích ústech. Při podobných zdravotních problémech nebo po zubařském zákroku raději neriskujte, nejste-li si 100% jistí.... takze pri maly tance u zubu pri libani s dalsim clovekem s makinkou kapkou krve se clovek nakazi?

erotická masáž 9. 3. 2020

Uživatel: pepe, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, před 4 týdny jsem absolvoval erotickou masáž - já i maserka nazí. Během masáže došlo k vzájemnému tření o genitálie - tela byla naolejovaná. Ke styku nedošlo. Dva dny po masáži jsem pak měl na šourku u penisu zarudle a pár potniček - kvasinek (vyléčil jsem fungicidinem) . po 14 dnech jsem chytl střevní katar . Prosím jak rizikové mohlo být toto jednání , popř. jsou známy nakažení touto cestou?

Vitamin C 8. 3. 2020

Uživatel: llll, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, pred 4 tyzdnami som mal nechrany oralny sex s ejakulaciou do mojich ust (iba oral, nic ine). Ranky v ustach nemam, ani ine pohl.choroby. Stav druheho samozrejme neviem. Kazdy den uz dlhodobo beriem Vitamin C 1000mg. Ak by sme brali do uvahy, ze je HIV+, mohol by Vit C oneskorit primoinfekciu, pripadne samotnu nakazu?dakujem

Nechraneny oralni sex a priznaky 8. 3. 2020

Uživatel: Xxx, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, Bohuzel jsem udelal chybu a nechal jsem si udelat oralni sex bez ochrany. Byl jsem tedy v pasivni pozici a jinak sex byl s kondomem. Po 3-4 tydbech jsem dostal anginu a teploty kolem 38. Lekar me diagnostikoval bakterialni anginu a za 3 dny po antibiotikach byla teplota i otok mandli pryc a ja se citil dobre. Po dalsim tydnu co jsem byl v poradku me zaclo bolet podpazi a trisla, samozrejme od te doby studuji na internetu jen priznaky a mam velky strach. Jine priznaky krom te bolesti nemam. Muze to byt nakazou ?

Aktuální počet dotazů v databázi: 11294

Obrázek č. 138

Kdy a kde testujeme

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


Podpořte nás!

 

Objednání besedy


Obrázek č. 153
Obrázek č. 145
Obrázek č. 142
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 154
Obrázek č. 55


abbvie

Obrázek č. 132
Gilead


Obrázek č. 56

financuje vysílání webinářů a vývoj systému PIST

Obrázek č. 57

akreditovaný dobrovolnický program

alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126

nám přispěli novým stanem

Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.