On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

hiv test spolehlivost?? 12. 7. 2015

Uživatel: milan, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

dobry den pane doktore chci se zeptat po nechranenem pohlavnim stiku se u me obevili priznaky ktere se popisuji u primoinfekce nechal jsem se otestovat 3 mesice po riziku test negativni ale jelikoz dnes je to rok a pul a pretrvavaji ruzne zkoro jako by zanedbatelne problemi ruzne kozni problemi a dost caste prujmi sel jsem na test znovu asi po roce a pul test byl opet negativni ptam se vas je mozne ze by test tu infekci nezachitil ?? prosim o odpoved ano nebo ne nevim co mam delat jestli se stale testovat nebo jak to resit ???prosim o pravdivou odpoved stava se to ze test tu infekci nezachyti nevim cemu mam verit na internetu najdete ruzne informace a ja nevim co delat mnohokrat vam dekuji

test pred 15 narozeninamy 11. 7. 2015

Uživatel: franta, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, Chtel jsem se zeptat budemi 15 mohu jit na testy abych zistil jestli jsem nebo ne. Ešte jsem nemel styk ale moje pritelkyne to pome pozaduje. A jak probihaji ty testy nekde jsem cetl ze se vybiraj zorky s mocove trubice atd. JISTOTA JE JISTOTA Předem dekuji

žena-muž 10. 7. 2015

Uživatel: René, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chce se zeptat..jestli je pravda, že přenos z ženy na muže je složitější než obráceně ? děkuji a hezký den

jak rychle se dozvím výsledek testu 10. 7. 2015

Uživatel: didi, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat za jak dlouho od testovaní se dozvím výsledek, děkuji.

Oralni sex 10. 7. 2015

Uživatel: LoLo, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den,mam dotaz zda se muzu nakazit kdyz jsem jednou provadel muzi oralni sex a trosku preejakulatu mu z nej vytekalo,a jej oralne uspokojoval,ale zadne poraneni v ustech jsem nemel.Tak zda se mam obavat nakazy?Predem dekuji za info.

Uzlina 9. 7. 2015

Uživatel: Petra, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den.Mému příteli v květnu diagnostikovali HIV.Podle virové nálože,už ten vir v sobě má delší dobu.Byla jsem na testech 1.6.2015 a testy byly negativní.Brala jsem ale začátkem května solumedrol v kapačkách(3 g) mám RS.Je možné,že testy byly falešně negativní???Udělala se mi malá bolestivá uzlinka pod bradou na té kosti pod zuby.Jinak nemám žádné jiné příznaky.Mám ale stejně strach,že jsem se nakazila.Moc děkuji za odpověď.

Paralen 8. 7. 2015

Uživatel: don, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, dnes jsem u vás podstoupil test. Musím v prvé řadě velmi vychválit péči a celkově středisko. Asi nad tím moc přemýšlím, ale v období stanovených 3 měsíců během rizika a testem, jsem asi týden užíval sirup Echinacea a užil jsem asi dvě tablety Paralenu. Nemůže to ovlivnit test? Nejsem doktor, ale předpokládám, že ani jeden z těchto léků neobsahuje antibiotika, kortikoidy či jiné látky, které by mohly test ovlivnit. Předem děkuji za odpověď.

preejakulát 8. 7. 2015

Uživatel: Baaja, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, je možné se nakazit HIV v situaci, kdy si partner přiložit kondom na ztopořený penis (kde mohl být preejakulát) - chtěl jej začít rolovat , ihned si však všiml, že jej má obráceně, tak ho otočil a poté zcela bezpečně sroloval? Tj. kondom nebyl zaměněn za nový...Děkuji za odpověď

jaký typ testu? 8. 7. 2015


Dobrý den, po 94 dnech jsem se nechal testovat na dermatovenerologii v Lidické ulici. Můžu tento výsledek pokládat za konečný i pokud bych měl autoimunitní onemocnění o kterém nevím, případně žloutenku typu C? V uvedeném období jsem nebral žádné léky. Zarazilo mě, že při sdělování výsledku nevěděli jaký typ testu byl použit a že si mám zavolat do laboratoře v Berouně. Ani tady však nevěděli! Pokud mě to zajímá ať zavolám až bude přítomen pan doktor. Nemáte prosím informaci jestli v této instituci používají nejnovější testy 4.generace? Děkuji za Váš čas a odpověď. Přeji hezký den.

Kemp 8. 7. 2015

Uživatel: Marek, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den ve vodáckém kempu jsme zažili silnou bouři venku proti mě létali všelijáké (písek a kamínky) chtěl jsem se zeptat kdyby na mě letěl kus nějakého kontaminovaného předmětu jestli bych se nakazil

metoda testování 7. 7. 2015

Uživatel: Juraj, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, ještě bych se chtěl zeptat jaký typ testu je používán pro vyšetření krve odebrané v Domě světla? Při sdělování výsledku jsem se zapomněl zeptat. Předpokládám CMIA ve zdravotním ústavu? Děkuji za odpověď.

Nákaza u gynekologa 7. 7. 2015

Uživatel: Jana, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý večer, je možné se nakazit u gynekologa, kdyby nevyměnil zrcadla po předešlé pacientce a vyšetřil mě jimi třeba za 5 minut? Je nějaká pravděpodobnost, že by vir přežil a já se mohla nakazit ? Mám neustále strach, že se nakazím HIV, možnosti vidím všude... Děkuji za odpověď, Jana

test 85 dní po riziku 7. 7. 2015

Uživatel: Juraj, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, přesně 85 dní od rizikového vaginálního sexu, při kterém došlo k celkovému protržení kondomu jsem se nechal testovat u Vás v Domě světla. Test byl negativní. Po 90 dnech jsem začal pozorovat příznaky uváděné u některé z virové hepatitidy. Na testu Hepatitidy B a C jsem byl dnes a na výsledek čekám. Pokud by se některá hepatitida potvrdila dostávám se s testováním na HIV na začátek a test by byl nespolehlivý? Během 12 týdnů jsem nebral žádné antibiotika ani kortikoidy. Moc děkuji za odpověď, zdravím a přeji pěkný den.

chraneny sex s prostitutkou 7. 7. 2015

Uživatel: Bob, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, pred skoro 6 tydnu, mel jsem sex se prostitutkou. Pouzivali jsme kondomy celou dobu. nicmene uprostred sexu, rekla at dame pauzu a chtela zmenit kondom na novy (nevim proc). Nekontroloval jsem ze ten kondom byl v pohode. Dalsi vec je ze kondom byl na druhou pulku meho penisu (ale zustal na tom celou dobu) takze zaklad meho penisu se dotikal jeji vaginu. Nemam zadny symptom. Moje otazky : 1.je tam riziko pro HIV ? 2.je tam rizikov pro jiny sexualni nemoc ? 3.jak dlouho cekat nez testovat HIV ? 4.kde a jak testovat ostatni sexualni nemoc ? 5.kde najit poradnu ohledne ostatni sexualni nemoc ? (nejlepe anonimni) Potrebuji se byt jisty abych ne nakazil ostatni zeny s ktery mam sex (zatim mam abstinence). Predem moc dekuji

Atb 7. 7. 2015

Uživatel: Sofie, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den chtěla jsem se zeptat byla jsem na testech po 80 dnech s výsledkem negativní ale dva nebo tři týdny předtím jsem brala prášky nevím jak se už jmenovali tak ani nevím nevím jestli měli kortik. Nebo atb. Tak se chci zeptat jak dlouhá je doba aby v těle už nebyli atb. A jestli musím ještě jít jednou na testy a další otázka je jestli je už po 3 měsících od rizika a někdo bere atb. A půjde na test to vádí nebo to už výsledek ovlivnit nemůže děkuji sofka

preventivní léčba 6. 7. 2015

Uživatel: Jan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, prosím o Vaši radu... co dělat 3 dny po nechráněném styku? Nezbývá než čekat dva měsíce na test, nebo je možná nějaká preventivní léčba pro snížení pravděpodobnosti rozvoje infekce? Díky za odpověď...

primoinfekce 6. 7. 2015

Uživatel: jakub 1, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

dobry den, muze primoinfekce po riziku probehnout takto?: 9 den po riziku diagnistikovan zanet nosohltanu, teplota 37,9. lecen antb, po dvou dnech uplna uleva, za 5 dni dolecen uplne. bez teplot a dalsich priznaku. nasledne po doleceni po 3 dnech vyrazka - svediva, pupinky, na hrudniku a ramenou ktera trva jiz 3 den v kuse, ale zaroven jsem se spalil na slunicku. zajima me jestli to muze probehnout takhle rychle a postupne nebo to musi probehnout vzdy najednou. jeste take pisete ze tech priznaku musi byt vice - staci treba horecka, nosohltan a vyrazka? s uzlinama si nejsem jisty. prujmy jsem nemel ani bolest svalu a kloubu. samozrejme na test se chystam a mockrat dekuji za odpoved

žvýkačka 6. 7. 2015

Uživatel: jan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den,je možný přenos hiv viru žvýkačkou kterou jsem si vzal z úst slečny s kterou jsem se líbal?Děkuji

prosim o radu pana doktora prochazku 6. 7. 2015

Uživatel: marek, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

dobry den pane doktore po riziku nechranenem pohlavnim styku jse u me mezi 3-5 tydnem obevili priznaky ktere popisujete u vas v internetove poradne zasel jsem na test 3,6 mesicu po riziku test byl negativni muze test vyjit falesne negativni i po takove dobe ?? prosim o radu od te doby mam stale zdravotni problemi jako caste prujmi problemi z pokozkou caste vyrazky brneni nebo mravenceni koncetin nikdy jsem takove problemi nemel a ty priznaky ktere tenkrat probehli byli dost zvlastni nepripadalo mi to jako chripka muze to byt hiv i presto ze test byl 2x negativni ? samozrejme praktickeho lekare jsem navstivil na nic se neprislo prosim vas o uprimnou odpoved a radu dekuji a preji pekny den

Ještě doplnění 6. 7. 2015

Uživatel: Tereza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

A ještě k tomu se mi udělal asi genitální opar ale to nevím jistě

může to být hiv 6. 7. 2015

Uživatel: Tereza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den chtěla bych se zeptat před trictvrte rokem jsem měla nechráněný pohlavní styk asi za dva měsíce poté se mi udělal pásový opar a teď před čtvrt rokem znovu, ještě k tomu se mi udělal bílý povlak na jazyku který nejde setřít a už mám asi 6 týdnů rýmu, může to být hiv. Předem děkuji za odpověď a pěkný den

Test 2 vs. 3 měsíce 5. 7. 2015


Dobrý den, neustále se opakují dotazy, zda již 2 měsíce jsou dostatečné pro věrohodnost testu. Pročetl jsem si historii a i v odpovědích lze nalézt obě varianty. Chci se zeptat - pokud i laboratoř (Mikrochem Olomouc) výslovně uvádí jako vhodou dobu pro testování 2 měsíce od doby možné nákazy, i přesto lze stále 100% jisotu mít po 3 měsících?

Je možné být hiv? 4. 7. 2015

Uživatel: Miša, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, před 7 lety jsem měla 2x nechráněný pohl. styk. O tom člověku již dávno nic nevím. Až nedávno mě ale začaly trápit pochybnosti, zda jsem se nemohla nakazit HIV? Nepamatuju si, že bych pozorovala poté nějaké příznaky, ale vím, že být ani nemusí. Nevím, zda mně může uklidnit vědomí, že pak jsem měla po třech měsících od té události téměř 3 letý vztah, který skončil, ale přítel si našel novou slečnu a mají miminko. Říkám si, že bych ho musela během těch let nakazit a on pak ji a při testování v jejím těhotenství by se na to přišlo. Nebo ne? Po rozchodu jsem byla 2 roky sama, teď mám 2 roky přítele a jsem na konci 3. měsíce těhotenství. Je mi 35 let a protože při odběru na genetiku mně vyšli velmi nízké hodnoty papp a a beta hcg...což naznačuje trizomii 18, začala jsem se bát, že bych mohla být nemocná. Mně testy na hiv ještě nedělali a velmi se bojím. Děkuji za odpověď.

Hiv 3. 7. 2015

Uživatel: Roman, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den chci se zeptat musy bejt jeden infikovany aby ten druhy doytal HIV?Mel jsem 18.6. Ne hraneni sex za 5 dni sem dostal vyrozu ale teploty nebyli vysi jak 37.3C tet na sobe pozoruju ze mi otekaji uzliny ale teploty vubec nemam.Muze to bejt priznak Hiv? Jsem tet nak na dne asi se moc kontroluju.Kdy muzu jit na testy za jak dlouho.Dekuji predem z odpovet.

Uzliny 3. 7. 2015

Uživatel: Petra, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, mohou být zvětšené nebolestivé uzliny (třísla, podpaží, krk) bez dalších potíží příznakem hiv? Objevily se asi po 10 měsících po pohl. styku, který probíhal nechráněně jen chvíli a poté s kondomem.

Příznaky 2. 7. 2015

Uživatel: A., Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, S přítelem jsem byla v Turecku..ještě než sme odjeli tak mě bolelo v krku, na dovolené to přešlo. Poslední den 12.6 sme si dal trojku s turkem. Udělal se do kondomu, pak se ale pokračovalo bez.. Jiný sem neměla a v tu chvíli nepřemýšlela, sex už nebyl ale orální sex ano, a spolkla jsem sperma. Po příletu domu mě do týdne opět začalo bolet v krku a mudr zjistila zánět hltanu, a bolestivé zvětšené krční uzliny.. Horečku nemám, jsem zahlenena tak trochu kašlu. Mohlo by se jednat o příznaky nakažení? Kdy a kde v Plzni se mohu nechat testovat. Děkuji

Nechraneny styk v Egypte a priznaky primoinfekce. 2. 7. 2015

Uživatel: Bara, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den . Pred dvema mesici jsem mela nechraneny styk s egyptanem. Po dvouch dnech zacaly priznaky jako u anginy plus kvasinky v pochve. Po zaleceni antibiotiky priznaky na tyden vymyzely. Pote se znovu objevily a trvaly zhruba dalsi tri tydny. Horecka nikdy nebyla. Pote tydny klid. Nyni mam pres tyden bolesti v podpazi sahajici az na prsa. Uzliny mam mirne zvetsene jak v podpazi tak trislech, ale stale si je zkoumam a promackavam tak si nejsem jista jestli jsem si toto neprivodila. Od zacatku pokaslavam. Na to zabira Codein. Par dni me boli klouby, zada a mam krece v litkach. muj dotaz zni. Je mozne ze byse jednalo o hloupou kombinaci alergie a anginy, popripade bolesti zad z prace vystrelujici do koncetin? a zacala jsen brat antikoncepci, tak ty bolesti prsou a podpazi ze by patrily k tomu? trikrat mi byl delan krevni obraz, crp a aslo. Vim ze ani jednim vysetrenim se nakaza nevylouci ani nepotvrdi. Ale chci se zeptat jestli precijen na krevnim obrazu nejsou nejake zmeny a jake. Vse jsem mela v norme. Jsem vydesena a mam pocit ze se zblaznim. na testy na hiv se chystam, ale do te doby se asi sesypu. dekuji za brzkou odpovex. Bara

hiv vysledek 2. 7. 2015

Uživatel: jana, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den vazeny pane doktore moc vas prosim jak je to z vysledkem hiv testu treba po roce je vysledek jednoznacny pokud si necham test udelat vsude na internetu se uvadi ruzne informace jsem v situaci ze se po riziku obevili vsechny priznaky ktere jsou bezne popisovany byla jsem na testu a vyskedek byk negativni je moznost ze i kdyz jsem si nechala udelat test behem roku trikrat ze by se infekce nezachytila? Prosim vas o jasnou odpoved ano nebo ne jsem z problemu ktere u me probehli psichycky vycerpana a nevim jestli test porad opakovat nechce se mi umrit a vym ze pokud je infekce odhalena za vcas clovek muze dlouho normalne zit tak se vas ptam mam porad test opakovat treba jeste dva roky nebo je vysledek nezvratny ikdyz probehla podle me primoinfekce po nechranenem styku dekuji za odpoved pekny den

hiv 2. 7. 2015

Uživatel: jana, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den mam na vas prozbu zacinam novy vztah s pritelem jsme se dohodli ze zajdeme na test ale jelikoz zil dost proniskujitni zivot muze vysledku testu verit posledni nechraneny sex mel pred pul rokem bude vysledek testu spolehlivy ? dekuji za informaci pokud bude negativni i muj muzeme mit v klidu nechrsneny sex dekuji

příznaky 2. 7. 2015

Uživatel: oldrich0, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

dobrý den, je možné z nějaké pohlavni nemoci mít přiznaky do 48 hodin? je mi špatně,trošku mě pálí oči,hlava a břicho bolí ted nemyslim jen aids,ale myslim vsechny pohlavni nemoci,je mozne mit priznaky po 48 hodin?a tyto priznaky nasvědčuji jake pohlavni nemoci?predem dekuji

pomoc 2. 7. 2015

Uživatel: jana, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

dobry den mam prozbu po rizikovem pohlavnim styku jse u me obevili priznaky mezi 3-5 tydnem vyrazka bolestive uzliny prujem horecka bolest v krku suchy kasel nechala jsem se otestovat tri mesice po riziku test negativni jelikoz ruzne zdravotni problemi mam do dnes jako jsou caste prujmi atd nechala jsem se otestovat znova po roce a peti mesicich test byl opet negativni chci se zeptat pana doktora prochazky a moc ho prosim o odpoved chci zalozit rodinu ale nevim jestli se tem testum da verit kdyz po nechranenem sexu probehli presne vami zminovane priznaky primoinfekce a test vysel negativne i po roce a peti mesicich je ten test spolehlivy ?? muzu verit tomu ze to byla jina nemoc nebo chripka ?? nebo to test nemusel zachytit preji pekny den a vsem dekuji predevsim panu doktoru prochazkovi za jeho odpoved

Chripka 2. 7. 2015

Uživatel: K.P., Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Když sem prodělal příznaky HIV a přátelé v mem okolí chytli chřipku je možné ze sem je nakazil ? Dekuji

dotaz 1. 7. 2015

Uživatel: milan, Téma: Ostatní dotazy, připomínky a podněty

Dobrý den, obracím se na vás s dotazem, který se týká sifilis, protože jsem jinou poradnu nenašel, a jestli budete ochotni, prosím , sdělte mi , zda může bakterie treponema přežít v tee tre oil po dvou letech. Kamarád ho před dvěma lety užíval v době, kdy měl syfilis ,a já jsem ho teď použil na opar. Mohl jsem se nakazit?

Testování dotaz vit a ant 2 1. 7. 2015

Uživatel: Jarda, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

To Antivirotikum se vztahuje jmenovitě k vectaviru a vitamínky k zinku. Děkuji

Testování dotaz vit a ant 1. 7. 2015

Uživatel: Jarda, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli nevadí před testováním na hiv užívání antivirotik (pr.vectavir) a nebo vitaminy (pr.Zinek).Samozřejmě dáné přípravky neobsahují kortikoidy nebo antibiotika a tím pádem nejsou ani na předpis.Takže se ptám jestli Zinek nebo Vectavir nějak můžou ovlivnit výsledek????V otázkách píšete, že jen atb. Děkuji za odpověď

jak to je? 1. 7. 2015

Uživatel: Jirka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den tady pišete že při vzajemne masturbaci ryziko nehrozi i s vyvrcholenim. ale pak zase tady pišete že masturbace je v pořadku ale bez kontaktu se sekrety či spermatem tak tomu moc nerozumim :-) děkuji za odpoved

masturbace 1. 7. 2015

Uživatel: Radek, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Omlouvám se že obtěžuji, vím že hiv se masturbací nepřenáší, ale je možné že sem masturboval na wc, kde jsem následně i do wc ejakuloval, ale asi jak sem se hnul tak sem asi mírně vystříkl sperma i na prkýnko. Jenže sem si toho bohužel všiml později a nevím jestli to nebylo sperma někoho jiného. Tak sem vzal toaleťák a setřel jsem to z toho prkénka. Poté jsem si šel žalud umýt vodou a mýdlem a mě vrtá hlavou, co kdyby jsem měl na prstech trohu toho spermatu někoho jiného a těmi prsty si sáhl na žalud kde bylo i trochu mého spermatu je možné se takhle nakazit..?? Možná je to naivní, ale mám strach abych pak nenakazil někoho jiného.

60 1. 7. 2015

Uživatel: Jirka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den mohu jit k vam na test po 60 sati dnech? nebral jsem žadne kortikojdy ani atb. Bude u vas test spolehlivy? dekuji

Nechraneny sex 1. 7. 2015

Uživatel: A.N.11993, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Trpím na bolestivé kondylomata anální oblasti testy na HIV mi vyšli negativní ale i přesto se bojim ze HIV se zatím neprojevilo tak jak je potřeba a nevim jak chránit své okolí (nemoc sem zjistil při nakažení infekci dvou mužů nechraneho sexu).Predem dekuji za odpověď a vás názor

Postel 1. 7. 2015

Uživatel: Petra, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den chci se zeptat když má,někdo HIV a leží s přáteli na posteli zda se můžeme nakazit.Dekuji

Aktuální počet dotazů v databázi: 9867

Obrázek č. 138

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


SANITKA

BRATISLAVA - Pride
sobota 20.07., 13:00 → 19:00
Hviezdoslavovo námestie

PRAHA - ul. Vinohradská
sobota 27.07., 23:00 → 02:00 hod.
před clubem TERMAX

PRAHA - Anděl, pěší zóna u Alberta
úterý 30.07., 16:00 → 19:00 hod.
2 sanitky - větší kapacita testování

Jízdní řád sanitek naleznete zde.

rev. 19.7.2019 SRUN

Podpořte nás!

 

Objednání besedy


Obrázek č. 140
Obrázek č. 142
Obrázek č. 141
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 55


abbvie

Obrázek č. 132
Gilead


Obrázek č. 56

financuje vysílání webinářů a vývoj systému PIST

Obrázek č. 57

akreditovaný dobrovolnický program

alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126

nám přispěli novým stanem

Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.