On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

Pritel 8. 3. 2020

Uživatel: Klara, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, mám už rok přítele. Oba dva jsme byli před začátkem vztahu na testech. Oba jsme vyšli negativní, testy byly po dost dlouhé době. Nechráněný vag. sex jsme měli několikrát. Zasla jsem si po nich na rozbor krve a i na test hiv- negativní. V poslední době jsme ale měli nechráněný anal. sex. Mám strach, ze se můj přítel někde nakazil “omylem”... Sex s někým jinym 100% neměl, to vím, ale občas je nevšímavý... pracuje s dřevem a má dost často ranky na rukou, kdyby se nějak dostal do kontaktu s cizi krvi nebo mu někdo prsknul do oči sliny s příměsi krve nebo kdy by se třeba na veřejných zachodech utrel do potrisneneho papíru.... on říká, ze jsem precitlivela, ale já z toho nemůžu spát... děkuji

léky a hiv 8. 3. 2020

Uživatel: Jana, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, za prvé bych se chtěla zeptat zda může lék Zoloft (sertralin,antidepresivum), očkování proti tetanu a antibiotika nějak ovlivnit tvorbu protilátek na HIV v době možné nákazy (budu HIV pozitivní ale test vyjde negativně i po 3 měsících od možné nákazy, protože Zoloft, očkování a antibiotika ovlivnily tvorbu protilátek testovaných na HIV). Za druhé bych se chtěla ještě zeptat zda může lék Quetiapin Mylan (quetiapinum, antipsychotikum) ovlivnit test na HIV pokud ho budu užívat v době, kdy půjdu na testy. Moc děkuji za odpověď.

Mozne poraneni se o pohozenou jehlu 8. 3. 2020

Uživatel: Lucie S., Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, vcera jsem byla na prochazce a byla jsem zamyslena a odbocila k chodnicku za jednim domem, kam nikdy nechodim. Ucitila jsem male zatlaceni v bote a v tu chvili jsem si vsimla casti pohozene (rozbite) injekcni strikacky (plastovy konec kterym se telutina vtlaci dovnitr). Na misto jsem se pak vratila, ale jehlu jsem nikde nevidela, nicmene pokud byla zlomena ci jinak oddelena od zbytku strikacky, byla by asi dost neviditelna. Jak dlouho tam mohla lezet nevim, na prochazce jsem byla kolem 4.hodiny odpoledne. Bylo to takova zasitejsi misto a moznost, ze byla strikacka a potazmo jehla od narkomana, tu je. Doma jsem si nohu zkontrolovala a v bote nic zapichleho nebylo a na noze zadny krvavy vpich take nebyl. Rikam si, ze pokud by doslo k poraneni pres botu, musela by jehla zustat v bote zabodnuta? Jak velke je riziko pripadne nakazy HIV ci zloutenkou bez zjevne krvaveho poraneni kuze? Treba jen lehke skrabuti bez krve. Nasla jsem tady, ze virus preziva 8 minut, ale jak je to v pripadne zimy a teploty cca 5 stupnu? To muze prezivat i dele? Zloutenka C pry prezije i 4 dny v chladnejsim prostredi? Jak je to s HIV? Dekuji za zodpovezeni dotazu a vycisleni miry rizika.

Seronegativní HIV 7. 3. 2020

Uživatel: David, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, Vyskytlo se někdy na území ČR HIV seronegativní onemocnění, kdy postižený při infekci nebyl schopen produkovat protilátky a byl stabilně seronegativní i při přítomnosti viru? Vím, že ve světě se obdobných případů zhruba 30 vyskytlo.. Další otázkou je, jsou VŠECHNY testy, které se v ČR dělají, řekněme v posledních dvou letech, 4. generace(tedy i s p24)? Mnohokrát děkuji za odpověd.

Přenos přes dotyk 7. 3. 2020

Uživatel: David, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chci se zeptat, když jsem přišel do kontaktu s člověkem který měl poranění na ruce a viditelně mu z toho tekla krev a dotkl se bankovek (kde viditelně byla krev) a já je pak ihned v zápěstí převzal. Ruce jsem si ihned potom umyl navíc jsem je i zkontroloval a nikde jsem neměl žádnou viditelnou ranku ani oděrku. Proto se chci zeptat jestli se dá takto nakazit???

potvrzeni pozitivity po prodelane primoinfekci 7. 3. 2020


Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda po prodelane primoinfekci je test na HIV prukazny na pozitivitu. Jinymi slovy, pokud mam za sebeou primoinfekci (a je ted dejme tomu 6 tydnu od rizikoveho styku), zda je test na HIV pak vzdy pozitivni. Ze se negativita da potvrdit az tri mesice po rizikovem chovani vim, ale ted mi jde spis o potvrzeni pozitivy. Dekuji za odpoved

příznaky HIV? 6. 3. 2020

Uživatel: Lojza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den..3 týdny po rizikovém chování (prasklý kondom, ale všiml jsem si určitě do 10s) přišlo něco jako střevní chřipka. Začalo to zimnicemi, horečkou 38, nevolnost, nechuť k jídlu, únava, občas bolest svalů, průjem. Po 3 dnech teplota už jen 37.2, ale jinak vše přetrvává. Mohlo by jít o příznaky HIV? Děkuji

Protilatky 6. 3. 2020

Uživatel: Igor, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Zdravím Vás. Už som sem položil nejaké otázky a za odpovede som Vám veľmi vďačný. Mám ale však ešte jednu otázku a to bude asi posledná. Môže existovať človek ktorý je a bol úplne zdravý ako ja a potom mal nechránený vaginálny stik a začali sa mu diať rôzne zdravotné problémy a test po 10tich mesiacoch by neodhalil jeho pozitivitu? Môže byť osoba teda človek ktoremu sa netvoria protilátky a ma HIV po takej dlhej dobe? Ďakujem za odpoved

Aids 6. 3. 2020

Uživatel: Silva, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Zdravim, prosim vas, kdyby byl clovek ve stadiu aids, ukazaly by to testy ikdyz by clovek bral antibiotika mesic pred testy? Nevymizely by protilatky ve stadiu aids?

Spolehlivost testu 6. 3. 2020

Uživatel: Alena, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, prosim vas, byla jsem na testech po 12letech od rizikoveho sexu na hiv a syfilis, vysli negativni, hraje tam roli, ze jsem pred testy spala s manzelem, je mi verny, ukazala by se.nakaza z doby pred 12lety?mam zdrav. Problemy dekuji

Cena rychlotestu 6. 3. 2020

Uživatel: Barus, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, chtela bych jit v pondeli na rychlotest. Stoji porad 300 Kč? Diky za odpoved

Dotaz ohledně přenosu. 6. 3. 2020

Uživatel: Kaja, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den,vím že na podobné dotazy jsou tu už odpovědi...Ale ráda bych věděla,jestli je opravdu zbytečné chodit na testy když veškerý kontakt byl jen mazlení osahavani a líbání...Hlavně to libani mám na jednom zubu odhaleny krcek (občas krvacejici dásně)Ale ne stále...při libani sem si u partnera krve nevšimla ale ráda bych znala nazor ..mám malé dítě tak bych nerada ohrožovala ji..

Dotaz 5. 3. 2020

Uživatel: Lenka, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý večer, prosím Vás o radu . Ked som išla mestom , z kabelky mi vypadol balzam na pery a otvoril sa . Zodvihla som ho a max do 5 min som si natrela s ním pery . Teraz má napadlo či sa dá takto nakaziť ked som mala popraskané pery do krvi.Dakujem

Spolubydlící 5. 3. 2020

Uživatel: Anonym, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, muj spolubydlící se dozvěděl, ze je pozitivni, ale já s nim žil v době, kdy o tom nevěděl a měl zřejmě vysokou virovou nálož. je mozny přenos společnym bydlením napr. Kdybych si utrel cele tělo genitálie i anus do ručníků, do kterého by se třeba utrel i on, a na onom ručníků by zůstaly napr stopy jeho sperma-krve a já si toho nevšimnul. Nebo na záchodě kdybych se utrel toaletním papírem, který by byl třeba nějak potrisneny pravě spermatem nebo krvi a já si toho zase ve tmě nevšimnul. Nebo když bych si lehl do nenapustene vany a na vane by byly nejake jeho nezaschle tělní tekutiny. jednou jsem se pichnul o jeho nausnici, která ležela na umyvadle nevím jestli na ni nebyla krev. Nebo kdybych se třeba nezahojenou odreninou/riznuti nějak dotkl nějakého jeho sekretu/krve pravě v koupelně nebo tak....taky me parkar při mluvení poprskal a dopadlo mi to do oči i do pusy, kdyby mu napr krvacely dasne nebo měl popraskane rty.. děkuji za odpověď a omlouvám se jestli je hloupá. Jsem z toho celého vystresovany a sokovany a nechci kamarádovi pritezovat, má to teď těžké ...

Sliny na sliznici penisu 5. 3. 2020

Uživatel: Tazatel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, Predem bych Vam rad podekoval za trpelivost a ochotu. Neni k otazce. Pred par mesici jsem mel v pasivni roli oralni sex s kondomem. Nicmene jsem chtel prestat a tak jsem kondom sundal. Pani nadale muj penis masturbovala rukou. V jeden okamzik si ale plivla na ruku a pouzil to jako lubrikat. Tedy jeji sliny byly na mem penisu. V pripade ze jsem mel nejaky oderky a zahojeny ranky treba i zahojene z venku na predkozce je mozne se takto nakazit HIV..? Vim ze pisete ze se sliny virus neprenasi, nicneme ze ho obsahuje. Tak se chci zeptat co v pripade v masirovani slin do sliznice nebo do cerstve rany..? Stale se pomoci slin neprenasi..? Ani treba za predpokladu ze by dotycna osoba mela vysokou virovou naloz treba cerstve po infekci..? K nicemu jinemu nedoslo. Dekuji za trpelivost

Testy v laboratoři 5. 3. 2020

Uživatel: Kamila, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, před 6 dny jsme se nechali s přítelem testovat, odběr byl proveden u obvodního lékaře. Přítel již výsledky má, mě řekli v laboratoři, že výsledky z mého odběru nepřišly.. Je vždy pravidlem, že jsou testy opravdu pozitivní, když to v klasické laborce takto vyjde? Děkuji za odpověď

100% 5. 3. 2020

Uživatel: Bara, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den.Test negativni ze žily po 4,5M je to 100%?i pres kortikoidy .Děkuji Bára

Rychlotest po 8 týdnech 5. 3. 2020

Uživatel: Andrea, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, partnerovi jsem přišla na nevěru a chtěla bych se nechat otestovat na HIV (preventivně, žádné potíže naštěstí nemám), už tak mám z nevěry psychické problémy a nevěřím mu.... Nicméně osobně si výsledky nemůžu vyzvednout (všechna testovací místa mám daleko), tak mi zbývá jen rychlotest. Žádné léky neužívám, dá se výsledek rychlotestu po 8 týdnech od posledního rizika považovat za spolehlivý? Děkuji moc za odpověď.

Dieta 4. 3. 2020

Uživatel: Paul, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň. Mal som riziko pohlavný stik zo ženou vaginálny. Mam male dieťa. Mohol by som preniesť HIV na dieťa tým ze som si pichol rybársky háčik do ruky a nedopatrením sa pichlo tím istim hacikom do ruky aj moje dieťa hneď po mne? Stalo sa mi to a bojím sa. Malý býva často chory som na nervy mam ho dat testovať? Strašne sa bojím. Dakujem

Testy 4. 3. 2020

Uživatel: Dena, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, je test po 80 dnech, rychlotest a z žíly dostačující? Brány antibiotika. Děkuji

Pojištění 4. 3. 2020

Uživatel: Alena, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den. Máte prosím někdo povědomí o cestovním pojištění pro hiv? Nepodařilo si mi pro partnera najít v ČR žádnou. Někdo s nějakou zahraniční zkušeností? Pojistka pro přiznaně HIV, či kde není výluka pro tento stav? Ne pouze pro rezidenty daného státu, ale i pro cizince?Tedy je možno pojistit Čecha např. v zahranicní pojišťovně? Když se jedná o komerční pojištění? Něco jsem googlila, ale nejsem z toho moudrá, neumím tak dobře angl. Uvádím tyto pojišťovny: www.world-first.co.uk. www.emeraldlife.co.uk. www.freedominsurance.co.uk Správče, nevím zda to nebude třeba smazat jako nekalá reklama. Děkuji za vaše nápady. Alena

Za jak dlouho od nákazy jsou testy schopny výsledku ? 4. 3. 2020

Uživatel: Terka, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chodím na praxe do nemocnice a při dnešním odběru krve z HIV pozitivního novorozence jsem pod rukavicemi měla ruce potřísněné krví(mám na nich dost záděr a oděrek). Chtěla bych se zeptat jestli mohlo dojít k nákaze popřípadě za jak dlouho by to testy prokázali četla jsem tu 3 . měsíce což by znamenalo, že musím dávat pozor na to abych někoho nenakazila dokud bych nešla na testy? nebo bych ještě nakazit nemohla? Předem děkuji za odpověď

Antibiotika a test 4. 3. 2020

Uživatel: Honza, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Děkuji za odpověď, ještě bych se chtěl zeptat... když jde člověk na testy po necelých 3 měsících a mezitím jsem bral antibiotika a výsledek mi vyšel negativní. Muzu ho brát jako spolehlivý ..? Ještě jednou moc děkuji

Jídlo a plivnuti 4. 3. 2020

Uživatel: HonzA, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, je mozny přenos, když bych snědl menší množství víceméně čerstvé krve (tak 2 minutystare) ve studenem kremovem pokrmu nebo když mi někdo docela dost prsknul do oka a v jeho sline by třeba byla krev z poranene dasne- predtim jedl jablko. Děkuji. Pokud byste mi odpověděli, ze je to nepravděpodobné je i tak nutnost testu? Sexuální riziko jsem neměl a nemám...

Je test po 3 měsících spolehlivý? 4. 3. 2020

Uživatel: Monika, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den,předem chci poděkovat za ochotu odpovídat.Můj dotaz zní a i chápu proč doporučujete na test jednou v řádné době.Já ho tak měla necelé 4 měsíce.Na další se nechystám bojím se,že bych mohla jít ještě několikrát.Může se klient v případě rychlostestu, nebo laboratorního vždy spolehnout na negativní výsledek?i kdyby měl jakékoli jiné onemocnění a třeba ani o něm neměl tušení?Jen mě to zajímá,také jsem na googlu našla odpovědi po 6 měsících je jistota.Děkuji a přeji pěkný den

Strach z HIV 3. 3. 2020

Uživatel: Arabela, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak velké je riziko nákazy. Měla jsem nechráněný sex, trvalo to pouze 5minut - hned ze začátku ,poté jsme kondom nasadili, dal pokračovali už s kondomem, takže ejakulace byla normálně do kondomu. Sex byl s kamarádem který hodně střídá partnerky, ale poslední měl před cca 8 měsíci. Pak až teď se mnou. Je velká šance že má HIV a já ho teď mohu mít taky? Samozřejmě za 3 měsíce půjdu na testy. Mám malé dite, potřebuji asi jen trochu uklidnit než se nechám testovat. Moc děkuji 😟

Klika 3. 3. 2020

Uživatel: Deno, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý deň. Chcel by som sa Vás opýtať na jednu situáciu. Bol som večer v bare a mal som trochu vypité. Keď som šiel na wc a stlačil som kliku na dverách všimol som si že na tej klike je niečo mokré a trochu lepkavé a trochu sa mi toho dostalo na prsty. Vykonal som malú potrebu ale keďže umyvadlo s vodou bolo pokazené neumyl som si ruky. Po asi dvoch az troch minútach som sa pozabudol a zjedol som takto s neumytimi rukami koláč. Potom keď som prišiel domov tak ma zacali napádať myšlienky že kedze bolo umyvadlo pokazené tak ani ostatní ludia sa neumyli po potrebe a čo keď to bol predejakulat co bol na tej klike a potom trochu na mojich rukách a pri jedení toho kolača som sa nakazil hiv. Viem ze pri jedeni sa hiv neprenáša lenže ja trpím dosť na akné a mam ho aj na perách a niekedy mi krváca a tiez ked som bol pripity som sa mohol trochu kusnut. Najprv som to pokladal za hlúposť lenze asi za 9 dní som dostal na jeden deň silnú horúčku. Moja otázka dá sa takto preniesť hiv ak by bol na tej klike predejakulat či je to blbosť. Vdaka za odpoveď.

PEP 3. 3. 2020

Uživatel: H.L., Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, od lékaře jsem dostal PEP (2 léky) s tím, že je mám užívat 28 dní, ale prý klidně můžu i 30 dní. Můj dotaz je, jestli ty 2 dny navíc jsou opravdu důležité anebo je to zbytečné. Mám asi trochu vedlejší účinky (úmava, občasná bolest hlavy...) a rád bych už to měl za sebou. Děkuji za radu

Rychlý test na protilátky proti HIV-1/2 3. 3. 2020

Uživatel: Lukáš, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, je rozdíl mezi testy, které se provádějí v příslušných testovacích místech (v ordinacích) nebo se mohu spolehnout na test, který jsem si objednal z internetové lékárny, pokud je správně provedený. Děkuji

Teorie vzniku Aids 3. 3. 2020

Uživatel: Rostislav, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Moje otázka míří na nemoc aids. Pokud jsem se správně dočetl HIV způsobuje aids. To vím. Co jsem ale nikde nezjistil jestli Aids může způsobit i něco jiného než je vir HIV. Existuje ve světě člověk který trpí onemocněním aids a jeho HIV status nevykazal pozitivní nález. Předem děkuji za odpověď

Výsledok testu pri vstupnej kontrole na darovanie plazmy v AT 3. 3. 2020


Dobry den, zaujimalo by ma ci vedia dostatočne zistiť moznost nakazenia sa hiv pri vstupnej kontrole na darovanie plazmy v Rakúsku? Po mesiaci od teoretického nakazenia sa pasívnym oralom od pozitívnej... dakujem za odpoved.

test 3. 3. 2020

Uživatel: hony, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

jdyz se clovek nakazi a po mesici ma priznaky, a sel by na test uz se to pozna? Kdyby ty priznaky byly HIV

úzkostné obavy z přenosu 3. 3. 2020

Uživatel: Petra, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, předem bych chtěla poděkovat za práci, kterou tu odvádíte. Mám problém s úzkostným strachem až hrůzou z přenosu HIV. Napadají mě i takové myšlenky, jestli se nemohu nakazit např. tím, když bych při příchodu na veřejné WC sáhla na kliku, zapomněla si umýt ruce a následně tou samou rukou utrhla toaletní papír a utřela se s ním. Předpokládám, že taková obava je opravdu zbytečná, ale bohužel se mi nedaří tento strach odbourat a neumím si představit, že bych měla takto dál žít. Děkuji za radu.

Jsem vydesena 3. 3. 2020

Uživatel: Lucie, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den,omlouvám se zmizel mi dotaz...

dotaz k dotazu pep 3. 3. 2020

Uživatel: jony7, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Mel jsem totaz, ohledne Pep. Ten pep mi byl nasazeny do 36 hodin mozna jeste drive, Pane Prochazko... ovsem obcas se mi stalo, ze jaem ho vzal se zpozdenim, treba 2 hodiny max.. a k tomu jsem 2 pilulky ztratil a bral ho tak o 2 dny nene na konci. Je i tak Pep spolehlivy nebo zbytecny? Staci v tomto pripade test po 3 mes? Zadne priznaky jsem nemel, a zena byla na testu jeste v tom tydnu semnou a negativni, ovsem nevim, zda nebyla v imunologickem okenku trovna treba, coz kdyby byla, ma logicky vysokou naloz.. A ptal jste se, zda chodim pravidelne na testy, ano chodim...

Vn0 3. 3. 2020

Uživatel: Rado, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň. Keď ma pacient virovu nálož malú alebo 0. Odhalí protilátkovy test pozitivitu? Dakujem

Hiv a mononukleoza 2. 3. 2020

Uživatel: Skia, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, obvodní lékařka mi diagnostikovala mononukleózu se zvýšenými testy na ASLO, které mi stále neklesají. Léčím se dva měsíce. Měla jsem příznaky anginy asi dva týdny, poté s antibiotiky vše odeznělo. Nyní trpím jen silnou únavou a stále spím. Podle kontroly jsem měla pouze zvětšené uzliny na krku a vlastně již od dětství mám problémy s dutinami a anginou, kvůli které mi trhali nosní mandle. Můj dotaz zní, zda je možné si nějakým způsobem zaměnit mononukleózu s primoinfekci HIV?! Děkuji za odpověď

Odběr krve 2. 3. 2020

Uživatel: Tři, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den....chci se zeptat....jestli jde z normálního odběru krve zjistit HIV infenkci?? Děkuji

Krev v jídle 2. 3. 2020

Uživatel: Vilem, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Asi před týdnem jsem navštívil restaurace kdy jsem si jídlo vzal sebou. Když už jsem skoro dojidal všiml jsem si nejspíš krve která byla v jídlu. Nechal jsem jídla a vyhodil ho. Kdybych snědl nějaký kousek kde by byla krev mohl jsem se nakazit HIV?

Sex bez 2. 3. 2020

Uživatel: Petr, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den,pri sexu ve trojce sem byl na chvili v kamaradce bezkondomu, asi 3x 4minuty souloz, po kamarodovy Hrozi velke riziko?

Aktuální počet dotazů v databázi: 11294

Obrázek č. 138

Kdy a kde testujeme

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


Podpořte nás!

 

Objednání besedy


Obrázek č. 153
Obrázek č. 145
Obrázek č. 142
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 154
Obrázek č. 55


abbvie

Obrázek č. 132
Gilead


Obrázek č. 56

financuje vysílání webinářů a vývoj systému PIST

Obrázek č. 57

akreditovaný dobrovolnický program

alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126

nám přispěli novým stanem

Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.