On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

Dodatek posilovna 5. 2. 2016

Uživatel: Mirek, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

A můžu se zeptat jaktože se takhle nepřenáší? Musel bych mít vetší zranění nebo jak?Děkuji za odpověď

Příznaky HIV? 5. 2. 2016

Uživatel: petr, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, cca 5 týden po ryzikovem styku , mne zacalo bolet v krku a hlava . zasel jsem si ke svemu lekari a ten mi sdelil, že se jedná o anginu ( zanet mandli ) a nasadil antibiotika. Občas mne trochu poboliva na pravem trísle, ale nejsem schopný poznat, jestli to jsou uzliny nebo ne .. Žádné jiné příznaky - horečka max. občas zvýšená teplota cca 37 stupňů, bez průjmů a celkové únavy .. Je možné, že by tyto příznaky mohli být příznaky provnti infekce hiv.. ? Pakby me zajímalo, jaká je odchylka pokud bich si nechal udělat test po 6 týdnech, místo po 12 ..? Chci počkat ty tři měsíce samozřejmě, ale chtěl bych mít alespoň prozatimní uklidnění, doktor řekl ze muzu jit na test jiz po tech 6 tydnech coz se mi moc nezda Děkuji za odpověď Petr

Obtize 5. 2. 2016

Uživatel: Mirek, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, citim se porad jak, kdyz mam chripku ci anginu a tak se chci zeptat jestli by pricinou nemohla byt nakaza ( pritomnost v tele) viru HIV. A tudiz oslabeny organismus?? Na test se teprve chystam, protoze jsem od rizika teprve neco malo pres dva mesice ( 64 dni). Nestacito, kdyz bych to nahodou mel uz by to poznali??? Dekuji

Spolahlivost testovania po 4 mesiacoch 4. 2. 2016

Uživatel: zvedava, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, chcela by som sa spytat, ci je test po 4 mesiacoch naozaj spolahlivy. Viem, ze sa pisalo o dlzke 3 mesiacov, ale bolo mi povedane, ze niekedy je mozne, ze sa hiv neprejavi aj 6 mesiacov. Bola som testovana po 7 tyzdnoch negativne a nasledne po 4 mesiacoch negativne. Prvy test vo Francuzsku a druhy na Slovensku. Je nutne opat opakovat test po 6 mesiacoch od rizika, alebo mozem s cistym svedomim spavat a uspokojit sa s testom po 4 mesiacoch? Dakujem velmi pekne za Vas cas a ochotu.

Syfilis u HIV 4. 2. 2016

Uživatel: Vít, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den pane doktore, mohl bych se zeptat, zda-li existuje nějaký zásadní důvod proč nemocnice na Bulovce při léčbě syfilis dlouhodobě hospitalizuje pacienty HIV. Zahraniční zdravotnická zařízení volí ambulantní léčbu nebo jednodenní hospitalizaci. Přístup Bulovky je značně represivní a vyvolává pouze strach, který vede k tomu, že se tomuto zařízení všichni snaží vyhnou a problém se tak rozhodně nevyřeší a pouze se prohloubí.

Výsledek 4. 2. 2016

Uživatel: Bibi, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, před pár týdny mi testy na hiv vyšly nejednoznačné- prostě nevyšly nijak a to dva roky po rizikovém chování. Co jsem vyčetla, tak toto se moc často nestává, není běžné, že testy neukáží výsledek a obvykle to mívá důvod. Jenže můj lékař opakoval test pouze na hiv- vyšel negativní. Vůbec ale neřešil, proč první test nevyšel. Myslela jsem, že se to bude zkoumat trochu víc, že budou zjišťovat, co tedy poprvé způsobilo ten nejasný výsledek. To tedy není standartním postupem? Prostě hiv to není, tak je to jedno? Moc děkuji.

Odbornici 4. 2. 2016

Uživatel: Pavla, Téma: Právní poradna v oblasti HIV a AIDS

Dobry den radi zde na teto.poradne zkuseni.odbornici co tomu rozumi a vse co pisou je pravda?

Vysledek testu 4. 2. 2016

Uživatel: Ivan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, je tedy pravda, ze v praxi vetsinou uz po tech dvou mesicich u valne vetsiny lidi uz testy davno reaguji na pritomnost protilatek v tele??? A nebo i bez brani antibiotik atd muze nekdo mit protilatky az po tech 12 tydnech teprve??? Neni to asi moc bezne a spis asi vyjimecne?? Reaguji asi uz spolehlive na protilatky uz po 60 dnech????? A tudiz, kdyz nereaguje, tak uz je sance asi dost mala na zmenu???

Ureaplasma 4. 2. 2016

Uživatel: Petr, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den,zvysuje pritomnost ureaplasmat prenos hiv?Pripadne jakou merou?

Test u normálního doktora odběrem krve 4. 2. 2016

Uživatel: Jakub, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den mám dotaz jestli se můžu dozvědět jestli mám HIV jenom na speciálním testu, nebo i normálním odběrem krve u mého doktora. děkuji za odpověď

testy a spolehlivost 4. 2. 2016

Uživatel: kamil, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, pokud jsem byl na dualnich testech od rizika 21 den, 51 den, 61 den a 91 den a vsechny testy byly negativni, mohu je povazovat ze vysoce spolehlive? Tyden od rizika mi totiz naskocila vyrazka, hlavne na hrudniku a krku, ktera mi mizi a objevuje se nebo i nekde zustava - a mam ji jiz 3 mesice, od te doby co zacala jsem se ji nezbavil + jsem mel i jine obtize. Bolest v krku, natekle uzliny, unava, zaludecni obtize, afty v ustech. Mel bych si test treba ve 4 mesici zopakovat? Po pravde bych nerad, protoze to cekani na vysledek je hrozne. Po vsech testech, ktere jsem mel, je nejaka pravdepodobnost, ze by se protilatky opozdily? Syfilis byla negativni v 91 dnech a serie hepatitid negativni v 71 dnech. Moc dekuji.

vysledek testu vice jak po 3 mesicich+ kortikoidy dodatek 4. 2. 2016

Uživatel: jan, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den. Takze muzu s naprostou jistotou vyloucit hiv? A nemusim se bat , ze nakazim staleho partnera? Dekuji za odpoved

Posilování/krev 4. 2. 2016

Uživatel: Mirek, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den lze se nakazit při strhnutém puchýři? Chodíme s kamarádama do posilovny a na ruce jsou puchýře které se často strhnou a může znich téct i trochu krev. Je možné kdybych vzal činku právě po takovém incidentu kde by na čince byla trocha,kapka krve a ja si toho nevšiml a měl taky takové zranění ? Nebo abych se nakazil všiml bych si že by načince bylo velké množství třeba že by zní ta krev kapala(ikdyž je to nereálné)?

příznaky 4. 2. 2016

Uživatel: tamita, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda se můžou projevit příznaky po roce. Mám zvětšené uzliny a pupínek na jazyku. Doktorka mi dělala CRP a žádný zánět v těle nemám a řekla mi, že mám zánět nosohltanu. myslíte, že se nemusím bát?

po jaké době máj jít ne test, aby byl spolehlivý? 4. 2. 2016

Uživatel: 12345, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den,chci se zeptat mela jsem nechraneny sex presneji 2.2.2016 docetla jsem ze spolehlivy testy jsou az po trech mesicich tedy pocita se jako mesic i ten unor nebo az od brezna dekuji za odpoved

Jistota testu 4. 2. 2016

Uživatel: Matej, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, prosim Vas i radu a zodpovezeni dotazu. Mam test v NRL po 10 mesicich od prvniho rizika (nechraneny styk s osobou z rizikove skupiny) a 4 mesice po mensim riziku ( pasiv. Oral sex). Test byl anonymni a negativni. Uklidnil jsem se a prvni riziko uz neresim. Druhe riziko Vaham protoze zaroven mi byla u Ol zjisten hranicni a po dalsim odberu pod hranicni obsah bilych krvinek. Tedy jakasi leukopenie. Pry se tak deje pri oslabene imunite, nebo pokud telo bojuje s virovou infejci. Bohuzel to stale davam do souvislosti s HIV. Pokud tedy bile krvinky souviseji s kvalitou imunitniho systemu bylo by telo schopne produkovat dostatek protilatek ? Leky zatim neberu, jen antimykotika na prebujele kvasinky v travicim traktu. Druha vec ktera neprida me paranoie je zpusob zdelovani vysledku anonimniho testu v NRL , kde reknete pouze heslo rok narozeni a jakasi pani se kamsi podiva za nekolik minut vyjde a rekne je to dobry. Ale podiva se spravne, nejsou tam nahodou dva lide se stejnym heslem a rokem narozeni? Muzu se na takove sdeleni kdyz nedostanu overeni spolehnout, dekuji za Vasi odpoved a cas

Manikurni nuzky 4. 2. 2016

Uživatel: Daniela, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, je mozna nakaza viru HIV pres manikurni nůžky kdyz na.nich neni zadne viditelne nnozsrvi krve? Dekuji

Ranka 4. 2. 2016

Uživatel: Pavla, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den je možné kdyby se na drobnou lehounce krvácející povrchovou ranku(do3mm) dostala kapka sperma(zůstala na povrchu),které bylo ihned umyto zda by došlo k nákaze? Nebo při takových to drobných rankách je možnost pouze kdyby se větší množství aktivně vtíralo? Na jiných stránkách sem četla že přes malé ranečky je přenos prakticky vyloučen. Pouze kdyby došlo k aktivnímu tření(sama nevím proč by ale dělal někdo i tohle) a že k nákaze může dojít vzácně např při větších poraněních jako autonehoda. Mám tonu tedy věřit? A lze se vůbec z kapky nakazit např kdyby někomu kápla do otevřené zlomeniny,nebo je k zapotřebí větši množství? Děkuju

Jsem gay 4. 2. 2016

Uživatel: František, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den mohl bych se zeptat, jestli virem HIV u gayů se můžu nakazit bez kondomu jenom pokud je jeden partner HIV+,potřebuji vědět jestli má cenu se chodit testovat když ani jeden z mích partnerů neměl HIV+. Děkuji za odpověď

Po kolika partnerech je možný přenos HIV? 4. 2. 2016

Uživatel: nikee, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, mám dotaz. Můj přítel přišel asi před 2 lety o panictví s jeho bývalou přítelkyní (ta o panenství také s ním přišla). Rozešli se a teď chodí se mnou.Zajímalo by mě, jestli by mohl být HIV pozitivní už anebo až se spolu vyspíme. Omlouvám se za laickou otázku a děkuji za odpověď.

Priznaky infekce 3. 2. 2016

Uživatel: Edo, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Zdravim. Na silvestra sem mel rizikovy sex - neznama mi delala oral bez ochrany. Po dvou tydnech bolest prostaty, a zapal mocovych cest. Urolog mi predepsal antibiotika. Ale taky se objevili bile tecky - afty v krku, v 3. Tydnu bily jazyk a bolestive uzliny. Vysledky kultivace i krve od urologa na pohlavni nemoci byli negativni, jen bezny bakterialni zapal, ale bolesti moc. cest sem porad mnel, tak nova antibiotika. Ted V 4 - 5. Tydnu se pridala bolest svalu krku a ramen, bolest leveho boku a bolest uzlin v podpazi. Afty a bily jazyk mam porat. Teplota celou dobu v normalu. Je mozna primoinfekce bez horecky a bolesti uzlin z neceho jineho nez primoinfekce? Mam strach a nevim jak zvladnu jeste 2 mesice nez pujdu na testy.

Testy 3. 2. 2016

Uživatel: Nikol, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den je pravda ze HIV testy se mohou delat jen pouze se souhlasem pacienta ? Nebo kdyz mi nebylo 18 muze mou krev na HIV testy dat i muj zakonny zastupce bez meho souhlasu? Dekuji

Michael Jettmar-overeni informaci krev 3. 2. 2016

Uživatel: Ondra, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, dočetl jsem se zde, že přenos krvi se stává v následujících případech: injekční stříkačky, krevní transfuze a nepsane pravidlo jednou za rok pri vazne autonehode kdyz kape krev pozitivniho cloveka do jine otevrene rany. Chci Vás tedy zeptat, že kdyby měla třeba dotyčna osoba nejake mensi poraneni na rtech a ta druha osoba taky a zrovna se libali tak mohlo by dojit k prenosu ? A chci se jeste zeptat jestli teda takoveto pripady nejsou doposud zname a v praxi k nim nedochazi ( myslim ted to libani s drobnymi poranenimi at uz na rtech nebo pod rtem) ? Posledni dotaz prosim odpovezte mi na nej myslite si ze je to co jsem ted popsal realne a nebo je to moc uzkostlive a musela by to byt extra velka smula ? Prosim zodpovezte mi poctive na vse co se ptam ja Vam za to moc dekuju :) hezky den.

Krevni obraz 3. 2. 2016

Uživatel: Verča, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den chci se zeptat budou mi brat krev poslal me tam normalni obvodni lekar. ( Krevní obraz ) . Chci se zeptat mohli by podle tohoto poznat zda jsem nebo nejsem HIV pozitivní nebo se da HIV pozitivita zjistit jen podle specialnich přimo určenych testů na HIV ? Dekuji

Počet sexuálních kontaktů, které se testují na HIV. Forma sdělení možnosti HIV pozitivity. 3. 2. 2016

Uživatel: Míša, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Bohužel nevím, kam mám tento dotaz zahrnout. Chci se zeptat, pokud se u některé osoby prokáže, že je HIV pozitivní, pak kolik jeho sexuální partnerů by mělo jít na test? Jestli jen ti, kteří s ním měli pohlavní styk v nedávné době nebo úplně všichni, pokud dotyčný zná jejich identitu? A jak dává epidemiolog nebo jiný zdravotník vědět sexuální kontaktům nakažené osoby, že by se měli ve svém zájmu nechat otestovat? Jde mi o to, zda se to dává vědět třeba poštou. Mnohokrát děkuji za odpověď.

Naloz virova 3. 2. 2016

Uživatel: Dan, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, chci se zeptat zda po skoro 70 dnech od rizika by byla zachycena ( ci namerena) nejaka virova naloz v organismu a pritom by treba clovek nemel jeste protilatky v krvi??? Je to mozne?? Asi ano a cim by to treba bylo zpusobene, ze by nemel jeste protilatky i kdyz nebral zadna antibiotika, kortikoidy a syfilis ( ve 40 dnu negativni) a o zloutence nevim a ani netestovana. Kdyz by byla ta naloz, tak bych musel cekat nato az zareaguje protilatkovy a nebo se da diagnostikovat pak i z te naloze??? Uz takovy pripad nekde byl z praxe?? Dekuji za odpoved

Dva roky 3. 2. 2016

Uživatel: David, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den, chci se zeptat, jaká je šance, že bych po dvou letech styku s nakaženou ženou nebyl sám nakažený? děkuju

příznaky hiv 3. 2. 2016

Uživatel: lukáš, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den.Pokud bych se nakazil,může se,po 5 měsících od nákazy projevit špátná imunita?častější nahlazení?

1 pohlavny styk 3. 2. 2016

Uživatel: Lubka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den chcela by som sa spytat ako je pravdepodobnost nakazenia sa jednym pohlavnym vaginalnym stykom ? a druha otazka priblizne raz do roka ma pobolieva skoro kazdy den hlava a trva to par mesiacov a potom ta bolest zmizne pluz zvacsene mandle a uzliny na krku. citala som ze to tiez patri mezi priznaky. alebo to moze byt len o psychike

Původ viru 3. 2. 2016

Uživatel: Marek, Téma: Ostatní dotazy, připomínky a podněty

Dobrý den mohl bych se zeptat jak vznikl vir HIV-AIDS? Popřípadě odkaz. Jestli se vir dříve přenesl z opice na člověka a ten nakazil další lidi a pak to šlo až do přítomnosti a dostal se až sem do Česka, myslím si že bude lepší se zeptat profesionálů.

pro pana Július Szabó 3. 2. 2016

Uživatel: Luboš, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Ani se nějak nemůžeme najednou nakazit při sexu že?

Příznaky pri nelecene hiv 3. 2. 2016

Uživatel: Honza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den chtěl bych se zeptat je li možný po cca 8 letech neléčení pociťovat příznaky ako občasné mírně bolesti hlavy noční pocení max 2 krat v roce redsi stolice po ránu občasné bolení svalů a kloubů pocit horka na obličeji oči a v ustech vše bez teploty neustále zvacsenimi uzlinami pod usami občas bilej povlak na jazyku akné na horní části tela občasné zadýchávání po chůzi Všechny příznaky se objevují zvlášť a trvají krátkou dobu. V poslední době se o tom všude říká a píše a při každém jednem příznaků zapínání Googlu a som s toho psychicky na dně nedokážu už na nic jiného myslet. Může to byt taky o psychice a namyšleni si choroby. Děkuji moc za rozsáhlejší odpověď.

Dodatek masáž prostaty a penisu 3. 2. 2016

Uživatel: Roman, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den děkuji za odpověď, ale pokud je používána rukavice při masáži prostaty a při masáži penisu její ruka s olejem tak se nemusím obávat?

Nakažení se virem HIV od osoby, která není HIV pozitivní 3. 2. 2016

Uživatel: Luboš, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, před 2,5 rokem jsem měl nechráněný pohlavní styk s mím partnerem vím že není HIV+.Měli jsme anální i orální sex. A mě by zajímalo jestli se můžu nakazit virem HIV i když ani jeden nemáme HIV+. Moc toho o viru nevím tak se potřebuji zeptat. Předem děkuji za odpověď.

Necelé dva měsíce 3. 2. 2016

Uživatel: Křesimír, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, dnes jsem byl na testech přítomnosti protilátek. Dne 5.12.2015, před necelými dvěmi měsíci, jsem měl poslední styk, nechráněný. Pokud bych se při posledním styku nakazil, zjistilo by se to, nebo to testování bylo zbytečné? Děkuji za odpověď.

Masáž prostaty a penisu, chráněný orální styk 3. 2. 2016

Uživatel: Roman, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den nemusím se obávat nakazi při masáži penisu a prostaty kdy je při ni použita rukavice? Vzdy kontrolují její ruce jestli nemá nějakou ranku. A pokud je při orálním sexu použít kondom je to také bezpeznost? Žena byla vzdy oblečena. Předem děkuji Roman

Vězení a HIV 3. 2. 2016

Uživatel: Marek, Téma: Poradna pro silové a záchranné složky státu

Chci se zeptat, je možné, kdybych měl podezření že bych se ve věznici nakazil HIV, že bych si mohl udělat testy na HIV? Slyšel sem jak to tam chodí a kdyby se náhodou běco stalo jestli je možnost se jako vězeň nejak otestovat. Děkuji

Bile krvinky 3. 2. 2016

Uživatel: Mirka, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den obvodni doktorka me poslala na krevni testy kvuli tomu ze sem casto unavena. Budou mi tam pry i testovat neco ohledne bilych krvinek. Da se podle tohoto testu zjistit zda mam nebo nemam HIV ? Nebo se HIV da zjistit jen podle specialnich testů na HIV. Take mam dotaz kdyz nejsem jeste plnoleta muze muj me muj rodič dat na testy HIV nebo s tim musim souhlasit i já a bez meho soulasu se to nedozvi? Dekuji

16 let 3. 2. 2016

Uživatel: Pavel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den chci se zeptat kdybych se v 16 letech nakazil HIV a lecil bych to jak dlouho bych zil? Jinak jsem uplne zdravy doufam ze HIV nemam ale kdyby nahodou.

píchnutí o jehlu 3. 2. 2016

Uživatel: Lucka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, myslíte si, že bych poznala, kdybych šlápla na růžovou jehlu a ona mě píchla? Nejsem si vědoma, ale pořád to v hlavě mám. Děkuji

Aktuální počet dotazů v databázi: 11633

Pomoc s léky pro pacienty

Pokud jste se ocitli v zahraničí v karanténě a/nebo se nemůžete dostat zpět do Česka a docházejí vám vaše antiretrovirové léky, kontaktuje prosím přes tento portál asociaci LIFE4ME.PLUS, která prostřednictvím národních pacientských organizací koordinuje po celém světe krizové dodávky HIV léčiv https://life4me.plus/en/.


If you find yourself in quarantine in the Czech Republic, cannot leave the country and are running out of antiretroviral therapy, or if you have problems receiving delivery of medication due to COVID-19, please contact ROBERT, robert.hejzak@aids-pomoc.cz, 00420 724 032 678. We will help you to find a solution.


Если Вы оказались в Чешской Республике в условиях карантина, и у Вас заканчивается запас антиретровирусной терапии, или если Вы столкнулись с проблемами в выдаче лекарств из-за COVID-19, пожалуйста, свяжитесь с ROBERT, robert.hejzak@aids-pomoc.cz, 00420 724 032 678. Мы поможем вам найти решение.

obrazek PrEPPoint
Obrázek č. 138

Kdy a kde testujeme

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


Podpořte nás!

 

Objednání besedy


Obrázek č. 160
Obrázek č. 145
Obrázek č. 142
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 154
Obrázek č. 55


abbvie

Obrázek č. 132
Gilead


Obrázek č. 56

financuje vysílání webinářů a vývoj systému PIST

Obrázek č. 57

akreditovaný dobrovolnický program

alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126

nám přispěli novým stanem

Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.