On-line poradna

Vítejte v internetové poradně České společnosti AIDS pomoc.

Dotazy odpovídáme pouze v pracovní dny a každé téma má určenou dobu pro odpověď (24, resp. 48 nebo 72 hodin).

Dříve, než-li položíte svůj dotaz, projděte si prosím náš web www.hiv-prevence.cz. Najdete zde mnoho informací o způsobech přenosu, možných příznacích, ale i o testování a místech, kde se můžete nechat otestovat. V případě, že byste položili dotaz, na který je odpověď na uvedeném webu, je možné že jej vyhodnotíme jako duplicitní a vymažeme ho.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jste v přehledu již položených dotazů nenašli to na co se chcete zeptat, položte vlastní dotaz.

Pokud máte zájem o otázky a odpovědi z nějaké specifické oblati, můžete výběrem tématu omezit zobrazené otázky. Bližší popisy a statistiky otázek naleznete v přehledu témat.

Všechna témata

Zobrazeny jsou všechny otázky, které byly v poradně položeny.

test 10. 3. 2022

Uživatel: David, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobry den, byl jsem na rychlotestu v Dome svetla a pristup a vsechno super. Objevila se mi jedna tecka modra, taky super. Ale nevim, jestli jsem nevidel i 2 male bile tecky a celkem by byly 3? Je to mozne? A nebo nic neznamenaji

Dostatečná inkubační doba 10. 3. 2022

Uživatel: Jan, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, brzy to budou 3 měsíce od mého rizikového styku. Mám v plánu se u vás nechat testovat na syfilis a HIV. Během inkubační doby (tedy během těchto 3 měsíců) jsem bral antibiotika. Z vašich stránek je zřejmé, ze výsledky testu na HIV po 3 měsících od rizika nic neovlivní (žádné prášky, žádná nemoc). Můj dotaz spíše směřuje tedy k syfilisu - na internetu jsem cetl názor jednoho dermatovenerologa, ze pokud během inkubační doby berete antibiotika, je lepší testy na syfilis posunout o 2 týdny. Jak to tedy prosím je? Původně jsem si chtěl k vám na oba testy zajít 95 dnů po styku, ale teď nevím, jestli tedy nemám vše posunout o 14 dnů (především ten syfilis). Děkuji moc

test po primoinfekci 9. 3. 2022


Dobry den, cetl jsem, ze clovek po prodelane primoinfekci, ma jiz dost detekovatelnych protilátek. Znamena to, ze kdybych mel primoinfekci po dvou tydnech od rizika, ktera trva tyden, test po 3 tydnech by to vzdy uz poznal, ze mam hiv, nebo by ani tak nemusel byt pozitivni jeste? ( v pripade ze bereme v potaz, ze clovek je infikovany). Čili kdyby mi bylo spatne, 2 tydny po riziku a test by mi 3 tydny po riziku v dobe, kdy mi je jiz dibre vysel negativne, znamenalo by to ze to nemohla byt ona primoinfekce? Nebo mohla a test by to jiz mohl i nemusel poznat. Protoze u vas ba poradne jsem to takzo pochopil, tak jak to je?

Testování HIV 9. 3. 2022

Uživatel: Dan, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, mám v plánu jít po dvou měsících od rizika (orální sex) na HIV test. Mám jen prosím dotaz. Praktická lékařka mě nechala preventivně po 5. týdnech otestoval laboratorně na Syfilis (RPR test a test a-T. pallidum Total), měl jsem dva výsledky negativní a nereaktivní. Mám se prosím po těch dvou měsících nechat otestovat krom HIV i zase na syfilis, žádné příznaky nemám. Lékařka mi tvrdila, že se syfilis testuje běžně po 4 týdnech od rizika. Děkuji moc za odpověď.

Mononukleoza 8. 3. 2022


Dobrý den, může ovlivnit výsledek testu po třech měsících mononukleoza ? Děkuji za odpověď

Obava z nákazy 8. 3. 2022

Uživatel: Pet, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, byl jsem před třemi týdny na testování na HIV v sanitce. Výsledek jsem měl negativní, ale nyní po třech týdnech mám bolesti v krku a zvětšené uzliny. Bojím se, že jsem se mohl v sanitce virem HIV nakazit. Lidé chodili do sanitky velmi rychle po sobě a nejsem si jistý, že by bylo možné v takové rychlosti po každém stoleček desinfikovat. Mám nějakou záruku, že na každého je v sanitce použit čistý odběrový materiál? Prosím o odpověď a radu, zda jít po tomto testu po třech měsících někam znovu na test. Jinde než v sanitce jsem se nakazit nemohl.

Muž HIV pozitivní a partnerka HIV negativní - možnost podstoupení umělé oplodnění (IVF) 7. 3. 2022

Uživatel: Anonym, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Mám jeden dotaz ohledně o IVF. Již jsem byl s partnerkou na IVF a 2x mě odmítli, že jsem HIV pozitivní. Ale dle odběru krve mam virovou nálož pod 20 kopii/ml, což znamená, že nejsem infekční. Já sám nechápu proč mne na embryologové odmítají, když mám výsledky vzorové. Nebo můžeme mít pohlavní styk s ejakulací do pochvy aniž bych partnerku nakazil? Prosím o rady, jaké jsou v našem případě možnosti ohledně oplodnění (IVF... atd.). Děkuji

Možnost přenosu 7. 3. 2022

Uživatel: Matt, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, ejakuloval jsem do trenek a kalhot, ve kterých jsem pak chodil následující dva dny. Existuje nějaká možnost přenosu nákazy, když jsem se například kalhotami o něco otřel, byl v přítomnosti lidí, či chodil po městě v bundě (ve které chodím i teď), kam to mohlo nějak prosáknout? Či když mi pak někdo jiný odnesl trenky (a jiné oblečení) vyprat? Nejsem si vědom rizikového kontaktu, jen se chci ujistit. Děkuji moc za odpověď.

Poradna 7. 3. 2022

Uživatel: Martin, Téma: Pre- a post-expoziční profylaxe (PrEP, PEP) proti HIV

Dobrý den, můžete mi poradit, kde si mohu nechat předepsat PreP kromě praktického lékaře? Jsem u pojišťovny 207 a s tím Dům Světla nemá smlouvu, děkuji

Orální sex - doplnění 6. 3. 2022

Uživatel: David, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den,moc prosím o odpověď k mému dotazu v minulosti HIV a orální sex. Mám tedy dotaz, zda je možné nakazit se žloutenkou typu C při pasivním orálním sexu. Jsem očkován na žloutenku A i B.

Covid a hiv 5. 3. 2022

Uživatel: Anonym, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, může covid ovlivnit vysledek krevniho testu na hiv?

Test - HIV 3. 3. 2022


Dobrý den, byl jsem na testu - HIV Ag/Ab Combo jako samoplátce. Jedná se prosím o test 4. generace? Výsledek byl nereaktivní.

priznak 3. 3. 2022

Uživatel: Hony, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Nahore na dasni mam cca 1 cm bilou vec, může se jednat o vlasatou leukoplakii a pripadne, jak dlouho vlasata leukoplakie zustane v puse, pokud zmizi do par dnu, tak lze vyloucit, ze by to byla ona? Muze se vlasova leukoplakie vyznacovat jako jedna bila podlouhla 1 cm dlouha cca tecja?

Obava 28. 2. 2022

Uživatel: Milo, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den,chcem sa spýtať,mal som chránený styk so ženou,len sa bojím,keď mi stiahla kondom a náhodou nakoniec ma spravila rukou,či není riziko tak to preniesť...po 5tich tyzdnoch som mal trochu zapalene hrdlo a teraz 6ty týždeň mam max 37 teplotu plus hrdlo ...som psychicky z toho už mimo...

Primární infekce HIV 28. 2. 2022

Uživatel: Martin, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, měl jsem před 5ti týdny rizikový styk s neznámou osobou - líbaní, orální sex - 69, ejakulace mimo pusu na hruď. Po třech týdnech jsem měl silnou chřipku, která trvala asi týden - příznaky jako u HIV. Praktická lékařka mě po 5 týdnech po riziku poslala pro jistotu na HIV test a také na syfilis test z krve. Oba výsledky jsou negativní. ATB či jiné léky jsem nebral, pouze panadol na teploty. Sdělila mi, že se tedy o prvotní příznaky infekce HIV nejedná, a domluvili jsme se ještě na kontrolní test na HIV za tři týdny. Chci se prosím zeptat, zda se opravdu nejednalo příznaky HIV infekce. Protilátky po prodělané prvotní infekci HIV se v těle vytvoří a test by je už odhalil?

Woykoff Allegra COMFORT 30 tablet 27. 2. 2022

Uživatel: Zeo, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý večer. Rád bych užíval toto: Woykoff Allegra COMFORT 30 tablet. v kombinaci s Biktarvy. Mohu? Složení z letáku: Účinné látky: 200 mg l-tryptofanu, 2,5 mg vitaminu B6 (pyridoxin hydrochlorid) Složení: zahušťovadlo (hydrogenfosforečnan vápenatý dihydrát, mikrokrystalická celulosa, arabská guma, polyvinylpyrrolidon), L-tryptofan, sacharóza, protispékavé látky (mastek, stearan hořečnatý), barviva (oxid titaničitý, oxid železa) pyridoxin hydrochlorid, emulgátor PEG 6000. Děkuji.

HIV test 27. 2. 2022

Uživatel: Larry, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, mám asi nesmyslný dotaz, ale pořad nad tím přemýšlím. Můžu se nakazit HIV virem, přes HIV test?? Ptám se, protože chci si dojít na HIV test, ale bojím se jestli ho nemůžu dostat i tím samotným testem. Děkuji

Orální sex 24. 2. 2022

Uživatel: Ondřej, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, před týdnem jsem měl orální sex s kolegyní. Lízal jsem ji na povrchu i uvnitř vagíny tudíž jsem měl jazyk uvnitř. A poševní sekret v ústech a nejvíce na jazyku. V puse jsem neměl žádný aft ani žádné krvavé zranění, rty jsem měl také normální nepopraskané. Hrozně se bojím jestli jsem se nemohl nakazit! Vím že to byla obrovská chyba! Děkuji za odpověď

Kdy se testovat 24. 2. 2022


Dobrý den. 16.12 jsem měl chráněny styk s prostitutkou. V půlce března (tedy 3 měsíce po styku) bych se rad dostavil, pro klid, na testy na HIV, syfilis a Hepatitidu C. Tento týden ale beru antibiotika. Mužů stále přijít v půlce března nebo musím po dobrani antibiotik přičíst další 3 měsíce? Jde mi o věrohodnost výsledků. Děkuji

Kontakt s větším množstvím krve 24. 2. 2022

Uživatel: Jan, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, v úterý ke mě přistoupil muž, s velikou pravděpodobností narkoman, který mi přiložil silně zakrvácenou ruku do obličeje a větší množství krve se mi dostalo na obličej, ústa, do úst a možná i do žaludku. V obličeji nemám žádné otevřené rány a ani žádné krvácející rány v ústech. Je zde možnost či riziko nějakého přenosu jakékoliv infekční choroby? Žloutenka C, Syfilis, HIV aj.? Děkuji za rychlou odpověď. Jsem z toho již druhý den velmi nervózní.

Orál,konecnik 24. 2. 2022

Uživatel: Radecek, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den Kouřil jsem jednoho pana ejakulát do pusy ,vyplivnuti jeto už 6 měsíců je tam riziko Dále.pak mohu mít kapavku konečníku? Pokud mě svědí ,přitom hygiena je inekolikrat za den vodou ,,anální styk nebyl žádný jak bych poznal kapavku konecniku

Darování krve - gay 24. 2. 2022

Uživatel: Tomáš, Téma: Právní poradna v oblasti HIV a AIDS

Dobrý den, mám dotaz. Byl jsem pravidelný dárce krve. Nicméně v posledním roce jsem udělal svůj comming out, kdy jsem si definitivně uvědomil, že jsem gay. Provozuji aktivně sex, ale vždy bezpečně, s kondomem. Při posledním darování krve mě nicméně vyřadili z důvodu sexu s muži. Ptal jsem se lékařky, že nerozumím vyřazení z dárcovství, když provozuji pouze bezpečný sex, sdělila mi, že jsme riziková skupina. Současně jsem se jí ptal, že pokud bych měl sex jen se ženami, a to nechráněný, tak darovat mohu, říkala mi, že v podstatě ano, jelikož v dotazníku se neptají na nechráněný sex se ženami. Upřímně mi to přijde velice diskriminační. Prosím o radu jak se případně bránit. Děkuji.

Riziko nákazy + testování 23. 2. 2022

Uživatel: Jakub, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den. Před 2 týdny jsem měl nechráněný pohlavní styk s dívkou, o které jsem později zjistil, že nabízela občasné sexuální služby s ochranou. Je možné,že by HIV+ být mohla/nemusela. Měl bych říci, že soulož byla po 3 min. přerušena a dokončená už nebyla. Moc mě to mrzí, ale musím se zeptat na pár otázek, které mi nedají spát. Kdyby byla pozitivní je stále šance, že mě nakazit nemusela, když styk trval krátkou dobu? Další otázka- jestli je možno prokázat přítomnost viru dříve než po 2-3 měsících? Dočetl jsem se, že po 4 týdnech od rizika je 95% šance zjistit přítomnost protilátek v těle. Jde mi o to, že než plynou 2 měsíce od rizika, tak mě obavy z nákazy psychicky zničí. Díky za odpověď

PREP 23. 2. 2022

Uživatel: Luboš, Téma: Pre- a post-expoziční profylaxe (PrEP, PEP) proti HIV

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, zda se jako Prep stále používá pouze Truvada a její generika tedy kombinace emtricitabinu a tenofovir disoproxil fumarátu nebo zda už je schválena i jiná léková kombinave Děkuji.

Přenos infekce krvi na naplasti 23. 2. 2022

Uživatel: Vikina, Téma: Pre- a post-expoziční profylaxe (PrEP, PEP) proti HIV

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda při náhodném stáhnutí na naplast se zbytky zaschle krve a pokud by mimoděk-cca za hodinu-doslo k doteku prstu usty-jeste před umytim kdyz nebyla možnost hrozí riziko nákazy a zda mám kontaktovat lékaře s prosbou o profylaxi-vim že dotaz vyznívá divně ale nevím co dělat. Děkuji

HIV testy- definitivni spolehlivý vysledek po rizikovém kontaktu 22. 2. 2022

Uživatel: Ladislav, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den. Byl jsem testován v domu světla 113 dní po rizikovém kontaktu s negativním výsledkem. Měsíc potom jsem sponzoroval za levým uchem malý puchýř snad lymfatickou uzlinu. Po třech dnech se začala ztrácet. Je nutno se opět testovat nebo je test po 113 dnech finálně konklusivní? Děkuji

Uterák 21. 2. 2022

Uživatel: Katka, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý deň, prosím bola som na plavárni a pomýlila som si rovnaký uterák v šatni po sprchovaní . Ak som sa ním utrela, bola by tam napr krv .,a v okoli konečníka mám malé trhlinky pri zlatej žile, je to riziko prenosu Hiv ? Ďakujem za odpoveď

Mateřské mléko 21. 2. 2022

Uživatel: Tereza, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak moc je pravděpodobný přenos HIV přes mateřské mléko. Konkrétně při styku mléka s kůží nebo sliznicí oka. Děkuji.

Díte 21. 2. 2022

Uživatel: Petra, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, kamarádka když hlídala moje dítě tak ze srandy mu (papala prsty) vždy je ale přeci jen do pusy strčila hned na to syn udělal to samé...a cucla si je hend poté...je možná nákaza? Vím, že slinami to možné není...Ale i takle při téhle situaci? Jsem z toho šíleně nervozní....Děkuji za Vaši odpověď. Petra.A.

posevni sekret 20. 2. 2022

Uživatel: filda, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Kdyz jsem prstil holku a pri snaze o naslineni se mi asi 2 krat dotkla ruka rtů a tim padem se ni mohlo trosku posevniho sekretu dostat na rty, mohl jsem se nakazit hiv?

Reakcia na syfilis v tehotenstve 20. 2. 2022

Uživatel: Mon, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý deň chcem sa opýtať v 12 TT som mala negatívne výsledky na syfilis v 28 TT mi odoberala lekárka a vyšiel mi reaktívny výsledok co ma dosť znepokojilo lebo mam len môjho manžela už 11 rokov a on mňa a v tehotenstve sex nemame, bola som ldoana na vyšetrenie krvi na infekčné posielali sa do narodeného centra v Košiciach výsledok prišiel negatívny ale ze musím ísť ešte na jeden odber :( neviete prečo? Myslíte že môžem byť kľudná a bude aj druhý negatívny? Ďakujem

Orální sex a pohlavní přenos 20. 2. 2022

Uživatel: Karel, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, hledal jsem ve Vaší historií odpovědi, ale odpověď jsem na můj dnešní dotaz nenašel. Mám prosím tedy dotaz. Měl jsem pasivní orální sex (byl jsem uspokojen) a vzájemnou masturbaci. Četl jsem, že když má člověk jiné pohlavní nemocí, tak je více možný přenos HIV. Já jsem byl dva týdny po riziku na venerologii, dělali mi stěry, výsledky na chlamidie, kapavku atd. mám negativní. Takže v den, kdy jsem byl uspokojen, tak jsem neměl žádnou pohlavní nemoc. Byl jsem tedy i přesto více náchylný k přenosu HIV, když by muž, který mi prováděl orální sex měl HIV a další nemoci? Děkuji za odpověď.

Dotaz ohledně spolehlivosti 20. 2. 2022

Uživatel: Michal, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den. Byl jsem jen pro svoji jistotu na testu po 2 měsících ohledně vzájemné masturbaci a vášnivém líbání s dívkou. Výsledek negativní. Vím ze je to malé riziko. Můj dotaz zní, mužů se na test spolehnout? Antibiotika ani kortikoidy jsem neměl. Děkuji. Snad se dotaz nevymaže. Děkuji

Prstění 19. 2. 2022

Uživatel: Filda, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, prsťil jsem do vagíny slečnu, noc víc kromě líbání nebylo, záděrky ani nic podobného nemám, přenáší se takto hiv? Prosím o zodpovezeni, paklize se dotaz uz opakuje, tak se omlouvam, ale nikde jsem jej nenasel. Diky

Testování v sanitce 19. 2. 2022


Dobrý den, mám velké obavy po prodělaném rychlotestu v sanitce v Brně 17.2. Můj výsledek byl negativní, ale bojím se toho, že paní přede mnou byla pozitivní a mě mohla zdravotní sestra píchnout do prstu stejným přípravkem k vytvoření kapky krve. Mohl jsem se v sanitce nakazit?

DOTAZ: Nulová nálož, dítě 18. 2. 2022

Uživatel: Libor, Téma: Poradna pro HIV+ a léčba HIV/AIDS

Dobrý den. Když má pacient nulovou virovou nálož - může se pokusit o dítě. Jakmile se dítě narodí: jak moc je pro něj virus od malička nebezpečný a jak moc může oplození ženy ovlivnit její zdraví? Respektive na co si dát pozor a je možné mít děti a neohrozit přímo partnerku? Nebo důležité informace? Děkuji.

olíznutí krve 18. 2. 2022

Uživatel: barrka, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, prosím o odpověď - je možné se nakazit HIV, pokud jsem včera z prstu olízla trochu krve (myslela jsem, že byla moje z pod nosu) a až pak mě napadlo, že třeba ne? Strašně se bojím. Děkuji moc za odpověď

Pasivní orální sex 17. 2. 2022

Uživatel: lubos, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Dobrý den, 26.2 jsem měl (po prvé v životě) pasivní orální sex od sexuální pracovnice. Dnes je to 23 dní od aktu, nemám žádné příznaky, spíše strach. Během sexu jsem neměl žádné oděrky, nespatřil jsem ani nic u pracovnice nebo něco takového, trvalo to asi 5 minut. Myslíte, pokud stále nebudu mít žádné příznaky, že bych se měl jít otestovat na HIV (po 2 měsících od aktu)? Nepředpokládám, že každá sexuální pracovnice má HIV. I tak se bojím. Předem vám děkuji za váš čas s touto odpovědí

je testování v Anglii lepší? 17. 2. 2022

Uživatel: Jana, Téma: Testování na HIV, spolehlivost testů a místa kde se testovat

Dobrý den, mám dotaz. Hovořila jsem s kamarádem (gay) z Anglie. Tvrdil mi, že u nich je testování ve dvou krocích. Po riziku mají první test po 3 týdnech - antigen, a druhý test je 6 týdnech po riziku na protilátky HIV. Test po 8 týdnech mají v případě užívání ATB a nějakých anabolik či co. Nicméně tomu nerozumím, to má každá země jinou testovací strategii nebo mají kvalitnější testy? Děkuji za odpověď.

Neurologické potíže 17. 2. 2022

Uživatel: Pavel, Téma: Způsoby přenosu HIV a příznaky infekce HIV, rizikové chování

Riziko před více jak 8mi lety. Anonymní test po 5-ti měsících negativní. Po celou dobu až do dnes se necítím zdráv. Největší problém posledních asi 2 let jsou neurologické potíže. Pálení horních končetin až po ramena, špatné spaní, podivné sny, bolest hlavy a nevolnost po probuzení, nepříjemný pocit v ústech, bolest svalů, citlivá kůže téměř na celém těle na dotyk. A k tomu častý průjem. Teploty nemám, uzliny zvětšené asi taky ne, unaven se zas tak moc nyní necítím, nehubnu. Nemocen jsem nebyl více jak 5 let, ani Covid se mě nechytá. V případě, že test na HIV byl v mém případě falešně negativní, jaká je má prognóza když nenavštívím lékaře? Děkuji za odpověď.

Aktuální počet dotazů v databázi: 13080

Obrázek č. 169

ČT podporuje ČSAP

Obrázek č. 190
Podcast Život plus
obrazek PrEPPoint
Obrázek č. 138

Kdy a kde testujeme

Obrázek č. 200

JDEŠ K NÁM NA TESTY?

PIST

Certifikát za 350 Kč


Kampaň podpory pro zaměstnance žijící s HIV

Obrázek č. 172

#workingpositively

Objednání besedy


Podpořte nás!

 
Obrázek č. 195

Česká společnost AIDS pomoc, z. s. je s projektem „Vznik a rozvoj Národní asociace pacientských organizací (NAPO)“ příjemcem grantu z fondů EHP2014–2021 v rámci programu Zdraví. Cílem projektu je posílení role pacientů a pozice pacientských organizací ve zdravotnickém sektoru. NAPO je při realizaci projektu vůči ČSAP z pozici partnera. Více informací o aktivitách NAPO najdete na www.silapacientu.cz.

Obrázek č. 142
Obrázek č. 51


Obrázek č. 53

podporuje sociální službu azylový Dům světla pro HIV+ lidi bez domova

Obrázek č. 154
Obrázek č. 55


Obrázek č. 132

podporuje činnost Domu světla

Gilead


alza.cz

darovalo výpočetní techniku a elektroniku

Obrázek č. 126
Obrázek č. 186
Obrázek č. 117

Odešlete SMS ve tvaru:

DMS AIDSPOMOC 30
DMS AIDSPOMOC 60
DMS AIDSPOMOC 90

na číslo: 87 777
Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč,
ČSAP obdrží 29, 59 nebo 89 Kč.
Službu Dárcovské SMS zajišťuje
Fórum dárců.