On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

množství viru 7. 1. 2016

Uživatel: Niki, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, zatím jsem ve většině diskuzi četla, že k nákaze HIV preejakulatem není doložen žádný případ a ze k nakaze vagin. stykem dochází při styku přímo se spermatem. I když je samozřejme dokazane, že preejakulat vir HIV obsahuje. Moje otázka zni, že když je člověk nemocný třeba rok, tak jak velký rozdíl je v poctu virových částic mezi preejakulatem, spermatem a posevnim sekretem. A kolik je třeba k nákaze? Je to ciste statistika, kterou jsem nenasla. Děkuji moc za odpověď.

chráněný pohlavní styk 7. 1. 2016

Uživatel: jana, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

dobrý den cca před čtrnácti dny jsem měla chráněný pohlavní styk,jenže jsem z toho tak vynervovaná,jestli jsem se nemohla nakazit, už čtyři dni mám na jazyku bělaví povlak,může to být z těch nervů,nemohla jsem ani jíst ani spát,nebo je to projev nákazy? děkuji

Primoinfekce 7. 1. 2016

Uživatel: Jirka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, je to asi hloupy dotaz, ale muze clovek nakazeny prodelat treba dvakrat tu primoinfekci??? Jako, ze by se nakazil dvakrat v ruznem casovem obdobi?? Nebo uz podruhe by dostal jenom dalsi davku?? Dekuji za odpoved.

Jen informace 7. 1. 2016

Uživatel: Linda, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den....chci se jen informovat.....jsem ve 30 tydnu tehotenstvi.... ve 12 tydnu mi delaly testy na Hiv, Syfilis a Hepatitidu B....vse bylo negativni...jen se chci zeptat... ted v 28 tydnu mi delaly odbery znovu, ale nezapsaly mi do karticky Hiv...jinak oboji ano....chci se jen informovat...jestli je Hiv soucasti tohoto odberu....dekuji...

Poslední otázka k panu Procházkovi 7. 1. 2016

Uživatel: Xx Jirka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Pane doktore ptal sem se na to,protože zhruba před půl rokem jsem se dostal do situace kdy jsem měl na prstu malou ranečku, která lehce krvácela, abych to přiblížil bylo to povrchové zranění(asi sem při sportu drobně zavadil o nějakou ostrou hranu),které nebylo vubec hluboké a krev do minuty ustala(snad kapka,dvě krve). A hraji rugby kde se občas někomu přivodí krvavé zranění. A já sem celkem paranoidní ale když sem ranku ošetřil vodou a omyl krev pokračoval sem dál ve hře a zhruba po 5 minutách sem si všiml že na rance je opět kapka krve. Ta kapka byla na povrchu ranečky a tvořila kopuli jako když je např kapka rosy na listu. A napadlo mě kdyby ta kapka byla cizí a infik. jestli bych se nakazil? Samozřejmě sem kapku ihned omyl vodou takže nebyla do ranečky nijak vetřena. Takže by mě zajimalo zda-li se mám z takové situace nějak strachovat pokud by kapka nebyla moje krev.Velmi Vám děkuji za Váš vážený čas a Vaši odpověď.

testy 7. 1. 2016


Dobry den, tak jestli jsem cetl dobre prispevky starsi. Tak testy po 3 mesicich nemuze ovlivnit jiz nic. Myslim ti leky ATB, kortikoidy a ani neleceny syfilis? Je to tak? Moc dekuji za odpoved.

Způsob nákazy 7. 1. 2016

Uživatel: Jana, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Asi před 4 měsíci jsem měla nechránění pohlavní styk bez vniku ejakulátu. Nyní mám asi zánět močových cest, kašel, teploty 37 - 38, bílý povlak na jazyku a bouli v puse. Může se jednat o projevy HIV? Děkuji za odpověď. Jana

Životnost 6. 1. 2016

Uživatel: natalie, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den chtela bych se zeptat jak dlouho se da zit s hiv pokud clovek pravidelne navstevuje lekare a bere spravne leky dodrzuje to co ma dodrzovat atd. Dekuji za odpoved.

Oral 6. 1. 2016

Uživatel: Max, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den , chci se zeptat zda je tu možné riziko nákazy kdyz jsem mel nechráněný orální sex jako pasivní jedinec s vyvrcholením do úst partnera . Bylo to před 4 týdny a dneska u mne propukly horečky nejdriv 37,5 a ted mam 39,2. Mam jenom teplotu dalsi priznaky jsem nespozoroval. Tak mam trochu obavy. Diky ta odp

Ujištění 6. 1. 2016

Uživatel: Šimon, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den....mel jsem nechraneny styk....po 79 dnech jsem sel na testy...byly negativni....nebraml jsem zadny kortykoidy ani antibiotika...muzu brat test za 100% spolehlivy???dekuji

Je to mozne? 6. 1. 2016

Uživatel: Leos, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den zajimalo by me jak je to u prenosu/nakazy pres penis. Da se vir prenest do tela pres zalud ,ktery je neporuseny nebo tam musi byt nejake zraneni? Protoze sem se docetl ze sliznice na zaludu plni ochranu stejne nako kuze. Dekuji za odpoved

Ujištění 6. 1. 2016

Uživatel: Šimon, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den....mel jsem nechraneny styk....po 79 dnech jsem sel na testy...byly negativni....nebraml jsem zadny kortykoidy ani antibiotika...muzu brat test za 100% spolehlivy???dekujii

Dodatek k panu Prochazkovi kapka krve 6. 1. 2016

Uživatel: Xx, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

A jak je tomu pane doktore napriklad u kapky(velikost bezne kapce z kapatek), ktera se dostane NA nejakou cerstvou povrchovou ranku a nevmasiruje se da se takhle nakazit? Dekuji za Vasi odpoved

Smazáno 6. 1. 2016


Dobrý den, mohl bych se informovat proč byl můj dotaz smazán??? Den čekám na odpověď a pak dotaz vymažete? Moc děkuji za informaci a přeji pěkný zbytek dne.

Přenos HIV na prstech 6. 1. 2016

Uživatel: Martin, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat, zda je nějaké riziko přenosu HIV na prstech zaschlým poševním sekretem. Provozovali jsme s kamarádkou chráněný sex s kondomem, ale ještě před tím jsem jí masturboval. Po chvíli jsem si nasadil kondom. Je možné, že by mohlo dojít k přenosu infekce z prstů na penis při nasazování kondomu ? Děkuji

Falešná pozitivita 6. 1. 2016

Uživatel: Boreliak, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den, Již druhý odběr krve poukazuje na to, že bych mohl mít boreliozu (vyšel pozitivně) Jenže já neměl klíště, ani mě nenapadá jiný způsob, jak bych se nakazil. Mohlo by se jednat o falešnou pozitivitu způsobenou virem hiv? Děkuji

jeste doplneni 6. 1. 2016

Uživatel: Franta, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

a jeste jsem zapomel, ze se v noci hodne potim s pocitem horecky, ale zadnou nenamerim a pres den zas zimnici, ale taky bez horecky. Dekuji za radu a odpoved pane doktore.

Obtize 6. 1. 2016

Uživatel: Franta, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobry den, muze clovek 2 mesice od nakazeni mit uz nejake zdravotni zhorsene komplikace ci obtize?? Neco jako neustalou virozu ci nachlazeni z duvodu snizene imunity????? Dekuji zavodpoved pane doktore Prochazko.

Jistota 5. 1. 2016

Uživatel: Milan, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, na jedne americke strance jsem narazil na fakt, ze k falesne negativnimu vysledku muze dojit i v jinych pripadech a ze tedy ani vysledek testu po 3 mesisch není uplne jisty ani u zdravého cloveka. Chtel bych se zeptat co je na tom pravdy. Dekuji

subtyp hiv 5. 1. 2016

Uživatel: Michal, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den chtěl bych se zeptat pana doktora na jednu věc..američtí doktoři uvádí že pokudby byl vytvořenej nějakž podtyp nebo subtyp či nějaký druh hiv viru, který je rokombinovaný..tak že by se když už, tak vytvořil někde v Africe v tropické části a že by dnešní citlivé laboratorní testy daly pozitivní a nebo maximálně neurčitý výsledek. Souhlasíte s tím pane doktore?

test 5. 1. 2016

Uživatel: Jan, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, vím, že zde byl již možná tento dotaz položen, ale proběhl u mě rizikový styk s ženou. Po 4 měsících a 3 týdnech jsem byl na testech, které vyšli negativně. Bohužel mám pořád strach a čtu různé články a už nevím co dál. Mohli by jste mi tedy prosím sdělit po jaké době si můžu být jist svým negativním výsledkem a tím, že neohrozím nikoho dalšího? Děkuji

Lymfaticke uzliny 5. 1. 2016

Uživatel: Anm, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Môžu byť čisto len zvacsene lymfaticke uzliny (nie vyrazne skor male, ale hmatatelne), ako priznak primoinfekcie presne v 6. týždni od možného rizika? Teplota maximálne 37 - aj to meraná v ústach, takže fyziologická.

Nákaza 5. 1. 2016

Uživatel: Sabina, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Někdo tady psal že se 2 negativní lidé nemůžou nakazit,ale když měli třeba chráněný anální styk jde se nakazit? ale kdyby třeba prasknul kondom tak jsou v pořádku? Díky moc za odpověď

Test 5. 1. 2016

Uživatel: Jakub, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, chci se zeptat, kdyz test 2 mesice vyjde negativne, tak jestli po 3 muze byt jeste pozitivni. Bez brani leku ( ovlivnujici tvorbu protilatek). Je to prece rozdil 30 dnu a protilatky se tvori 21 az 90 dnu???. To uz nevadi, protoze po tech 60 dnech je jich uz tolik,ze se pred testem tak receno neschovaji.

Pasivní orální sex 5. 1. 2016

Uživatel: karel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, mám obrovský strach. Před měsícem jsem měl nechráněný orální sex se ženou. Byl jsem uspokojován. Celý ti trvalo asi 3 minuty, přitom ke styku mohlo dojít asi tak max. 3x a to na doby asi 1 minuty. Zbytek byla spíš masturbace... Jak velké je riziko přenosu HIV v případě, že žena by byla HIV pozitivní? Zatím jsem nepozoroval žádné možné příznaky. Prosím o odpověď, z depresí jsem si stihnul už uhnat i kopřivku. Děkuji.

kde se testovat 5. 1. 2016

Uživatel: sarka, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den. Zajímá mě, kde se mohu anonymně testovat. Jsem z Opavy, tak bych uvítala Opavu. Děkuji

Pro pana doktora Procházku 5. 1. 2016

Uživatel: anonym, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, pane doktore. Ráda bych se zeptala na Váš názor na vývoj léčby v dohledné době. Vzpomínám si, že ještě několik let nazpět se v různých materiálech objevovaly informace o tom, že po propuknutí AIDS člověku zbývá asi deset let života a všichni brali tuto nemoc jako velmi nebezpečnou a smrtelnou, nyní si podle mého názoru příliš mnoho lidí s možnou nákazou hlavu neláme. Nyní se říká, že v případě včasné diagnózy a dodržování léčby se člověk dožívá běžného věku a nemusí ani zemřít na následky viru HIV nebo AIDS. Jaký je Váš odhad odborníka na budoucí vývoj? Bude diagnóza HIV+ na stejné úrovni jako cukrovka apod., kdy člověk bude muset dodržovat léčbu, ale ve výsledku nebude jeho život nemocí tolik ovlivněn? Myslíte si, že někdy bude objeven lék? Děkuji za Vaši odpověď.

Anální sex 5. 1. 2016

Uživatel: Karel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den je možné aby mě někdo análně uspokojoval ve spánku a tak mě nakazil. Ale myslím že to bych asi procitnul co myslíte ???

Riziko přenosu při použití kondomu 5. 1. 2016

Uživatel: David, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, měl jsem sex s dívkou, u které je jistá šance, že je hiv pozitivní. Sex proběhl pouze s kondomem, jiná forma sexu neproběhla. Je možné se nakazit nebo kondom skutečně brání přenosu spolehlivě? Má význam se nechat testovat? Děkuji Vám za odpověď. David.

Neobvyklý způsob přenosu 4. 1. 2016

Uživatel: Anna, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, na internátu jsem měla občas žiletku na holení, kterou jsem několikrát za sebou použila. Z hygienických důvodu jsem tuto věc s nikým nesdílela a snažila jsem se ji mít schovanou ve skříňce nebo v tašce, aby nebyla na dosah cizím rukou. Zpětně mě napadají pochybnosti, zda mi někdo bez mého vědomí nevnikl do osobních věcí a žiletku nepoužil, neporanil se a následně zase nevrátil zpět a já aniž bych něco tušila nebo si něčeho všimla, se poté při holení poranila taky. Nikdy jsem neměla na nikoho podezření a v dané situaci mě ani nenapadlo takhle uvažovat. Chtěla bych se zeptat, kolik minut vydrží vir HIV na vzduchu nebo když přijde do kontaktu s vodou či sprchovym gelem a zda jsou mé obavy opodstatněné nebo zbytečné. Děkuji za odpověď. Nevím, zda mé obavy nejsou příliš úzkostné, protože vědomě jsem s nikým ze spolubydlících nesdílela předměty, skrze které by mohlo dojít k nákaze.

spolehlivost 4. 1. 2016

Uživatel: Daniel, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den. Předně mi to nedá a chtěl bych apelovat na všechny tazatele, nechť se podívají do historie poradny, nebo třeba na internet, kde je jasně uvedeno, že přenos viru byl za posledních cca. 20 let zaznamenán jen a pouze nechráněným análním, nebo vaginálním pohlavním stykem, nebo, v minimální míře, sdílením injekčních stříkaček. Podáním ruky, masturbací, orálním stykem, sdílením žiletek či kartáčků, dotykem kliky na toaletě a podobně se vir nepřenáší, resp. nebyl jeho přenos prokazatelně zaznamenán a proto prosím, abyste tytéž nesmyslné dotazy stále dokola nepokládali. Lékařům i ostatním osobám odpovídajícím na dotazy bych chtěl za všechny dotazující poděkovat za jejich záslužnou práci. Abych však nesklouzl do diskuzního fóra a dodržel pravidla poradny, chtěl bych poprosit i já o odpověď na následující dotaz. Jednoznačně vycházíte u odpovědí na délku diagnostického okna z doporučení WHO, kde je tvrzeno, že je možno vir zachytit za 3 měsíce. Ostatně stejně postupují také poradci v jiných zemích. Jakkoli jsem na internetu našel pouze dva možné způsoby přenosu, tak jsem také našel zprávy týkající se toho, že vir byl zachycen i po delší době od potenciálního rizika, než jsou proklamované tři měsíce a pravděpodobnost falešně negativních testů, např. z důvodu rozličných kmenů či typů viru, z důvodu autoimunitního onemocnění, nasazení PEP apod. Přes dnešní kvalitu testovacích prostředků, je dle mého názoru, mnohem vyšší pravděpodobnost falešně negativního výsledku po 3 měsících od rizika, než například pád letadla na člověka procházejícího se po ulici, jak mnohdy uvádíte. Chápu, že se snažíte dotazující lidi zde co nejvíce uklidnit, jelikož jsou tito , mnohdy zcela iracionálně, vystrašeni(jelikož např. neměli žádné riziko), avšak je také pravdou, že nakažený člověk, který má falešně negativní test po třech měsících nejen, že značně ohrozí svou vlastní možnost léčby, ale je také rizikem nákazy pro další lidi. Proto jsem chtěl poprosit o odpověď na dotaz, jelikož Vás považuji za jednu z nejlepších poraden které jsem na internetových portálech našel, zda by nebylo lépe vycházet z praxe a sdělit tazatelům jako spolehlivou raději dobu, která není stanovena WHO, ale dobu, kdy byl v reálném životě, při současné kvalitě testů, zaznamenán nejpozdější výskyt tvorby HIV protilátek u konkrétního člověka a to bez ohledu na míru rizika a situace, které mohou protilátkovou tvorbu opozdit. Teprve po této době bych viděl test jako skutečně spolehlivý. Děkuji za odpověď.

Nákaza 4. 1. 2016

Uživatel: Vanessa, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Když jsou oba dva negativní je možno se nakazit hiv? měla jsem jen jednoho partnera a ten taky nikoho neměl přede mnou.Tak se ptám! Děkuju

Toaleta 4. 1. 2016

Uživatel: Josef, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den mohl bych se nakazit kdybych se na toaletě utřel toaletním papírem na kterém by zbylo nějakým způsobem sperma. Vím že danou toaletu 45 minut přede mnou nikdo nenavštívil

Test 4. 1. 2016

Uživatel: Martina, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Je test po 8 tydnech ( 56dni) uz spolehlivy a pripadna nakaza uz by byla prokazana???

Nakaza 4. 1. 2016

Uživatel: Jirka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den lze se nakazit z kapky krve? Velikostne prirovnatelne napr kapce co vyjde z kapek do oci nebo ostatnich pripravku co se kapou. Nebo je k nakaze zapotrebi vetsi mnozstvi krve ?Dekuji

pohlavni nemoci + hiv přenos 02 4. 1. 2016

Uživatel: michal, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Prosím o odpověď pana doktora Procházku: Pane doktore, dovolte mi abych to shrnul, jestli jsem vaši odpověď správně pochopil. Mé riziko spočívalo ve vzájemné masturbaci s mužem, kde se jeho preejakulát dostal na můj žalud a okolí močové trubice, kde byl masírován. K ničemu jinému nedošlo. Byl jsem od tohoto rizika 20tý den na duálních testech, byly negativní. Po té jsem byl na tom samém testu znovu v 51 dnech, dopadly negativně. Pak jsem byl 61 dní od rizika na testu hiv znovu, díkybohu už vím výsledek, byl negativní. Stejně tak syfilis byl 61 dní od rizika negativní. Kortikoidy ani antibiotika jsem za celou dobu nebral. Chlamydie a Kapavka negativní. Akorát jsem v době posledních odběrů na hiv i syfilis (61 dní) prodělávál virózu, kde jsem za celou dobu léčby jen cucal Strepsils, bral Immodium/Černé uhlí na žaludek a asi 2x Paralen. Volal jsem na linku 80014444 a paní mi řekla, že viróza ani uvedené léky, tvorbu protilátek u Syfilis ani HIV nemohly ohrozit. A ptám se tedy vás, mohla by tedy hepatitida B při tomto výše zmíněném riziku ovlivnit výsledky testu v těch 61 dnech? Prosím pročtěte si podrobně mnou napsané dotazy a fakta o testech, mám manželku a malé kojené dítě, psychicky jsem se z celé situace zhroutil, že bych je mohl nějak ohrozit. Beru po celou dobu prášky na nervy. A teď mám obrovskou radost z toho, že testy na syfilis i hiv dopadly v 61 dnech negativně. Mohlo něco z výš uvedených věcí ty testy ovlivnit, že by byly falešně negativní i v 61 dnech? Nezlobte se prosím, že na Vás naléhám, ale potřebuji znát názor od profesionála, jakým ve svém oboru jste. Onlouvám se. Moc děkuji za předešlou odpověď.

Pro pana doktora Prochazku doplneni 4. 1. 2016

Uživatel: Milan, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Takze pri chripce treba muze byt tvorba protilatek opozdena a nemusi se projevit v tom 60 dnu???

syfilis- hiv 4. 1. 2016

Uživatel: vlada, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, po roce a půl po náhodné známosti jsem byl testován na HIV, výsledek byl negativní. Může být tento výsledek ovlivněn tím, že bych měl neléčený syfilis? Děkuji za odpověď

pohlavní nemoci + přenos hiv 4. 1. 2016

Uživatel: michal, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den pane doktore, byl jsem na testech pohlavně přenosných chorob - chlamydie a kapavky po 14ti dnech od rizika. Výsledky byly negativní. Rizikem byla vzájemná masturbace s cizím mužem, kde se pravděpodobně dostal jeho preejakulát na můj žalud. Ten muž mi žalud a okolí močové trubice občas masíroval. Také jsem byl na duálních na testech hiv 51 dní od rizika. Test vyšel negativně. Jelikož jsem se bál, jestli náhodou případná syfilis nemohla ovlivnit výsledek testu, zašel jsem si na test, tentokrát již v doporučené době spolehlivosti, 61 dní od rizika. Výsledek syfilis, který jsem věděl do půl hodiny, byl negativní. Pro výsledek hiv si jdu dnes. Z celého srdce doufám, že bude v pořádku. Pane doktore, dá se při vzájemné masturbaci chytit také žloutenka typu B, která by mohla případně výsledky ovlivnit? Volal jsme na dermatovenereologii, sestřička mi řekla, že hepatitida a žloutenka B se dají chytit pouze krví. Když jsme se pak díval ještě na net, na popis přenosu na stránkách jiné venerologie, tak tma psali, že žloutenka B je obsažena ve všech tělních tekutinách - krvi, spermatu a poševním sekretu. Co si o tom prosím celém myslíte? Moc prosím o odpověď pana doktora Procházku. Děkuji moc a všem do Domu světla přeji krásný, zdravý a úspěšný nový rok.

Nakazenie preejakulatom 4. 1. 2016

Uživatel: Ján, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den , pred 3 mesiacmi som mal nechraneny sex bol to len oralny sex a neurobil sa do mna. Teraz po 3 mesiacoch sa mi zvacsila uzlina na krku. Je mozne ze som sa nakazil preejakulatom?

Aktuální počet dotazů v databázi: 11294

Obrázek č. 138

Kdy a kde testujeme

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


Podpořte nás!

 

Objednání besedy


Obrázek č. 153
Obrázek č. 145
Obrázek č. 142
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 154
Obrázek č. 55


abbvie

Obrázek č. 132
Gilead


Obrázek č. 56

financuje vysílání webinářů a vývoj systému PIST

Obrázek č. 57

akreditovaný dobrovolnický program

alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126

nám přispěli novým stanem

Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.