On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

Masáž prostaty a penisu, chráněný orální styk 3. 2. 2016

Uživatel: Roman, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den nemusím se obávat nakazi při masáži penisu a prostaty kdy je při ni použita rukavice? Vzdy kontrolují její ruce jestli nemá nějakou ranku. A pokud je při orálním sexu použít kondom je to také bezpeznost? Žena byla vzdy oblečena. Předem děkuji Roman

Vězení a HIV 3. 2. 2016

Uživatel: Marek, Téma: Poradna pro silové a záchranné složky státu

Chci se zeptat, je možné, kdybych měl podezření že bych se ve věznici nakazil HIV, že bych si mohl udělat testy na HIV? Slyšel sem jak to tam chodí a kdyby se náhodou běco stalo jestli je možnost se jako vězeň nejak otestovat. Děkuji

Bile krvinky 3. 2. 2016

Uživatel: Mirka, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den obvodni doktorka me poslala na krevni testy kvuli tomu ze sem casto unavena. Budou mi tam pry i testovat neco ohledne bilych krvinek. Da se podle tohoto testu zjistit zda mam nebo nemam HIV ? Nebo se HIV da zjistit jen podle specialnich testů na HIV. Take mam dotaz kdyz nejsem jeste plnoleta muze muj me muj rodič dat na testy HIV nebo s tim musim souhlasit i já a bez meho soulasu se to nedozvi? Dekuji

16 let 3. 2. 2016

Uživatel: Pavel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den chci se zeptat kdybych se v 16 letech nakazil HIV a lecil bych to jak dlouho bych zil? Jinak jsem uplne zdravy doufam ze HIV nemam ale kdyby nahodou.

píchnutí o jehlu 3. 2. 2016

Uživatel: Lucka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, myslíte si, že bych poznala, kdybych šlápla na růžovou jehlu a ona mě píchla? Nejsem si vědoma, ale pořád to v hlavě mám. Děkuji

vysledek testu po více jak 3 měsících od rizika + kortikoidy 3. 2. 2016

Uživatel: jan, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, jaka je pravdepodobnost ,ze by me vysel falesne negativni vysledek13 tyden po riziku(kdyz byli i priznaky 4 tyden), kdyz uzivam dlouhodobe prednison 5mg? Mam docela obavy. Dekuji za odpoved

Dotaz na gaye 3. 2. 2016

Uživatel: Martin, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Takže virem hiv se nemůžou nakazit gayové které ho nemají že? myslím i bez kondomu.

Krev od hiv+ 2. 2. 2016

Uživatel: Pajulka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat kdyby človek vypil třeba sklenku krve od hiv+ zdali se také nakazí hiv. Zajímá mě to, protože znám lidi co trpí touto úchylkou a pijí krev. Dekuji za odpoved.

Vyrážka 2. 2. 2016

Uživatel: Jiří, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den může být příznakem vyrážka myslím pouze vyrážka bez teplot a jiných příznaků ??? A když fleky jsou pouze na některých částech těla (okolí břicha). Četl jsem že vyrážka po několika hodinách odezní

Dotaz na gaye 2. 2. 2016

Uživatel: Martin, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Děkuji za odpověď, takže se nemohou nakazit i bez kondomu když ho nepoužijí? Přeji vám krásný zbytek večera.

Spolehlivost testů při užívání antibiotik a kortikoidů 2. 2. 2016

Uživatel: XY, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je testování na HIV 3 měsíce po krevní transfuzi spolehlivé i přes to, že jsem během této doby užívala kortikoidy (nosní sprej) a antibiotika na zánět močového měchýře. Děkuji za odpověď.

Dotaz na gaye 2. 2. 2016

Uživatel: Martin, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Myslíte že když gayové nejsou hiv+ tak se můžou nakazit virem hiv? Podrobněji jsou dva gayové a nemají hiv+ a mají spolu pohlavní styk můžou se nakazit virem HIV i bez kondomu?

Lze se nakazit manipulací se stříkačkou? 2. 2. 2016

Uživatel: Andy, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, asi před měsícem jsem se dostal do fyzického kontaktu s použitou stříkačkou, bez jehly. Tento kontakt spočíval v ruční manipulaci se stříkačkou, možná i ústní (přes neumyté prsty). Nyní (tedy asi po čtyřech týdnech) mám již dva dny vysoké teploty, bolest v krku, únavu... Je možné, že jsem se nakazil? Děkuji za odpověď.

jehla 2. 2. 2016

Uživatel: Lenka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, šla jsem po městě a na zemi jsem viděla růžovou jehlu. Bohužel jsem tudy šla i před hodinou. Nevím zda jsem se píchla. Nic jsem v botě necítila. Byla by možná nákaza? Děkuji

hiv a koinfekce nelecenou infekcni mononukleozou 2. 2. 2016

Uživatel: pavel, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, pokud by mel clovek infekcni mononukleozu a nevedel o tom {tudiz by se s ni nelecil}, a mel ve 3 mesicich {91 dni} negativni vysledek hiv testu, lze tento vysledek povazovat za dostatecne validni? Nebo mohlo dojit k pozdrzeni ci nerozeznani hiv protilatek? Test byl krevni na antigen a na hiv 1+2. Dekuji.

teplota 2. 2. 2016

Uživatel: lucie, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, 4.1. jsem měla nechráněný pohlavní styk. Minulý týden mě začal obtěžovat suchý kašel a mírně zvýšená teplota, nachlazení postupně slehlo a nyní mám běžný kašel, ale teplota se mi včera opět zvýšila. Od té doby cítím horkost, i po ránu, mám zvětšenou jednu uzlinu na krku, není bolestivá, jen si ji dokážu nahmatat. Uzliny na tříslech si dokážu nahmatat, ale nevím, zda jsou zvětšené, nikdy předtím jsem to nezkoušela. Další uzliny po těle nepoznám, nebo mi zvětšené nepřijdou. Noční pocení se nekonalo. Trpím nechutenstvím, ale to je možná ze stresu. Myslíte, že to jsou příznaky primoinfekce? Děkuji za odpověď

spolehlivost 2. 2. 2016

Uživatel: Michal, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, po 91 dnech {vcetne dne rizika} jsem byl na testech hiv a syfilis, dualni testy - tedy antigen p24 a hiv 1,2. Testy dopadly dikybohu negativne. Kortikoidy ani antibiotika jsem behem tech 3 mesicu neuzival. Testy na hepatitidy jsem mel v 71 dnech negativni. Je tech 71 dni na hepatitidy dostacujici, nebo bych mel test ted po 3 mesicich zopakovat? Slysel jsem, ze hepatitida C ma inkubacni dobu az pul roku. Pane doktore, pokud bych mel pripadne nekterou z hepatitid, je mozne, ze by ten hiv vysledek v tech 3 mesicich, co jsem mel negativni, nejakym zpusobem ovlivnila? Dekuji za odpoved.

těhotenství s HIV+ mužem 1. 2. 2016

Uživatel: saša, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, zda je možné, aby HIV pozitivní muž měl pohlavní styk se ženou, tato by s tímto HIV+ mužem otěhotněla, avšak zůstala by HIV negativní? Děkuji.

Lek 1. 2. 2016

Uživatel: Marek, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, ma tento lek Isoprinosine vliv na tvorbu protilatek? Mohl by je nejak zpomalit ci oddalit, kdyz je to virostatikum??? Stacil by pak test po 2 mesicich a nebo pri brani tohoto leku az po 3 mesicich.

Mononukleoza (EBV) a HIV, moznost falesne pozitivnich testu 1. 2. 2016


Vážený pane doktore, předem se omlouvám, zda jste již na podobný dotaz odpovídal, ale nepodařilo se mi odpověď dohledat. Pokud má člověk infekční mononukleózu a jde na test HIV, je možné že bude test falešně pozitivní? A platí to i obráceně pro testy na EBV v případě HIV pozitivity? Jak poté probíhá konfirmace výsledku, je třeba přijít na další odběr krve, nebo stačí jeden vzorek? Mnohokrát děkuji za Váš čas.

test na HIV po roce od rizika 1. 2. 2016

Uživatel: pepina, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den .Měla jsem nechráněný sex asi před rokem a nyní mě tlačilo svědomí a měla jsem blok a sexu jsem se vyhýbala a šla jsem na testy ,vyšly negativně .Ikdyž jsem šla na testy až po takové době a jsem negativní můžu být klidná ,že jsem zdravá ?Děkuji .

za jak dlouho virus hyne 1. 2. 2016

Uživatel: Katka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, na internetu jsem četla, že virus hyne do pěti minut ale někde píšou i do několika hodin,Mohu se zeptat, jaká je tedy pravda? Děkuji

co mam delat 1. 2. 2016

Uživatel: Jirka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den mam takovy dotaz byl jsem v gay clubu v takových tech tmavých chodbách a probihalo tam osahavani párkrát sem sahl na stopořeny necí penis . pak me jeden muž stahl kalhoty a dotkl se me svím stopořeným penisem na holý zadek nevím jestli jsem tam nemel nejake stržene akne které by krvácelo mam se obávat hiv? udelal jsem něco špatného byl jsem po prár pivech a strasne se bojim

Pro pana doktora 1. 2. 2016

Uživatel: Eva, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den mám dotaz pro pana doktora nebo kdyby jste to sním mohli prokonzultovat. Muj dotaz smeruje k prenosu krevni cestou. Cetla sem ze pri drobnych poranenich je prenos nepravdepodobny. A chtela bych se zeptat kdyby si na lehce krvacejici mini ranecku (povrchovou) dostala kapka krve,spermatu zda se clovek nakazi? Vsude sem cetla ze v takove situaci je bud zapotrebi vetsi mnozstvi tekutiny nebo otevrena rana do ktere by se ta krev vtirala. Chci se zeptat jestli to tedy takto je? Dekuju

Protilatky 1. 2. 2016

Uživatel: Evzen, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, podle doktoru mam problem s tvorbou protilatek na bezne nemoce, tak pry asi mam pripadne i na hiv . Co se s tim da delat??

Prosba dodatek 31. 1. 2016

Uživatel: Honza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Jen ještě něco při masáži a při ruční masazi ( honeni) by k přenosu došlo pouze krvi a tu bych musel určíte vidět. Myslím si to spravne? Děkuji Honza

Prosba 31. 1. 2016

Uživatel: Honza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den koncem listopadu jsem byl na testech a byl negativni. Cca 3 roky chodim na tantrickou masaz k jedné terapeutce. Při masáži je dodržována hygiena. Jinak mám kamarádku s kterou se znám 8 let. Prarkrat mi udělala ruční masáž a oral vzdy s ochranou. Je opatrna má totiž deti. Jen od te doby co jsem byl na testech jsem trochu ve strachu z nakazeni. Testy proběhly 86 dni od rizika jednalo se o napadeni od prostitutky. Jen mi prosim potvrďte, že se nemohu těmito způsoby nakazit. Předem děkuji Honza

Prenos 31. 1. 2016

Uživatel: Linda, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Pred 3 lety jsem mela nechraneny styk.Cca 1,5 mesice pote jsem si udelala doma test-negativni. Priblizne ve stejnou dobu jsem navazala novy vztah,ktery trva dodnes,tj. 3 roky.Partner byl na testech jednou nazacatku naseho vztahu a jednou ted,vse negativni.Myslite,ze kdybych se pred temi tremi lety nakazila,ze by se to v jeho testech ted promitlo?

opakované příznaky 31. 1. 2016

Uživatel: Lukáš, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Opakují se příznaky primoinfekce při každém vniknutí viru do těla nebo proběhnou jen jednou při první infekci? Děkuji.

Domácí testy HIV 31. 1. 2016

Uživatel: Jiří M., Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Vážený pane doktore, zajímal by mě váš názor na domácí testování HIV protilátek, které se v poslední době těší rostoucí popularitě. Pracuji v soukromé velké zdravotnické laboratoři, kde jsme rovněž poměrně dlouhou dobu poskytovali tzv. anonymní testování, až do osudného prvního pozitivního nálezu, kdy jsme měli velkou práci přimět následně žadatele k odkrytí identity a přesvědčili ho také k přechodu do spádového HIV centra (následně tel. ověřováno). Po této příhodě jsme veškeré tzv. anonymní testy striktně odbourali. Jedná se o obecný problém maximalizace vstřícnosti k zákazníkům (v tomto případě mimo ZP; reálně jsou to marginální zisky). Testy pro domácí provedení, které jsem viděl, vypadají spolehlivě a pro zajímavost jsme jich několik otestovali. Relativně častý byl však výskyt pro laika vizuálně obtížněji hodnotitelných nálezů, které při neznalosti principu testu asi vedou k dalším pochybám a nervozitě. Děkuji vám za odpověď a přeji pracovní úspěchy.

Pro pana doktora Prochazku 31. 1. 2016

Uživatel: Martin, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobry den, byl jsem na vysetreni na imunologii a podle vysledku co jsem obdrzel mam pry imunitu ve velmi spatnem stavu ( dost necim oslabenou) a hlavne spatne i hodnoty, ktere ukazuji pry jak je organismus schopen odpovidat na ruzne infekce, viry , bakterie atd. A mimo jine mam i horsi odezvu organismu proti temto vnejisim podnetum ( slabou protilatkovou odpoved). Pan doktor si , ale nemysli, ze to mam od detstvi, ale ze se to u me postupne necim spustilo. A tak, kdyz jsem se mu zminil, ze jsem mel skoro pred 80 rizikovy styk a test na HIV mi vysel v teto dobe negativne, tak pry at se neraduji, protoze pry klidne ten vir muzu mit v tele a telo proste na nej nereaguje a nebo ne dostatecne rychle a tudiz mi doporucil navstivit specializovane pracoviste kde si mam nechat zkusit udelat test primo na zjisteni viru a nebo zkusit test na protilatky, ale az tak treba za pul roku a i tak bych pry mozna nemusel mit dostatek protilatek v krvi. A tak se vas chci zeptat jestli je toto vysetreni nejak nakladne jak casove ci financne a kde se da podstoupit a jak dlouho to trva nez jsou vysledky a jak jsou spolehlive??? Dekuji za odpoved pane doktore Prochazko.

příznaky 31. 1. 2016

Uživatel: Pavel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, jsem v 10. týdnu od rizikového chování (9 tyd. + 5 dní), nejčastější příznaky jako horečka, uzliny na více místech jsem neměl. Byl jsem nachlazen v 4 - 5 týdnu (škrábání v krku, rýma a teplota okolo 37). Jelikož nervozita strach a stres byla extrémní měl jsem pocit, že mě potkává vše (únava, rání průjem, opar, vše bez teplot). Po 9 týdnech jsem byl na testu, který vyšel negativně. Neužíval jsem antibiotika, jen kortikoid který je obsažen v mastičce na opary. Podle lékárny nedochází ke vstřebávávání tohot nejslabšího volně prodejného kortikoidu do krve, takže by neměl mít vliv na tvorbu protilátek. Na přelomu 9. - 10. týdne mi přišlo, že mám bílý povlak na jazyku (lehce odstranitelný) vyčistil jsem kartáčkem na zuby a byl pryč. Nyní ke konci 10 týdne mě bolí v podbřišku a u třísel (uzliny zvětšené nejsou a není ani teplota). Mysíte si že by to mohly být příznaky infekce a že by se mohli objevovat i v 10. týdnu? Test pod 3 měsích zopakuji, ale 9 týdnů by už mohlo něco napovědět nemyslíte? Děkuji moc za Váš názor, jsem z toho dost špatný.

Pravdepodobnost nakazy HIV 31. 1. 2016

Uživatel: Katka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, mela jsem pohlavni styk s osobou u ktere si nejsem jista zda ma nejakou pohlavni nemoc ci HIV. Celou dobu styku jsme pouzivali kondom, ale ke konci si ho na par minut sundal, po par zasunech se mi udelal na bricho. V pripade ze by byl hiv jaka je prosim pravdepodobnost nakazy? Dekuji

Jehla 31. 1. 2016

Uživatel: Daniel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli jsem se mohl nakazit: Jednou na oslavě jsem si sednul na koberec na kterém byly třísky a asi jsem se o jednu z těch třísek píchnul do zadku při sedaní. Když jsem se druhý den podíval na to místo tak bylo zarudlé. A napadlo mě jestli jsem se třeba nepíchnul o infekční jehlu. Vím že na tom místě jsem žádnou nenašel, ale člověk nikdy neví. Děkuji za odpověď

protilatky 31. 1. 2016

Uživatel: pavel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den pane doktore, ve všeobecných informacich se píše"Jednou vytvořené HIV protilátky nevymizí a lze je vždy testem odhalit. " Chci se zeptat zda je tomu tak i v pozdních fázích této nákazy a v případě, že tomu tak není zda můžete popsat, které příznaky k tomuto stádiu, kdy v těle již protilatky nejsou , neodmyslitelně patří. Zda lidé kteří neví, že prošli s touto nemocí takový kus cesty mají ještě šanci. Existuje možnost se k Vám objednat? Děkuji za odpověď , hezký den

test hiv 30. 1. 2016

Uživatel: jaroslava, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chtěla sem se zeptat když jsem byla po rizikovém styku 13. tyden na test HIV a výsledek byl negativní, jestli mužů být v klidu a nebo se musí podstoupit další test.dekuji

Problémy neurčité příčiny po riziku 30. 1. 2016

Uživatel: Marta, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, Od rizikového styku uběhly zhruba 3 týdny a mě už asi týden trápí bolesti břicha, kloubů a svalů a bolí me krk, ale ne že by škrábal, ale jen bolest. Bolesti přišly bez příčiny, tak je automaticky spojuji s rizikem hiv. Je to možné? Beru poměrně dost léků na ty různé problémy v těle i antibiotika, ale bolesti přetrvávají a klasickou krev jsem měla v pořádku, akorát mi našli zánět močových cest a bursitidu. Může to souviset s primoinfekci hiv, tyto neurčité bolesti? Předem děkuji za odpověď.

PEP 30. 1. 2016

Uživatel: Marek, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Hezký den, podle mě o využití těchto antiretrovirotik se u nás málo ví, těžko říct jak o tom informovat lidi a mezi lidmi je tento přípravek asi málo známý i kvůli jeho ceně. O tomto přípravku jsem se dozvěděl až po několika dnech od rizik. pohl. styku na Vašich stránkách a na hlavní stránce taky není přímé upozornění na tento potenciální lék v prvních hodinách od možné nákazy. Pak mě zaráží jeho cena, to není možné aby cena byla do 5000 kč? Na to, že v některých zemích je zdarma tak 20 tisíc u nás je šílená pálka, ta částka by mě seděla kdyby se příznaky u člověka projevili během prvních pár hodin a člověk mohl tak usoudit jestli tuto částku bude ochotný dát ale takto to uhradí asi jen 1 procento, jestli vůbec, z možných nakažených a HIV se bude u nás šířit víc. Chtěl bych se zeptat jestli PEP je zatížen patentem a někdo na tom jen rýžuje nebo jestli cena opravdu odpovídá nákladům na výrobu? Děkuji za případný komentář.

Svobodná volba zdravotnického zařízení 30. 1. 2016

Uživatel: Michal, Téma: Právní poradna v oblasti HIV a AIDS

Dobrý den, můžu si po zjištění nákazy syfilis (v ČR) sám vybrat svobodně zdravotnické zařízení na území států EU, kde podstoupím léčbu. Ve Vídni se léčbě syfilis i HIV věnuje ve své soukromé ordinaci pan Dr. Horst Schalk , který má k pacientům mimořádně příjemný vztah a léčí i zahraniční pacienty (www.schalkpichler.at). Děkuji za odpověď.

Doplňující dotaz ze dne 23.12.2015 30. 1. 2016

Uživatel: Pavel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den pane doktore, před dvěma lety se mi začali dělat ve vousech lysiny, tmavé vousy se postupně nahradili úplně bílými. Na jaře tohoto roku jsem začal mít stejný problém s vlasy, opět lisiny, tak jsem si zatím hlavu oholil a začal pomalu hledat možné příčiny. K těmto problémům se nyní přidal náhlý úbytek váhy . Byl jsem ve vašem zařízení na testech HIV, které jsou negativní. Měsíc po testu se přidal býlí povlak na jazyku, který mám cca měsíc. Chci se zeptat zda tyto všechny příznaky nemůžou být již fází aids a zda by se v tomto případě ještě zobrazily v testu protilátky. Velice děkuji za odpověď

Aktuální počet dotazů v databázi: 11638

Pomoc s léky pro pacienty

Pokud jste se ocitli v zahraničí v karanténě a/nebo se nemůžete dostat zpět do Česka a docházejí vám vaše antiretrovirové léky, kontaktuje prosím přes tento portál asociaci LIFE4ME.PLUS, která prostřednictvím národních pacientských organizací koordinuje po celém světe krizové dodávky HIV léčiv https://life4me.plus/en/.


If you find yourself in quarantine in the Czech Republic, cannot leave the country and are running out of antiretroviral therapy, or if you have problems receiving delivery of medication due to COVID-19, please contact ROBERT, robert.hejzak@aids-pomoc.cz, 00420 724 032 678. We will help you to find a solution.


Если Вы оказались в Чешской Республике в условиях карантина, и у Вас заканчивается запас антиретровирусной терапии, или если Вы столкнулись с проблемами в выдаче лекарств из-за COVID-19, пожалуйста, свяжитесь с ROBERT, robert.hejzak@aids-pomoc.cz, 00420 724 032 678. Мы поможем вам найти решение.

obrazek PrEPPoint
Obrázek č. 138

Kdy a kde testujeme

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


Podpořte nás!

 

Objednání besedy


Obrázek č. 160
Obrázek č. 145
Obrázek č. 142
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 154
Obrázek č. 55


abbvie

Obrázek č. 132
Gilead


Obrázek č. 56

financuje vysílání webinářů a vývoj systému PIST

Obrázek č. 57

akreditovaný dobrovolnický program

alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126

nám přispěli novým stanem

Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.