On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

Reinfekcia 21. 12. 2019

Uživatel: Peter, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den,chcel by som sa opýtať či je možne pri reinfekcii aby pol test na hiv negatívny.

libani 21. 12. 2019

Uživatel: Tony, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

kdyby zena mela vysokou virovou naloz, muze me nakazil kratkym libanim? Kdyz mam miniaturni ranecku v puse cca 5 semund a pote 3 min pasivni oral, zadne zraneni na penisu jsem nemel 100%

Dotaz 21. 12. 2019

Uživatel: Majka, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den jaké riziko představuje orální sex od muže - ženě. Děkuji

Špendlík 20. 12. 2019

Uživatel: Samuel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý deň, mám obavu z nákazy hiv, pretože som si v kabáte uplne na spodku v sedacej časti našiel zapichnutý špendlík na ktorý som si sadol a pichol som sa do lítka. Až vtedy som si ho všimol. Prezeral som si nohu, nevypadalo to, žeby mi tiekla krv, ale z takej malej rany by asi ani netekla akokolvek by asi rana bola hlboká. Špendlík som vybral z kabátu a skontroloval ho, nemal na sebe stopy krve ale to se mohlo snadno setřít o kabát v pohybu. A už vobec nechapem co tam ten špendlík robil. Nosím ten kabát kazdy den a nikdy som si to nevšimol, resp. nepichol som sa. Mam podozrenie že mi ho tam niekto umyselne dal, napriklad vo vlaku, pretoze som dnes cestoval. Prosim se nakaza hiv tymto sposobom mozna, pokud by se tim spendlikom pichol niekto pozitivny a schvalne mi ho tam dal? Dakujem za odpoved.

Neistota po 5 rokoch 20. 12. 2019

Uživatel: dakujem, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Je to uz 5 rokov od rizikovej udalosti, neviem ci dotycny mohol mat problem alebo nie, no mna v poslednej dobe prepadli tieto myslienky. Urobila som si oraquick test zo slin presne podla navodu. Negativny. Z krvi mi prednedavnom robili rozsiahlejsie testy, imunitne faktory (Ig) boli v norme. Mam stale dovod na obavy?

Nejistota 20. 12. 2019

Uživatel: Lenka, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, na jare jsem absolvovala test na hiv po dobe nevim 4,5 mesice negativne.Ted jsem procitala dotazy,jelikoz jsem byla nachlazena a hned me to hodilu zase k testu.Nechci na nej jit,zadne riziko jine nebylo.Jen jedno.Kdyz jsme byli v krizi s muzem.Od te doby je vse ok a ted si rikam ,kdyz spolu s muzem zase spime bez kondomu jestli se nemusim bat.Predpokladam,ze pusu detem se bat nemusim.Doslo pouze na oralni styk a mazleni libani.Preci jen jsem sla.Tak ted jen premyslim jestli jit znova test byl aeskulab nejaky combo.Leky beru a brala jsem i v te dobe.Diky moc L.

ztrach jestli jsem v pořádku či ne 20. 12. 2019

Uživatel: Mirek, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Zdravím. Mám strach z krátké minulosti, kdy jsem byl pár dní s jednou holkou. Myslel jsem, že je fajn, zdála se tak, ale až poté, kdy jsme náš vztah oficiálně začali a okolí se to dozvědělo, začal jsem se z okolí dozvídat, že nebyla tak fajn jak se zdála. Marihuana, extáze, piko, divní kamarádi, "večírky", asi snad i "chodila za peníze". Já mívám hodně nočních směn a neměl jsem tušení vůbec co se děje. Sex jsme měli nechráněný, brala antikoncepci, tenhle její "život" dokonale skrývala. Poprvé jsme měli sex 12.12.2019 večer, celkem do rychlého rozchodu 6x. Předevčírem jsem se právě dozvěděl o ní výše zmíněné. Nic jsem na ní nepoznal, její partu navštěvovala tajně za mými zády. Prý nemocná není mi řekla včera při poslední schůzce, od té doby nereaguje, neodpovídá. Kéž by to byla jen shoda náhod, ale když si pročítám možné příznaky, začínám mít prostě strach jestli není nakažená a teď i já. Poprvé s ní to bylo v noci 12.12.2019 a včera večer jsem na sobě začal cítit celkovou "divnou" únavu, chvílemi zvýšenou teplotu, průjem 2 dny, mám zvětšené krční uzliny, silnější povlak na jazyku, divný štípavý pocit na jazyku a bolest hlavy. Ano, vše to může být pouze obyčejná chřipka třeba, ale s myšlenkami co ona má za "zkušenosti", co bere, co dělá, s kým se schází, to ty myšlenky nejde nemít. Chtěl bych se tímto zeptat, zda již teď by tělo v případě nákazy takhle znatelně mohlo reagovat a kdy případně jít na test abych věděl jak na tom jsem? Mám opravdu velký strach :-( Velice Vám děkuji za odpověď.

Test eclia po 6 rokoch 19. 12. 2019

Uživatel: Oravcek, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý večer,chcel by som sa ešte raz opýtať, na test eclia po 6 rokoch.Vysledok som mal negatívny.Je možné že by bol počet protilatok tak nízky že by ho test nezaznamenal a vyšiel by falošné negatívny výsledok? Ďakujem za odpoveď.

Test hiv v štádiu aids 19. 12. 2019

Uživatel: Oravcek, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý deň,chcem sa opýtať či by bol test eclia hiv spoľahlivý aj na začiatku štádia aids.Mohol by byť počet protilatok tak nízky že by sa hiv nezistilo? Dakujem

Doba na výsledky vyšetření 19. 12. 2019

Uživatel: milan, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den.Když si ráno dojdu na krev,za jakou dobu dají vědět,jestli jsem HIV pozityvní,či nikoliv? Děkuji za odpověd

Neuropatie 19. 12. 2019

Uživatel: Lukas, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, Jak dlouho po nákaze se muže objevit polyneuropatie? Je možné mít příznaky neuropatie 5 měsíců po nákaze? Děkuji

Může jít o primoinfekci? 19. 12. 2019

Uživatel: David, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, pred třemi týdny jsem provozoval oralni sex, došlo k ejakulaci mně do úst. Teď se mi v puse začal dělat aft, jinak žádný jiný z příznaků uváděných na vašich stránkách nemám. Chci se zeptat, je ten jeden aft důvod k obavám? Může to značit infekci HIV? Mockrát děkuji za odpověď.

Orální sex, vaginální prstění 18. 12. 2019

Uživatel: Petr Král, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, je prosim velka pravdepodobnost nakazou HIV, pri vaginalnim prsteni a koureni penisu? Dekuji

Prasklý kondom 18. 12. 2019

Uživatel: Ondřej, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, před 4 týdny jsem měl sex s prostitutkou. I přesto, že se chovala jako profesionálka a okamžitě nasazovala kondom (prakticky na sebe nenechala šáhnout), kondom praskl. Pravidelně ho kontrolovala, takže čas soulože s praklým kondomem byla minimální řádově sekundy. Dále jsme nepokračovali a vše ukončili. Tvrdí, že je zdravá a chodí na pravidelné prohlídky. Nepociťuji žádné příznaky, ale i tak se chci zeptat jaké je pravděpodobnost nákazy. Děkuji za Váš názor.

Dělá se test na HIV společně s testem na žloutenky? 18. 12. 2019

Uživatel: Petr, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. 1.Prosím dělají se u testu na hepatitidu automaticky testy na HIV? 2. Pomohl jsem kolegovi ošetřit řeznou ránu, jeho krev se dostala do kontaktu s mými záděry na rukou, které mívám malé,ale krvavé. Vím, že kolega hepatitidu nemá, nevím ale, zda není HIV pozitivní. Je možná nákaza přes tyto krvavé záděrky na rukou? Děkuji

Stažený prezervativ 18. 12. 2019

Uživatel: Monika, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Mám na Vás malý dotaz. Před pár týdny jsem měla pohlavní styk při kterém bohužel, když ho ze mě vytahoval stáhl prezervativ, nezůstal uvnitř ale jeho obsah se mi vylil okolo poševního vchodu. Je vysoké riziko nakazy? Předem děkuji za odpověď.

Prenos 17. 12. 2019

Uživatel: Dejv, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den měl bych dotaz dneska se nám stala jedna nepříjemná věc u pokladny byl hodně divný prodavač cucal si prsty v puse (stoural se mezi zuby a sliny mu tekly) a nehorázně kaslal a prskal potom sáhl na zboží v obale poté jsme věci dávali do košíku tím pádem jsme na ně sahali mohu se zeptat přenáší se takto HIV

Souvisí CRP s HIV? 17. 12. 2019

Uživatel: lukas, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Zdravím, už jsem se ptal, ale mám dotaz ..... cca po měsíci po rizikovém styku jsem začal mít horečky 39-40°C, které přetrvavali další 4 týdny a CRP v krvy jsem měl 106 ..... může to CRP znamenat nákazu? Bylo mi zjištěno, že jsem přešel mononukleozu a streptokoka ..... Může to z nákazou HIV nějak souviset? Děkuji.

Syfilis 17. 12. 2019

Uživatel: Eugen, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň. Viem že ste poradňa HIV. Chcel by som sa aj napriek tomu spýtať ci sú svalové zášklby skôr prejavom syfilis alebo HIV. Ďakujem za odpoved

Je mononukleóza příznak HIV? 16. 12. 2019

Uživatel: Lukáš, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, před 3 týdny jsem měl nechranený pohlavní sty. Asi po 14 dnech, jsem začal mít horečky. Doktorka mi dělala test na mononukleozu, a ten vyšel pozitivně, respk. že jsem mononukleozu prodělal. Můžu být HIV pozitvní? Mezi příznaky mononukleoza patří, nebo se pletu? Pokud je test na mononukleozu pozitivni, nemá to nic s HIV společného? Dekuji, za odpověď

zvyšuje test na HIV šance, že nejsem HIV pozitivní? 16. 12. 2019

Uživatel: Hony, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

pan prochazka pise, ze test po 3-4 tydnech odhali hiv u 90% pacientů....ja jsem v 5 tydnu, takze kdyz si zajdu na test a bude negativni, mam o to vyssi samci ze bude negativni i po 3 mesicich? Ikdyz samozrejme jistotu nebudu mit, ale zvysim svoje sance? Dale jsem bral pep, kde se pose 28 dni, ze se ma brat a ja 3 tablety nekde asi ztratil, na krabicce psali ze jich tam je 30 ale me vysly na 27 dni. Takze jsem je bral 27 dni a parkrat se mi stalo, ze jsem se zpozdil, nejvyse asi o 3 hodiny. Jinak jsem se snazil to brat po 12 h. Bral jsem je zbytecne? Nebo i takto maji ucinnost. A jeste bych chtel vedet, jaka je sance nakazy hiv pri libani, kdyz mam u stolicky trosku krev, kdyby ta osoba mela taky krev v puse, polibek i s jazykem trval 2-7 sekund cca. kdyby mela vysokou naloz o ktery nevi, treba mesicni. Protoze ja ji dotahl na testy, ktere mela negativni, ovsem mesic pred testem mela pry sex.. A nemuzu se spolehat na to ze jednou, takze kdyby mela jiv tak jedine nejvyssi naloz, pote mi delala oral par minut nez jsem to utl, ona me, ja ji nic. Jaka mam realne ted riziko hiv? Uprimne mam z toho nocni mury a cekat jeste 2 mes nez muzu jit na spolehlivy test nevim jestli dam, kort kdyz jsem si cetl, ze deprese muze byt jeden z priznaku nakazy. Jine priznaky jako horecka atd jsem nemel, jen me 3 dny bolelo za kolenem na jedne noze 4 tyden. Prosim odpovezte mi

Prvé príznaky 16. 12. 2019

Uživatel: Netuším, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý deň, v utorok večer som mal sex, kde došlo k ejakulácii do análu. Od soboty večera mám bolesti v krku (dnes, v pondelok, som bol u doktora, ktorý mi povedal, že ide o faryngitídu). Je možné, ak by mal partner vírus, aby sa prvé príznaky prejavili v 5. dni?

Statistika 16. 12. 2019

Uživatel: Fare, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Bylo nekdy statisticky vypočítano jaká je pravděpodobnost přenosu hiv pri poranění o jehlu? Například ve zdravotnictví? A stala se průkazatelne situace ze opravdu takto někdo nakazil? Na internetu jsou rozdílné názory,tak prosím o vyjasnění vásimi odborníky. Děkuji

Pro pana dr.Szabo dekuji 16. 12. 2019

Uživatel: Daniela, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den,mohu malickou podotazku.Nerekli,cetla jsem jen mozna stare buletiny kde psali 6 M a na internetu 12 M.Lecim se s autoimunitni stit zlazou,ale bez leku t.č a beru antiepileptika coz je neurolog.Tyhle nemoci tedy nejsou povazovany za ovlivnujici?Moc Vam dekuju jste laskav pokud mi jeste doodpovite tento podotaz.At se mohu uklidnit ,stresuji se kvuli detem a priteli a uz je to na me znat.Diky s pozdravem Danka

Spolehlivost testu 16. 12. 2019

Uživatel: Daniela, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den od rizika jsem mela test hiv 1,2 p24 negativni.Je neco ?nemoc,leky cokoliv co muze po takove dobe ovlivnit test?V cekarne jsem cetla v buletinu 6 mesicu na internetu i 12, to je pro jistotu ,nebo nejaka vyjimka?moc dekuji za klidne kratke vysvetleni Danka

Pro Mgr. Miloš Topolovský 16. 12. 2019

Uživatel: Harly, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Logika mého dotazu je čistě informativní. Jde o to že mi například v Hradci Králové řekli že se mám od možnosti infekce chodit každý měsíc testovat protože čím dříve na to přijdou ze jsem hiv poz tim lépe. Proto se ptám jaká je šance že to bude že to na testech bude rozeznatelné po 3 týdnech. Je mi jasné že po 3 měsících je to téměř 100% a pro lidi hlavní údaj ale jde o to jakou úspěšnost mohou mít předchozí testy. Děkuji moc

Krev na kůži 16. 12. 2019

Uživatel: Karel, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, prosím o radu a pomoc. Před dvěma dny jsem pomáhal zraněném člověku, kterému tekla krev. Dotýkal jsem se pouze jeho bundy. Po příjezdu záchranné služby jsem zjistil, že je HIV pozitivní a mám na ruce (hřbetu ruky) kapku jeho krve. Ruce jsem několikrát dezinfikoval dezinfekcí záchranné služby a oblečení vypral. Na rukách jsem neměl žádnou odřeninu ani otevřenou ránu. Mohl v tomto případě nastat přenos HIV? Má teď momentálně smysl chodit na testy nebo jít až za 2 měsíce? Mám strach a děkuji za každou radu a odpověď. Děkuji

přenos krví 16. 12. 2019

Uživatel: Vystašenaaaa, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den. Možná jste na obdobný dotaz již odpovídali, ale jsem v panice a pokud se nezeptám konkrétně, tak nebudu mít klid. Kupovali jsme na inzerát nábytek a potom, co jsme ho rozložený doma vyložili, zjistila jsem, že na jednom dílu je krev. Nevím jestli zaschlá nebo ne, doma se nám nic nestalo, muselo to být od toho nakládání. Já mám ruce popraskané od ekzému, navíc den staré kousnutí od domácího mazlíčka, které se moc nehojí. Partner mi na otázku jestli se neškrábl on řekl, že jsem blázen. Je možné se nakazit, kdyby se o to poranil prodávající a já s tím kusem manipulovala “za čerstva” . Moc děkuji za pochopení i odpověď.

Nechránené zasunutie 15. 12. 2019

Uživatel: Roman, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý deň , veľmi pekne chcem poprosiť o predpoklad nákazy HIV. Pod vplyvom alkoholu som mal analny sex pasívne, kde nastal prvotne zasun bez kondomu. Následne ale bol kondom nasadený. K ejakulácii nedošlo a bol použitý lubrigacny gél. Dotyčnému netiekla ani predejakulacna tekutina. Aké veľké je riziko nákazy. Aké množstvo predejakulacnej tekutiny spôsobí nakazenie ? Je mozna nákaza aj keď sa do mna nedostane žiadna tekutina z tela partnera ? Ďakujem veľmi pekne za odpoved.

Poranění jehlou 15. 12. 2019

Uživatel: Girty, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den, v noci mi vypadl telefon u popelnic. Kdyz jsem ho chtěla zvednout pichla jsem se o jehlu. Nebo aspon myslím. Byla jsem opilá. Kdyby se vázne poranila jehlou jaké je riziko ? Mam hrozny strach . Děkuji za odpověd

Dodatek pro p.magistra 15. 12. 2019

Uživatel: Laura, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den,mam dotaz.Pred mesicem jsem byla tal trosku neverna.Doslo na hluboke libani,treni se ale obleceni,chvilku me masturboval.Ted vaham zda podstoupit test.Partnerovi styk zatim vzdy nejak vymluvim.Diky Laura Ptala jsem se zda mohu zase s manzelem tedy bez obav zit bez kondomu.Mame batole a tak jsem vystrasena.Na googlu jsem narazila,ze muze dojit prenosu libanim usta jsem nam neprohlizela,nebo prstovani zaderka, preejakulat intenzivni treni obleceni.Chci mit jistotu,proto jsem jeste dopsala dodatek.Sveho cinu velmi lituji,ale jiz to nevratim.Moc dekuji za Vasi odpoved Laura

Lubrikant olej vs. voda 15. 12. 2019

Uživatel: Janko, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda se kondom může porušit olejovým lubrikantem. Měl jsem sex s mužem, při předehře jsme nejprve použili olejový lubrikant, byl i orální sex (bez ejakulace). Poté do mě penetroval (s kondomem) a použili jsme gel na vodní bázi (Durex Play Aloe vera), ejakuloval na mou hruď. Existuje nějaké riziko přenosu? Děkuji.

Otazka 15. 12. 2019

Uživatel: Laura, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den mohu se prosim zeptat proc mi mizi dotaz ?? Moc dekuji Laura

Oral 14. 12. 2019

Uživatel: Bubik, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý deň pred 3dnami som mal orálny styk mal som kondóm ale sa pretrhol po troch dňoch som dostal nádchu bôlenie hrdla chcem sa spýtať môžem byť hiv pozitívny po tak krátkej dobe od styku a aj keď bol len orálny dakujem

Jaká je šance 14. 12. 2019

Uživatel: Harly, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den mnoho lidí se ptá na otázku 3 týdnů a bohužel neodpovídáte. U vas na internetových stránkách se přesně píše "Antigeny se začnou v těle objevovat přibližně po třech týdnech od infekce. V této době začínají být detekovatelné testy. Asi o týden později tělo vytvoří tak velké množství protilátek, že antigeny již nejsou detekovatelné." A naše otázka zní: Jaká je šance že se to za 3 týdny dá detekovat? Děkuji za odpověď.

Dekuju 14. 12. 2019

Uživatel: Laura, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobry den,mam dotaz.Pred mesicem jsem byla tal trosku neverna.Doslo na hluboke libani,treni se ale obleceni,chvilku me masturboval.Ted vaham zda podstoupit test.Partnerovi styk zatim vzdy nejak vymluvim.Diky Laura

test po 3 týdnech- je spolehlivý? 13. 12. 2019

Uživatel: Hony, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Nekde pisete, ze je mozne jit na sérologicky test z krve jit uz po 3 tydnech? Na kolik % jsou spolehlive?

Akne 13. 12. 2019

Uživatel: Klara, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den je možný prenos, když jsem na tvář asi 3x silne polibila člověka u které jsem si pak všimla, že má na tváři rány po akné, nevím jak staré byly a jestli to už byly strupy,modřinky a nebo rány čerstvější .. měla jsem lehce popraskany ret, ale ne do krve. Pak jsem si po rtech přejela jazykem a navlhčila je svymi slinami.Dekuji a omlouvám se pokud je má otázka banální ....

INSTI 13. 12. 2019

Uživatel: Lukáš, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, rád bych se zeptal jak moc je spolehlivý minutový rychlotest INSTI. Výsledek mi po 4 měsících nechráněného náhodného styku vyšel negativní. Je nutno se ještě testovat jednou, nebo se můžu spolehnout na to, že jsem skutečně nenakažen? Děkuji.

Nachlazení a příznaky chřipky bez horečky, antidepresiva 13. 12. 2019

Uživatel: Honza, Téma: Způsoby přenosu a příznaky, rizikové chování

Dobrý den, 3 týden od rizikového styku jsem se nachladil (což vím, že není příznak HIV). Měl jsem rýmu, cítil jsem se unavený a zesláblý, bolesti hlavy a celkem překvapivě i průjem a nechutenství. Rýma spolu s bolestí hlavy přešla, ale únava až slabost (svalů a kloubů) a zažívací potíže mi přetrvávají i po týdnu od nachlazení (tj. 4 týden od styku). Horečku jsem neměl, zánět hltanu také ne, ani zbylé příznaky jsem neměl. Může být tato kombinace projev primoinfekce? Po dvou měsících si chci zajít na testy. Beru Zoloft. Vím, že např. steroidy ovlivňují výsledky testů a spolehlivé jsou až po 3 měsících. Ovlivňují tuto délku i antidepresiva?

Aktuální počet dotazů v databázi: 10961

Obrázek č. 138

Kdy a kde testujeme

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


Podpořte nás!

 

Objednání besedy


Obrázek č. 150
Obrázek č. 145
Obrázek č. 142
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 55


abbvie

Obrázek č. 132
Gilead


Obrázek č. 56

financuje vysílání webinářů a vývoj systému PIST

Obrázek č. 57

akreditovaný dobrovolnický program

alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126

nám přispěli novým stanem

Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.