On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

Přenos viru HIV 3. 1. 2020

Uživatel: Veronika, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, zajímá mě, jak velká je pravděpodobnost nákazy virem HIV při prasknutí kondomu u potenciálně rizikového člověka. Měla jsem s takovýmto člověkem styk, při styku nám praskl kondom, nevím jak dlouhá doba uběhla, než jsme si prasklého kondomu všimli, ale při všimnutí jsme styku ihned nechali. Muž se dokončil úplně mimo mojí vaginu. Jak velké riziko je tedy u případné "kapky lásky" ? Předem děkuji za odpověď.

Stádia HIV 3. 1. 2020

Uživatel: Karel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Jak dlouho trvají stádia HIV až po AIDS bez léčby? Zejména mě zajímá asymptomatické stádium a stádium symptomatické. Někde píšou, že asymptomatické stádium trvá 2 - 8 let, někde 10 a někdy i 15 let.

Možnost nákazy - upřesnění 3. 1. 2020

Uživatel: Lucie, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, ráda bych se zeptala. Čtyři měsíce se stýkám s mužem, který přede mnou ochranu s partnerkami nepoužíval. Spolu provozujeme sex s ochranou, orální sex bez ochrany, avšak bez ejakulace. Včera mi partner než si nasadil prezervativ naschvál zajel penisem asi čtyřikrát vždy po chvíli kdy jsem to nečekala do pochvy, prý si to chtěl zkusit bez kondomu, teprve potom si nasadil kondom. To znamená že byl ve mě pár zásuvů bez ochrany. Ale sex byl pak normálně s ochranou. Bohužel jsem nestihla zareagovat. Vím že pro klid duše se nechám testovat, ale do té doby mě velmi zajímá jak velkému riziku mě vystavil, tím že čtyřikrát zasunul bez ochrany. Dále bych se chtěla zeptat jak se přenáši HIV pokud není ejakulace a penis je v pochvě, děkuji za upřesnění a za Vaši práci. Vážím si toho. Lucie

OraQuick test, prosim o radu 3. 1. 2020

Uživatel: Vladislav, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den. Asi 3 tydny dozadu jsem mel opily nechraneny sex s neznamou holkou. Pak jsem mel obavy tak jsem si objednal OraQuick advance HIV-1/2. Po 20ti minutach carka ok, byl jsem klidnejsi, no pak se objevila slabounka ruzova carka v predbezne pozitivne casti. Test centrum je otevrene az od pristiho tydne a ja vubec nemuzu spat ani jist. Jsem v takovem stresu co jsem snad jeste nezazil. Vim ze to neni 100% no na testu pisou, ze slaba linka v zone T je predbezne pozitivny vysledek. Jak si to muzu overit?Neni na to brzo?Nicmene chtel bych si byt jisty uz ted. Dekuju pripadnou radu

Erotická masáž a oděrky 2. 1. 2020

Uživatel: Petr, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, je možné nakazit se HIV přes drobné oděrky na kůži penisu? Byl jsem na erotické masáži u prostitutky, která mi rukou masírovala penis až k vyvrcholení. Pak jsem našel na kůži penisu asi 3 drobné oděrky. Není možný přenos infekce, pokud by měla na ruce taky nejaké rány nebo pokud by měla špinavé ruce? Žádne krvácení nebylo na první pohled vidět.

Přenos HIV krví přes anální otvor 2. 1. 2020

Uživatel: Marek, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, poprosím Vás zde o radu. Stala se mi před několika dny pro mě psychicky náročná situace. Šel jsem ve fitcentru na WC vykonat velkou potřebu. Ve spěchu a nepozornosti jsem si vůbec neprohlédl místnost. Po rychlém vykonání potřeby jsem si všiml, že klika dveří, dveře v okolí kliky a dokonce i dlaždičky v okolí podavače toaletního papíru jsou znečištěny kapkami popř. rozmázlými kápanci krve. Největší měl cca 1,5x1cm. Teď mám panickou hrůzu z toho, že jsem si nepozorností zničil život. Na WC jsem se zdržel cca maximálně jen 2 minuty. Opravdu jsem chvátal. Toaletním papírem jsem si samozřejmě utíral konečník po vykonané potřebě. Chtěl bych se zeptat, zda hrozí nákaza tímto způsobem. Kdybych z kliky dveří nebo z dlaždic v okolí podavače toaletního papíru (případně pokud by byla krev uvnitř podavače kam jsem se nepodíval) přenesl krev na toaletní papír, který bych poté použil při utření análního otvoru, je zde riziko přenosu HIV? Jedná se o vysoké riziko? Krev vypadala ještě né zcela zaschle. Kdyby byla krev čerstvá opravdu jen ty 2 minuty co jsem tam byl já, dokázal bych se takto nakazit? Na internetu všude nacházím hrozně rozdílné názory na rizika nakažení jednotlivými způsoby, avšak skrze sliznici v análním otvoru jsem pochopil, že je riziko velké. Chtěl bych Vás poprosit o odpověď a pokud je to jen trochu možné, procentuelní vyčíslení mého rizika. Jsem z toho psychicky na dně. Nemůžu jíst, spát, pracovat... Nikdy by mě nenapadlo, že se do takové situace dostanu. Vím, že zde na stránkách píšete, že se běžným společenským kontaktem ani na WC nepřenáší, ale tohle si myslím, že není běžný případ.

9 let po riziku 2. 1. 2020

Uživatel: Lenox, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Před devíti lety jsem měla rizikový pohlavní styk. Zhruba 2 roky mám svědivou vyrážku na zádech, hrudi, pozadí, občas i brnění levé ruky a mykózu na nehtech. Kromě těchto problémů se již třetím rokem léčím s úzkostí. Můžou to být příznaky HIV, i když mé problémy trvají takhle dlouho?

Praskli prezervativ v thajsku 2. 1. 2020

Uživatel: Marian, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den na dovolené v thajsku se mi stala nehoda, při vaginálním pohlavním styku s prostitutkou praskl prezervativ asi v půlce nebo ke konci výkonu a proběhla ejakulace do ženy mohl být prasklý 5 až 10 minut max nešlo to poznat , je velké riziko nákazy Pokud měla HIV, nedošlo k žádnému poranění, je i tak riziko vysoké z ženy na muže tímto způsobem? , nebo Jak se zachovat a obávat se nákazy? Děkuji za odpověď sem s toho psychicky rozhozen a obávám se.

Ako je to možné? 2. 1. 2020

Uživatel: Matej, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň. Prešiel som si celú vašu poradňu kompletne doslova. Našiel som jeden prípad mladého chalana ktorý bol na testoch HIV. Po 3 mesiacoch potom po pol roku mal to negatívne a po nejakej dobe šiel darovať krv a zistili mu HIV a tvrdí že mal len to jedno riziko skoro pred rokom. Ako je to možné? Ďakujem za odpoved

Testy 4 generace ,pasivni oral 2. 1. 2020


Dobry den .. Me riziko je pasivni oral bez ochrany od spolecnice. 20 dni jsem uzival penicilinove antibiotika .Testovan jsem byl testem 4 generace po 12 tydnech (87 dnu) - vysledek negativni. Dotycnou spolecnici jsem presvedcil ,aby si tez zasla na test 4 generace . Na testech byla o 3 dny drive ,takze od nasi situace jeji test spada do 84 dnu od naseho kontaktu. Vysledek mela negativni. Mam se nechat pretestovat znovu kvuli drobny zdravotnim problemum ,ktere mne trapi nebo mam pricinu svych problemu resit s praktickym lekarem a hledat jinde? Dekuji predem za odpoved a preji Vam vse nejlepsi do noveho roku.

Potřísnění krví před 3 roky, přenos HIV líbáním 2. 1. 2020

Uživatel: Julie, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den,mám dvě otázky ohledně nákazy...1)Pracovala jsem s člověkem který se poranil a tekla mu krev já si později všimla že mám trochu jeho krev na prste a svetru je to už téměř tři roky a mě se zmocňuje strach kdybych si prst olizla nebo měla menší ranku je možné se nakazit?2)otázka je libani v opilosti jsem polibila kluka polibek trval chvilku a já ho při něm kousla do rtu krev mu prý ale netekla..Já mám ale v puse už roky jen kořen od zubu a občas mi krvácí dásně je tak to možná nákaza?

Cd 4 1. 1. 2020


Dobrý den' dlouhá léta cítím ' že nejsem v pořádku ' mám cd4 na hodnotě 600 a hiv testů za sebou asi pět. Může pokles cd4 zapříčinit i jiná infekce než hiv? Děkuji

postexpozicna profylaxia 1. 1. 2020

Uživatel: atrej 777, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

prajem dobry den,... planujem navstevu privatu, chcel by som sa opytat, ze ak po sexe s prostitutkou aplikujem post. exp. profylaxiu, ci sa mozem na 110% spolahnut, ze nic mi nehrozi, aj keby som obdrzal maximalnu infekcnu davku virusu, a este podotazka ohladom moznej interakcie post. profylaxie a viagry, vopred dakujem za pripadnu opoved

Dotaz 31. 12. 2019

Uživatel: Jaroslava, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Mohla bych se zeptat?z vaších odpovědi chápu,že me riziko asi nebylo riziko.Test jsem měla po 92 dnech negativní,ale je možné,že ze stresu asi jsem si pohmatem mohla nějak rozdráždit čelistní uzliny? Musím test absolvovat znova?děkuji moc J.

Rozdil 31. 12. 2019

Uživatel: Jelen, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den,mohu se zeptat ,jak velká šance je,že by test vyšel falesně negativní po 4,5 měsícich od rizika.Díky

Orální sex 31. 12. 2019

Uživatel: Tomáš, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den mám dotaz.O pasivním orálním sexu jsem přečetl,že by to měl být (bezpečnější) sex.Bohužel nemohu vyloučit poranění v ustech dané osoby.Ja měl přirození podrážděné z předcházející masturbace,ale krev netekla jen podrážděno(červený flek)Po cca necelých dvou měsícu se nechám raději otestovat.Je to cca 6-7 týden od orálního pasivního sexu.Už asi po jednom týdnu se projevila rýma a kašel a drží se mě do ted.Objevilo se noční pocení zhruba 3-4 týden,ale bez teplot.Teplota vždy kolem 36,6 C.Bolest v krku chvilku byla cca 2 týden asi jeden,nebo dva dny po polknutí(Ale spíše rýmy)Dodnes,když zakašlu tak vykašlu bíle nudle,které se mi drží pro probuzení v krku.Krk nebolí jen na mandlích jsem si všiml před třemi týdny pupínku na mandlích a čípku,ale nebolí a mám je dodnes.Uzliny si myslím že zvětšené nejsou-nic jsem nenahmatal(ani nevím jestli jsem hledal správně)Chtěl jsem se zeptat jestli by se takhle mohla projevit HIV infekce.Moc Vám děkuji Vám za odpověd.Tomáš

Dál testovat? 31. 12. 2019

Uživatel: Alena, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den,nerada obtěžuji,ale jsem trošku na vážkách.Mám šťastnou rodinu,ale v jedné slabé chvilce už je to rok,jsem maĺém měla styk s cizím mužem,ale došlo nakonec ke všemu jen né žádné formě styku.Začala jsem navštěvovat i psychologa v domění,že mi pomůže.Podstoupila jsem i dva testy Hiv po 80 dnech a pak asi po 150 dnech negativni.Chlamydie negativní,přijíce po 6 nedělích negativní.žádné potíže nemám jen se asi moc pozoruji.Pořád mám,ale zvláštní pocit jestli ty testy byly spolehlivé.Beru léky kvůli neurologii lyrica,Ad,občas antb.Proto se obracím na vaši poradnu zda už to nemusím řešit a nebo dál testovat.Bojím se s manželem intimě žít ,ale mám obavy.Předpokládám,že jsem si ten stres asi zavinila sama.Moc děkuji za případnou odpověď.Děkuji Alena

píchnutí o sklo 31. 12. 2019

Uživatel: Adam, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, je možné se nakazit nepatrným píchnutím se o sklo znečištěné krví nakaženého? (Nevím zda krev byla zaschlá, stará byla cca 2min) Děkuji

Spolahlivost 30. 12. 2019

Uživatel: Janko, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň. Mám jednu otázku. Mal som rizikový vaginálny sex bez kondómu moja hlúposť. Bol som na testoch HIV a syfilis a iné vlastne všetky pohlavné choroby po 6,5 mesiacoch prvé dva mesiace som ale užíval rôzne ATB asi 4 balenia a aj liek isoprinosine na infekčné ochorenia. Moja otázka znie ci je test na HIV po 6.5mesiacoch v poriadku ak sa mi náhodou tímy antibiotikami preliečil napr syfilis ktorý som mohol liekmy potlačiť?? Pred tým testom ktorý som absolvoval po6.5 mesiacoch som 90 dní pred ním nemal žiadne lieky no problémy pretrvávajú stále uzliny hnačky bolesť kĺbov biely jazyk afty. Ďakujem za odpoveď.

Nizka teplota a AIDS 30. 12. 2019

Uživatel: teplota, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Muze byt teplota 35 stupnu priznak AIDS? Dekuji za odpoved.

Test 30. 12. 2019

Uživatel: Magdalena, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den,byla jsem na testu 20 týdnů po setkání s neznámým mužem.Došlo na fisting prsty a líbání.Test byl negativní.Vím,že píšete 3 měsíce ,ale je nějaká diagnóza,která by test ovlivnila i po takové době?žiju v šťastném manželství a nevím jak se zachovat,abych partnera neohrozila.Děkuji za ochotu Magda

Možnost nákazy HIV - rána na ruce 30. 12. 2019

Uživatel: Franz, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Hezký den, chtěl bych se zeptat jaká je možnost nákazy virem HIV pokud mám na ruce malou řeznou ránu (nijak hlubokou, zaschlou) a dostala by se mi tam nějak krev druhého člověka? Byl jsem v obchodě a držel jsem madlo nákupního košíku. Když by na madle byla krev je možné se takto nakazit? Mám z toho strach a chtěl bych mí jasno. Možnost nákazy v běžném životě pokud mám na ruce řeznou ránu zaschlou. Děkuji. Franz

Nespavost a hiv 30. 12. 2019

Uživatel: Otazka, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Muze nespavost byt prvni priznak HIV? Dekuji za odpoved.

Strach z nákazy 29. 12. 2019

Uživatel: Soňa, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den.. Našla jsem si milence a měla s ním ne chráněny pohlavní styk... Poslední dva měsíce mám problémy s pálením a řezáním v pochvě a konečníku... Na gynekologii mě léčí na kvasinky ale léčba není úspěšná.. Dále se mi údělal jeden aft na jazyku a mám rýmu..Dotyčný neměl nikdy žádné potíže ani příznaky.. Přesto se bojím nákazy

rychlotest syfilis 29. 12. 2019

Uživatel: Katka, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaké rychlotesty na syfilis používáte. 4 měsíce od rizika jsem si 2x udělala domácí test Mirates, oboje negativní (jedna čárka v místě control). Mohu tomu důvěřovat? Děkuji

Jsem HIV pozitivní? 29. 12. 2019

Uživatel: Magda, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, zhruba před měsícem jsem měla nechránění pohlavní styk s kamarádem, který ale chodí velmi často darovat krev (5 dní před naším stykem jí byl také darovat) a myslím, že když takto často chodí darovat krev, tak ji vždy musí testovat na přítomnost HIV, takže jsem nějak nepřemýšlela po nechráněnem styku o tom, že by mohl být HIV pozitivní a tudíž i potom ja. Jeho pohlavni styk s jinou dívkou byl prý tak před 7 týdny. Ale před pár dny (zhruba ty 4 týdny po styku)mě začalo bolet v krku mám bílí povlak na jazyku, nateklé uzliny, ale pouze krční a teplotu 37°C , do toho trochu rýmu a mirnou bolest v dutinách nosních a uších. Další příznaky jako pocení, vyrážku, výraznou únavu jsem nezaznamenala. V každém případě půjdu na testy, ale je u mě velké riziko nákazy HIV? Opravdu bych byla moc vděčná za odpověď. Moc Vám děkuji

Leukoplakia 29. 12. 2019


Dobrý deň. Chcem sa spýtať ci je možné aby som mal vlasatu leukoplakiu jazyka a mal test negatívny po pol roku od rizika. Ďalšia otázka ako mam pokračovať v zisťovaní svojho hiv keď všetky moje problémy nasvedčujú že mám túto infekciu a test po pol roku negatívny. Ďakujem za odpoveď.

obava 28. 12. 2019

Uživatel: radim, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

dobry den mam dotas mam vsechnz priynakz hiv mikoza nechtu,paradentoza vyraska po celem tele ktera nemiyi prujmy trvajici 4 roky,zvetcene uzliny na krku psichicke problemy.byl jsem na testech a byli negativn ale bral jsem vzdy antibiotika nemohlo to skreslit ty zanety test?nebo antibiotika?mam obavy ze jsem nakazeny a na infekcnim mi nechcou vyit virovou naloz protoze to mam negativni ale jsem si jist ye jsem nakazen ponevac ta holka ma to same co ja dekuji ya odpoved

Prenos 28. 12. 2019

Uživatel: Lucie, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

dobrý den,zajímalo by mě zda pokud by se dítě pichlo o jehlu cca 10minut po vpichu nakaženou osobou...Je 100% že se nakazí HIV?

riziko 27. 12. 2019

Uživatel: julie, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den,chtěla bych vědet jestli po frotage v oblečení možna prejekulát byl,jak vy píšete tak to bylo hluboké líbaní,prstováni a mazleni.Mám jít na testy? Přítel neví o mém úletu.pořád mám pocit,že mám všude uzliny.Přitel se mě ptá proč spolu nespíme,ale já mám blok.Díky Julie

Přenos HIV 26. 12. 2019

Uživatel: Karol, Téma: HIV a zaměstnání - pro zaměstnavatele, kolegy v práci, personalisty

Dobrý den, je to asi týden co jsem se v práci píchla použitou inj. jehlou. Jsem zdravotní sestra. Ten den odběry-normální. Další testy v březnu . Chtěla bych se zeptat jak bych se měla do té doby chovat jako potenciálně nakažená, hlavně k partnerovi - je orální sex z mé strany v tomto případě bezpečný? Děkuji.

Pcr 25. 12. 2019

Uživatel: Ado, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň. Mám test po pol roku negatívny. Napriek neustálym ťažkostiam ako sú zväčšené uzliny bolesty svalov biely jazyk afty atď atď. Som so rozhodol si zájsť spraviť test PCR viete mi poradiť kde sa tento test na Slovensku dá absolvovať? Lebo po pol roku mam stále problémy a "DOSTATOČNE SPOĽAHLIVÝ Výsledok" mi asi nepomôže. Ďakujem za odpoveď.

Protilatky 25. 12. 2019

Uživatel: Pata, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň, chcela by som si overiť, či správne rozumiem jednej veci. Ak človek prekoná primoinfekciu spojenú s HIV, a teda nie bežnú chrípku či iné ochorenie, znamená to že OD TOHTO MOMENTU sú už STÁLE detekovateľné protilátky v krvi, aj ked berie lieky, ktoré môžu protilátky spomaliť, a teda od spomínanej primoinfekcie je už 100-percentne preukazne pozitívny test, alebo sa mýlim a protilátky kolísajú a nemusia sa v krvnom teste objaviť? Ďakujem vám za odpoveď

Jídlo 24. 12. 2019

Uživatel: Anonym, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den je možné nakazit se hiv pokud by studené jídlo obsahovalo čerstvou krev (tak max 1-2 minuty starou) a já si ji nevšiml kvůli tmě na party a ono jídlo snědl?

Budou 2 měsíce stačit ? 24. 12. 2019


Dobrý den, prováděl jsem jednomu asi hiv+ gayi lízání varlat + jsem mu honil jeho penis bez výstřiku ale pak jsem šahal i na ten svůj. Po pěti dnech teplota 37,3 a asi vždy po týdnu opakující se něco jako gastitida tak na 2-3 dny, mírná únav, po 14 dnech od této události jsem objevil aft v puse, který ale nebolel. Podstoupil jsem PRC RNA test po 12 dnech, elisa 4 gen po 19, 30, 47, 63 dnech. Vše negativní. Antibiotika, kortikoidy jsem nebral. Musím ještě podstoupit test po 3 měsících, nebo toto doporučení platí pro ty co berou antibiotika nebo mají pouze rychlotesty ze žíly ?

Cf3+cd4+ 23. 12. 2019

Uživatel: Peter, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň, mohli by ste mi povedať čo znamenajú v teste hodnoty cd3+cd4+ abs 997? Reč. Hodnoty 390-1490.Ďakujem za odpoveď.

orální sex 23. 12. 2019

Uživatel: Pepa, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Chci se pouze zeptat jestli je důvod chodit na testy pokud jsem provozoval orální sex a poté sex s ochranou. V ústech jsem žádnou ránu neměl a jazykem jsem drážnil pouze klitoris takže tam nebyla ani přítomnost sekretu, děkuji ! :)

Doba 23. 12. 2019

Uživatel: Ka.., Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat na spolehlivost testu hiv a p24.Byl dělán první po 80 dnech a druhý po 135 dnech od oralniho styku.Negativní.Může test ovlivnit autoimuní porucha štítné žlázy,která je teď v klidu a bez léků asi dva roky.Nemoc střev,ale léčeno pouze dietou.Také je v papíru uvedeno nějaké číslo,které bylo pokaždé jiné.Nemůže se to číslo ještě změnit?s díky k.

Příznaky 23. 12. 2019

Uživatel: Trust91, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den před 13 týdny jsem měl nechráněný orální sex (z mojí strany aktivně) u kterého nedošlo k ejakulaci do úst. Šlo o jednorázový úlet mám dlouholetou partnerku. Partner se mého penisu dotýkal pouze rukou. Mám strach jestli jsem se nenakazil nějakou pohlavní chorobou všiml jsem si že na jazyku a na penisu mám nějaké červené tečky (nejsem si jistý jestli jsem je tam už měl nebo ne). Může se jednat o příznak hiv nebo jiné pohlavní choroby ? Jiné problémy jsem neměl. Děkuji

Reinfekcia 23. 12. 2019

Uživatel: Peter, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den,myslel som v prrípade že by človek nevedel o svojej hiv infekcii 6 rokov,potom by dostal reinfekciu a až potom po troch mesiacoch by isiel na test.Je možmé aby reinfekcia tak znížila počet protilátok že by ich test nezachytil a bol by negatívny?Dakujem

Aktuální počet dotazů v databázi: 10971

Obrázek č. 138

Kdy a kde testujeme

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


Podpořte nás!

 

Objednání besedy


Obrázek č. 150
Obrázek č. 145
Obrázek č. 142
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 55


abbvie

Obrázek č. 132
Gilead


Obrázek č. 56

financuje vysílání webinářů a vývoj systému PIST

Obrázek č. 57

akreditovaný dobrovolnický program

alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126

nám přispěli novým stanem

Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.