On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

Hiv testovanie 9. 6. 2022

Uživatel: Lala 43, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň. Prosím Vás mohla by som sa spýtať na spoľahlivosť testu Eclia na hiv? Viem že všade píšete že 1 rizikový styk =1 test, ale ja som sa 4roky psychicky trápila nakoľko som sa bála odhodlať na testy. Nakoniec som žiaľ skončila v rukách psychiatra. Minulý týždeň som sa bola testovať v Medirex centre v Bratislave ale tam robili test tou spomínanou metódou Eclia. Predtým mi robili test v inom centre metódou Elisa. Je ten test Eclia spolahlivy? Nakoľko stále nájdem na sebe nejaké príznaky hiv mám hrozné obavy. Ďakujem za Vašu odpoveď a pekný deň

Přenos 8. 6. 2022

Uživatel: Klára, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, předem se omlouvám za možná hloupý dotaz. Chtěla bych se zeptat, zda v případě, kdy jsem "ručně uspokojila" muže, on následně ejakulát otřel do ubrousku a v případě, kdy by mu na prstech zbytek ejakulátu zůstalo, jelikož následně "uspokojil ručně" on mě, zda je možný přenos HIV viru touto cestou. Podotýkám že si nejsem vědoma že by byl jakkoli nemocný, k sexuálnímu styku nedošlo. Po 3 týdnech jsem měla rýmu a afty, tak mám pouze strach. Děkuji Vám za odpověď.

Test 7. 6. 2022

Uživatel: Zdeněk, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chtel jsem se zeptat zda se dá z bunečné imunity zjistit přitomnost viru hiv ( podle vysledku)?? Nebo jestli muze nějaka imunitní porucha ovlivnit tvorbu protilatek ne-li jí i třeba znemožnit, že se ani i při přítomnosti viru v organismu nevytvoří protilatky?? Da se přimo při imunologickem vyšetřeni zjistit přitomnost viru v krvi, nebo to delaji jenom specializovana střediska?

Ovlivni guajacuran test 6. 6. 2022

Uživatel: Pechma, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, asi 30 hod pred testem na HIV jsem si vzala tabletu guajacuran, muze nejak ovlivnit vysledek? Na test jdu 94 den. Dekuji

Príznaky 6. 6. 2022

Uživatel: Robíte dobru prácu., Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý deň. Prosím vás, môže ísť o primoinfekciu, keď sa mi po troch týždňoch od rizika objavili na tele zvláštne vyrážky, kvasinky v hrdle, nočné potenie,ktoré trvá už päť týždňov a teraz po ôsmich týždňoch od rizika sa mi začali objavovať uzliny za uchom a v slabinách,bolesť v podbrušku, bolesť hlavy,bolesť chrbta pri nádychu? Horúčky nemám . Ďakujem vám.

primainfekce 6. 6. 2022

Uživatel: Oskar, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se může primainfekce projevit již druhý den po rizikovém chování. Druhý den po rizikovém chování se mi objevily červené flaky na zádech. Jiné příznaky jsem však neměl. Může jít v tomto o primainfekci? Nevím z čeho jiného by mohly být ty červené fleky. Dekuji.

PrEP na vyžadaní / on damend 6. 6. 2022

Uživatel: martinek3836, Téma: Pre- a post-expoziční profylaxe (PrEP, PEP) proti HIV

Dobrý den, Měl bych prosím dotaz k PrEP on damend 2-1-1 toto dávkovaní se doporučuje pro analní sex . Ale přece může mít člověk receptivní i insertivní anální sex . Málokdo v popisu zminuje insertivní pozici . Viděl jsem to jen britských pokynech BASH a některých americkych střediscích. Jak je to prosím ? Pochybuji ,že ve studích,IPERGAY ,ANRS-IPERGAY ,IPERGAY Ole měli lidé jen receptivní anální sex bez oralního sexu a insertivního .. análního sexu .

Wc 6. 6. 2022

Uživatel: Jarda, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, prosím Vás o názor, zda je možné se nakazit hiv, pokud jsem v restauraci použil toaletu (mušli) a když jsem si myl ruce, všiml jsem si z boku umyvadla zřejmě krvavé skvrny. Teď mne děsí představa, kdyby byla nějaká krev třeba i na klice a já si poté při močení držel penis, jestli bych se mohl takto nakazit. Zkrátka když jsem sáhl na kliku, na které by teoreticky bylo trochu krve a pak si držel penis při močení. Moc děkuji

Insertivní oral sex a PrEP 5. 6. 2022

Uživatel: Martin3836, Téma: Pre- a post-expoziční profylaxe (PrEP, PEP) proti HIV

Dobrý den - prosím o posouzení situace a rizika Užil jsem PrEP v režimu 2:1:1 po použití 2 tablet proběhl 2 x insertivní oral od ženy odstupu cca 4 - 5 hodiny po použití 2 tablet . Nasledně jsem PrEP jestě užival 28 dní aniž jsme ještě viděli . Partnerka měla bolest v krku - pravdepodobně menší během včera si nestěžovala na žádnou bolest ... Jaké je mé riziko z HIV ... Děkuji předem za odpověd - celkem mám obavy z rezistence léku ..

Problemy se spanim a hiv 5. 6. 2022

Uživatel: Prezdivkaa, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobry den, Chtela bych se zeptat jesli mohlo se stat ze jsem se nakazila v poradne pred rokiem a ted nemuzu spat, muze to byt priznak HIV? Pripadne jakby je stav HIV infekce po roce od nakazeni. Dekuji za odpoved.

Spolehlivost rychlotestu 4. 6. 2022

Uživatel: Terka, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, před sedmi lety jsem byla až po devíti měsících po riziku na rychlotestu. Test vyšel negativně, ale přes to mě stále leží v hlavě, jestli jsem na test nešla po příliš dlouhé době od rizika a nemohl být falešně negativní, nebo jestli byl tenkrát tento test dostatečně spolehlivý. Prosím o odpověď. Děkuji moc.

Infekčná dávka 4. 6. 2022

Uživatel: Vyjasnenie, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý deň prajem, už tu bol veľa krát spomínaný prenos cez oko prostredníctvom krvi, ale ak sa teoreticky niekomu dostane krv do oka a v zrkadle nevidí žiadnu krv v oku, lebo to bolo veľmi malé množstvo, tak je tu vôbec riziko??? Inak povedané, keď sa dostane tak malo krvi do oka, že to nie je ani vidno, tak prenos nehrozí???

Dotaz 4. 6. 2022

Uživatel: Jana, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, mohu se zeptat, v hiv centru budu testována po 3 týdnech a poté po 2-3 měsících. Mohu se zeptat na kolik % se uvádí spolehlivost testu po 3 týdnech? Lékař mi říkal, že většina nákaz by se již v tuto dobu odhalila. Samozřejmě vím, že výsledek je na 100% spolehlivý po 2-3 měsících. Jen se chci tedy zeptat na kolik % je test spolehlivý po 3 týdnech? Dekuju

Dotaz 3. 6. 2022

Uživatel: Pavel, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na přenos HIV. Nevedu promiskuitní život, ale měl jsem intimní styk s mužem, kdy jsem muži do análního otvoru strčil prst. Druhý den jsem si všiml ranky či zánětu u nehtového lůžka., ke které nevím, kdy došlo. Pokud bych měl u tohoto aktu čerstvou ranku, je teoeticky možný přenos viru? Dále mi byl provedený orální sex, kdy jsem byl po čerstvém oholení. Také bych se rád zeptal, pokud by tam byla ranka či došlo k poranění/odřenině penisu během styku, zda by hrozilo riziko. Na testy si zajdu, rád bych co nejdříve, tedy po dvou měsících. Dá se tato doba brát sto procentně? Děkuji moc. P.

Test po hlubokém libání a příznacích primoinfekce 3. 6. 2022

Uživatel: ELI, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mám zajít na test po jednom minutovém hlubokém líbání (bez kousání) s mužem, který má rodinu a nechová se promiskuitně. 3 týdny po líbání, jsem měla den teplotu do 37.7, bolesti celého těla, druhý den hroznou bolest v krku, nasazeny ATB, po nich přišla úleva, ale nastal kašel a další bolení v krku. Po dobrání se vše vrátilo, zvýšená teplota, hrozná bolest v krku, ztráta hlasu, chrapot. Další ATB po nich druhý den zlepšení. HIV test mám dělaný v tomto roce, negativní. Chci jít darovat krev, takže nemám dobrý pocit. Mám se nechat po 3 měsících testovat? Neměla jsem žádný sex, jiné riziko. Děkuji

Hiv testovanie 3. 6. 2022

Uživatel: Anonym, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň. Bola som testovaná v NRC V Bratislave na Hiv s negatívnym výsledkom. Napriek môjmu psychickemu rozpolozeniu som poprosila dotyčného muža s ktorým sa stal ten nechránený sex ale žije v Rakúsku. Vraj podľa preposlanej správy sa dal testovať v Rakúsku v centre Medilab a mal tam napísané vysetrenie Hiv - 1 /2 Ak... Neviem či je to zamerané na hiv nakoľko tam nemal napísané ani akou metódou mu to vyšetrovali. Prosím Vás viete mi povedať či tá diagnóza HIV - 1/2 Ak je dostatočne zameraná na vyšetrenie Hiv? Vopred Vám ďakujem

Chlamydie a HIV 2. 6. 2022

Uživatel: Lukas, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den, jsem HIV pozitivní mnoho let a mám dlouhodobě VN 0. Se svým negativním partnerem mám dlouhodobě nechráněný sex. Nyní mi vyšel pozitivní test na chlamydie a dostal jsem na jejich zaléčení antibiotika. Mohou mít chlamydie vliv na virovou nálož? Pokud ano, za jak dlouho po vyléčení chlamydií lze opětovně docílit VN 0? Mohu mít po vyléčení chlamydií i nadále se svým partnerem nechráněný sex nebo je vhodné nejdříve zjistit aktuální stav VN? Děkuji

Testování rychlotestem v Domě světla 2. 6. 2022

Uživatel: Ludmila, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den. Cca 115 dnů po rizikovém chování jsem se byla testovat na HIV rychlotestem Insti v Dome světla. Vysled byl negativní. Je nutno opět se testovat? Je výsledek prokazatelně negativní? Žádná další riziková událost nebyla. Děkuji moc za vaši práci. Moc si ji vážím. S pozdravem Ludmila

Spolehlivost rychlotestu Insti 31. 5. 2022

Uživatel: František, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, byl jsem se testovat v Domě světla po 140 dnech od rizika a test vyšel negativně. Mohu se tedy považovat za HIV negativního? Žádné další rizikové chování neproběhlo. Je nutno test opakovat?

Odběr 31. 5. 2022

Uživatel: Jirka, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den,dne 26.5 jsem byl na testu v domě světla.Asi za 3 dny jsem začal mít příznaky virózy.Je možné že je to důsledek odběru?

Spolehlivost testu 31. 5. 2022


Dobrý den, Dočetl jsem se tady že test po třech měsících může ovlivnit porucha imunity. Prosím o vysvětlení jak se dá zjistit porucha imunity? Mám nejistotu ohledně vysledku testu, již půl roku jsem nemocnej a doktoři si neví rady. Děkuji za odpověď Prosím neodkazujte mě na mého lékaře, děkuji

Orálny nechránený sex a ejakulácia 30. 5. 2022

Uživatel: Anonym, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Mal som pohlavný styk s osobou čo častejšie strieda partnerov (nechránený orálny a chránený vaginálny). Pri orálnom nechránenom sexe (poloha 69 - cca 4 min) sme boli uspokojovaní obaja. Ja som ju len lízal jemne na povrchu, dovnútra som jazykom nešiel a nevšimol som si ani žiadne krvácajúce miesta. Naopak z mojej strany došlo k ejakulátu jej do úst, čo som nepovažoval za nejaký problém pokým som neprečítal fórum. Očakávam, že som nebol jediný, pri ktorom došlo k takejto situácií a bojím sa teraz, že mohlo dôjsť k nejakému prenosu ak to aplikovala s viacerými. Po týchto 3-4 týždňoch som mal horúčku, triaslo ma, a potil som sa 1 deň. Zaujímal by ma Váš názor na danú situáciu.

Rizikový sex 30. 5. 2022

Uživatel: Veronika, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, Před dvěmi měsíci jsem měla nechráněný styk s kamarádem mojí kamarádky. Je to hezký, čistý kluk, bohužel však o jeho předešlých sexuálních partnerech nevím nic a protože jsem lehce hypochondr, stačí mi, že se teď nemůžu dva měsíce zbavit škaredého zánětu dutin a kašle a hned mi to nedá spát a musím se zeptat. Vím, že nedošlo k ejakulaci, každopádně se určitě mohlo stát, že se do mě dostalo něco s preejakulátu. Tudíž mě zajímá, jaká je pravděpodobnost, kdyby byl dotyčný nakažený virem, že mě takto nakazí taky? Předem děkuji za odpověď, Veronika.

Otázka pre pána doktora 29. 5. 2022

Uživatel: SK, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý deň. Chcem sa Vás opýtať pán doktor Procházka. Je možné mať takéto rozsiahle príznaky? Po 3 týždňoch od rizika.Kvasinky v hrdle,2dni pálila traviaca trubica.l1x prehnalo.14dní biely jazyk a sucho v ústach.2x krátko teplota do37,5.Tri tvrdé polestive akné na krku.Na tele petechie 15, modriny 5.Na hrudi Molluscum a Versicolor- pár ks.Folikulitída na nohách 3 týždne nočné potenie na celých nohách.Občas bolestivé triesla.Uzliny nezväčšené.V hrdle stale faryngitída.Od 1 týždňa od rizika pocit pálenia kdekoľvek na tele.Svrbieva hlava.Pot v podpazuší nezvyčajné zapácha

Prenos z rany 29. 5. 2022

Uživatel: kopooi, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobry den, mel jsem sex s pozitivnim pritelem a on se udelal na moji ruku. Dneska rano jsem se rizl papirem do prstu a sperma pravdepodobne prislo do styku s mistem, kde je kuze narusena. Misto krvacelo naposled pred cca 12h, jak moc velka je sance infekce? Pritel bohuzel jeste nebere prasky. Dekuji

Antibiotika Ricefan a hiv test 28. 5. 2022

Uživatel: Jitka, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, mohou antibiotika Ricefan (betalaktamové abtibiotikum, cefalosporin 2. generace) ovlivnit výsledek hiv testu po 2 měsících. Děkuji

Prenos 27. 5. 2022

Uživatel: Petra, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý deň , v práci používame odsávačku pri laserovej operácii…prosím ako dlho moze byt riziko prenosu hiv ak je v odsávačke voda, slzy , trochu krvi? Ak by frkol obsah do oka po 14 dňoch ? Dakujem

Žloutenka C 26. 5. 2022

Uživatel: Marek, Téma: Pre- a post-expoziční profylaxe (PrEP, PEP) proti HIV

Dobrý den, užívám PrEP a v rámci pravidelného screeningu mi byla zjištěna žloutenka C, pravděpodobně sexuální přenos, neboť drogy neužívám. PrEP jsem vysadil nedávno (kvůli této diagnóze), ale zajímalo by mě, zda účinné látky emtricitabin a tenofovir nemohly učinit virus HCV rezistentní vůči terapeutické kombinaci (DAA), která se podává. Něco takového jsem zaslechl. Nebo se to týká jiného viru? Proti HAV a HBV mám vakcínu Twinrix (očkováno 2003).

Testovanie 26. 5. 2022

Uživatel: Michal, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň, mal som pohlavný styk v trojke. Všetko okrem oralneho sexu prebehlo s ochranou no napriek tomu som sa vybral na testy ktoré boli vykonané v 8. týždni deta po 51 dňoch. Neužívajte som žiadne lieky len locoid na psoriázu...každopádne lekárka vravela že je to v poriadku a že a nemusím báť. Je to už 5 rokov a doteraz som nemal žiadne problémy...chcel by som na to poznať váš názor. Ďakujem

Kolísání teploty 25. 5. 2022

Uživatel: Daniel, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, chci se zeptat jak je to s horečkou. Můžu mít hiv pokud dostanu teplotu 37,7 a v noci mám 38 a ráno opět 37,5 bez použití léků, nebo by byla stále vyšší než 38.Horecka takto trvala dva dny. Mel jsem bolest hlavy a svalů. Po dvou dnech se objevil prujem ale bez teploty a horecky Dekuji

Projevy možné primoinfekce 24. 5. 2022

Uživatel: Ladislav, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, mám dotaz ohledně projevů možné primoinfekce. Přesně 3 týdny zpátky jsem měl rizikový styk (insertivní a perceptivní orální sex) a začala se mi dělat vyrážka na části trupu a na obličeji ( jsou nesvědivé a viditelné jsou pouze, pokud se na tu oblast zaměřím) a do toho mám občas teploty kolem 37°C, chci se zeptat, zda tyto symptomy značí primoinfekci. Děkuji

Prep a omeprazol 24. 5. 2022

Uživatel: Rob, Téma: Pre- a post-expoziční profylaxe (PrEP, PEP) proti HIV

Dobrý den, mohu se zeptat, zda lze užívat Prep společně s omeprazolem. V příbalovém letáku je kontraindikace s léky obsahující nelfinavir, což Prep neobsahuje, nebo jsou to podobné látky? Děkuji za odpověď.

Insti test 24. 5. 2022


Zdravím Vás, byl jsem u Vás na checkpoint na rychlotest HIV a Syfilis, po 15 týdnech od styku s náhodnou ženou. Výsledky negativní. Zapomněl jsem se ale paní zeptat, zda musím testy za čas opakovat, nebo se berou jako definitivní. Moc si vážím Vaší práce, člověk občas ujede, ale ponaučil jsem se.

HIV test - alergie 24. 5. 2022


Dobrý den, mám aktuálně pylovou alergii, na kterou beru Dimistin (kortikoid), chci jít na rychlotest HIV, uplynula doba 3 měsíců od styku. Alergie či kortikoid po těch třech měsících výsledek rychlotestu neovlivní? S pozdravem M.

Spolehlivost za 2 mesice od rizika 24. 5. 2022

Uživatel: Karel, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobry den, chtel bych se zeptat, do jake miry se mohu spolehout na test za 2 mesice od rizika, pokud nemam za celou dobu zadne priznaky pouze psychika si mysli, ze mi neco je. Mohou test pripadne ovlivnit nektere z veci, ktere uzivam ? Vitaminy denne, Magne B6 forte denne a na zklidneni psychiky Persen forte obcasne a Neurol 0,5 beru pulku prasku, jen pokud je mi opravdu psychicky spatne. Muzu ten dalsi mesic preckat uz trochu v klidnejsim rezimu nebo se budu muset klepat az do dne 90 ? Moc vam dekuju za odpoved Karel

Prenos 24. 5. 2022

Uživatel: Jirka, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den. Mohl bych nakazit partnerku hiv když jsem do pochvy vsunul na 5-10 sekund svůj penis. Bylo to bez ejakulace. Byl přítomen jen asi preejakulat. Bohužel jsem mel cca 5 týdnu zpátky masturbaci od cizi dívky. Která měla možná poševní sekret na ruce . Nejsem si jistý jestli jsem neměl nějakou ranku na penisu. Protože mě predtim delší dobu drazdila přes kalhoty. Tak nevím jestli jsem se od ni nemohl nakazit. Asi ne. Děkuji

PrepPoint a samoplátce 23. 5. 2022

Uživatel: F., Téma: Pre- a post-expoziční profylaxe (PrEP, PEP) proti HIV

Dobrý den, Díky za skvělou práci co děláte. :) Měl bych otázku, je možné na PrepPointu Karlín přijít jako samoplatce, protože moje pojišťovna (VoZP) s Vámi bohužel nemá smlouvu? Pokud ano, jaké jsou řádově náklady? Předem díky

Preventivní kontrola u lékaře 23. 5. 2022

Uživatel: anonym, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, zjistí lékař při preventivní prohlídce (např. 18 leté) zda li je člověk negativní či pozitivní na HIV a jiné pohlavní nemoci či hepatitidu? Děkuji moc za odpověď

Krevní transfuze 23. 5. 2022

Uživatel: David, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, chci se prosím informovat. Mám jít na operaci, kdy mi bude nejspíše podána i krevní transfuze. Hrozí mi nějaké riziko HIV přenosu při transfuzi? Jsou krevní složky při odběru řádně testované, nemůže dojít k záměně vzorků atd.? Děkuji za odpověď.

HIV test v checkpoint 23. 5. 2022

Uživatel: Daniel, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, mám dotaz. Objednal jsem se ve Vašem checkpoint. Chtěl bych si udělat u Vás rychlotest HIV a Syfilis, jsou to 4 měsíce od styku. Bude tento rychlotest spolehlivý nebo si mám raději nechat udělat test z krve? Děkuji za odpověď

Aktuální počet dotazů v databázi: 13080

Obrázek č. 169

ČT podporuje ČSAP

Obrázek č. 190
Podcast Život plus
obrazek PrEPPoint
Obrázek č. 138

Kdy a kde testujeme

Obrázek č. 200

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


Kampaň podpory pro zaměstnance žijící s HIV

Obrázek č. 172

#workingpositively

Objednání besedy


Podpořte nás!

 
Obrázek č. 195

Česká společnost AIDS pomoc, z. s. je s projektem „Vznik a rozvoj Národní asociace pacientských organizací (NAPO)“ příjemcem grantu z fondů EHP2014–2021 v rámci programu Zdraví. Cílem projektu je posílení role pacientů a pozice pacientských organizací ve zdravotnickém sektoru. NAPO je při realizaci projektu vůči ČSAP z pozici partnera. Více informací o aktivitách NAPO najdete na www.silapacientu.cz.

Obrázek č. 142
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 154
Obrázek č. 55


Obrázek č. 132

podporuje činnost Domu světla

Gilead


alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126
Obrázek č. 186
Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.