On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

Reaktivita COVID19 AGtestov na HIV ASR 16. 6. 2022

Uživatel: Rebeka, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Chtěl bych se zeptat na reaktivu COVID AG testu na HIV ARS. Na netu je dostupný článek: "False-positive for SARS-CoV-2 antigen test in a man with acute HIV infection", který popisuje situaci, kdy AG test na COVID byl 3x za sebou reaktivní v případě pacienta s HIV ARS. Rovněž jsem našel i jiné dostupné články, kdy u pacientů s COVID vyšel reaktivní test na HIV (článek s názvem "Cross-reactivity of SARS-CoV-2 with HIV chemiluminescent assay leading to false-positive result"). Chtěl bych se zeptat proč je tomu tak, proč existuje vzájemná reaktivita takových testů? Především mě to zajímá v případě AGtestů na COVID, ktoré mohou reagovat na HIV ARS. Velice vám děkuji za odpověď.

fostemsavir 15. 6. 2022

Uživatel: Er, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat kdy je reálná možnost že tento lék fostemsavir bude schválen i u nás v ČR?

Přenos přes oko 15. 6. 2022

Uživatel: Karol, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, na party mi prsknul můj známý(velmi promiskuitni v gay vztazích) dvakrát do oka. Zda měl nějakou ranku na rtech nebo v puse nemohu říct. Byla tma a nic jsem neviděl. Je to riziko přenosu a mám se stresovat ? Děkuji

průzkum kvality zdravotní péče 14. 6. 2022

Uživatel: Alex, Téma: Ostatní dotazy, připomínky a podněty

Dobrý den, prosím o informaci, kdy budou zveřejněné výsledky 10 výherců k průzkumu kvality zdravotní péče HIv+. Děkuji Alex

Manikúra 14. 6. 2022

Uživatel: Darina, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, dnes jsem byla na manikúře. A manikérka mi stříhala kůžičku kolem nehtů. Na jednom bohužel až do krve. Poté mi přejela prst štětečkem s olejickem. Je tady možnost nakazit se HIV když by paní přede mnou byla HIV pozitivní a také ji jistě nehty přejížděla olejíčkem s tím samým štětečkem a třeba také krvacela. Je možnost se přes štěteček nakazit?

Riziko prenosu 14. 6. 2022

Uživatel: Alica, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý deň, pracujem v nemocnici, vyberali sme stehy na koži a asi sa mi kúsok vybratého stehu zachytil na rúšku,.Keď som ho dávala dolu padol mi ten steh do oka , . Je to riziko Hiv ak by bol steh aj s trochou krvi ? Ďakujem

Testování 14. 6. 2022

Uživatel: Tomáš, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, jak moc spolehlivé jsou samotesty na HIV, které zasíláte domu oproti testům z krve prováděným v laboratoři? Chtěl bych si provést Vámi zaslaný samotest a tak bych rád věděl, na kolik % mohu jeho výsledku důvěřovat a zda je nutné pro jistotu si ještě nechat udělat test od lékaře. Děkuji

Primoinfekce hiv 13. 6. 2022

Uživatel: Vendy, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den zhruba před třemi týdny jsem měla nechraneny pohlavní styk bez vyvrcholení dotycneho teď zhruba týden zpátky jsem měla projevy nachlazení které vyustili v zanet hrtanu nemůžu mluvit apod.Antibiotika zabrala.Je možné že jsem se mohla nakazit jiné priznaky co píšou na webu nemám.

Otázka 13. 6. 2022

Uživatel: Katarína, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň robila som si sama 3 rýchlo testy píše že 99 presnosť. Test som robila po roku aj pol od kontaktu je možné že výsledok je pravdivý všetky tri bolo negatívne ďakujem

vlasová leukoplakia 13. 6. 2022

Uživatel: Martin, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

děkuji za vaši odpověď k té vlasaté leukoplakii. ještě přece jen jednu otázku mám, slubuji, že poslední. mohl jsem mít nulové příznaky x let, přeskočit první druhé stadion HIV a teprve teď přišla vlasatá leuko a zjistím že mám rovnou aids? já jsem nebyl x let nemocný ani chřipkou, ani nic jiného. dostal jsem ale syfilis 2 měsíce dozadu, přeléčil anntibiotiky před měsícem a teprve teď se stala ta usta dutina, bílý jazyk a myslím ze i ta vlasata leukoplakia. můze to mít souvislost? nebo jsem mohl mít dlouhá léta nulové příznaky hiv ? těšil jsem se, že jsem dobral 3 dávku penicilinu a mám klid. a teď ty usta. děkuji

Musí se pracovníci silových složek povinně testovat? 13. 6. 2022

Uživatel: Jana, Téma: Právní poradna v oblasti HIV a AIDS

Dobrý den, chtěla bych se Vás ještě zeptat, je pravda, že lidé, kteří pracuji například jako policisté či jako vězeňská služba, že se pravidelně musí testovat nebo je to jen od dané osoby vymyšleno? Děkuji

Dotaz 13. 6. 2022

Uživatel: Jana, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, vím, že se zaměřujete hlavně na hiv, ale chtěla bych se zeptat, zda stejne jako u hiv je test na syfilis spolehlivý v rozmezí 2-3 měsíců od kontaktu. Vím, že testujete i na syfilis. Testy po 3 týdnech na hiv a syfilis byly negativní. Samozřejmě si dojdu ještě v rozmezí 2-3 měsíců. Chci se Vás tedy zeptat, po jak dlouhé době od rizikového kontaktu je spolehlivý test na syfilis? Dekuji

vlasata leukoplakie 13. 6. 2022

Uživatel: Martin, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

chci se zeptat. našel jsem si na jazyku bílý povvlak na obou hranách jazyka. na 99% jsem si jistý, že se jedna o vlasatou leukoplakií. je to vždy příznak hiv nebo to teoreticky může být i něco jiného? a je to spíše příznak dřívějšího nebo pozdějšího stadia hiv? může to být už aids? dosud jsem žádné příznaky na sebe neviděl. toto se děje posledních 10 dní. Ďekuji

Test žilní krve 13. 6. 2022


Dobrý den, na vzorku žilní krve zasílané z Domu Světla do laboratoře jsou testovány protilátky i antigen p24? Děkuji za odpověď.

Skladování PrEP 13. 6. 2022

Uživatel: Tomáš, Téma: Pre- a post-expoziční profylaxe (PrEP, PEP) proti HIV

Dobrý den, nově užívám PrEP a hned na první balení jsem se dočetl, že se nemá uchovávat při teplotě nad 25 stupňů Celsia. V bytě mám aktuálně víc stupňů, mohu tedy PrEP uchovávat v lednici? Děkuji předem za odpověď. S pozdravem Tomáš

Náplast 12. 6. 2022

Uživatel: Juli, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobry den. Ctyrleta dcera sla do prevlekaci kabinky v bazenu a vzala do ruky pouzitou naplast , ktera tam lezela. Rikala mi to az doma, ze na ni sahala a vzala ji do ruky. Je riziko, ze se mohla takto nejak nakazit? Dekuji predem za odpoved

Zaslání testu domů 12. 6. 2022

Uživatel: Pride, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den. Před víc jak rokem jsem měl několikrát a s několika lidmi pohlavní styk. Poté jsem v zimě měl příznaky angíny, ale hrozně jsem se v noci potil. Doktor dělal test na angínu, ale byl negativní. Covid test také negativní (ale pouze antigenní). Proto bych si po abstinenci od sexu od té doby rád udělal test na HIV. Chtěl bych si první zkusit udělat test doma, ale bydlím s rodiči (18 mi bude příští rok). Mohu si ho nechat zaslat nebo je to až od 18? Je balík anonymně zabalen? Předem děkuji za odpověď

o co by se mohli jednat? 12. 6. 2022

Uživatel: Jirka, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, Před 9týdny rizikový kontakt s prostitutkou. Pouze rimming pasivní/aktivni. Po 7dnech na jedné mandli (druhou nemám) čepy. ORL diagnostikoval angínu. Čepy se mi od té doby v menším měřítku tvoří a přidal se bílí povlak na jazyku, trvá dodnes. Výtěr z krku (po 14dnech od ATB)kapavka a chalýdie, negativní. Před 14 dny ORL výtěr, negativní. Možnost reflux a užívám prášky, bez zlepšení. Bez teplot ani jiné příznaky, pouze po 3. dávce covid bolela uzlina v podpaždí na stejné ruce, za 2dny(odeznělo). Testy po 3.měsících podstoupím, ale vzhedem k příznakům a typu pohlavního styku si nemyslím, že by se mohlo jednat o HIV/syfilis. Na co bych se měl ještě otestovat? Děkuji.

Krvácející škrábnutí-prosim o odpověď 11. 6. 2022

Uživatel: Frantik, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobry den, je to už měsíc od chráněného styku s prostitutkou která mě řízla hodinkama či nehtem. Bohužel nevím jak se to stalo. Ale spíše mě psychicky trápí to, že škrábnutí bylo čerstvé a žena se třela svým tělem o škrábanec a já o škrábnutí ještě nevěděl. Jde o tělní tekutinu teda (pot) možná i sliny Ale škrábnutí nebylo tak hluboké, tudíž krev až tak netekla jen byla trošku na povrchu kůže. To jsem poznal kdyz jsem na škrábanec sáhnul. Bohuzel jsem se nešel vykoupat hned ale škrábanec jsem umyl až kdyz jsem přijel domu. Takže po 3h cca. Jsem psychicky na dně.Mám strach že mám i slabší imunitu že jsem náchylnější. Jaké je riziko? Předem děkuji.

Kadeřnictví 10. 6. 2022

Uživatel: Bishop, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, nedá mi to a musím Vás požádat o pomoc. Byl jsem u kadeřníka a nechal jsem si upravit vousy. Když mi holil krk břitvou tak mě omylem řízl. Mám 2 malé ranky. Břitva byla nová a i denzifikována poté mi to přejel štětcem na odstranění zbylých vousů. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli touto formou nemohlo dojít k přenosu HIV?? Určitě ten štětec používá i na ostatní, jestli třeba na tom nemohla být krev, která se mi mohla dostat do rány. Krev mi z ranky moc netekla, ale chci se ujistit. Děkuji

Praskly kondom 10. 6. 2022

Uživatel: Pita, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Chtěl bych se zeptat jaké riziko plyne pro mě , při prasklému kondomu u orálního sexu , když kondom praskl při výstřiků .

Přenos HIV při skupinovém sexu 10. 6. 2022

Uživatel: Dan, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, chci se zeptat jestli může dojít k přenosu viru HIV při skupinovém sexu v případě, kdy jsou dva muži pasivní a jeden aktivní, provádějí anální sex tak, že aktivní muž s kondomem penetruje análně oba pasivní muže a střídá oba dva stále s jedním nasazeným kondomem. Může se HIV přenést z prvního pasivního muže na druhého pasivního právě oním okamžitým vystřídáním? Děkuji

Spolehlivost 10. 6. 2022

Uživatel: Xxx, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Zdravím, chci se zeptat na % spolehlivosti vašich HIV rychlostestu z krve z prstu po 3 měsících od rizikového stiku. Vyšel mi negativně ale nejsem si uplne jistý ohledně spolehlivosti když to není “laboratorní” test

Praskly kondom pri oralnim sexu 10. 6. 2022

Uživatel: Pita, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den chtěl bych se zeptat, jake je riziko přenosu , když mě orálně uspokojovala prostitutka s kondomem a ten u výstřiků praskl a prostitutka pak hned vytáhla penis ven z úst . Jake je riziko HIV a ostatních nemoci dekuju

Prenos 9. 6. 2022

Uživatel: Lukas, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Měl bych otázku. Dočetl jsem se tady, ze vzájemnou masturbaci se Hiv nepřenáší. Otázka by, ale byla jaký případ by musel nastat, aby k přenosu došlo? Předpokládám, ze by muselo dojít k řeznému krvacivému poranění na penisu a i na ruce partnera. Nebo stačí, aby byl poraněný krvavém zraněny jen penis a partner by mel ruku od sperma, poševní sekret a tím pádem by také došlo k přenosu ? Děkuji

Hiv testovanie 9. 6. 2022

Uživatel: Lala 43, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň. Prosím Vás mohla by som sa spýtať na spoľahlivosť testu Eclia na hiv? Viem že všade píšete že 1 rizikový styk =1 test, ale ja som sa 4roky psychicky trápila nakoľko som sa bála odhodlať na testy. Nakoniec som žiaľ skončila v rukách psychiatra. Minulý týždeň som sa bola testovať v Medirex centre v Bratislave ale tam robili test tou spomínanou metódou Eclia. Predtým mi robili test v inom centre metódou Elisa. Je ten test Eclia spolahlivy? Nakoľko stále nájdem na sebe nejaké príznaky hiv mám hrozné obavy. Ďakujem za Vašu odpoveď a pekný deň

Přenos 8. 6. 2022

Uživatel: Klára, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, předem se omlouvám za možná hloupý dotaz. Chtěla bych se zeptat, zda v případě, kdy jsem "ručně uspokojila" muže, on následně ejakulát otřel do ubrousku a v případě, kdy by mu na prstech zbytek ejakulátu zůstalo, jelikož následně "uspokojil ručně" on mě, zda je možný přenos HIV viru touto cestou. Podotýkám že si nejsem vědoma že by byl jakkoli nemocný, k sexuálnímu styku nedošlo. Po 3 týdnech jsem měla rýmu a afty, tak mám pouze strach. Děkuji Vám za odpověď.

Test 7. 6. 2022

Uživatel: Zdeněk, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, chtel jsem se zeptat zda se dá z bunečné imunity zjistit přitomnost viru hiv ( podle vysledku)?? Nebo jestli muze nějaka imunitní porucha ovlivnit tvorbu protilatek ne-li jí i třeba znemožnit, že se ani i při přítomnosti viru v organismu nevytvoří protilatky?? Da se přimo při imunologickem vyšetřeni zjistit přitomnost viru v krvi, nebo to delaji jenom specializovana střediska?

Ovlivni guajacuran test 6. 6. 2022

Uživatel: Pechma, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, asi 30 hod pred testem na HIV jsem si vzala tabletu guajacuran, muze nejak ovlivnit vysledek? Na test jdu 94 den. Dekuji

Príznaky 6. 6. 2022

Uživatel: Robíte dobru prácu., Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý deň. Prosím vás, môže ísť o primoinfekciu, keď sa mi po troch týždňoch od rizika objavili na tele zvláštne vyrážky, kvasinky v hrdle, nočné potenie,ktoré trvá už päť týždňov a teraz po ôsmich týždňoch od rizika sa mi začali objavovať uzliny za uchom a v slabinách,bolesť v podbrušku, bolesť hlavy,bolesť chrbta pri nádychu? Horúčky nemám . Ďakujem vám.

primainfekce 6. 6. 2022

Uživatel: Oskar, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se může primainfekce projevit již druhý den po rizikovém chování. Druhý den po rizikovém chování se mi objevily červené flaky na zádech. Jiné příznaky jsem však neměl. Může jít v tomto o primainfekci? Nevím z čeho jiného by mohly být ty červené fleky. Dekuji.

PrEP na vyžadaní / on damend 6. 6. 2022

Uživatel: martinek3836, Téma: Pre- a post-expoziční profylaxe (PrEP, PEP) proti HIV

Dobrý den, Měl bych prosím dotaz k PrEP on damend 2-1-1 toto dávkovaní se doporučuje pro analní sex . Ale přece může mít člověk receptivní i insertivní anální sex . Málokdo v popisu zminuje insertivní pozici . Viděl jsem to jen britských pokynech BASH a některých americkych střediscích. Jak je to prosím ? Pochybuji ,že ve studích,IPERGAY ,ANRS-IPERGAY ,IPERGAY Ole měli lidé jen receptivní anální sex bez oralního sexu a insertivního .. análního sexu .

Wc 6. 6. 2022

Uživatel: Jarda, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, prosím Vás o názor, zda je možné se nakazit hiv, pokud jsem v restauraci použil toaletu (mušli) a když jsem si myl ruce, všiml jsem si z boku umyvadla zřejmě krvavé skvrny. Teď mne děsí představa, kdyby byla nějaká krev třeba i na klice a já si poté při močení držel penis, jestli bych se mohl takto nakazit. Zkrátka když jsem sáhl na kliku, na které by teoreticky bylo trochu krve a pak si držel penis při močení. Moc děkuji

Insertivní oral sex a PrEP 5. 6. 2022

Uživatel: Martin3836, Téma: Pre- a post-expoziční profylaxe (PrEP, PEP) proti HIV

Dobrý den - prosím o posouzení situace a rizika Užil jsem PrEP v režimu 2:1:1 po použití 2 tablet proběhl 2 x insertivní oral od ženy odstupu cca 4 - 5 hodiny po použití 2 tablet . Nasledně jsem PrEP jestě užival 28 dní aniž jsme ještě viděli . Partnerka měla bolest v krku - pravdepodobně menší během včera si nestěžovala na žádnou bolest ... Jaké je mé riziko z HIV ... Děkuji předem za odpověd - celkem mám obavy z rezistence léku ..

Problemy se spanim a hiv 5. 6. 2022

Uživatel: Prezdivkaa, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobry den, Chtela bych se zeptat jesli mohlo se stat ze jsem se nakazila v poradne pred rokiem a ted nemuzu spat, muze to byt priznak HIV? Pripadne jakby je stav HIV infekce po roce od nakazeni. Dekuji za odpoved.

Spolehlivost rychlotestu 4. 6. 2022

Uživatel: Terka, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, před sedmi lety jsem byla až po devíti měsících po riziku na rychlotestu. Test vyšel negativně, ale přes to mě stále leží v hlavě, jestli jsem na test nešla po příliš dlouhé době od rizika a nemohl být falešně negativní, nebo jestli byl tenkrát tento test dostatečně spolehlivý. Prosím o odpověď. Děkuji moc.

Infekčná dávka 4. 6. 2022

Uživatel: Vyjasnenie, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý deň prajem, už tu bol veľa krát spomínaný prenos cez oko prostredníctvom krvi, ale ak sa teoreticky niekomu dostane krv do oka a v zrkadle nevidí žiadnu krv v oku, lebo to bolo veľmi malé množstvo, tak je tu vôbec riziko??? Inak povedané, keď sa dostane tak malo krvi do oka, že to nie je ani vidno, tak prenos nehrozí???

Dotaz 4. 6. 2022

Uživatel: Jana, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, mohu se zeptat, v hiv centru budu testována po 3 týdnech a poté po 2-3 měsících. Mohu se zeptat na kolik % se uvádí spolehlivost testu po 3 týdnech? Lékař mi říkal, že většina nákaz by se již v tuto dobu odhalila. Samozřejmě vím, že výsledek je na 100% spolehlivý po 2-3 měsících. Jen se chci tedy zeptat na kolik % je test spolehlivý po 3 týdnech? Dekuju

Dotaz 3. 6. 2022

Uživatel: Pavel, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na přenos HIV. Nevedu promiskuitní život, ale měl jsem intimní styk s mužem, kdy jsem muži do análního otvoru strčil prst. Druhý den jsem si všiml ranky či zánětu u nehtového lůžka., ke které nevím, kdy došlo. Pokud bych měl u tohoto aktu čerstvou ranku, je teoeticky možný přenos viru? Dále mi byl provedený orální sex, kdy jsem byl po čerstvém oholení. Také bych se rád zeptal, pokud by tam byla ranka či došlo k poranění/odřenině penisu během styku, zda by hrozilo riziko. Na testy si zajdu, rád bych co nejdříve, tedy po dvou měsících. Dá se tato doba brát sto procentně? Děkuji moc. P.

Test po hlubokém libání a příznacích primoinfekce 3. 6. 2022

Uživatel: ELI, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda mám zajít na test po jednom minutovém hlubokém líbání (bez kousání) s mužem, který má rodinu a nechová se promiskuitně. 3 týdny po líbání, jsem měla den teplotu do 37.7, bolesti celého těla, druhý den hroznou bolest v krku, nasazeny ATB, po nich přišla úleva, ale nastal kašel a další bolení v krku. Po dobrání se vše vrátilo, zvýšená teplota, hrozná bolest v krku, ztráta hlasu, chrapot. Další ATB po nich druhý den zlepšení. HIV test mám dělaný v tomto roce, negativní. Chci jít darovat krev, takže nemám dobrý pocit. Mám se nechat po 3 měsících testovat? Neměla jsem žádný sex, jiné riziko. Děkuji

Aktuální počet dotazů v databázi: 13305

Obrázek č. 169

ČT podporuje ČSAP

Obrázek č. 190

Objednání besedy


Podcast Život plus
obrazek PrEPPoint
Obrázek č. 138

Kdy a kde testujeme

Obrázek č. 203

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


Kampaň podpory pro zaměstnance žijící s HIV

Obrázek č. 172

#workingpositively

Podpořte nás!

 
Obrázek č. 195

Česká společnost AIDS pomoc, z. s. je s projektem „Vznik a rozvoj Národní asociace pacientských organizací (NAPO)“ příjemcem grantu z fondů EHP2014–2021 v rámci programu Zdraví. Cílem projektu je posílení role pacientů a pozice pacientských organizací ve zdravotnickém sektoru. NAPO je při realizaci projektu vůči ČSAP z pozici partnera. Více informací o aktivitách NAPO najdete na www.silapacientu.cz.

Obrázek č. 142
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 154
Obrázek č. 55


Obrázek č. 132

podporuje činnost Domu světla

Gilead


Obrázek č. 202
alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126
Obrázek č. 186
Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.